5735
-
Cat 02 #3654 Olyan szomcsi feje van :( -
#3653 Azta, micsoda öntudatos fizimiska -
#3652 Reméljük, tényleg. -
#3651 Mert eddig nem tettem képeket, kis pótlás:
És akkor már csak a többséget nem látjátok :D -
#3650 emlékeztet az egyik kisciára akit az út szélén találtam, és csak én álltam meg kocsival, hogy felvegyem őket. Ő néz így ki. Nemtudom mi van vele mert egy fiatal párhoz kerültek végül. Utoljára azt hallottam hogy köszönik jól vannak :) -
#3649 Egy macska, aki meghazudtolja a legendát:
Ölbe ugorva hanyatt érkezik:D -
#3648 imadom az ilyen muveszi kepeket :) -
#3647 picit lejjebbcsúszhatott volna a focus, de gy is jó :) -
Aspyrin #3646
:) -
Aspyrin #3645 Gyárilag foltos :) -
#3644 Látnád itt a csapatot! :D -
#3643 Cuki,orrával mi történt?:( -
Aspyrin #3642 Rici gondolkodóba esett :D
-
Csilla68 #3641 Tulajdonképpen Frakk is jól el volt a macskákkal:) Örülök neki,ha különböző fajtájú állatok szeretik egymást,elég ha az emberek civakodnak:( -
#3640 Látom ő is pockot fest az orra mellé :D -
#3639 Ha beszerzel egy vizslát tögtön összefognak a macskák!
De elkeserít, ha elárulom, hogy a vizsla általában macskabatáz? -
#3638 Tegnap keszultek a macskamrol ezek a kepek nagyon jo minosegben (telefonnal)+ ugy gondolta hogy elbujik :DDD
-
Csilla68 #3637 Köszönjük a dicséretet!:)Jól is néznek ki együtt Ninával,de még nem tökéletes a kapcsolatuk:)Hiába:fekete és fehér a két ellentét.
Ha még beszerzek egy vizslát is élőben előadhatjuk a Frakk-történeteket:))) -
#3636 Kissé morcos ez a gyönyörű perzsa. Elvetted tőle a kedvenc gumicsirkéjét?
-
#3635 Szépséges :) -
Aspyrin #3634 Helló :)
-
#3633 macsekom.
happy caurdayt.. -
#3632 Nem tudom. Élőben a következőket látom:
1. Már egy perce itt állok és még nem csináltad meg, amit akarok!
2. Úristen! Mi lesz velem most, hogy idejöttél?
3. Most hoztál nekem valamit?
4. Te vagy az Isten!
5. Ha nem fekhetek azonnal az öledbe, tényleg letépem a fejedet!
De van még mellette: Vedd tudomásul, most nem írhatsz! Én ülök/fekszem a billentyűzeten! -
Csilla68 #3631 Pannikának nem csak a nézése ilyen,de tényleg arcon is karmolt a szám fölött,még mindig látszik a nyoma,de akkor is szeretem.Szerintem nem alamuszik,csak nem hódolnak be egyértelműen az embernek.Talán pont ezért szeretjük őket:)) -
#3630 érdekes, hogy majd minden macskának képen, "letépem az arcod" nézése van, "real time" -ban :D meg tökre alamuszik -
Csilla68 #3629
Pannika a morcos:)
Elnézést mindenkitől,de kicsit bénázok a képfeltöltéssel:) -
Csilla68 #3628 http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/P1030778.JPG
Pannika a morcos:) -
Csilla68 #3627 Köszi Solten,nagy nehezen sikerült.Nem vagyok egy gép-guru,de ez nagy segítség volt Tőled.Majd megpróbálok Panniról is feltenni képet,legalább gyakorolok.:) -
Csilla68 #3626 [url=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/csilla2.jpg][img]http:/ -
Csilla68 #3625 -
#3624 És a többieknek is!
Az én emilcímem mér foglalt abból a szempontból, hogy létrehozhassak FilePosta oldalt. Valaki megtehetné. Ingyenes. Oda mindenki feltölthetne cicáiról képet, videót. A videóból 1 perc ott is megnézhető. 400 MB szabad terület.
A feltöltés egyszerű, egyidejűleg 15 fájl tölthető fel. A fájlok méretét csak a szabad terület korlátozza.
Ha valaki csinál ilyet, elárulja, milyen néven hozta létre, sokkal könnyebb lenne megmutatni a cicákat. -
#3623 próbáld innen ;) -
#3622 De jó, tényleg hasonlít! :)) -
Csilla68 #3621 Az én Nina macskám a jobb kezemen fekszik,ha gépezek,ezért a ballal szerencsétlenkedek a feje fölött.Nincs szívem elküldeni.Februárban találtam az utcán,sebes orral.Egyébként nagyon hasonlít a te cicádra Solten,főleg arra ahol az unicumos üveggel fekszik:)A másik macskám Panni fekete,és láthatólag nem örül,hogy Nina is itt lakik.Olyanok,mint Lukrécia és Szerényke.A természetük is olyan.Töltenék fel képet,de sose sikerül.:( -
#3620 Ha ülök a gép előtt állandóan idebújik a közelembe... :) Szerencsére leszokott arról hogy a monitor elé bevágódjon. -
Csilla68 #3619 Szerintem Téged is nagyon szeret a makka,biztos,hogy érzi a szeretetedet.
Az én Panni macskám elég kis undi természetű,de időnként ezt elfelejtve
odabújik hozzám:))) -
Csilla68 #3618 Igazad volt,hogy minél előbb orvoshoz kell vinni a cicát,barátnőm el is vitte /azŐ cicájáról van szó/,kiderült,hogy vírusos fertőzése van.Kapott szurikat már jól van.Köszi,hogy reagáltatok Shortstoppal a kérdésemre ! -
#3617 Anyámhoz. :D
Ő belé szerelmes a macska. Belém nem. Csak én vagyok oda érte nagyon :D -
#3616 És akkor kihez menne vissza? -
#3615 orvos minél előbb. a féreghajtó nem hangzik hülyén