5735
  • vica2
    Na ez viszont talált, süllyedt, ásít. Szerintem már unta a fejem.
  • Aspyrin
    Hoppá, micsoda rímek :D
  • vica2
    majdnem talált :) ez az én macsekomnál ez a pöffeszkedő pofa, szerintem egy kicsit beképzelt volt itt mert tudta hogy fényképezem, ja és fiú szerintem azért ilyen hiú :))))
  • Aspyrin
    Ásít, esetleg nyávog.
  • vica2
    és ez?

• Aspyrin
    Ez a tündérpofa nézés :) Szaglászik kicsit majd dorombol :)
  • vica2
    és ez szerintetek milyen nézés?

• Aspyrin
    Nem láttál még macskákat verekedni? Na akkor tudnak érdekes fejet/testtartást produkálni :)
  • Kandurex
    Visszanézegetve, abszolult best "idióta nézés" kategóriában:

1#
  • Kandurex
    bírom az ilyen "letépem a fejed" típusú nézést ezeknél a macskáknál :D
  • garfield83
    Helyes macsek, különösen a felső képen jópofa nagyon!
  • Aspyrin
    szép :)
  • Cat 02 #3038
    vágd ki magad :D
  • Crazygirl
    a szobamrol majd csinalok kepet mivel nincs rola (illetve van de azon en is ott vagyok) aztan majd feltoltom, jo?
    Jessiröl a kedvenc kepem:
    es egy masik:
  • TCelica
    Szia.
    Én nagyon szeretem a cicákat.
    Jelenleg 8-an vannak az 5 kutya mellett. :)
    Volt egy oszt.társam neki a szobája kutyás képekkel volt tele.
    A legkissebb kép kb. 2 cm-es volt ...
    Szép volt a szoba csak sötét volt ... én azért igy nem tapétáznám ki a falat. :D
    De nálam a mocis képek hódítanak és hóditottak régen is, attól kedvencebb nincs.
  • TCelica
    képet róla :)
    bztos szép a szobád, ha van képed olyat is rajk be, sziveen megnézném. :)
  • vica2
    Nekem 640 db macskás képem van. De nem a falon hanem a gépen. És van 340 db nagymacskás képem. De nálam a kutyák jobban mennek.
  • Crazygirl
    magamnak akarom mindet :) de lehet rola szo hogy kapsz egyet :) latnad a szobamat! csurig van macskas kepekkel :D plusz most is van egy kis vadoc cicusom, Jessica :)
  • TCelica
    én sajnálom ...
  • Aspyrin
    Az ivartalanítás után megnyugszik a macska, és legalább nem fogja kínozni havonta több napig a vágy. Egy hét kellemetlenség ami biztonságot és nyugalmat ad majd mindkettőtöknek.
  • garfield83
    Ja egyébként kertes házban lakunk.
  • garfield83
    Nekem az alsó sorból kell a középső
  • garfield83
    Kiengedni nem akarom, mert hamar "megtörténik a baj", mert ő lány cicus és nem igazán szeretnénk kiscicákat, így szerinem előbb-utóbb úgyis az ivartalanítás lesz a megoldás.
  • TCelica
    azért hadjál nekem is jó
  • TCelica
    de
    ott a link :)
  • TCelica
    hülyegyerek minek jössz ide rondítani a topikot ha nem is érdekel ...
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1056755256&no=2964]Büszke lehetsz ... [/url]
  • Cat 02 #3024
    nem ő lett banolva ?
  • roli613
    a macskámnak 3 feje van! Nem hiszitek el? Vegyetek csernobili macskát és megtudjátok az igazat!
  • Crazygirl
    ááááááááááááá azt mind nekem :D kedvenc cicaim, brit ezüstszörűek ha nem tevedek (Whiskas macskak ) Imadom a cicakat ugyhogy johet mind :D
  • TCelica
    A függöny szaggatást már megszoktuk :)
    Ha játszanak akkor is letépik utána meg arra fekszenek (milyen okosak).
    Én ivartalanítani nem akarom, de anycimnak már eszébe jutott ...
    Pöcökkel én is sokat jártam ki, vittem sétálni, bogarászni. :)
    Szerintem engedd ki, úgyis hazamegy. Én is féltem ettől hogy valami baja lesz, de hála Istennek semmi.
    (egyik ismerősöm 3 faluval arrébb ajándékozta a cicáját, elvitte buszon egy dobozban, a cica még csak nem is látta merre megy, mégis mire a gazdi haza ért a cica már várta az ajtóban :D)
    Családi házatok van, vagy betonbunkerban (emeletes) laksz?
    Én a 2. emeleten lakok és ott is sokat kuksizik az ablakba a sok virág közt. :)
  • garfield83
    Az én macskám is állandóan ki akar menni, mióta tüzel, tegnap még a függönyt is leszakította, mert bukón volt az ablak és gondolta felmászik a függönyre és az ablak felső részén, ahol nyitva volt ki tud menni, hát nem jött össze neki szerencsére.
    Te nem akarod ivartalanítani a cicádat? Én már gondolkoztam rajta, mert az én macsekom állandóan bent van, kiengedni csak úgy szoktam, ha vigyázok rá, így meg szerintem szenved.
  • TCelica
    :))
    12-en vannak
  • TCelica
    azt a nyávogást én is szeretem :))
    én Pöcökkét sose akartam kiengedni, mindeig csak az ablakban kuksizott meg a párkányon ült, nagyon jól elvolt ott de amikor kezdett növekedni és ment volna csajozni mindig kiült az ajtó elé hogy ő ki akar menni és nagyon nyávogott.
    sokszor kivittem de az utóbbi időben nagyon ment volna hát kiengedtem :)
    féltem hogy elüti az autó vagy megfogja a kutya, de nem :)
    mindig hazajön és olyankor mindig jön hízelegni, valamikor még beszélget is ... biztos akkor mondja hogy hazajöttem, éhes vagyok :DD
  • AntiHero
    tényleg. LOL
  • TCelica
    még tőle lejebb is van egy de neki csak az orrocskája látszik :))
  • TCelica
    nagyon arik :))
    milyen édik lehetnek amikor játszanak. :D
  • garfield83
    Nekem is bent van, de tegnap éjjel is gondolkoztam rajta, hogy kidobom, mert szerintem megint tüzel és egész éjjel nyávog, de olyan hangon, mint akit őlnek, + búg és kaparja az ajtómat. Tiszta ideg voltam egész éjjel mert ugye reggel dolgozom, korán kelek stb. Persze miután felkeltem és odajött dorombolt meg dörgölődzött, akkor rögtön meglágyult a szívem.
  • BADE
    aki legközépen(alul) van nagyon morci,biztos ő a főnők:)
  • vica2
    csak egy képet hoztam, aranyosak, minimum 1-et elfogadnék belőlük, de jöhetne az összes is :)
    a kép címe: Egy csokor macska

• Aspyrin
    Bent.