5735
-
#3934 Van kölyökmacska mellette:P:P -
#3933 -
#3932 Skorpiót is simán megennének, csak nálunk az elég ritka :D -
#3931 Nem veszek külön neki, ha van itthon akkor adok...
Tudom...Én virslikarikát adok neki....És azt kergeti, dobálja stb...
Szokott fogni gyÍkot, meg lepkét,meg tücsköt: D
-
#3930 Akkor amit nem eszik ne vegyél. Felesleges pénzkidobás. Fél kiló párizsi árából veszel csirkefejet, azt össze se kell vágni (ne a szobában add oda neki, mert vadászni fog rá). A macska boldog is lesz, meg jól is lakik.
Nagyritkaság a fog magának a macska? 7 hetes macskának kezdik hozni a döglött pockot, 9 hetes kor körül a kába változatot, 10-11 hetes macskát már visz az anyja vadászni. Ha nálam születik cica, azt 3 hónaposan adom ki, oltva, féreghajtva, szobatisztán, vadászón. Igaz nem pedigrés macskák, az egy maine coon ős kevés kölyök szőrén látszott eddig. A nagyon kerek szemek és a fülforma viszont jellemző. És a maine coon is vadászó fajta, meg a házimacska is. -
#3929 Nagyritkaság.
De az apróravágott szÍvet-májat megeszi..csak a szar párizsit,meg az ocsmány macsekkaját nem...
Szószt felszürcsöli mellőlle, többi ottmarad: D -
#3928 A macskádnak semmi baja. A párizsi, a májkrém és az átlagos szintű macskakaják (beleértve a Wízgázt is) szójával készülnek. A szója a macska számára emészthetetlen, sokuknak hasmenést okoz.
Nem tudom, merre laksz, de amivel száraztápból érdemes foglalkozni: Happy Cat, Leonardo, Sanabelle. Árban a Happy Cat a legkorrektebb közülük. A Hills, Royal Canin tápok is jó, de aranyárban adják, annyit nem érnek. Felnőtt macskának érdemes időnként XL méretűt venni a rágás miatt.
Konzervekből: Leonardo, Bozita, Schmusy - utóbbi töredékáras az elsőhöz képest, de csak a halas igazán tökéletes belőle. Konzervek összetétele: Leonardo - 90% marhahús, 10% egyéb hús, vagy hal. Bozita hasonló árban jobb. Schmusy halas: Szardínia hal darabolva. Konzervek hátránya: pépes húsok, nem rágnak a macskák.
Legegyszerűbb: Hentes, marhahús, csirkehús, hal. Húsok forrázva, felkockázva, hal szintén kockázva, nyersen. A kocka mérete: kb. 1/3 egér is lehet.
Mondjuk én itt könnyen beszélek, mert a táp mellé a húst önállóan fogják maguknak a szabadban. -
#3927 Semmi baja nem lesz...
Monnyuk, ha mértékkel csinálja az ember..1 kiskanáltó csokitól, meg annyi franciakrémestől amennyi az orrárafér nem lesz semmi baja: DDDDDD -
#3926 A cukor miatt nem szabad nekik édességet adni. Mondjuk a vicc az, hogy a cicák nem érzik az édes ízt. Nincs a nyelvükben olyan receptor. -
#3925 Hülyeség, mibaja lenne a csokitól? Baromság...
Semmi baja nem lett tőlle...
Meg aztán,csokipudingba mennyi csoki van? XD -
Cat 02 #3924 Kutyának macskának nem tilos csokit adni ? Eddig úgy tudtam :P
Enyém azt eszik amit kap :D Májkrém,palacsinta,leves,kenyér, bár ezek csak akkor kerülnek elő ha senkinek sincs kedve átmenni boltba macskakajáért :D -
#3923 ehm...Van itt valamelyÍkőtöknek vegetáriánus macsekja?Olyan ami a francia krémest,paprikát,csokit mindent eszik, csak macskakaját,párizsit, és májkrémet nem? XD
Hercegcicám ilyen XD -
#3922 Nem szokta meg. Ha gondolod adok mellé másik macskát. A legjobb étvágycsináló. :D -
#3921 Egyenlőre megpróbálkozom a nyers hússal,hátha...vettem neki csirke mellcsontot,de épphogy megnyalta.Finnyás...Valami rászoktatási módszer esetleg?köszi szépen!!! -
#3920 A minőségi tápból az XL méretű igen, mert azt nem az elülső fogakkal roppantják el. A Happy Cat sorozatban belátható áron van ilyen is. -
#3919 ^^
-
#3918 -
#3917 az enyémet sajnos el kellett altatni :(
http://kepfeltolto.hu/i/?213410&t=img -
#3916 Minőségi száraztáp is segíthet, vagy ezt csak a gyártók találták ki? :) -
#3915 Aha,értem,köszi,az egeret azt inkább kihagyom:P -
#3914 Macskád lakásban tartott és nem rág eleget. Időnként csirkezúza, csirkenyak, fej - nyersen, max forrázva jót tehet. (Hacsak nem akarsz neki egeret fogni.) -
#3913 Tudna valaki egy jó módszert amivel tisztán tarthatom a macskám fogát?mert 2 éves,de ma kivették egy rossz fogát,és azt mondta az orvos hogy csúnyák a fogai,ha itt nem kapok választ,természetesen megkérdezem az orvostól,de hátha..,köszi -
#3912 Hát jah, reméljük:). ÉS tényleg nyugodtabb vagyok:). -
#3911 Ez a legtökéletesebb megoldás. És legalább nyugodt vagy. -
#3910 Reméljük -
#3909 Na nessie: Felhívtuk a doktor urat, és azt mondta hogy náthás lehet(az is) és ezért lázas. Aztán felhívtuk az itteni állat orvost, ő is azt mondta hogy lázas. Ezért most holnap bevisszük az itteni állat orvoshoz és meg fog gyógyulni:). -
#3908 Emberre kevés macskabetegség veszélyes. Amiket írtam nem. Msn címet küldöm. -
#3907 Van MSN-ed? Ha igen, felvehetlek? -
#3906 De úgy értem hogy emberekre veszélyes? -
#3905 Igen. Egyik kölyköt tavaly elvitték tőlem. Az állatorvosi egyetemen oltatták be két hét múlva. Ott kapta el várakozás során. 3 nap alatt halt bele.
De szerintem mondd el a tüneteket a legjobb magyar macskaorvosnak, kérdezd meg tőle: Dr. Lakatos Béla 06309372170 -
#3904 "Tünetek
A betegek hánynak, súlyos hasmenésük van. A széklet híg, sárga, majd véressé válik. Hasfájás tapasztalható, amelyet az állat hasának áttapintásakor élénken jelez. A súlyos hasmenés igen intenzív folyadékvesztéssel jár, melynek következtében súlyos fokú kiszáradás (exsiccosis) következik be, ha nem gondoskodunk megfelelő folyadékellátásról (akár mesterségesen is). Ilyenkor a bőr elveszti rugalmasságát, ha az állat hátán ráncba emeljük, úgy marad, és igen hosszú idő alatt nyeri vissza eredeti helyzetét. Jellemző a szőr fénytelenné válása."
Neki ilyen nincs. Még nem volt hasmenése.
-
#3903 Ő most 3 hónapos. Mi az a Parvó? Fertőző? -
#3902 Macskanátha parvóval kombinálva talán. Egy hete lehet hátra max. ha nem látja orvos.
A macskának 5 hetes korára jön ki a kölyökfoga, 4-5 hónaposan váltja. Egy két nap nehezebben rág egy-egy fogváltáskor. -
#3901 Veszett meg nem lehet, mert egyéként nyugodt, szóva, fel mászik rám, meg minden, de ez a láb mozgás...:S. De nincs semmi benne(a lábába) -
#3900 Feltételezem valami olyasmi, amiről állatorvos többet tud mondani. Szájhabzás az normális fognövéskor? Még sosem láttam ilyet és nem is olvastam róla. -
#3899 Hello. Tegnap kaptam Sziámi 3 hónapos kis cicát. Tegnap azon kívűl hogy hapcizott mert meg volt fázva, és "habzott" a szája(mert elvileg jön a foga), nem volt semmi baja. Ma reggel, azt láttuk, hogy ahogy lép egyet, akkor a bal hátsó lábát reflex szerűen összehúzza. Milyen problémája lehet? Nagyon féltem:S. -
#3898 Állatorvos, sürgős! Lehet, hogy a macska nem jár ki, de ti igen. Bármilyen fertőzés hazavihető. -
#3897 Volt már valakinek,hogy berekedt a macskája?elég hülyén hangzik,de nincs hangja,kicsit aggaszt...kandúr,lakásban tartott -
Bala10 #3896 én csinálnék neki egy kis búvóhelyet pl kartondobozból, ahova csak ő fér be. így van egy olyan helye ahol biztonságban érezheti magát, így hátha megnő az önbizalma. :) -
#3895 nemtom mi legyen a macsekkal... nem mer kijonni a tv mogul a sok verekedes miatt ugyhogy mostmar a kakilast is ott oldja meg :( aszem be fogunk epiteni egy macskaalmot a tv moge