Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is érdekes, hogy a cicánk ugyebár a "Finnyás kisasszony" csak macskakaját eszik meg. Kivétel, amikor éppen eszünk az asztalnál és olyankor odajön kéregetni egy kis kaját, ha a szájába adom az ételt akkor bármit megeszik, krumpli, sajt, stb., de ha mondjuk ugyanazt a kaját, amit etetve megeszik, belerakom a tányérjába, akkor hozzá sem nyúl. Talán el van kényesztetve?

NeverwinterKING
😄DD de jóóóó

\"You are fucking crazy people!\"

NeverwinterKING
ilyen volt a mienki is de az nem ott hagyta hanem kihányta 😄D

Czdano
Nincs, elcsapta egy kocsi pedig oroszkék keverék volt <#sir>

#2780 - Lol xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ne is mondd, Lucának az a szokása, hogy a mancsával eszik.. Általában repkednek a csirkemell szeletek a fejünk felett 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Jópofa lehetett!Már nincs meg a macsek?

Czdano
😄DD Egyik cicánk a konzervkaját meg mindig a mancsával ette..karmokat kiereszt és lapátolta befele 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Képzeljétek a macskám annyira válogatós, hogy csak egyfajta márkájú száraz kaját hajlandó megenni. A párom ezt nem tudta és véletlenül olyat vett, amit a kis finnyás kisasszony nem szeret, gondoltam odaadom neki, azért azt is meg kell enni, ne vesszen kárba. Reggel beleöntöttem a táljába, mire hazaértem még mindig ott volt mind, szerintem nem nyúlt egyáltalán hozzá. Na jó, gondoltam, adok a kedvencébõl is, azért azt nem viselném el, ha éhen maradna a kis drágaság. :-) Erre, mit csinált a kisasszonyka? Hát kiválogatta a kedvelt márkájú száraz kaját, azt mind megette és az utált márkát meg otthagyta. Ezt abból tudom, hogy más a formájuk és a színük is.
Jót nevettem rajta!!! Ezt a finnyás macskát!

TCelica
nem baj az ha sokan vannak 😊)
ha nem kellenek majd senkinek mit fogtok velük csinálni?

Jóból is megárt a sok<#buck><#buck><#buck>

NeverwinterKING
😮 az jó sok

9+a tartalékos gárda... XD még 4darab

TCelica
de édesek 😊)
a feketéket ugy elfogadnám de nekünk is van már 8 😊)
ha jól számoltam õk 9-en vannak, ugye?

Czdano
Ááááá de ariiiiiik ..az a nézés =)

Ha valakinek kell kiscica akkor szóljon nekem légyszi!/A puli nem jár hozzá 😄 /

NeverwinterKING
de jó 😄

nekem az elsõ 3 teccik 😄

TCelica
Ezeket most találtam 😊)
Olyan cukik ...

Mikucicc 😊

Na ez jól meghízott. <#wilting>
Amugy cukika 😊

TCelica
gyönyörû 😊

TCelica
édik 😊

NeverwinterKING
amúgy ja, van benne vmi. de ezt nem lehet elõre látni.

Egyébként az ilyen gazdáknak nem engednék állatot tartani, nem tudják, hogy nem egészséges így meghízlalni egy állatot?

Lehet, hogy nem kamu, csak nekem az volt furcsa a képben, hogy a feje nagyon kicsi.

NeverwinterKING
hát nemtom. sztem nem. volt a tvbe egy hasonló sorsú cica. na hát õ asszem 12 kg volt. és az nem volt kamu. úgy ment fel a lépcsõn h a felénél pihent egyet.:S

Azért nem ennyire dagira gondoltam,bár ez biztos kamu.

NeverwinterKING
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_06/1159073276316.jpg

tess dagi cica XD

Ari cica, tök jó, hogy ilyen duci. Kár, hogy az enyém ennyire sovány, a dagi cicákat szeretem.

jah, de csak télen ilyen dagadt, nyáron egy sovány xD

NeverwinterKING
jó bõrben van 😄

NeverwinterKING
😄D

Hát néha, de voltak ott kislányok is XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

NeverwinterKING
thx az együttérzést srácok. 😊

NeverwinterKING
ezt ki kommentálja?? te? 😄D

NeverwinterKING
ha ez nekem szólt akkor mondom:
hát szerintünk megfázott, elvittük dokihoz és kapott szúrit meg minden de az nem sokat használt, nem evett meg ivott semmit, nagyon vékony volt, és nagyon megváltozott, anyámat meg is harapta és attól féltünk h ha veszett akkor gáz van azt anyu is kapott szúrit. azt egyik napon a kazánházban puszult el.:CCCC

hát nem arik ? 😄
1szer már beraktam de azóta vannak új tagok 😊
Kiránduláson csináltam tavaly nyáron

TCelica
de cépp cica, sajnálom 😞

1 éves, sokat kell fésülni, állandóan összegöndörödik a szõre a hasán, meg a lábainál. Sajnos nem szereti ha fésülöm, ilyenkor karmol meg harap. Erre kitaláltam egy módszert. Akkor fésülöm, amikor alszik. Tudom, hogy mikor alszik mélyen, ilyenkor nincs kedve ellenkezni, ezenkívül sütõkesztyût szoktam felvenni, ez véd a karmolástól. :-)

Szegény, pedig olyan szép lehetett 😞

Hatalmas a bundája, gondolom állandóan fésülni kell. Hány éves?

Nagyon helyes cica. Mi történt vele? Hogy pusztult el?

Czdano
Aranyos 😊

NeverwinterKING
szép^^

én is tettem fel, ez a cicánk volt de õ már sajna egy éve elpusztult :S

Raktam fel képeket a cicámról a galériába, majd nézzétek meg.

A doki állítása szerint nem lett volna gond, állítólag már többször volt olyan esete, hogy csak tût nyelt a kisállat, majd természetes úton távozott belõle.

nem a tû a gond ??? az ott "benne" nem szúródik bele ? pl mikor lenyelte keresztbefordul a torkán ?

Hahó, macskabarátok!
Hol vagytok? Itt egyedül én szeretek csak a cicusomról beszélni?
Várom az érdekes történeteket, képeket. :-)

Amikor anno kitaláltuk, hogy legyen macskánk még egyáltalán nem volt semmilyen tapasztalatunk sem a tartásról. Luca jött elõször 4 hónaposan, majd rá egy hónapra a Rici ugyanannyi idõsen. Egy hét volt, amíg egyedül mertük hagyni õket mert a Lucának egyáltalán nem tetszett, hogy a Rici az õ területén járkál és agyba-fõbe verte. Pedig naívan azt gondoltuk, hogy biztos unatkozik és jól jön majd neki egy játszótárs. Idõvel rájöttünk, hogy a macska nem társas lény 😊 Azóta ugye már kilenc év eltelt, most sem szeretik egymást de azért megférnek egy helyen. Igen, lakásban tartjuk õket de az ablak elé készítettünk egy kimondottan macskáknak készített hálóból és némi fából egy szerkezetet amin nem tudnak (és nem is akarnak) átjutni, viszont kicsücsülnek és nézelõdhetnek. Egyelõre ennyi a maximum amit tudok tenni értük, hogy szabad levegõn is legyenek.

Én nem tudom, nekem még sosem volt még kettõnél több, bár egy is elég rossz.

Czdano
2 Cica az semmi...egyszer egy oroszkék keverék cicánk 5 kicsit szült és behozta egyenként õket a szekrény mögé..kivittük õket a garázsba de visszahozta õket ;/// Szal 2 az semmiség szerintem