Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lázálom
<#papakacsint>

Ha mindig figyelsz a lélekre, és túlléped látásodat, eléd tárul a pillanat.

Lázálom
Szerintem nincs semmi bajuk, aki mást mond az nem ért hozzájuk, vagy pillanatnyilag vak.
Poénos kis szövegeket írtál mindegyik képhez, látszik, hogy szereted õket.
Yashi mami tényleg szép, Seninek nagy a feje és kicsi a teste, de az csak a fotó állása, és tök jó lett <#mf1>

Lázálom
Megnéztem a macskáidat Jenny, nagyon szépek és ápoltak!

Jenny Micuno
Mondjon már valaki valamit! Ugye tényleg aranyosak és szépek?
Én nagyon szeretem õket! <#duma><#smile>

Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!

Jenny Micuno
Mért mondasz ilyet? Hiszen semmit sem tudsz!
Pamacs szõrét levágták és befestették, ráadásul éheztetve volt, most meg nagyon is szép cicává fejlõdött, annak köszönhetõen, hogy hozzám került!

Yashi mami meg nem sovány, õ édesen dudni, az más kérdés, hogy netán a fényképezõgépet nem tudom kezelni. De szerintem igenis szépek!

Keimei és Lovag valóban vékonynak látszódhat, de hát mindkettõ kiscica. És nem is egészséges, ha egy macska kövér!

Nem soványak, nagyon is szépek, és imádom mindet!
<#duhos2>

Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!

Borzasztó vékonykák <#pardon1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Jenny Micuno
<#circling>

Jenny Micuno
Szóval valakinek köszönhetõen, megtelt cicákkal a galériám 😊

PJack
miért lenne több?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Jenny Micuno
Azért köszönöm <#rinya>

Jenny Micuno
Ajajaj, 20KB 😞😞😞
A kép több 😞😞

PJack
fõoldal>>saját galéria(bal oldalt fent)>>új kép feltöltése a galériába
vagy itt is lehet

Jenny Micuno
Nem tudom hogyan kell 😞😞
Ti hogyan rakjátok ide az íráshoz? Kérlek segítsetek nekem...

Jenny Micuno
Nekem is van cicám 😊 Nem is egy,
adom is, ha tudom, a képet 😊

PJack
<#pardon1>

PJack
itt van megint az én Miu cicám😊

😄DDDDDDD
hát , hajrá 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Te,nekem is van egy kis macskám...tudnék róla mesélni.

CattiBrie
Hogy utálom a macskánakat. Éjjelre nem engedem be a szobába, erre egész éjjel nyervog - hülye dög. Persze nappal alszik. Kapja be. Ezért most egész nap nem hagyom aludni...

[/spam]&#8482;

Én is javasolnám többféle alom kipróbálását, de alapvetõen azt, hogy felejtsétek el a dorgálást, a macskáknál nem mûködik, ez illúzió. Csak rontja a kapcsolatot. Sztem azt is gondoljátok át, hogy jó helyen van-e az alom, tudjátok-e nyugodtabb helyre tenni, vagy többet belerakni, de az alapvetõ tapasztalatom az, hogy a gyakorlatias ötleteken túl bensõséges kapcsolatot kell kialakítani a macskával, vissza kell szerezni a bizalmát, és éreztetni vele, hogy kellõ törõdést kap. Szánjatok rá egy kicsit több idõt és legyetek türelmesek, szerintem túl lesz rajta.
CattiBrie
ötletem nincs...

de igen, direkt csinálja
csak azért is

lehet h "algériás" az alomra
próbálkoztatok már mással?

[/spam]&#8482;

Sziasztok ismét!

Nem válaszolt senki korábban, ezért gondoltam felteszem újra a kérdést. A macskánk nem szobatiszta. Néha ugyan használja az almot, de sajnos sokkal gyakoribb, hogy össze-vissza piszkít. Az alom tisztán van tartva rendszeresen, normálisan van cserélve is. Próbálkoztunk már mindennel.
Miután rossz helyre piszkított beleraktuk az alomba, rászóltunk, megdorgáltuk, végül már az orrát is belenyomtuk a piszkába, és utána beraktuk az alomba de nem használt. Egészen pontosan annyit értünk el vele, hogy amikor megdorgáljuk, közvetlenül utána ismét odapiszkít. Feltakarítjuk, utána ismét odapiszkít. Mellesleg ivartalanított kandúrról van szó, tehát nem azért csinálja, mert jelölget. Olyan mintha dacból csinálná, vagy bosszúból azért, mert meg lett érte dorgálva. Van valakinek valami ötlete erre? Privát üzenetet, hozzászólást, e-mailt is szívesen fogadok ezzel kapcsolatosan. Elõre is köszönöm!

atr0p0sz

ScarY MAN
nah ezt a kepet azert rakom be mert ez a legjobb sztem...ez kb 2 eve keszult😄...majd csinalok rola mostanit is...bar sokba nem kulonbozik csak nagyobb lett 😄.../am ezt nem ertem...ilyen felperzsa hazicica keverek van? mert tok perzsa cica szore van de hazicica kinezete...vagy hogyisvan?/ ...mind1...sztem itt meg ari volt..najo most is ari de neha idegesit😄 forma a tag me neha masziroz meg ilyenek, meg hiperaktiv de naon...a kutya szereti xD...nah mind1😄 szal a kep->

...

Punker
de ÉL és ez a lényeg

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mr_no_NaMe
Ha meg nem golyózzák ki, akkor meg az lesz, hogy mindig elcsámborog és akkor meg a kocsi üti el, vagy fennakad valahol, vagy istentuggya mi lesz...
Punker
bosszút áll mert kigolyóztátok szegényt 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mivel nem tudok rájönni, hogy az ivartalanított macskánk (kandúr)miért piszkít mindenhová a lakásban, holott az alom tisztán van tartva. Van egy utólag hozzánk került kiscica (szuka), akivel közös almot használnak. Nemrég költöztünk át egyik lakásból a másikba. Nem tudunk rájönni, hogy miért nem az alomba piszkít a macska. Ha bárki tud segíteni, választ adni, kérem küldjön egy e-mailt az [email protected] címre (nem tudom gyakran látogatni a fórumot), de ha csak ide tud választ írni, már az is sokat segítene.

NSTSpider
Na drukkolok neki!! Ha idõben kerül dokihoz akkor biztos rendbe jön.

Serpa
úgy nézz ki rendben lesz.
még jövõ szerdáig cseppegtetni kell, akkor ismét megnézi az orvos.

NSTSpider
Remélem hanar rendbe jön.

Serpa
köcce 😊

flippy
Jobbulást neki<#smile>

Serpa
vmi gyulladás ráhúzodott a szemére, és attól lett olyan (továbbá a doki szerint cukros, amire már gondoltam, hisz elég gyakran iszik vizet)
soha nem volt duci cica, mindig is karcsú volt.

kapott szúrit + cseppegtetni kell a szemébe naponta 3x.

hála az égnek már nem nézz ki olya csúnyán a szemecskéje.

holnap megy kontrollra.

z0ty
profi vadász ID

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Gorbesz
nekem is ugyanilyen szekem van, qrva kenyelmes 😛

Spiral Zone fan

Gorbesz
nem lehet hogy hirtelen lefogyott a macs?
az enyemnek is volt hasonlo, de akkor csak egy hartya lattszott, ma nem volt.

habar mondjuk igy tel fele inkabb meghiznak 😊

orvos mindenfelekeppen lassa.

Spiral Zone fan

😄DDD

EmThor
lehet befogadódik az alábbi drágaság 😊 /házfelújítás zajlik, így kb mindennek nekidörgölõdzik, egyik oldala festék, másik hungarocel 😄/

Penya
Meg fiatal cecca, nyari szuletesu. Ne szerintem elegge egzotikus kinezetu 😊 Majd rakok meg fel kepet.

Serpa
van egy kis baj.
a cicánk bal szeme hártyásnak nézz ki, könnyezik, meg egy kis fehér vmit(geny?) láttam benne.
meg mintha a 3. szemhéját lehetne látni.

a másik szeme szép tiszta.

arra gondolunk, h belekaphatott a karmával.
kamillás vízzel mossuk neki, de ha péntekig nem enyhül, elviszük a dokibácsihoz.

ti mire gondoltok?
mitõl lehet?

PJack
komoly macskának tûnik...😊

Penya

Kis koszos. 😊

Serpa
akkor még többet fog aludni 😊

Mr_no_NaMe
Szerintem is köszike ^^
Csak már megin alszik 😊
Ugye mikor megnõ, akkor már nem lesz ennyire lusta? Elég rossz, hogy reggel randalírozik meg este, és nap közbe meg alszik egyfolytában :S
NSTSpider
Nagyon aranyos cicced van 😊)

Édespofa 😊

Mr_no_NaMe
törölt hozzászólás
Dying Soul
Nem versz át. 😄

biztos mivel más szék más a kényelmes 😊)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dying Soul
Elsõre lejött, hogy a fekete a dominánsabb, Rici olyan lustán fekszik, Luca meg Ricihez képest vezérként. 😄