5735
-
#3170 :DDD persze hogy jo:) kepzeld el azoknak az arcat akik utaljak a macskakat es belepnek a szobamba :D kulon fotoalbumot igenyelne :D -
#3169 macskaőrület. jóisaz :) -
#3168 igyekeztem :D de még mindig van macska amit fel lehet rakni csak a naptarban még nem tartunk ott :D -
#3167 szép szoba és mennyi cica :)
nálam egy időben a motoros képek hóditottak a falon tapéta helyett :)) -
#3166 aty'a isten..:) -
#3165 Loál :D szép -
Cat 02 #3164 :OO széép :D nekem csak Garfield poszterek vannak az ágyam körül :) -
#3163 nah mar ezer eve megigertem hogy felrakom a szobamrol a kepeket. van még a falon hely de azert orulok hogy mar van ilyen sok kepem. Arrol nem is beszelve mi mindenem van még ami macskas :)
-
garfield83 #3162 Egyébként tényleg helyes, ahogy fúj rá. Ja meg az is vicces, hogy a macska sokkal nagyobb, mint a kutya és mégis fél tőle, tolat, mikor a kutyus közelebb megy hozzá, a kutya tényleg szupermini. -
garfield83 #3161 Csak holnap tudok képet feltenni, mert kölcsönadtam a gépemet, de ígérem rakok fel. -
#3160 képet :) -
#3159 biztos vicces :DDD
aranyosak lehetnek -
Aspyrin #3158 Elképzelem, ahogy a nagy macska ráfúj a kutyára :D
Bízz benne, hogy megszokják egymást. -
garfield83 #3157 Képzeljétek, tegnap hoztunk haza egy Yorkit, nagyon félek, hogy mennyire tudnak együtt élni a cicusommal. A macsek egyenlőre még csak méregeti a kis jövevényt, ha közel megy hozzá akkor fúj rá. Nagyon pici a kutyus, a harmada a cicának. Szerintetek nem fogja bántani a kutyust? Féltem szegényt. Mit gondoltok, egy idő után megszokják egymást és majd együtt tudnak élni? -
#3156 nagyon cukorka :))
szépek a szemei és nem is olyan bambi csak épp valami eltereli a figyelmét :D -
#3155 Látszik a tekintetén, hogy nem éhes!!!44
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a macska, amilyen bamba tud lenni néha, (csak nézd azt a tekintetet) szerintem észre sem vette még, hogy ott a teve
-
#3154 a cicc a tevével?
hogy hohy nem eszi meg -
#3153 -
#3152 -
#3151 -
#3150 büntetés topikból "loptam" :) -
#3149 hehe :)
ezt honnan szedted? -
#3148 Ne haragudjatok, de ezt nem tudtam nem belinkelni :D
-
#3147 a bannerra gondolsz?
ha úgy van csinálok valamit ha lesz időm -
Cat 02 #3146 kicsi off talán
aki csinálta a logot nem tenné meg h csinál egy sima hátteret a macskáink kép alá ? (mert így eléggé érdekes, értsd a színátmenet) -
#3145 hehe -
#3144 ez nagyon nagy XD -
Cat 02 #3143 :)
-
#3142 Eszem a szép kis kék szemét neki xD
Enyém tegnap este itt mászkált és ahogy kattogtak a billentyűk megtetszett neki az egyik és ráugrot...(a sleep gomb volt :DDDDDDDDDDDDD) -
garfield83 #3141 Ez a szőr hiány dolog engem is érdekelne, az én cicámnak is hiányos a füle alatt a szőre, meg egy picit a feje búbjánál is, nem tudom miért lehet -
nem az enyem, de aranyos
-
#3139 Nemtom de történtek már ilyen dolgok [olvasta] -
Cat 02 #3138 nah wtf, megyek megetetn erre ott van a küszöbön és nagyon lapít, mondom mivan? megnézem közelebről bal "szájábol" farok jobbbol a madár feje lóg ki ::O de mintha élne. mondom biztos csak lefagyott az ijedségtől, macska nem akarja lerakni csak tartja , elevielg azért fogja meg és viszi a lábtőrlőre h megdícsérjem, de ő nem rakta le, aztán be ment a pad alá (oda nem láttam be =\ ), és gondolom lerakta, mert 1szer kiszállt onnan madár
fater szerint amilyen a macska biztos beteg votl a madár , az lehet h azért nem harapta ketté mert h beteg és gyógyítsuk meg ??? -
#3137 :)) Birom az ilyen fekete fehér macsekokat.. -
Cat 02 #3136 pár kép :P
-
#3135 :))
de csak a fekete cicáknak ilyen hiányos ...
rákeresek a neten, hátha találok valamit -
Aspyrin #3134 Passzolom :)
(Kieg.: nappali fényben ez nem látszik csak ha fényképezővel rávakuzok) -
#3133 Na én erre gondoltam.
Elloptam a képeket. :)
Én most raktam újra és még nincsenek fent. -
Aspyrin #3132 Leselkedj csak nyugodtan, ez itt legális :D
A szájuk szélén található egy illatmirigyük (ha arra gondolsz) amivel a területüket jelölik. -
#3131 Szia Aspyrin.
Az előbb lesekedtem a galériádba :)
Nagyon szépek a cicusok, de észre vettem Lucának sincs a füle alatt szőre ott a pofijánál, vagyis csak kevéske.
Azmiért van ugy? Én pöcökömnek is olyan (érdekes hogy csak a fekete cicáknál látszik) és mindig azt a részét a fejének odadörzsöli valaminek mikor kanos. :DD
Van ott nekik valami illat valami?