5735
  • dzsukelcsavo
    Reggel elütöttem egy tetves macskát. Összetört a kocsim eleje.
    Legszivesebben szétkúrnám a gazdija seggét egy fagyott macskával.
    Kössétek meg a macskátokat !!!!!!
  • poppe
    amúgy csak a pórázzal van baja... nagyanyámék kertes házában volt régebben egész nyarakat, ott tök jól el volt egész nap kint a kertben. de a panelban ha előveszik a pórázt, úgy elbújik h nincs az a whiskas mennyiség hogy aznap előjöjjön :D összesen egy pórázos próbálkozás volt vagy kettő, nem erőltetjük a dolgot :)
  • Kandurex
    bazz, a lusta egy dög!

tetszik :D
  • solo
  • Diszkókirálynő
    Nagyooooon vagány :)
  • predator0
    Vannak ilyenek, mint pl. ez :)

• NessieGraf
    Múltkor láttam whatatop.com oldalon tigrist, aki malacokat szoptat.
  • Diszkókirálynő
    Biztos nagyon arik!
    Egy ismerősöméknél is a kutya szoptatja a kismacskát!Nem zavartatja magát a kutya.
  • solo
    Köszönöm szépen^^
  • predator0
    Ha Nessi által leírt megoldás nem vezet eredményre, akkor nézd meg ezt. A tenyészetekben tuti kapni :)
  • NessieGraf
    Szerintem macskaújság hirdetés. De ha mégsem: Budapesten a Copy Depó-t felhívod. Kéred a szőke hölgyet az információs pultnál. Neki olyan van, hátha tudja. (Nevére nemléxem bocs. De fiatal, szőke, hangja is ilyen. Esetek 80 százalékában ő veszi fel a telefont.)
  • solo
    Ehmm...VAlaki nem tud olyan helyet magyarországon, ahol Skót lógófülűt lehet venni?
  • NessieGraf
    Az. Most a kicsikkel együtt 21 macska, és 7 kutya van. Azt látnod kéne ami itt folyik időnként, mert nagyon nagy haverok.

Amikor a nagyon sok cica volt, akkor voltak kicsik a kutyákból hárman (eltévesztettük a fogamzásgátlás időpontját). Az akkori cicák együtt aludtak a kutyakölykökkel. Volt egy fehér cica, az mindig a hátukon aludt.

Ha nem volt ott, valamelyik kutyakölyök mindig megkereste, felvette, mint az anyamacska szokta, feltette a tesók hátára. Aztán feküdt csak melléjük aludni ő is. Igaz az se véletlen, hogy egyikük a Ludas, másikuk a Matyi nevet kapta. Mert amiben nem az egyik a ludas, abban a másik. Amúgy szukák.
  • Diszkókirálynő
    Szép!
  • NessieGraf
    11 akkor lesz, ha ezeket elviszik :D

A rekord akkor volt, mikor a szomszédasszonyom meghalt és befogadtam a macskáit. Az ő 3 nőstényével együtt 5 anya szült, 30 kölyök volt. Mindnek lett gazdája.
  • Diszkókirálynő
    Az igen! nekünk is volt amikor 11 cica volt! nem volt semmi :)
  • NessieGraf
    Fajtára leginkább házi. Nagyanyóban van Maine Coon beütés, de a kicsiken csak nagy fül és nagyon kerek szem látszik belőle. Van fekete, fekete/sötétvörös cirmos, kicsit rozsdás iromba cirmos, fekete/fehér, grafitszürke/fehér, cirmos/fehér. 7 hetestől 4 hónaposig 10 db, többnyire kandúrok.
  • Diszkókirálynő
    Milyen fajta ,Szinű?
  • NessieGraf
    Szia! Remélem van nálatok macskahiány is, mert nálam kölykök gazdára várva. :D
  • Diszkókirálynő
    Sziasztok!

Most találtam erre az oldalra, de jó hogy van! :)
    Én is macskaimádó vagyok!:)
    Üdv Mindenkinek! Timcsy
  • poppe
    íme az én lusta herélt kan cicám aki inkább egy bébivizilóra hasonlít :)
    telefonnal készült, szar a minősége...

valahogy nem nagyon szeret sétálni, inkább csak elbújik egy bokor alján és alszik :)

• solo
    Én csak Így emlékszem, de nemtudom, lehet rossul emlékeztem.
  • NessieGraf
    Ez nem olyan. Az ember nagyon el van szállva időnként magától, de ha állatokról van szó nem ismer tréfát.
  • predator0
    Láttam már olyan állatorvosi rendelőt, ahol fagyasztott házikaját árultak kutyának macskának. Enyémek nem ették meg... :)
  • NessieGraf
    Szerintem a kecsketej olcsóbb. Igaz, könnyen dumálok, mert nekem hetente 3* a tehéntej/vaj/sajt/tejföl/túró, egyszer meg a kecsketej jön házhoz. Pontosabban kapuig. Összehasonlító ár: tehétej kapuig hozva: 160,- Ft/l.

Viszont van Pesten a nyugatitól nem messze a Delectus a Bajcsy és a Hajós u. sarkán. Hol döglődik, hol nagyon jó állateledeles. Ott érdemes beszélni azzal aki a boltban van, mert az az álma, hogy kutyának, macskának olyan tápot fog gyártatni saját receptjéből, ami az anyatej és a bébitáp között van. Lehet, hogy kicsiben hozzáférhető.
  • predator0
    Akkor az még baromi olcsó. Üzletben 2 deci kb. 300 ft. Barnás színe van. Ugyanitt láttam taurint tartalmazó macskavizet is :D
  • solo
    MIntha valahol láttam volna valami cicatej akármit...1 littyó 500 ft: D
    Az igazi tej.Elméletileg.
  • NessieGraf
    Örülök, hogy jól van. Lehet, hamar hagyta abba a szopást, azért ragaszkodik a tejhez. Higítva add neki.
  • mama2
    Amúgy ha a tej meghajtja, de mást meg nem iszik meg nagyon, akkor milyen innivalót adjunk neki?
  • mama2
    Jól van, már nem emeli a lábát, játszik, mászik, karmol úgy hogy igazi kis sziámi cica:). Kutyás dolog: Hát még szagulgatja a Báró(mert csak ő foglalkozik vele), a macska meg mindig fújtat rá, de már alakul a dolog.
    Egész nap kint van, csak este van berakva a helyére, tegnap déltől este 7-ig kint voltam vele, és ma is fogok menni ki, ha megcsináltam a leckét.
  • NessieGraf
    Férges többet eszik, mint ha nem. Az igazi féregtelenítés: 3* egymás után, kettő között egy hét szünet. Mert akkor már nem lehet olyan féreg, ami petézik.

A soványka: alkat is lehet, főleg, mert sziámit emlegettél. A bolti tej: amelyik igazit nem látott megissza, de attól is lehet soványka, hiszen folyamatosan meghajtja.

Egyébként hogy van? Kutyával megszokták már egymást?
  • mama2
    Erre a tej dologra hozzászólnék: Az én cicám csak a tejet issza(bolti), vizet nagyon nem akar, csak amikor már nagyon szomjas. És Ő is kicsit soványka mint Detoxicé. Pedig oda van rakva neki a tej, meg minden, tegnap ahogy ki volt engedve akkor adtunk neki tápot azt is ette.
    Hízni fog vagy ilyen marad? Férges nem lehet, mert kapott féregtelenítőt az orvostól, és amikor a haverom szülei idehozták, ők is azt mondták hogy féregtelenítve van.
    De ha férges lenne akkor nem csak nem enne, hanem nem is járkálna, ugrálna meg ilyenek nem?
  • solo
    Sajnos elpusztult a nővérem 9 hetes sziámi cicája.. : (

Első párnap 3 man ettek egytányérból annyira sokat ettek, utánna meg nemevett-ivott semmit a cica , pedÍg kaja, tej minden ott vol : (
  • detoxic
    Köszi a válaszokat!
    Nemrég volt féregtelenítve,mindig van neki száraz kirakva,és napi 3szor-4szer konzerv....
    Azt hallottuk,hogy amelyik konzervet kap,az előbb-utóbb teljesen leszokik a házi kajáról....Ez igaz?

Válaszokat előre is köszönjük
  • NessieGraf
    Házi koszt: sózási, fűszerezési szokásaitok? Étel hőmérséklete? Benne lévő hús mennyisége? Mikor kapja - amikor esztek, vagy csak úgy magában?

Nekem van olyan macskám, amelyik csak akkor eszik meg a tápon kívül mást, ha látja, hogy másik macska, vagy én olyat eszem. Az ilyen macskát nemigen lehet megmérgezni.

Tej: egyáltalán ne adj neki, hacsak nem kecsketej. Hasmenést, hascsikarást okoz a macskáknak, főleg a vegyszeres bolti. Én házi tejből néha adok nekik, de aludttejként, fele víz, fele aludttej adagolásban.
  • predator0
    Nem férges? Enyém négy hónaposan még a spagettit is felzabálta, a kaparófája darabjaival együtt :D:D
  • Cat 02 #3938
    Folyamatosan van neki kaja kirava vagy napi 2x/3x ?
  • detoxic
    Sziasztok!
    Cicánk 4 hónapos,nem nagyon akarja elfogadni a házi kosztot,jobban megeszi a macskakonzerveket+száraz kajákat,bár azt sem viszi túlzásba.....
    Mivel lehetne egy kicsit felhizlalni?Nőni nő,nyúlik,de elég soványka szegény...
    ui:Hetente egyszer kap tejet(nem nagyon szereti),sajtot(azt azért megeszi nagy finnyogva :D...
    Tippeket előre is köszi!
  • solo
    jaja, madarat elfelejtettem leÍrni...
    Azt is szokott.: D
  • Cat 02 #3935
    LoL :D Nekünk vakondod max, bár egyszer volt olyan h megyek ki és látom h nyűszít a lábtörlőn. Odanézek, szája bal oldalán lógott ki a madár feje, jobbon a madár farka, gondolom nekem fogta :D Aztán be ment vele a pad alá és egyszer csak kirepült a madár o.O (oszt. társaimnak este mesélte, és véletlen úgy h egyszer csak elrepült a macska :D)