5726

-
Méretes darab... :D
A nézéséből ítélve, kajaidő előtt készült a kép? -
Szüleim macskusza. =^.^=
-
Szegényt valahogy meg tudom érteni... -
Ismertem ilyen cicát, felugrott és odaült a vállamra, nézelődött és közben nyávogott. Nagyon aranyos volt. :D
Amúgy a mienknek valami kiscicakori traumája lehet, nagyon félős volt az elején, mindentől halálra rémült. (Ebből szerencsére szinte teljesen kigyógyult). A dobozoktól, szatyroktól, táskáktól még most is retteg, a nyílt terepet szereti, nem hajlandó belemászni semmibe. Kisgyerekeknél volt pici korában, állítólag azok annyit nyúzták, hogy muszáj volt elvenni tőlük és új gazdit keresni neki.
Bár még most is antiszoc egy átlag macsekhoz képest, tényleg sokkal barátságosabb a kezdeti időkhöz képest. :) -
Nekem is van/volt nem bújós-hízelgős cicám, aztán egy idő után sokkal bújósabb lett. Nem volt macsekom, amelyik idővel ne jutott volna el arra a szintre, hogy egyből az ölembe ugorjon, amint lehetősége van rá. (Igaz, a fehér dögömnek még ez se kell, ha sikerül elég magas pontot találnia, szimplán csak ráugrik a hátamra...) -
Szelíd amúgy, egyáltalán nem vadóc. Sosem harap vagy karmol igazándiból, csak figyelmeztet, puhán... Csak épp nem bújós-hízelgős fajta. Keveset hajlandó dorombolni, de azért minden nap a kedvünkre tesz néhány perc erejéig. :D Meg látszik rajta, hogy szeret azért minket. Sokat fejlődött azóta, hogy megkaptuk. -
Meg kell szelídíteni. :P (De tényleg.) -
Szépség. *-*
Imádom az ilyen egyszínű tömzsi cicákat. :) -
BlackWolf #5637 károly gróf :)
-
Épp csak mindenféle érintést kerül kínosan, egyedül félkómás állapotában lehet felvenni és simogatni... Olyankor aranyos, amúgy menekül. Tegnap viszont annyira odavolt, hogy még az ölemben is elaludt, egészen meghatódtam. :D -
Innét nem tűnik antiszocnak. -
Bocs a minőségért, de azért ciccaaa -
Mostanában :D De azért a beképzeltség alap nála :D -
Olyan komoly, morcos feje van... Bújós-dorombolós cica amúgy? :) -
Második kép mindent visz :D -
Staffordshire megkezelése :)
-
Nagyon :) -
Nagyon komoly pofikája van :D -
Nem is tudtam, hogy szereted a macskákat. :D -
Eleg a cukisagbol!!
Dagadt,boldog macskakat akarok latni!! -
jajj de szép :) -
Egy kis tegnapi Márkó :)
-
Most vagy a 3 napig tartó szex, vagy az, hogy 3 napig kellett tepernie a hölgynél. :D -
Hosszabb, lassabb verzió :D
-
De az amit a fejével leművel bazz :D -
Zoknitolvaj. :O Az enyém csak a hajgumikat lopkodja. :D -
-
:DDDD -
Az én macskámnak (fiú) már az anyja is olyan, hogy csak úgy ok nélkül megkarmolt/harapott mindenkit ahol lakott, azt mondták hogy ha elhozzuk majd itt úgy nevelődik hogy jófej lesz...
Aztán kiskorától kezdve fél évig, harapott, karmolt, de olyan szinten hogy véresre mélyen, fürdetni is lehetetlen volt, levágtam a körmeit de alig bírtam lefogni, így reszelni nem tudtam így a vágott körmeivel ugyan úgy tudott karmolni...
Aztán egyszer bekattant nála hogy ivarérett lett kb 7 hónaposan, a szomszédban talált társat hozzá, 3 nap után hazajött, azóta nem karmol, nem harap, ha ki akarom hozni belőle piszkálódással akkor sem, nem érdekli a labda, semmilyen játék, állandóan hízeleg, dorombol, és ha nincs simogatva állandóan nyávog, hátára fekszik a szobában mint egy kutya, és forgolódik és nyirvákol, aztán abbahagyja. Eléggé nagy személyiségfordulása volt szex után. -
Zero 7th #5616 Időnként szükség lehet rá, hogy megmutasd, ki az úr a háznál, igen.
:P
Na, jó, nyilván nem. Civilizált emberek nem fizikai erőszak alapján állítanak fel erősorrendet.
De állatoknál tényleg lehet rá szükség. Főleg hímeknél, ha alfának "képzelik" magukat, akkor egyenesen kötelező megverni, mert ő is agresszióval és erőszakkal fogja ezt a tudomásodra hozni. Egy állatnak tudnia KELL, hogy hol a helye, ha emberek közt él. Különben emberre lesz veszélyes, és az nem megengedhető. Te miután egyszer megverted, nem fogod többször igazán bántani, meg nem is lesz rá szükség, ha elfogadtattad vele a helyét a rangsorban. Fordítva ez nem igaz, egy elkapatott, agresszív állat mindenkire veszélyes, "gazdáját" beleértve. -
az enyémeket is kefélgetni kell, mert mindent teleszőröznének :D
-
Ahha. :)
És úgy vedlik most, hogy úszunk a macskaszőrben kb. :D -
hasonlít nyaffra :) ő a te cicád? -
Kanyarodjunk vissza a cicákhoz, úgyis rég raktam már képet. :)
-
Nem értem, hogy a gyerekeket és az állatokat miért vetted 2 külön kategóriának. -
Gyereknevelésben és családon belül is, vagy csak állatokkal szemben? -
kormit muszáj volt. -
tedd fel a szemüvegedet, mert lehet, nem látod rendesen. nem kancsal. -
Tiszta kancsal, lehet nem kellett volna ennyit verned. -
Azért ez elég durva leegyszerűsítése a dolognak. Én a jutalmazáson alapuló nevelésben hiszek.