Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Passzolom 😊
(Kieg.: nappali fényben ez nem látszik csak ha fényképezõvel rávakuzok)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TCelica
Na én erre gondoltam.

Elloptam a képeket. 😊
Én most raktam újra és még nincsenek fent.

Leselkedj csak nyugodtan, ez itt legális 😄
A szájuk szélén található egy illatmirigyük (ha arra gondolsz) amivel a területüket jelölik.

TCelica
Szia Aspyrin.
Az elõbb lesekedtem a galériádba 😊
Nagyon szépek a cicusok, de észre vettem Lucának sincs a füle alatt szõre ott a pofijánál, vagyis csak kevéske.
Azmiért van ugy? Én pöcökömnek is olyan (érdekes hogy csak a fekete cicáknál látszik) és mindig azt a részét a fejének odadörzsöli valaminek mikor kanos. 😄D
Van ott nekik valami illat valami? <#whatever>

TCelica
de cépp

Lucámról friss 😊

Micsoda kis szõrcsomó <#smile>

shaba23
az a legjobb, mikor a szekrény tetején hány...
mivel a feleségem 6 körül kel, a macska hozzá van szokva, hogy akkor kap enni. Az asszony most nincs itthon, én meg nem kelek csak 9 körül (lévén hétvége van), így ma reggel arra ébredtem 6:10-kor, hogy a macska áll az ágyon, és 2cm-rõl néz bele az arcombe (gondolom megnézte ébren vagyok-e már...), de mnivel nem reagáltam, felsétált a hátamra lefeküdt és bõ 20 percig ott aludt...
Czdano
Hát biztos rájött vmi mert odahányt ma reggel a szõnyegemre...:'( szárazkaja rulz 😞((

Aludtam vele most az egyszer 1 szobában háááát....harapdálta a fülemet meg ilyenek o.0..

#3121 lool

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

TCelica
😄D

shaba23
elméletileg szibériai macska a tipusa, megnézném a hasán a cetlit, de a szekrény tetején van, így nem látom😊
TCelica
márkája? 😄DD

jujj de édes cica, és milyen tündérien tud nézni 😊
de meg lehetne szorongatni 😄
ahogy látom a teve is izlik neki

shaba23
márkájára nézve szibériai a macska, de szereti az egzotikus kaját, ezért tevével etetjük

itt talán tevére vár...nemtom

akkora tevét látott, hogy tátva maradt a szája

Crazygirl
mintha az enyemrol irtal volna jellemzest 😄

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

TCelica
lehet rájött valami 😄D
biztos ari lehet, én ugy szeretem õket 😊

TCelica
😊 oks én türelmes vagyok

Czdano
Tejóég ez a macska tök hülye 😄DDDDDDDDDDDDDDDD 1ik pillanatbn szelid kiscica máskor meg tombol o.0

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NeverwinterKING
😄 jó lenne. de tesóm még mindig nincs itthon. még 2 hét^^

\"You are fucking crazy people!\"

TCelica
😊) képpt

NeverwinterKING
hááát 😊
igazából már van egy hobbija 😊 szeret magas helyeken aludni meg mászkálni. az megy neki 😄

TCelica
infós macsekot akarsz <#miaz><#whatever>

NeverwinterKING
hej de jó 😊
ilyen nekem is kell. de az én cicám még nagyon nem érzi jól magát a monitor tetején 😊

szerk: ték 😄

TCelica
hehe nagyon édi 😊

efti
Van amit békén hagy, van amire kifejezetten vadászik. Ez alatt azt értem, hogy a páfrányt, bambuszt ilyesmit azt nem bántja(biztos olyan illatuk van), de a díszananászt kifejezetten utálja, mert szúr, ezért azt muszáj pofozni, a fokföldi ibolya leveleit megkóstolta, aztán az ibolyát átköltöztettem egy szekrény tetejére, hogy a túlélési esélyeit növeljem, a többieknél "csak" a virágföldet kapirgálja ki elõszeretettel.

WWFSMD?

Virágokra hogy reagál?

efti
Bizony, nagy hóhányó! Ezen a képen pedig igazi szobacica módjára épp levadászik egy legyet.

WWFSMD?

TCelica
hihi, nagyon cuki lehet 😊

TCelica
jó helye van 😊

TCelica
nem hallottam még macskának ilyen nevet de a következõ ciccámnak tuti ez lesz a neve 😊

az lesz, nekünk a szõlõstõkét kapirgálja+szõnyeget ha besunnyog =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

efti
Itt ugyano, a kedvenc teli melegedohelyen 😊

WWFSMD?

Kandurex
tényleg jó név! ...hmm..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TCelica
nagyon szép és aranyos a neve 😊

efti
fuggony, mogott...epp "tv" nezes kozben lett lefotozva 😊

WWFSMD?

Paraván mögött? 😊

ték

efti
O Mandula es most masfel eves:

WWFSMD?

TCelica
hm jó kérdés, de tuti köröm valami az oka, nálunk a szönyeget kapirgálják na és persze a fotelok sarkát a párnák sarkát meg cumizzák 😊
Ha Pöcököt ölbe veszem a pólómat is vagy ami épp rajtam van elkezdi cumizni, közbe meg gyurja a lábam.
Hát érdekes, de ki tudja mi bajuk van ilyenkor. Lehet csak épp ehhez van kedvük. 😄D
Ja és azt el is felejtettem hogy nagyon szeretik a sarkakat lebontani tapétástól mindenestõl.
Volt ugy hogy egy hónapba azt az oldalt többször újra kellett tapétáznom. 😊

Czdano
3. kép odavág

Azt mondja meg vki hogy a macsek miért kapirgálja a parkettát (alom van neki, használja is, igy kaptuk :]) körömélesités?

TCelica
hát az az alvás valami fanasztikus 😄D
és hogy be van bugyolálva <#miaz>
tündéri
nem baj ha elfelejtetted ráér 😊

TCelica
hm ... <#whatever>
nevenincs macska 😊)

Mhosah Myth
De édessss... 😄

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Crazygirl
Tessek nehany kep a macskamrol amit kertel 😊 a szobamrol meg még mindig nem csinaltam 😄 elfelejtettem 😄

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Czdano
Még nincs neve, a korábbi gazdija Micunak hivta ami tudtommal lányoknak szoktak adni :] szal nincs neve most..;S

TCelica
én Pöcökömnek is akkora füle van 😊
Legalább jobban hal vele 😄D

TCelica
Tudtam. 😊)
Nagyon szép cica.
Mi a neve?

Czdano
Igen fiuka :p most is itt alszik :p

Bírom a nagy fülüket a fejükhöz képest 😊

TCelica
nagyon cépp cica 😊
nekünk az egyik pont igy néz ki, majd csinálok róla képet.
vagy 3 napig hallottuk nyávogni valahol, elbujt szegényke ...
majd átmászott hozzánk és roky élébe feküdt 😊
hát nálunk maradt, nagyon szeressük.
Amúgy fiucska? ... én annak néztem 😊

Czdano

Czdano
😞

Miénket elhoztuk, holnap képek..(ari nagyon 😊 )