5735
  • TCelica
    Tudtam. :))
    Nagyon szép cica.
    Mi a neve?
  • Czdano
    Igen fiuka :p most is itt alszik :p
  • Aspyrin
    Bírom a nagy fülüket a fejükhöz képest :)
  • TCelica
    nagyon cépp cica :)
    nekünk az egyik pont igy néz ki, majd csinálok róla képet.
    vagy 3 napig hallottuk nyávogni valahol, elbujt szegényke ...
    majd átmászott hozzánk és roky élébe feküdt :)
    hát nálunk maradt, nagyon szeressük.
    Amúgy fiucska? ... én annak néztem :)
  • Czdano

• Czdano
    :(

Miénket elhoztuk, holnap képek..(ari nagyon :) )
  • NeverwinterKING
    szegény cica :((
  • Aspyrin
  • Kandurex
    sajnos kevés az olyan ember, mint Te! :(

• TCelica
    Szia.
    Ezzel a mi környékünkön is így vagyunk.
    Ha megy az uton egy cica vagy egy kutya a hülye baromja inkább elüti mint hogy lassitani vagy kikerülné.
    És ha már el van ütve szerencsétlen akkor sem kerüli ki, inkább átmegy rajta. :(
    Ez kicsit undorító dolog. Nem tudom mit árthat ill. ártott neki szerencsétlen állat.
    De miért jó egyes embereknek ha szenvedni látnak egy állatot?

Itthon sajnos nem ugy cselekednek mint külföldön.
    Ott ha valaki kínozza az állatokat évekre börtönbe csukják és meg is érdemlik. Itt is úgy kéne ...

Eddig 4 kutyát és 5 macskát vittem haza, kidobták őket, így már van 5 kutyus és 8 cica. :))
  • Lantee
    Ma történt velem valami, ami borzasztóan felidegesített. A Külügyminisztérium Nagy Imre téri épületének oldalsó bejáratánál van a fodrászom. Pont nézelődtem kifelé az ablakon, mikor megláttam egy elég rossz bőrben lévő macskát. A fodrászom mondta, hogy nemrég ütötte el egy autó, ő még látta is. Mivel nem bírom, ha egy állat szenved, ezért gyorsan kirohantam hozzá, alaposan szemügyrevettem, majd elkezdtem telefonálgatni. Fél órán keresztül telefonálgattam mindenféle állatorvosi rendelőbe, állatmenhelyre, hogy valaki jöjjön ki, és altassák el ezt a szerencsétlen kis állatot, ne hagyják szenvedni. Mondanom sem kell, hogy az Illatos úti klinikától kezdve mindenki azt mondta, hogy „macskáért nem megyünk ki”, meg „majd hívjam, ha megdöglött, akkor elviszik”. Ott volt mellettem egy szintén állatbarát hölgy, ő is telefonált 5-6 helyre, de teljesen esélytelen volt. Közben azt a csóri macskát ott kerülgették az emberek, sajnálkozó, megvető és undorral teli pillantásokat vetettek rá, de szépen haladtak tovább. Mikor már végleg kiderült, hogy ide senki nem jön ki enyhíteni a kínjain, akkor szereztem egy dobozt meg néhány törölközőt, és beraktam a kocsimba, és elrobogtam vele a Dr. Juhász Tamás kisállat kórházba.

Az Egér úton van, szóval kellett egy fél óra, amíg odaértem, de a macsek elég jól viselte az utat. Ott azonnal kezelésbe vették, de a sérülései már annyira súlyosak voltak, hogy az altatás mellett döntöttem. 2.000,-Ft-ot nekem megért, hogy az a szegény macska ne szenvedjen sokat, és akkor a benzinről még nem is beszéltem.

Mondanom sem kell, mint macskatartót rendesen megviselt az eset, több szempontból is.

1. Ha már valaki elüt egy kisállatot, legalább ne hagyja ott. Vagy ha otthagyja, büntessék meg! Visszhangzott a média a nagy állatvédelemről szóló hírektől, de mit sikerült elérnünk? Büntettek már meg egyáltalán valakit ebben az országban állatkínzásért?
    2. Milyen állatorvos az olyan, aki nem hajlandó elaltatni egy szenvedő állatot? Mert esetleg nem lesz kin behajtani a párezer forintos díjat? Az ilyen inkább menjen embereket gyógyítani, ott van hálapénz! Egy kutya/macska tehetetlen jószág, ki segítsen rajtuk, ha nem mi, emberek?
    3. Minek vannak a különféle állatszállítók, állatmenhelyek, állatkórházak, ha ilyen nagy ívben tesznek az állatokra? Az állami segítség bezzeg jól jön!

PEACE
  • Czdano
    Jóak a képek holnap már TÉNYLEG megyünk a miénkért :))
  • TCelica
    nagyon cukor :)
    én szivesen megnézem a képeket ha raksz fel (el is lopom őket)
    album nekem is van az összes cicáról kutyáról ...
  • TCelica

majd csinálok neked képeket :)
  • TCelica
    :)
    sokan ezt mondják amikor esténként kiszöki és nem mernek hazamennei :D
    pedig nem is bánt senkit, kis ártatlan
    a cicákat is nagyon szereti, együtt alszanak :)
  • Crazygirl
    kerlek szepen ez a cica ha minden igaz 5-5,5 eves es egy igazi kis vadoc. egesz fotoalbum van rolam minden pozicioban, alvas kozben, ebredeskor mindig :D ha kell még rola kep szolj/szoljatok.
  • Aspyrin
    Hallottam már arról, hogy ha kölyökkoruk óta együtt nevelekednek a kutyák a macskákkal akkor békében megélnek egymás mellett, csak eddig még nem láttam "élőben".
  • AntiHero
    a cica aranyos a kutya nem:) nem csipem annyira kutyákat max a kicsi fajtákat:)
  • TCelica
    tényleg azok :)

nagyon cépp kék szemük van
  • vica2
    ezeket muszály beraknom annyira aranyosak....

• Csavardi Samu
    Nagyon szomoru vagyok tegnap halottan talaltam a cicamat egy masik macska harapta meg a kis torkat de nagyjabol sejtem melyik macska lehetett az es ha kideritem ki a gazdaja nem ussza meg szarazon. :(((((
  • TCelica
    kis karate bajnokok :D
  • vica2
    harc :))))

• TCelica
    na ez jó kérdés, de az is lehet hogy elütötték
    lehet családot alapított más faluban :)
    azért sajnálom, nagyon kedves cica volt
  • vica2
    megfogta? vagy ámor nyila eltalálta és azóta nem talál vissza :)
  • TCelica
    nagyon szép, nekem Tomi volt ilyen szinű, de tavaly sajnos elveszett ...
    lehet megfogta valami amikor elment csajozni :(
  • TCelica
    Zsófim és Roky :)

• vica2
    amíg csak 2 kutyám volt meg 3 macskám addig elfértek egy kutyaházba, de idén télre nagyobbat kell építeni, mert kissé megszaporodtak :)
  • Cat 02 #3062
    nekem csak 1 macskám van :D
    Cecíl
  • TCelica
    keresek képet Zsófimról ...
  • TCelica
    miért?
    nálunk Roky alszik igy a ciccákkal :D
    (ott a galériába, szép kiskutya)
  • Aspyrin
    Hihetetlen
  • Aspyrin
  • vica2
    ezek az enyémek, sok jó állat kis helyen is elfér :)

• vica2
    na dobok pár macsekos képet még:
    a nagy zabálás 1. :)

nagy zabálás 2.

mindenhol jó de legjobb..... :)
  • vica2
    inkább utóbbi
  • Cat 02 #3054
    ez ilyen beszótá'? fej :)
    vagy Don Cat ^^
  • TCelica
    csodaszép :)