Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mienk ma reggel fagyoskodott 😄
délután meg nem láttam 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Serpa
jól vannak a cicusok?

a mienk ma napozott.

Barney Tech
Köszi mindenkinek az ötleteket <#smile>

Subw00fer
Egyetértek, marha szép cicus

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

CattiBrie
csak éppen zuhanyzás közben elaludt 😄

[/spam]&#8482;

Mhosah Myth
Ez a macsek nekem annyira tetszik, hogy nagyon 😄 Iszonyat különlegesen néz ki...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

A macskák gyakran vedlenek.Ez mondjuk általában nyáron fordul elõ, amikor nagyon megnõ a szõre.Bár ahogy elnézem, a Tied nem olyan hosszú szõrû mint az enyém, de természetes.
A kefélést (mármint a kefét, nem a k*rást, ne gondoljatok másra!) szereti, gyakrabban keféld ki a bundáját.Nagyon fogja szeretni, garantálom.
Nem kell semmi extra kefe, egy használaton kívüli hajkefe megteszi.

1ébként ha kikeféled segít vmit de nem sokat 😉
vagy rakd ki télen és 1bõl megnõ neki 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Barney Tech
Jah ez az én macsekom. : )

CattiBrie
ez a macs???
tök szép szine van!

a mienk, Átok, szürke és fõleg fehér szõrét eregeti a ruháimra

sztem pont semmit nem lehet tenni a szõrhullatás ellen
ez ilyen macska default setting 😊)

[/spam]&#8482;

Barney Tech
Baszott vicces vagy!

nekem télen nemszokta , bár igaz kinn éll szal kell neki a bunda 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gyakran kell fésülni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Serpa
mit takar az "annyira"?

atlagember
Borotváld csupaszra, akkor majd nem fogja.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Barney Tech
Mit lehet azellen tenni hogy ne hulassa a macskám annyira a szõrét?

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Rapp3r
Én vagyok j4n3k.

Rapp3r
Szegény pati 😞 Albínó patkány volt, fehér, vörös szemû. annyira megszerettük, nagyon aranyos tud lenni egy patkány is. tudom hogy ez nem patkány topik, de patkány topik nincs 😞 Azt tervezzük hogy még idén veszünk valahol egy ilyen patit, és elnevezzük ugyanígy csörcsinek. Nagyon sajnálom szegényt, kár hogy megöregedett már, de a patkányok max 4-6 évig élnek, õ csak 3,5 éves volt, de látszott rajta hogy öreg. Van egy hörcsögünk is, õ most lesz 3éves karácsonykor, de már õ is alig mászkál, félek hogy õ is elpusztul(aranyhörcsög, neve: fürge), kiskorában nagyon fürge volt, és annyira okos, hogy egy 50cmes akváriumból is kimászott(ez a hörcsög kicsi, kb 5cm hosszû), úgy hogy feltúrta a forgácsot magának az akvárium tetejéig, ami nem kis teljesítmény ,és egész szilveszterkor õt kerestük, aztán meglett. 😊

NSTSpider
Részvétem😞(((<#rinya><#rinya>

Barney Tech
részvétem.
<#szomoru1>

flippy
😞((

Tegnap este elpusztult szegény 😞

flippy
Jaj szegény<#sir><#sir><#shakehead>

A testvérei már elpuszutultak, mert öregek voltak. ebbõl következtettünk hogy már õ is öreg. õ élt legtovább, szerintem már nem éli meg a reggelt.

flippy
Szerintem meg ne találgassatok, hanem vigyétek orvoshoz, hátha tudnak csinálni vele valamit! Bár már télleg idõs szegényke 😞

Rágcsáló eledelt. Orvoshoz nem vittük el. már2 napja, szegény már öreg. szerintem ezért.

CattiBrie
???

hány napja van ez?
orvoshoz nem vittétek?
mit adtatok neki enni?

[/spam]&#8482;

nem ide tartozik. de nincs patkányos topik.
szóval van egy patkányom, karácsonykor volt egy éve hogy a miénk lett, azt hiszem akkor már 2 éves volt mikor kaptuk, most lesz szerintem 4 éves, és most nagyon beteg, a hátsó lábai mintha le lennének bénulva, és nem is eszik, nem mozog. szerintetek már öreg?

egyébként késõn olvastam vissza. részvétem Mici miatt.
Mindig eszembe jut a legeslegleg-kedvenc macsekom /sosem lesz mégegyszer annyira okos cicám / bolondult a weblapokért: azokat szerette igazán, amin megváltoznak a gombok, ha fölé viszed az egeret. leült a képernyõ elé, még engem sem engedett oda. folyton le akarta vakarni a kurzort a képernyõrõl. ugyan amikor meg akartam mutatni neki, hogy a touch-pad hogyan mûködik akkor általában az ujjamat karmolászta, nem sikerült összekötnöm a kis buksijában, hogy a kurzor mozgássa azzal összfügg. nagyon fiatal volt. kapott egy betegséget, az orvos meg nem tudott segíteni rajta...
NSTSpider
Jaja nekem is furcsa volt és ami még érdekes ,hogy a MICI benti macska volt a másik meg kinti.

CattiBrie
😊))

[/spam]&#8482;

ez tényleg érdekes, mert nálam is ugyanez van: egyszerre kb. 4-5 macsekot tartok, de mindig csak az egyikük barátságos (legalábbis látványosan ragaszkodóbb mint a többi). amikor a kedvenc elpusztul, akkor egy másik veszi át a szerepét. pedig teljesen egyformán bánok velük. lehet egymásközt kiosztják a munkabeosztást: melyiküknek kell nyaliznia.... (:
NSTSpider
Ez régebbi kép nincs már annyi most 6 van.

Serpa
12 macsekotok van???? 😊

NSTSpider
Ha minden igaz az albumomban a sokszínû melletti cirmos,majdnem úgy néz ki mint a MICI.

Serpa
õ róla van kép?

NSTSpider
Érdekes dolog ,hogy mióta elpusztult a MICI azóta az egyik kinti cicc baromi simulékony lett eddig ezt nem csinálta.

NSTSpider
Õ egyedül bent aludhatott ezért is volt családtag,van még cicánk de õk kint laknak.

Serpa
😞

volt társa?

Nagyon sajnálom...<#shakehead>

Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

Rip.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ez mi? Nyugodj békében? vagy pihenj? Ezt szoktátok a bannoltakra is írni.

Kandurex
<#szomoru1> rest in peace

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

awak3n
még régen,mielõtt megmérgezték volna, a mienk egyszer úgy jött haza,hogy a lábán egy 4cm-es lyuk volt, csak a csont. még orvos se kellett

Barney Tech
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
Büntit annak a mocskos kutyának.
És részvétem.

CattiBrie
:S

[/spam]&#8482;

5w0rdf15h
sajnálom 😞😞<#rinya><#rinya><#rinya><#sir><#shakehead>

az én macskám viszont most szül :d

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#rinya><#rinya>