5735
-
#3333 Lassan 1 éve hogy eltünt.Frici.Kiskori nevén Csippike.
Neki mind1.csak puha legyen.
Mellesleg a kehidakustányi TEJMAFFIA létrehozója és főnöke.
Gyilkos tépőfogak:
-
#3332 Ügyes voltam, bocs. Itt megnézheted az aprónépet. Meg némelyik kutyát. -
#3331 Igen tudok teljesen fehér egy kandúr és egy nőstény. Majdnem fehér 1 kandúr, neki világos szürke nyílhegy van a feje búbján. Egyik sem albínó, nem kék szemű, nem süket. 3,5 hónaposak. Ugyanitt fekete-fehér, cirmos-fehér és 1 háromszínű cicák. Kutyához szokottak.
Atkáron lakom, ez Gyöngyös mellett van. -
viki97 #3330 de volt egy perzsam az meg suket volt es az meg eltunt -
#3329 részvétem :( -
viki97 #3328 nekem is volt egy feher cicukam de meg haltdemost van 3 macskam 2 fiu 1 lany -
#3327 :( -
#3326 Köszi mindenkinek! :') -
#3325 Ugyan ilyen az 1ik mostani macskám :)Részvét:'( -
#3324 . Részvétem. -
Aspyrin #3323 Sajnálom :(
A mi lányaink 10 évesek, de el sem tudnám képzelni, hogy élném meg ha ilyesmi történne velük. -
#3322 7éves volt még csak, egyik percről a másikra elpusztult miközben feküdt! Állatorvos szerint szívelégtelenségbe pusztult el! Sajnos ezt nem lehet előre tudni, soha nem volt beteg, most mégis ilyen gyorsan elment...
:(
-
Aspyrin #3321 :(((((((((
Mennyi idős volt, mi történt vele? :((( -
#3320 Ha valaki tud ajándék kiscicákat (teljesen fehér és nem perzsa lehetőleg) kérem, szóljon! Köszönöm! -
#3319 Tegnap délután elpusztult a macskám...
-
viki97 #3318 nekem let egy fekete feher cicukam es fiu az a neve hogy marcipan feher csizmaja vande nem tudok kepet adni -
#3317 Nekem:)majd holnap rakok fel képet cicukról :) -
#3316 De csini. Kinek van Garfield macskája? Mert van olyan is:). Ugyan az mint Garfield. -
#3315 terepmacs :) amúgy valószínűleg olyan, mint Yazid a másik macskám, Ő lenne az :) -
#3314 Milyen a kommandós ruha?[Van am sokfajta színű anyagú] -
#3313 értem.... -
viki97 #3312 tutatok hogy nekem ojan cicam van mit a komandos ruhaes ugy meg tudnam puszilnicsak az a baj hogy nem tudok kuldeni kepet
-
#3311 hát, ő alapjáraton ilyen! perzsa'görény'! :D rettentő bamba tud lenni!
de nem hiszem, h szomorú volt... inkább happy... / ősztől nyár elejéig szobacica, aztán nyáron kint van az udvaron... azt rettentő mód díjazza.../ -
Cat 02 #3310 szomorúan néz :( -
#3309 Ő Jabba! Nevét a testalkata miatt kapta /hasonló, mint a Star Wars-os lénynek!/ a sárga szeme elég hülyén néz ki ezen a fekete-fehér fotón... mindegy! ez ilyen lett... wizzz'cazz párti önfejű kis /11éves/ dög! :D
-
#3308 az en macsekom a foldimogyorot nagyon szereti no meg barmilyen csokit kepes megenni akar a kezembol is :D nem zavarja hogy azt en ennem :D -
#3307 Enyém se tejes.:) Viszont imádja a zöldségeket. -
#3306 az enyem alig iszik tejet. inkabb vizet szokott :D -
#3305 amennyi tejet behörpint egy nap, nem is csodálom! :) -
#3304 jajj de szeep :) Olyan szep bundaja van. -
#3303 gyönyörű:). -
#3302 Cuki
:) -
Hajnalcat #3301 Jééé! Hasonló a színezete az én ágyamnak is. :O
Szép cicus. ^^ Mögötte lévő figurás párnát kérem szépen! :) -
#3300 Zill
Sajnos csak ez az egy kép készült róla! :( -
viki97 #3299 senki sem ir -
viki97 #3298 jaj fojton a kukaba meni -
viki97 #3297 bocsi -
#3296 kár -
viki97 #3295 nem tudok kepet adni mert nem -
#3294 Nem tomcsak írtad. Hogy nagyon édi, meg hogy a többi macskával hülyéskedik. Meg hogy minek van szíve egy ilyen édi macskát kidobni az utcára. Meg hogy itt van a seggednél:D. stb,stb.