5735
-
#3694 Mici alias Strici :D
-
#3693 Ez a kutya szerintem fekve sétál is :D -
#3692 basszus pont ilyen az enyem is szinte:) -
#3691 Ő Mirci: -
Cat 02 #3690 Váááá de ari
grrr -
Cat 02 #3689 De arik :) -
#3688 Huhh de rohadtjó az alsó kép :) (nameg a macsek is..) -
#3687 2. teccik:D -
Aspyrin #3686 Eladó a macska :)))
Vajon ki a főnök? :)
-
#3685 Ugyan ilyen cicám van nekem is:D (fehér)
-
#3684 KuKK :
-
#3683 ez milyen tipikus már, tudja, hogy nézi a gazdi, meg van benne az akarat, hogy felkeljen, de csak egy negyed nyútózásra jutja -
#3682 jaa és igen, a "puszis" képnél naon elcsíptem a pillanatot, így annyira Művészi kép lett... Ezért gondoltam, hogy felrakom aztis -
#3681 Örülök, hogy tetszenek, a macsekok, majd teszek még fel pár képet róluk
Addig is itt egy régebbi videó Marciról:
-
Aspyrin #3680 A kép a három macskával haláli :) -
Hajnalcat #3679 Az de édes kép, ahogy összeérintik az orrukat. :) -
#3678 egy egész házikusz hadtest :) -
Csilla68 #3677 Nagyon szép macskák!Marcinak igaza van,minek kapkodni:)) -
Csilla68 #3676 Köszi! Mindenbe bele eszik:) Múlt nyáron megevett egy egész szelet sárgadinnyét. -
#3675 cikákok :) -
#3674 Makkám, Marci ( aki nem lusta, áááá ) :
Éés Marci mellett nanó, háttérben Hógolyó, már csak Amanda hiányzik
és Amanda :
Hógolyó egyedül:
-
#3673 jajjdeszép cica :D -
#3672 De jó, hogy rájuk néztem! Már tudom, milyen alkatú lesz Pircsi. Ő is háromszínű, de még kicsi :D -
#3671 szépek :) -
Csilla68 #3670 Pannika ebédel:)[IMG][/IMG] -
Csilla68 #3669 [IMG][/IMG] -
Csilla68 #3668 [IMG][/IMG] -
#3667 A három kép és macska:
A fekete - Tüncsi - öntudatos, kedves, de nagyon félénk, fejlődésben visszamaradt cica.
A tarka - Csepp - Még most is kölyök, gazdára vár. Okos, élénk, nem hízeleg.
A fehér - Latka a Sárkányasszony - Még a kutyát is leveri, ha nem teszik neki valami. 7 hónapos korában kb. 20 km távolságról jött vissza fél napon belül. Mindenkivel jól kijön, de a többi macskát nem kedveli. Kölykökhöz kankutyát nem enged. Aztán elmegy és engesztelésül pockot fog Csokinak :D -
Cat 02 #3666 Elején még ő lopakodik, az utolsó előttin meg már őt "nézik" hátba ? :) -
Hajnalcat #3665
Itt meg még pár kép a rozsdásról. Nagyon tetszik a kis dög. :))
-
Hajnalcat #3664 Bár nem az én macskáim (sajnos nekem nem lehet cicám...), de a fehér cicát már többször megsimogattam, az a szomszédé. Másikat most látom előszőr itt a kertünkben. Gondoltam, lefényképezem őket, ahogy ismerkednek egymással (fehér az lány cica).
-
Aspyrin #3663 Micsoda elégedett arc! :D -
Csilla68 #3662 [IMG][/IMG]
Elnézést mindenkitől,de állandóan bénázok a képfeltöltéssel!
Lányos zavaromban a macskáim nevét is összekeverte:)
Szóval a fekete Panni a fehér Nina. -
Csilla68 #3661 [IMG][/IMG]
Panni -
Csilla68 #3660 url=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/752513_1205359676.jp
Nina[url=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/752489_1205357357.jPanni -
Csilla68 #3659 Nagyon örülök,hogy befogadtad ezt a kis helyes cicct!Az én két macskám is az utcáról van.Panni egy autótelepen kóválygott egyedül,kb 2 hónapos volt,Nina meg "leszólított"az utcán,amikor dolgozni mentem.Én is úgy voltam vele,hogyha este még ott lesz,hazaviszem.Ott volt:)
Pannika nem örült Ninának,de már barátkoznak.8 hete van itt nálam Nina. -
#3658 :) helyes cica nagyon -
#3657 na meg ezt az egyet leirom, mert sose felejtem el:) kineztem az ablakon es lattam hogy ott van, fegyelmezetten allt es csak nezett olyan oszinten es remenykedve..gondoltam hogy megnezem fel ora mulva es ha meg mindig ugyanott van akkor behozom. Ez volt 2 eve, azota van itt, most is az agyamon alszik:) -
#3656 hogy ez milyen kis tokmag volt..egyszeruen bedobta valaki a kertbe es megesett rajta a szivem pedig volt mar itt egy macska es nem szerettek egymast eleinte, sot mostse nagyon:) de megvannak, kulon-kulon szobaban
Azert vannak onertekelesi gondjai, neha madarnak kepzeli magat:)
-
#3655 aranyos..de tenyleg szomoru, olyan "beletorodom a sorsomba" kifejezese van de nekem tetszik, biztos kedves