5735
-
#3050 Na ez viszont talált, süllyedt, ásít. Szerintem már unta a fejem. -
Aspyrin #3049 Hoppá, micsoda rímek :D -
#3048 majdnem talált :) ez az én macsekomnál ez a pöffeszkedő pofa, szerintem egy kicsit beképzelt volt itt mert tudta hogy fényképezem, ja és fiú szerintem azért ilyen hiú :)))) -
Aspyrin #3047 Ásít, esetleg nyávog. -
#3046 és ez?
-
Aspyrin #3045 Ez a tündérpofa nézés :) Szaglászik kicsit majd dorombol :) -
#3044 és ez szerintetek milyen nézés?
-
Aspyrin #3043 Nem láttál még macskákat verekedni? Na akkor tudnak érdekes fejet/testtartást produkálni :) -
#3042 Visszanézegetve, abszolult best "idióta nézés" kategóriában:
1# -
#3041 bírom az ilyen "letépem a fejed" típusú nézést ezeknél a macskáknál :D -
garfield83 #3040 Helyes macsek, különösen a felső képen jópofa nagyon! -
Aspyrin #3039 szép :) -
Cat 02 #3038 vágd ki magad :D -
#3037 a szobamrol majd csinalok kepet mivel nincs rola (illetve van de azon en is ott vagyok) aztan majd feltoltom, jo?
Jessiröl a kedvenc kepem:
es egy masik: -
#3036 Szia.
Én nagyon szeretem a cicákat.
Jelenleg 8-an vannak az 5 kutya mellett. :)
Volt egy oszt.társam neki a szobája kutyás képekkel volt tele.
A legkissebb kép kb. 2 cm-es volt ...
Szép volt a szoba csak sötét volt ... én azért igy nem tapétáznám ki a falat. :D
De nálam a mocis képek hódítanak és hóditottak régen is, attól kedvencebb nincs. -
#3035 képet róla :)
bztos szép a szobád, ha van képed olyat is rajk be, sziveen megnézném. :) -
#3034 Nekem 640 db macskás képem van. De nem a falon hanem a gépen. És van 340 db nagymacskás képem. De nálam a kutyák jobban mennek. -
#3033 magamnak akarom mindet :) de lehet rola szo hogy kapsz egyet :) latnad a szobamat! csurig van macskas kepekkel :D plusz most is van egy kis vadoc cicusom, Jessica :) -
#3032 én sajnálom ...
-
Aspyrin #3031 Az ivartalanítás után megnyugszik a macska, és legalább nem fogja kínozni havonta több napig a vágy. Egy hét kellemetlenség ami biztonságot és nyugalmat ad majd mindkettőtöknek. -
garfield83 #3030 Ja egyébként kertes házban lakunk. -
garfield83 #3029 Nekem az alsó sorból kell a középső -
garfield83 #3028 Kiengedni nem akarom, mert hamar "megtörténik a baj", mert ő lány cicus és nem igazán szeretnénk kiscicákat, így szerinem előbb-utóbb úgyis az ivartalanítás lesz a megoldás. -
#3027 azért hadjál nekem is jó -
#3026 de
ott a link :) -
#3025 hülyegyerek minek jössz ide rondítani a topikot ha nem is érdekel ...
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1056755256&no=2964]Büszke lehetsz ... [/url] -
Cat 02 #3024 nem ő lett banolva ? -
roli613 #3023 a macskámnak 3 feje van! Nem hiszitek el? Vegyetek csernobili macskát és megtudjátok az igazat! -
#3022 ááááááááááááá azt mind nekem :D kedvenc cicaim, brit ezüstszörűek ha nem tevedek (Whiskas macskak ) Imadom a cicakat ugyhogy johet mind :D -
#3021 A függöny szaggatást már megszoktuk :)
Ha játszanak akkor is letépik utána meg arra fekszenek (milyen okosak).
Én ivartalanítani nem akarom, de anycimnak már eszébe jutott ...
Pöcökkel én is sokat jártam ki, vittem sétálni, bogarászni. :)
Szerintem engedd ki, úgyis hazamegy. Én is féltem ettől hogy valami baja lesz, de hála Istennek semmi.
(egyik ismerősöm 3 faluval arrébb ajándékozta a cicáját, elvitte buszon egy dobozban, a cica még csak nem is látta merre megy, mégis mire a gazdi haza ért a cica már várta az ajtóban :D)
Családi házatok van, vagy betonbunkerban (emeletes) laksz?
Én a 2. emeleten lakok és ott is sokat kuksizik az ablakba a sok virág közt. :) -
garfield83 #3020 Az én macskám is állandóan ki akar menni, mióta tüzel, tegnap még a függönyt is leszakította, mert bukón volt az ablak és gondolta felmászik a függönyre és az ablak felső részén, ahol nyitva volt ki tud menni, hát nem jött össze neki szerencsére.
Te nem akarod ivartalanítani a cicádat? Én már gondolkoztam rajta, mert az én macsekom állandóan bent van, kiengedni csak úgy szoktam, ha vigyázok rá, így meg szerintem szenved. -
#3019 :))
12-en vannak -
#3018 azt a nyávogást én is szeretem :))
én Pöcökkét sose akartam kiengedni, mindeig csak az ablakban kuksizott meg a párkányon ült, nagyon jól elvolt ott de amikor kezdett növekedni és ment volna csajozni mindig kiült az ajtó elé hogy ő ki akar menni és nagyon nyávogott.
sokszor kivittem de az utóbbi időben nagyon ment volna hát kiengedtem :)
féltem hogy elüti az autó vagy megfogja a kutya, de nem :)
mindig hazajön és olyankor mindig jön hízelegni, valamikor még beszélget is ... biztos akkor mondja hogy hazajöttem, éhes vagyok :DD -
#3017 tényleg. LOL -
#3016 még tőle lejebb is van egy de neki csak az orrocskája látszik :)) -
#3015 nagyon arik :))
milyen édik lehetnek amikor játszanak. :D -
garfield83 #3014 Nekem is bent van, de tegnap éjjel is gondolkoztam rajta, hogy kidobom, mert szerintem megint tüzel és egész éjjel nyávog, de olyan hangon, mint akit őlnek, + búg és kaparja az ajtómat. Tiszta ideg voltam egész éjjel mert ugye reggel dolgozom, korán kelek stb. Persze miután felkeltem és odajött dorombolt meg dörgölődzött, akkor rögtön meglágyult a szívem. -
#3013 aki legközépen(alul) van nagyon morci,biztos ő a főnők:) -
#3012 csak egy képet hoztam, aranyosak, minimum 1-et elfogadnék belőlük, de jöhetne az összes is :)
a kép címe: Egy csokor macska
-
Aspyrin #3011 Bent.