Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindig figyelsz a lélekre, és túlléped látásodat, eléd tárul a pillanat.
Poénos kis szövegeket írtál mindegyik képhez, látszik, hogy szereted õket.
Yashi mami tényleg szép, Seninek nagy a feje és kicsi a teste, de az csak a fotó állása, és tök jó lett <#mf1>#mf1>
Én nagyon szeretem õket! <#duma>#duma><#smile>#smile>
Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!
Pamacs szõrét levágták és befestették, ráadásul éheztetve volt, most meg nagyon is szép cicává fejlõdött, annak köszönhetõen, hogy hozzám került!
Yashi mami meg nem sovány, õ édesen dudni, az más kérdés, hogy netán a fényképezõgépet nem tudom kezelni. De szerintem igenis szépek!
Keimei és Lovag valóban vékonynak látszódhat, de hát mindkettõ kiscica. És nem is egészséges, ha egy macska kövér!
Nem soványak, nagyon is szépek, és imádom mindet!
<#duhos2>#duhos2>
Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A kép több 😞😞
vagy itt is lehet
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ti hogyan rakjátok ide az íráshoz? Kérlek segítsetek nekem...
adom is, ha tudom, a képet 😊
hát , hajrá 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[/spam]™
de igen, direkt csinálja
csak azért is
lehet h "algériás" az alomra
próbálkoztatok már mással?
[/spam]™
Nem válaszolt senki korábban, ezért gondoltam felteszem újra a kérdést. A macskánk nem szobatiszta. Néha ugyan használja az almot, de sajnos sokkal gyakoribb, hogy össze-vissza piszkít. Az alom tisztán van tartva rendszeresen, normálisan van cserélve is. Próbálkoztunk már mindennel.
Miután rossz helyre piszkított beleraktuk az alomba, rászóltunk, megdorgáltuk, végül már az orrát is belenyomtuk a piszkába, és utána beraktuk az alomba de nem használt. Egészen pontosan annyit értünk el vele, hogy amikor megdorgáljuk, közvetlenül utána ismét odapiszkít. Feltakarítjuk, utána ismét odapiszkít. Mellesleg ivartalanított kandúrról van szó, tehát nem azért csinálja, mert jelölget. Olyan mintha dacból csinálná, vagy bosszúból azért, mert meg lett érte dorgálva. Van valakinek valami ötlete erre? Privát üzenetet, hozzászólást, e-mailt is szívesen fogadok ezzel kapcsolatosan. Elõre is köszönöm!
atr0p0sz

...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Segítséget szeretnék kérni, mivel nem tudok rájönni, hogy az ivartalanított macskánk (kandúr)miért piszkít mindenhová a lakásban, holott az alom tisztán van tartva. Van egy utólag hozzánk került kiscica (szuka), akivel közös almot használnak. Nemrég költöztünk át egyik lakásból a másikba. Nem tudunk rájönni, hogy miért nem az alomba piszkít a macska. Ha bárki tud segíteni, választ adni, kérem küldjön egy e-mailt az [email protected] címre (nem tudom gyakran látogatni a fórumot), de ha csak ide tud választ írni, már az is sokat segítene.
soha nem volt duci cica, mindig is karcsú volt.
kapott szúrit + cseppegtetni kell a szemébe naponta 3x.
hála az égnek már nem nézz ki olya csúnyán a szemecskéje.
holnap megy kontrollra.
az enyemnek is volt hasonlo, de akkor csak egy hartya lattszott, ma nem volt.
habar mondjuk igy tel fele inkabb meghiznak 😊
orvos mindenfelekeppen lassa.
Spiral Zone fan
a cicánk bal szeme hártyásnak nézz ki, könnyezik, meg egy kis fehér vmit(geny?) láttam benne.
meg mintha a 3. szemhéját lehetne látni.
a másik szeme szép tiszta.
arra gondolunk, h belekaphatott a karmával.
kamillás vízzel mossuk neki, de ha péntekig nem enyhül, elviszük a dokibácsihoz.
ti mire gondoltok?
mitõl lehet?
Csak már megin alszik 😊
Ugye mikor megnõ, akkor már nem lesz ennyire lusta? Elég rossz, hogy reggel randalírozik meg este, és nap közbe meg alszik egyfolytában :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ