5735
  • Cicagazdi
    :D oké,köszönöm a tanácsot!!!pedig két dokiból ő a normálisabb,a másik nősténynek mondta a kandúr macskámat...:P
  • predator0
    Vidd el akkor egy másik orvoshoz is... Stomorgyl tablettát kellett adni a cicámnak. Persze ezt állatorvosnak kell felírnia, csak fura, hogy nem tett ilyet. Vagy menj el hozzá, mondd el a gyógyszer nevét, és kérdezd meg, hogy nem kéne ezt felírnia az ínygyulladásra? Szerintem kikerekedne a szeme :D
  • Cicagazdi
    Nem,kétszer megszúrta,és annyi volt.De ezt már kétszer eljátszotta a maccsal.Mikor beoltotta aközben ömlött a szájából a nyál:Sazt mondta azért,mert ideges...
  • predator0
    Enyémnek is volt ilyen, adtak rá gyógyszert, 5 nap alatt elmúlt tőle. Akármitől lehet, kosz, baktérium, megrágcsál, megnyal valamit, amiben benne van az a baci. Viszont gyógyszerrel lehet kezelni, doki nem írt fel neki semmit?
  • Cicagazdi
    Nem tudjátok mitől lehet, hogy be van gyulladva a cica ínye?elvittem állatorvoshoz,de nem igazán tudta megmondani,csak beoltotta,de így nem tudok ellene tenni,ha még jobban begyullad,mert azt sem tudom mitől van:S
    köszi előre
  • Czdano
    Apum állatorvos ő azt mondta szerinte lenyelt valamit és majd beoltja ha lesz cucc. Amugy inni iszik csak a kaja nem tetszik neki valamiért
  • BADE
    itt egyikünk sem állatorvos,én is csak leszek pár év múlva(reméljük!)
    Mindenképp állatorvoshoz kell vinni,így látatlanban amúgy sem tudunk mit csinálni,mondani...
  • predator0
    Vidd azonnal állatorvoshoz, mert így ki fog száradni.
  • Czdano
    Főleg hogy már érezni a csontjait mikor simogatom..3 féle macskakajából egyet se eszik..csak nyers húst de azt is néha..lehet elkapott vmi szart :/
  • predator0
    Az, hogy nem eszik biztosan nem normális.
  • Czdano
    Hmm mióta hidegebb az idő a cicám nem eszik, egész nap egy helyben gubbaszt és les ki a fejéből mintha depressziós lenne..ez normális?
  • Csilla68
    Én nem lennék büszke a helyedben arra,hogy mennyi állat életét oltottam ki.Vagy kártérítésért akarsz állatokat pl őzet elütni?
    Az adófizetők pénze sajnos nem a menhelyeknek megy,hanem sok felesleges baromságra,de ne politizáljunk.
    Szerintem keress egy olyan fórumot,ahol vevők erre a témára.
    Mi itt SZERETJÜK A MACSKÁKAT,SŐT A KUTYÁKAT IS!!!
    Ez akkor is így lesz,ha a fejed tetejére állsz.
    Az igazság az,hogy a macskák sokkal intelligensebbek,mint némelyik ember.
    Pl nálad,aki idejössz kérkedni azzal,hogy macskákat gázolsz el.
  • poppe
    árányós cicáh
  • Cat 02 #4001
    Szegény. Nekünk ő már itt volt a háznál mikor ideköltöztünk. Akkor még növésben volt szal nem lehet idős :)
  • predator0
    Szegény
  • solo
    Majdnem elsÍrtam magam:O
    Így nézett ki a garfield cicám, aki születési rendellenessége miatt halt mag:'(
  • Cat 02 #3998
    Thnx =)

[URL=http://images.netbag.hu/20080910/21234083612.JPG]/URL]
  • solo
    Láttam ezt a cicát szárazon is: D
    Naggyon szép^^
  • solo
    Fu azon gondolkodtam földrajz órán, hogy az összes köcsög segélyenélő-t és az összes túlgazdat dzsikánót elkéne küldeni egy űrhajóval az űrbe, és otthagyni őket XD = Űrszemét, na, de ez kicsit off volt: D
  • predator0
    Remélem következő életedben macska leszel, és jön majd valaki 100-al. A többit tudod :)
  • dzsukelcsavo

Köszi !
  • poppe
    boldog szülinapot öcsisajt :)

• Kandurex
    alig hiszem, hogy autópályán hemzsegnének a macsekok, barátunk valószínűleg eleve szabálytalanul közlekedett, így közvetve sem a macska a felelős,
  • Cat 02 #3991
    Autópályán mentél 100 al és előugrott egy macska ? wtf o.O Vagy esetleg belvárosban v falun mentél annyival ?
  • predator0
    Akkor ilyen alapon mindenki mehet a darálóba, aki segélyen él, aki árva, mert nem kell senkinek. Tudnék még ennél sokkal durvábbakat is mondani.
    Ha lenne benned egy empátia, akkor legalább azokat megkímélnéd ezektől a hozzászólásaidtól, akik konkrétan kedvelik a kutyákat és a macskákat.
    Történetesen ha bemennék egy autós topicba és osztanám azt észt, vagy bárhová, amit te szeretsz, hogy az milyen szar felesleges, gondolom ugyanúgy örülnél neki te is.
    Vagy másképp, ha ez így nem világos: Ha én utálom a bunkó autósokat, akkor dögöljön meg mind? :)
  • zsutyesz
    nyulat még nem ütöttél el? az jobban fájna?
    a csincsillát nem a húsa miatt ölik le, hanem a bundája miatt, de ez már egy másik téma.
  • solo
    Rohadj meg...Ha még egy kutyáról beszéltél volna Így akkor ok, leszarom, de NE EGY MACSKÁRÓL!:@
  • dzsukelcsavo

Így ni !!
  • dzsukelcsavo
    19 év alatt kb. 5 macskát és 3 kutyát ütöttem el. Őzet még egyet sem. A haver már 1-et igen de azért legalább a vadásztársaság fizetett 30E ft kártérítést. A vadaknak van gazdájuk, és azok nem csóró emberkék !!
    Meg azt jól meg is lehet enni legalább. Akkor sem értem ,mért lehet minden további nélkül kinyírni több ezer haszonállatot, ugyanakkor a felesleges haszontalan bolhafészkeket szintén ezerszámra tarják menhelyeken az adófizetők pénzén. Azokat is le lehetne darálni kutyaeledelnek!!?
  • predator0
    Fájdalmasan butaságokat írsz :) Az embereket kell rávilágítani arra, hogy a kóbor állat senkinek sem jó. Nem kiírtani kell őket, hanem megfelelő gazdáknál elhelyezni.
    Neked nem tetszik mondjuk a kutya macska, akkor kerüld el akkor őket messziről. Kicsit lassabban is hajthatnál, talán legközelebb kikapsz egy őzet, és azt lehet nem úsznád meg ennyivel. Ja igen, akkor az őzeket is ki lehet írtani, ugye?
  • poppe
    ettél te már szecsuáni csirkét?
    fura egy íze van
  • dzsukelcsavo
    Tény hogy nem a kóbor állat tehet arról ami éppen történik: (anyagikár ,
    kutyatámadások stb.stb. Azt nem értem, hogy sokkal értelmesebb,(mint pl. ló.) és sokkal szeretetreméltóbb ,aranyosabb állatokat (pl. bárány, nyúl, csincsilla) minden további nélkül lemészárolják hogy legyen mit zabálni.
    Többek között kutyáknak macskáknak is. A felesleges kutyát macskát mért nem lehet kiirtani és takarmányt meg állateledelt csinálni belőlük !!!??
  • zsutyesz
    örülök, h szarrá ment a spoilered.
  • predator0
    Ha a hülyéket kiírtanák azzal még jobban járna mindenki.
    Csak úgy mellesleg: szerintem te is azok közé tartozik, akinek fogalma sincsen arról, hogy a kóbor állat és annak szaporulata azért jön létre túlnyomó részben, mert valami intelligenciától mentes ember kivágja az adott állatot az utcára. Talán ha ilyenek nem történnének meg, akkor most neked sem lenne ez a problémád.
    Jó dolog ezért a szerencsétlen állatot utálni (aki hidd el biztosan örülne annak, ha lenne egy normális gazdája, és nem az utcán kéne tengődnie, pont mint a hajléktalanoknak), csak az a vicc benne, hogy nem ő tehet róla. Ennyi.
  • dzsukelcsavo
    323 BMW, a spoiler elég alacsonyan van, és hát 100 nál már egy ilyen kis dög is elég nagyot üt. Elrepedt
    A kóbor macskából meg kutyából mért nem lehet cica és kutyaeledelt csinálni
    Mindenki jobban járna !
  • poppe
    pedig pont a hétvégén láttunk egy cict aki tök jól elvadászgatott pórázon is! igaz, még kiscic volt :) fricike meg már lassan 10 éves
  • zsutyesz
    jó nagy bunkó vagy
  • Kandurex
    hát igen, a macska természeténél fogva allergiás a pórázra :) nem egy kutya ő, hogy behódoljon...inkább bealszik
  • predator0
    Egy macskától? Gratulálok, biztos jó kis fostalicska matchboxod van. Esetleg kóbor állatokról és kultúráról hallottál már valamit?
  • poppe
    mármint egy szegény cicát?
    remélem jó nagy károd van, te paraszt!