Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
délután meg nem láttam 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
A kefélést (mármint a kefét, nem a k*rást, ne gondoljatok másra!) szereti, gyakrabban keféld ki a bundáját.Nagyon fogja szeretni, garantálom.
Nem kell semmi extra kefe, egy használaton kívüli hajkefe megteszi.
vagy rakd ki télen és 1bõl megnõ neki 😛
tök szép szine van!
a mienk, Átok, szürke és fõleg fehér szõrét eregeti a ruháimra
sztem pont semmit nem lehet tenni a szõrhullatás ellen
ez ilyen macska default setting 😊)
[/spam]™
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
szóval van egy patkányom, karácsonykor volt egy éve hogy a miénk lett, azt hiszem akkor már 2 éves volt mikor kaptuk, most lesz szerintem 4 éves, és most nagyon beteg, a hátsó lábai mintha le lennének bénulva, és nem is eszik, nem mozog. szerintetek már öreg?
Mindig eszembe jut a legeslegleg-kedvenc macsekom /sosem lesz mégegyszer annyira okos cicám / bolondult a weblapokért: azokat szerette igazán, amin megváltoznak a gombok, ha fölé viszed az egeret. leült a képernyõ elé, még engem sem engedett oda. folyton le akarta vakarni a kurzort a képernyõrõl. ugyan amikor meg akartam mutatni neki, hogy a touch-pad hogyan mûködik akkor általában az ujjamat karmolászta, nem sikerült összekötnöm a kis buksijában, hogy a kurzor mozgássa azzal összfügg. nagyon fiatal volt. kapott egy betegséget, az orvos meg nem tudott segíteni rajta...
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Büntit annak a mocskos kutyának.
És részvétem.
az én macskám viszont most szül :d
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"