Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pain is inevitable. Suffering is optional.
De azért meg kéne tisztitani szegénykét : )
A csipákat papairzsepkendõvel töröldki és az orrálról a sarat is.
tegnap kaptam, nagyon aranyos 😊)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ekkor halt meg az elsõ cicám nemsokára eljön az idõ hogy megemlékezzünk rola.<#sir>#sir>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nyomhatsz a macskádrol egy képe 😊
Nekem támadt egy olyan ötletem hogy mindenkinek a macskáit fel kéne rakni mint az sg forumozok képtára csak éppen macskák lesznek ott.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
otthon dorombol most is, hogy került hozzád?? 😊
Úgy fel tudnak idegesíteni az ilyenek,hogy csak úgy lelõ meg megöl ezt meg azt,szarik a világra mintha õ lenne a király aki mindent megtehet.Meg kell nevelni,térjen észhez.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gondolom rendesen etetitek, de lehet, hogy a hasa veszi rá a merényletekre 😊
Azért baj ha megfogja a galambokat, emrt akkor a galambász emberke le fogja lõni, már 6 macskámat õ lõtte le szerintem, mert ahogy láttuk hogy galambot fogott a macska, másnap már fejbelõve jöttek haza, még azt túlélték, és nem tanultak a leckébõl, másnap megint mentek galambért és már nem is jöttek haza többé 😞. De ezt a cicát még nem bírták lelõni, vagy nem is akarták. nem tudom.
hát adott pár pofont a kutáynak.
Egyre jobban nõ a pocija jönnek a babák ^.^
És ma valahogy nem akart kimenni a házbol..
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lenne 1 kérdésem:Mitõl lehet az,hogy a macsomnak mind2 szeme be van gyulladva?Egyszer reggel megyek iskolába,látom,hogy a cicának van vmi az orrán.Gondoltam verekedett.Jövök haza megnézem,bal szeme begyulladt.Másnapra 2 napra rá a jobb is,azóta a jobb szemét már csak résnyire tudja kinyitni.