5735
  • Crazygirl
    :DDD persze hogy jo:) kepzeld el azoknak az arcat akik utaljak a macskakat es belepnek a szobamba :D kulon fotoalbumot igenyelne :D
  • Shortstop
    macskaőrület. jóisaz :)
  • Crazygirl
    igyekeztem :D de még mindig van macska amit fel lehet rakni csak a naptarban még nem tartunk ott :D
  • TCelica
    szép szoba és mennyi cica :)
    nálam egy időben a motoros képek hóditottak a falon tapéta helyett :))
  • Kandurex
    aty'a isten..:)
  • Czdano
    Loál :D szép
  • Cat 02 #3164
    :OO széép :D nekem csak Garfield poszterek vannak az ágyam körül :)
  • Crazygirl
    nah mar ezer eve megigertem hogy felrakom a szobamrol a kepeket. van még a falon hely de azert orulok hogy mar van ilyen sok kepem. Arrol nem is beszelve mi mindenem van még ami macskas :)

• garfield83
    Egyébként tényleg helyes, ahogy fúj rá. Ja meg az is vicces, hogy a macska sokkal nagyobb, mint a kutya és mégis fél tőle, tolat, mikor a kutyus közelebb megy hozzá, a kutya tényleg szupermini.
  • garfield83
    Csak holnap tudok képet feltenni, mert kölcsönadtam a gépemet, de ígérem rakok fel.
  • TCelica
    képet :)
  • TCelica
    biztos vicces :DDD
    aranyosak lehetnek
  • Aspyrin
    Elképzelem, ahogy a nagy macska ráfúj a kutyára :D
    Bízz benne, hogy megszokják egymást.
  • garfield83
    Képzeljétek, tegnap hoztunk haza egy Yorkit, nagyon félek, hogy mennyire tudnak együtt élni a cicusommal. A macsek egyenlőre még csak méregeti a kis jövevényt, ha közel megy hozzá akkor fúj rá. Nagyon pici a kutyus, a harmada a cicának. Szerintetek nem fogja bántani a kutyust? Féltem szegényt. Mit gondoltok, egy idő után megszokják egymást és majd együtt tudnak élni?
  • TCelica
    nagyon cukorka :))
    szépek a szemei és nem is olyan bambi csak épp valami eltereli a figyelmét :D
  • shaba23 #3155
    Látszik a tekintetén, hogy nem éhes!!!44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a macska, amilyen bamba tud lenni néha, (csak nézd azt a tekintetet) szerintem észre sem vette még, hogy ott a teve

• TCelica
    a cicc a tevével?
    hogy hohy nem eszi meg
  • shaba23 #3153
  • Czdano
  • TCelica
  • shaba23 #3150
    büntetés topikból "loptam" :)
  • TCelica
    hehe :)
    ezt honnan szedted?
  • shaba23 #3148
    Ne haragudjatok, de ezt nem tudtam nem belinkelni :D

• TCelica
    a bannerra gondolsz?
    ha úgy van csinálok valamit ha lesz időm
  • Cat 02 #3146
    kicsi off talán
    aki csinálta a logot nem tenné meg h csinál egy sima hátteret a macskáink kép alá ? (mert így eléggé érdekes, értsd a színátmenet)
  • TCelica
    hehe
  • NeverwinterKING
    ez nagyon nagy XD
  • Cat 02 #3143
    :)
  • Czdano
    Eszem a szép kis kék szemét neki xD

Enyém tegnap este itt mászkált és ahogy kattogtak a billentyűk megtetszett neki az egyik és ráugrot...(a sleep gomb volt :DDDDDDDDDDDDD)
  • garfield83
    Ez a szőr hiány dolog engem is érdekelne, az én cicámnak is hiányos a füle alatt a szőre, meg egy picit a feje búbjánál is, nem tudom miért lehet
  • PeeTeR

nem az enyem, de aranyos

• Czdano
    Nemtom de történtek már ilyen dolgok [olvasta]
  • Cat 02 #3138
    nah wtf, megyek megetetn erre ott van a küszöbön és nagyon lapít, mondom mivan? megnézem közelebről bal "szájábol" farok jobbbol a madár feje lóg ki ::O de mintha élne. mondom biztos csak lefagyott az ijedségtől, macska nem akarja lerakni csak tartja , elevielg azért fogja meg és viszi a lábtőrlőre h megdícsérjem, de ő nem rakta le, aztán be ment a pad alá (oda nem láttam be =\ ), és gondolom lerakta, mert 1szer kiszállt onnan madár

fater szerint amilyen a macska biztos beteg votl a madár , az lehet h azért nem harapta ketté mert h beteg és gyógyítsuk meg ???
  • Czdano
    :)) Birom az ilyen fekete fehér macsekokat..
  • Cat 02 #3136
    pár kép :P

• TCelica
    :))
    de csak a fekete cicáknak ilyen hiányos ...
    rákeresek a neten, hátha találok valamit
  • Aspyrin
    Passzolom :)
    (Kieg.: nappali fényben ez nem látszik csak ha fényképezővel rávakuzok)
  • TCelica
    Na én erre gondoltam.

Elloptam a képeket. :)
    Én most raktam újra és még nincsenek fent.
  • Aspyrin
    Leselkedj csak nyugodtan, ez itt legális :D
    A szájuk szélén található egy illatmirigyük (ha arra gondolsz) amivel a területüket jelölik.
  • TCelica
    Szia Aspyrin.
    Az előbb lesekedtem a galériádba :)
    Nagyon szépek a cicusok, de észre vettem Lucának sincs a füle alatt szőre ott a pofijánál, vagyis csak kevéske.
    Azmiért van ugy? Én pöcökömnek is olyan (érdekes hogy csak a fekete cicáknál látszik) és mindig azt a részét a fejének odadörzsöli valaminek mikor kanos. :DD
    Van ott nekik valami illat valami?