5735
-
A kis hülyénk beszerzett egy sebet a nyakára, amit nagyon csúnyán elkapart (újra meg újra), ezért a könnyebb gyógyulás érdekében gallért kapott. Gondosan ápolgatjuk és lassan helyre is jön, de nagyon sokat röhögünk szegénykémen… Olyan kis esetlen, ahogy a gallérjával cammog, folyton nekimegy mindennek, és úgy rázza a füleit benne, hogy szinte visszhangzik a csattogása. De a legjobb, ahogy mosakszik… Vagyis ahogy próbálkozik, mert hiába emeli a lábát, végzi a szokásos mozdulatokat és jár a nyelve akkurátusan, csak a gallér belsejét nyalja. :D Muszáj volt videóra venni, itt van ni.
-
Zero_008 #5694 -
Zero_008 #5693 Roppant meglepő módon laktóz(tejcukor) van benne. Csak a háziasított állatok egy része (ugyanúgy, mint ahogy az embereknek is csak egy része) rendelkezik azzal a mutációval, ami lehetővé teszi felnőttkorban a tejcukor megemésztését.
De azért rettegj csak, mer' az olyan trendi. -
IXEMGabeo #5692 kepzelheted mifele anyagok lehetnek a tejben, ha meg az allat sem issza meg...mi emberek meg igen... -
#5691 szegény :D
-
#5690 Napközben nem vagyok itthon, de valaki mindig, kb. 4-6 óránként, de van hogy gyakrabban friss vizet kap, biztos ami biztos alapon. Néha pedig, nagyon ritkán egy kis laktózmentes tejet is. :-) -
#5689 5 ev alatt miota a kis hulye cicank velunk van, talan 3x lattam vizet lefetyelni.Szoval ne aggodj, a nedves kajakban eleg sok viz is van ahogy az alattam kommentelo ur is mondja :)
Egy kis talkaban azert mindig rakj ki neki vizet, ki tudja mikor kivanja meg. -
#5688 Ha ilyen aszpikos kaját adsz neki abban van elég folyadék, szóval nem fog sokat inni. Ne izgulj, tudja mit csinál. :) -
#5687 Kap aszpikos, meg száraz Whiskay baba cicának való tápot, néha-néha laktózmentes tejet, de ritkán csak és vizet! :-D -
#5686 A macskák nagyon keveset isznak. Szerintem ezért nem jó csak száraz táppal etetni mert ahhoz sok vizet kéne innia. :) -
#5685 2,5 hetes cicónk van, kislány... :) sokat eszik, ez nem gond? viszont nem nagyon tűnik úgy hogy inna... de lehet csak az ijedtség beszél belőlem.. :D -
#5684 Ennek a nézésnek én se tudtam ellenállni :) Télen ilyen volt általában. -
Selminar #5683 Aranyos nagyon. -
Ferenc4 #5682 Szia. nem sajnálom tőle a kaját,remélem akkor nyárra vékonyabb lesz. Sok macskánk volt már de egyik se volt ilyen kövérke. De mondjuk kis kora óta én etetem, csak hús konzervet evet.tejet nem is issza meg. :) Mostanában párizsit kap, konzerv nem ízlik neki, egyre válogatósabb :)
Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2016.01.10. 00:32:40 -
#5681 Télen anno nekünk is mindig jól megnőtt a macska, aztán nyár elejére visszafogyott, bár sztem csak a bunda volt :D -
Ferenc4 #5680 2015.11.28 várja hogy simogassam :)
-
Ferenc4 #5679 2015.07.11
2015.12.10 kicsit el hízott.
-
#5678 Pár éve történt, kb 2 éve már. Olyan igen sok idő nem lehetett, gondolom, mi is vittük volna orvoshoz. Szerintem másfél - két hét lehetett, de a kedélye javult folyamatosan, egyre többet mozgott az állat, míg elérte a 100%-ot, később többet is. :) Nagyon szerettük, amikor támadta a madarakat a fal oldalára majd át a fára meg egyéb hardcore módok -
puma1 #5677 Mennyi idő után járt újra? Nálunk ezár kb másfél hete tart. A cicc csak fekszik és alszik. Szerdán megyünk másik dokihoz, hátha ő rájön mi is a baja szegénynek... -
#5676 Nekünk volt egy nőstény macskánk, hasonló helyzetben volt, és épp egy kis idő után elkezdett újra sétálni, de ki kellett kísérni a terepre, aztán később visszament az irodába. (munkahelyi macska) Eleinte oda kellett tenni elé a kaját, a vizet, de idővel rendbe jött. Ugyanígy sántított, alig tudott ráálni a lábára, de aztán mondom, OK lett, és folytatta a gyilkológép mentalitását a falra felugorva, onnan meg még feljebb, mint a Tomb Raider játékban. :) -
Freeda Krueger #5675 -
puma1 #5674 Sziasztok! Van egy édes kis 1 éves brit nőstény cicám. A cica egyik napról a másikra elkezdte húzni a jobb hátsó lábát. Egyből mentünk az orvoshoz, ahol kiderült, hogy hőemelkedése van. Kapott injekciókat 2 alkalommal de semmi változás. Enni eszik inni iszik, a lábára rááll csak sántìt vele. A doki azt mondta nem tudja mi lehet ez...... a cica egyre kedvtelenebb egész nap csak fekszik. Szoba cica, más macskákkal nem érintkezik. Valakinek valami tipp? Vagy valaki járt már ìgy esetleg? Válaszokat előre ia köszönöm! -
#5673 -
-
#5671 6 dolog, ami bizonyítja, hogy a macskád utál -
#5670 Hát van pocak rendesen -
#5669 De szépek. Látszik, hogy jó dolguk van :) -
#5668 -
#5667 Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi link-en található minőségi macska/kutya eledeleket!
Nekem kutyám van, elég finnyás. Csak ezt a fajta tápot eszi meg. (bárány-rizs -es kombót)
Márkabolt facebbok-os oldala:
Husse Dél-Pe/s/t Shop
Központi webáruház:
Husse.hu
(ingyenes a házhozszállítás, ajánlom mindenkinek!)
-
#5666 bezony, mindig kint lóg reggel a nyelve :D -
#5665 De aranyos :) -
#5664 -
#5662 -
kicsit álmosan :D -
#5660 :DDDD -
:DDD -
:D :D -
#5657 ilyen cicc kellene nekem :D mindig is akartam egy skót csüngőfülűt :) -
#5656 Hát ez furi. :D -