5735
  • TCelica
    de cépp
  • Aspyrin
    Lucámról friss :)

• Aspyrin
    Micsoda kis szőrcsomó
  • shaba23 #3127
    az a legjobb, mikor a szekrény tetején hány...
    mivel a feleségem 6 körül kel, a macska hozzá van szokva, hogy akkor kap enni. Az asszony most nincs itthon, én meg nem kelek csak 9 körül (lévén hétvége van), így ma reggel arra ébredtem 6:10-kor, hogy a macska áll az ágyon, és 2cm-ről néz bele az arcombe (gondolom megnézte ébren vagyok-e már...), de mnivel nem reagáltam, felsétált a hátamra lefeküdt és bő 20 percig ott aludt...
  • Czdano
    Hát biztos rájött vmi mert odahányt ma reggel a szőnyegemre...:'( szárazkaja rulz :(((

Aludtam vele most az egyszer 1 szobában háááát....harapdálta a fülemet meg ilyenek o.0..

#3121 lool
  • TCelica
    :DD
  • shaba23 #3124
    elméletileg szibériai macska a tipusa, megnézném a hasán a cetlit, de a szekrény tetején van, így nem látom:)
  • TCelica
    márkája? :DDD

jujj de édes cica, és milyen tündérien tud nézni :)
    de meg lehetne szorongatni :D
    ahogy látom a teve is izlik neki
  • shaba23 #3122
    márkájára nézve szibériai a macska, de szereti az egzotikus kaját, ezért tevével etetjük

itt talán tevére vár...nemtom

akkora tevét látott, hogy tátva maradt a szája

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/1041795905/10417959051186226931.jpg[/IMG]

• Crazygirl
    mintha az enyemrol irtal volna jellemzest :D
  • TCelica
    lehet rájött valami :DD
    biztos ari lehet, én ugy szeretem őket :)
  • TCelica
    :) oks én türelmes vagyok
  • Czdano
    Tejóég ez a macska tök hülye :DDDDDDDDDDDDDDDDD 1ik pillanatbn szelid kiscica máskor meg tombol o.0
  • NeverwinterKING
    :D jó lenne. de tesóm még mindig nincs itthon. még 2 hét^^
  • TCelica
    :)) képpt
  • NeverwinterKING
    hááát :)
    igazából már van egy hobbija :) szeret magas helyeken aludni meg mászkálni. az megy neki :D
  • TCelica
    infós macsekot akarsz
  • NeverwinterKING
    hej de jó :)
    ilyen nekem is kell. de az én cicám még nagyon nem érzi jól magát a monitor tetején :)

szerk: ték :D
  • TCelica
    hehe nagyon édi :)
  • efti
    Van amit békén hagy, van amire kifejezetten vadászik. Ez alatt azt értem, hogy a páfrányt, bambuszt ilyesmit azt nem bántja(biztos olyan illatuk van), de a díszananászt kifejezetten utálja, mert szúr, ezért azt muszáj pofozni, a fokföldi ibolya leveleit megkóstolta, aztán az ibolyát átköltöztettem egy szekrény tetejére, hogy a túlélési esélyeit növeljem, a többieknél "csak" a virágföldet kapirgálja ki előszeretettel.
  • Aspyrin
    Virágokra hogy reagál?
  • efti
    Bizony, nagy hóhányó! Ezen a képen pedig igazi szobacica módjára épp levadászik egy legyet.

• TCelica
    hihi, nagyon cuki lehet :)
  • TCelica
    jó helye van :)
  • TCelica
    nem hallottam még macskának ilyen nevet de a következő ciccámnak tuti ez lesz a neve :)
  • Cat 02 #3105
    az lesz, nekünk a szőlőstőkét kapirgálja+szőnyeget ha besunnyog =)
  • efti
    Itt ugyano, a kedvenc teli melegedohelyen :)

• Kandurex
    tényleg jó név! ...hmm..
  • TCelica
    nagyon szép és aranyos a neve :)
  • efti
    fuggony, mogott...epp "tv" nezes kozben lett lefotozva :)
  • Aspyrin
    Paraván mögött? :)

ték
  • efti
    O Mandula es most masfel eves:

• TCelica
    hm jó kérdés, de tuti köröm valami az oka, nálunk a szönyeget kapirgálják na és persze a fotelok sarkát a párnák sarkát meg cumizzák :)
    Ha Pöcököt ölbe veszem a pólómat is vagy ami épp rajtam van elkezdi cumizni, közbe meg gyurja a lábam.
    Hát érdekes, de ki tudja mi bajuk van ilyenkor. Lehet csak épp ehhez van kedvük. :DD
    Ja és azt el is felejtettem hogy nagyon szeretik a sarkakat lebontani tapétástól mindenestől.
    Volt ugy hogy egy hónapba azt az oldalt többször újra kellett tapétáznom. :)
  • Czdano
    3. kép odavág

Azt mondja meg vki hogy a macsek miért kapirgálja a parkettát (alom van neki, használja is, igy kaptuk :]) körömélesités?
  • TCelica
    hát az az alvás valami fanasztikus :DD
    és hogy be van bugyolálva
    tündéri
    nem baj ha elfelejtetted ráér :)
  • TCelica
    hm ...
    nevenincs macska :))
  • Mhosah Myth
    De édessss... :D
  • Crazygirl
    Tessek nehany kep a macskamrol amit kertel :) a szobamrol meg még mindig nem csinaltam :D elfelejtettem :D

• Czdano
    Még nincs neve, a korábbi gazdija Micunak hivta ami tudtommal lányoknak szoktak adni :] szal nincs neve most..;S
  • TCelica
    én Pöcökömnek is akkora füle van :)
    Legalább jobban hal vele :DD