Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Kieg.: nappali fényben ez nem látszik csak ha fényképezõvel rávakuzok)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A szájuk szélén található egy illatmirigyük (ha arra gondolsz) amivel a területüket jelölik.
Az elõbb lesekedtem a galériádba 😊
Nagyon szépek a cicusok, de észre vettem Lucának sincs a füle alatt szõre ott a pofijánál, vagyis csak kevéske.
Azmiért van ugy? Én pöcökömnek is olyan (érdekes hogy csak a fekete cicáknál látszik) és mindig azt a részét a fejének odadörzsöli valaminek mikor kanos. 😄D
Van ott nekik valami illat valami? <#whatever>#whatever>

mivel a feleségem 6 körül kel, a macska hozzá van szokva, hogy akkor kap enni. Az asszony most nincs itthon, én meg nem kelek csak 9 körül (lévén hétvége van), így ma reggel arra ébredtem 6:10-kor, hogy a macska áll az ágyon, és 2cm-rõl néz bele az arcombe (gondolom megnézte ébren vagyok-e már...), de mnivel nem reagáltam, felsétált a hátamra lefeküdt és bõ 20 percig ott aludt...
Aludtam vele most az egyszer 1 szobában háááát....harapdálta a fülemet meg ilyenek o.0..
#3121 lool
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
jujj de édes cica, és milyen tündérien tud nézni 😊
de meg lehetne szorongatni 😄
ahogy látom a teve is izlik neki
itt talán tevére vár...nemtom
akkora tevét látott, hogy tátva maradt a szája

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
igazából már van egy hobbija 😊 szeret magas helyeken aludni meg mászkálni. az megy neki 😄
\"You are fucking crazy people!\"
ilyen nekem is kell. de az én cicám még nagyon nem érzi jól magát a monitor tetején 😊
szerk: ték 😄
\"You are fucking crazy people!\"
WWFSMD?

WWFSMD?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ték
Ha Pöcököt ölbe veszem a pólómat is vagy ami épp rajtam van elkezdi cumizni, közbe meg gyurja a lábam.
Hát érdekes, de ki tudja mi bajuk van ilyenkor. Lehet csak épp ehhez van kedvük. 😄D
Ja és azt el is felejtettem hogy nagyon szeretik a sarkakat lebontani tapétástól mindenestõl.
Volt ugy hogy egy hónapba azt az oldalt többször újra kellett tapétáznom. 😊
Azt mondja meg vki hogy a macsek miért kapirgálja a parkettát (alom van neki, használja is, igy kaptuk :]) körömélesités?
és hogy be van bugyolálva <#miaz>#miaz>
tündéri
nem baj ha elfelejtetted ráér 😊
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
nekünk az egyik pont igy néz ki, majd csinálok róla képet.
vagy 3 napig hallottuk nyávogni valahol, elbujt szegényke ...
majd átmászott hozzánk és roky élébe feküdt 😊
hát nálunk maradt, nagyon szeressük.
Amúgy fiucska? ... én annak néztem 😊