5735
  • ancsa0308
    Én már belekapaszkodom minden kis szalmaszálba, hogy ne arra gondoljak, hogy nem lesz meg. Nagyon remélem, hogy hazajön, mégha valaki el is lopta akkor is kikell engednie egy idő után és ha a közelbe van remélem hazatalál.
  • predator0
    Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a tucat lehetséges variációban ez is előkelő helyen szerepel :)
  • ancsa0308
    Akkor gondoljátok, hogy elcsatangolhatott valami kandúrral? Mert akkor biztosan pár nap múlva hazajön.
  • NessieGraf
    Így igaz. Nálam is volt már, amelyik 7-8 hónapos kor között szült.
  • predator0
    Hat hónaposan már lehet ivarérett egy cica.
  • ancsa0308
    Hát nálunk ez még nem fordulhat elő mert még csak fél éves, szóval nem hiszem, hogy azért tűnt el mert tüzelne.
  • ancsa0308
    Nekünk kimehetett az udvarra, úgyhogy nem kellett szöknie. Megkötni meg mégsem lehet, a kerítés meg nem akadály.
    Eddig mindig jött be mikor éhez volt, megvolt neki a napi rutinja. Lehet, hogy valakinek megtetszett és elvitte. De remélem inkább elcsatangolt.
  • NessieGraf
    Még három hónapra is eltűnhet. Pont a hasa miatt. Tüzel, két hónapig vemhes, még hat hét, mikor a kicsiknek már enni kell. Aztán megjön csapatostól. Én így kaptam most két tüskés-fújós hógolyót.
  • predator0
    Ehh... és eddig eszetekbe se jutott, hogy kiszökhet akármikor?
  • ancsa0308
    Sziasztok!

Lassan egy napja nincs meg a fél éves, lány cicánk. Szerintetek ez természetes, hogy eltünedezik? Mi nagyon aggódunk érte. Mikor kint maradt egyszer-kétszer éjszakára reggel már itt állt az ajtóba. Most meg sehol sincs. Tartok tőle, hogy elvitte valaki különben már a hasa hazahozta volna.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • NessieGraf
    Nem, de szerintem az orvos se. Viszont ha kíváncsi vagy rá, vagy végleg elmulasztanád az esetleges macskaallergiádat, priviben szívesen válaszolok.
  • Cicagazdi
    sziasztok!
    Néhány vörös folt,az orvos szerint ekcéma jött ki a kézfejemen,azt mondta ne játsszak a macskákkal míg el nem múlik.Tudjátok esetleg, hogy mennyi közük van az allergiámhoz?
    A cicák a képeken nagyon aranyosak:)
  • Stigmata
    :)
  • NessieGraf
    Nekem meg nincs fényképezőm. Pedig megmutattam volna, milyen két prüszkölő, karmoló hógolyó!

Anyjuk elhozta őket a házig, de nem tudta behozni egyiket se, mert nagyon dagadtak. Jött, szólt. Kimentem, behoztam a kicsiket. Volt nagy csodálkozás, mikor kiderült, a mama bent van. :D
  • Aspyrin
    Ricink :)

• predator0
    Szegény :(
  • Kandurex
  • NessieGraf
    Gyönyörűek mind, de a #4028 kép olyan szuper pillanatot muta, fel kéne tenni whatatop -ra a cicákhoz.
  • Cicagazdi
    ők pedig az én cicáim:)

• NessieGraf
    Egy kutya miért lenne off? Nekem olyan kutyám is van, aki egy egész alom macskát szoptatott, mert az anyjuknak nem volt teje.
  • DJKonya
    az enyém:

Nagybáttyáméké:

Egy kis offnak a kutyám:D
  • slime001

• zsutyesz
    nagyon édesek a képek
  • slime001
  • Crazygirl
    aaaaaaaaaaa ez nagyon dragaaaaa :) (LOVE)
  • solo
  • Kandurex

• predator0
    Semmire nem jók az ilyen videók... az emberek nagy része nem tud tenni ellene (max. úgy, ha rámegy a saját élete, és akkor sem ér el semmit).
  • Csilla68
    http://veg-tv.info/Earthlings
    Tanulságos film arról,hogyan bánik az ember a többi földlakóval,pl.a gondoskodására!/és nem leigázására/ bízott állatokkal.
    Nagyon megrázó jelenetek vannak benne,főleg az állatszerető emberek fognak kiakadni tőle.
    Én csak átfuttatva tudtam megnézni.
  • NessieGraf
    http://ejobban.blogspot.com jobb a témában. :D Kutyám is van néhány, macskám is. Volt is. Ezek a történetek róluk szólnak.
  • Cicagazdi
    jajj :P

nem azt:)

ezt: http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg
  • Cicagazdi
    http://www.nessiegraf.net

ha vki esetleg még nem látta:)
  • Cicagazdi
    Persze,rendben,köszönöm!!!
  • NessieGraf
    Az rendben van.

Tudod, nekem muszáj ilyeneket megtanulnom, mert ennyi macs mellett ami itt van nem lenne egyszerű, ha még állatorvosra is költeni kéne ilyenek miatt.
  • Cicagazdi
    És a csirkemellcsont?
  • NessieGraf
    Nem jó. Csöves csont szilánkosan törik. Az is meg tudja szúrni az ínyét. A fejben laposcsontok vannak. A zúza meg a hártyája miatt rágós. Bár az enyémeknek a pocok is bejön, de azt maguknak fogják.
  • Cicagazdi
    Csirkelábat kap egy pár hete már!
  • NessieGraf
    És ha rendbe jön gondoskodj róla, hogy rendszeresen rágjon. Ha száraztápot eszik, XL méretűt szerezz be. A normál méretűeket az elülső fogakkal harapják el, az kevés. Jó a csirkefej és a csirkezúza.
  • Cicagazdi
    Nagyon köszönöm!
  • predator0
    Jobbulást a cicának :)