5735
-
#3130 de cépp -
Aspyrin #3129 Lucámról friss :)
-
Aspyrin #3128 Micsoda kis szőrcsomó -
#3127 az a legjobb, mikor a szekrény tetején hány...
mivel a feleségem 6 körül kel, a macska hozzá van szokva, hogy akkor kap enni. Az asszony most nincs itthon, én meg nem kelek csak 9 körül (lévén hétvége van), így ma reggel arra ébredtem 6:10-kor, hogy a macska áll az ágyon, és 2cm-ről néz bele az arcombe (gondolom megnézte ébren vagyok-e már...), de mnivel nem reagáltam, felsétált a hátamra lefeküdt és bő 20 percig ott aludt... -
#3126 Hát biztos rájött vmi mert odahányt ma reggel a szőnyegemre...:'( szárazkaja rulz :(((
Aludtam vele most az egyszer 1 szobában háááát....harapdálta a fülemet meg ilyenek o.0..
#3121 lool -
#3125 :DD -
#3124 elméletileg szibériai macska a tipusa, megnézném a hasán a cetlit, de a szekrény tetején van, így nem látom:) -
#3123 márkája? :DDD
jujj de édes cica, és milyen tündérien tud nézni :)
de meg lehetne szorongatni :D
ahogy látom a teve is izlik neki -
#3122 márkájára nézve szibériai a macska, de szereti az egzotikus kaját, ezért tevével etetjük
itt talán tevére vár...nemtom
akkora tevét látott, hogy tátva maradt a szája
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/1041795905/10417959051186226931.jpg[/IMG]
IMG] -
#3121 mintha az enyemrol irtal volna jellemzest :D -
#3120 lehet rájött valami :DD
biztos ari lehet, én ugy szeretem őket :) -
#3119 :) oks én türelmes vagyok -
#3118 Tejóég ez a macska tök hülye :DDDDDDDDDDDDDDDDD 1ik pillanatbn szelid kiscica máskor meg tombol o.0 -
#3117 :D jó lenne. de tesóm még mindig nincs itthon. még 2 hét^^ -
#3116 :)) képpt -
#3115 hááát :)
igazából már van egy hobbija :) szeret magas helyeken aludni meg mászkálni. az megy neki :D -
#3114 infós macsekot akarsz -
#3113 hej de jó :)
ilyen nekem is kell. de az én cicám még nagyon nem érzi jól magát a monitor tetején :)
szerk: ték :D -
#3112 hehe nagyon édi :)
-
#3111 Van amit békén hagy, van amire kifejezetten vadászik. Ez alatt azt értem, hogy a páfrányt, bambuszt ilyesmit azt nem bántja(biztos olyan illatuk van), de a díszananászt kifejezetten utálja, mert szúr, ezért azt muszáj pofozni, a fokföldi ibolya leveleit megkóstolta, aztán az ibolyát átköltöztettem egy szekrény tetejére, hogy a túlélési esélyeit növeljem, a többieknél "csak" a virágföldet kapirgálja ki előszeretettel. -
Aspyrin #3110 Virágokra hogy reagál? -
#3109 Bizony, nagy hóhányó! Ezen a képen pedig igazi szobacica módjára épp levadászik egy legyet.
-
#3108 hihi, nagyon cuki lehet :) -
#3107 jó helye van :) -
#3106 nem hallottam még macskának ilyen nevet de a következő ciccámnak tuti ez lesz a neve :) -
Cat 02 #3105 az lesz, nekünk a szőlőstőkét kapirgálja+szőnyeget ha besunnyog =) -
#3104 Itt ugyano, a kedvenc teli melegedohelyen :)
-
#3103 tényleg jó név! ...hmm.. -
#3102 nagyon szép és aranyos a neve :) -
#3101 fuggony, mogott...epp "tv" nezes kozben lett lefotozva :) -
Aspyrin #3100 Paraván mögött? :)
ték -
#3099 O Mandula es most masfel eves:
-
#3098 hm jó kérdés, de tuti köröm valami az oka, nálunk a szönyeget kapirgálják na és persze a fotelok sarkát a párnák sarkát meg cumizzák :)
Ha Pöcököt ölbe veszem a pólómat is vagy ami épp rajtam van elkezdi cumizni, közbe meg gyurja a lábam.
Hát érdekes, de ki tudja mi bajuk van ilyenkor. Lehet csak épp ehhez van kedvük. :DD
Ja és azt el is felejtettem hogy nagyon szeretik a sarkakat lebontani tapétástól mindenestől.
Volt ugy hogy egy hónapba azt az oldalt többször újra kellett tapétáznom. :) -
#3097 3. kép odavág
Azt mondja meg vki hogy a macsek miért kapirgálja a parkettát (alom van neki, használja is, igy kaptuk :]) körömélesités? -
#3096 hát az az alvás valami fanasztikus :DD
és hogy be van bugyolálva
tündéri
nem baj ha elfelejtetted ráér :) -
#3095 hm ...
nevenincs macska :)) -
#3094 De édessss... :D -
#3093 Tessek nehany kep a macskamrol amit kertel :) a szobamrol meg még mindig nem csinaltam :D elfelejtettem :D
-
#3092 Még nincs neve, a korábbi gazdija Micunak hivta ami tudtommal lányoknak szoktak adni :] szal nincs neve most..;S -
#3091 én Pöcökömnek is akkora füle van :)
Legalább jobban hal vele :DD