Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mi cicánk szégyenlõsebb
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
😛
Ez rohadt jó kép =D
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
megharaplak xD

csííííííííz

Még ma hajnalban volt 101 kiscica és nagyon édi cicák voltak😄
Volt egy cica amelyiknek a szõre mindenütt göndör még a bajsza is<#gonosz1>#gonosz1><#nezze>#nezze>
Volt egy cica amelyiknek a szõre mindenütt göndör még a bajsza is<#gonosz1>#gonosz1><#nezze>#nezze>
Ja amúgy szerdán szokott lenni legalábbis én akkor láttam😛
Azért kiváncsi lettem volna milyen mondjuk ugyanazt mondták volna a skótról mint a britrõl csak lóg a füle😄
Megláttam hogy évekkel fiatalíthat meg a macska😄 5-10 évvel oldja a stresszt😄
Azért kiváncsi lettem volna milyen mondjuk ugyanazt mondták volna a skótról mint a britrõl csak lóg a füle😄
Megláttam hogy évekkel fiatalíthat meg a macska😄 5-10 évvel oldja a stresszt😄
Ki tudja lehet lesz majd ismétlés..illetve szokott is lenni! Kétszer adják le egy nap,délután,meg éjjel. De már mindegy ezek szerint,mert asszem az amirõl beszélünk múlt héten volt vmikor
Jaja láttam azt a részt igaz csak 1 részt láttam de csak azt az elejét meg lekéstem pedig kiváncsi voltam mit mondanak a skót lógófülûrõl 😞(((
Animal planeten van 101 kiscica címû mûsor-sorozat,nem tudom szoktad-e nézni..volt benne egy csaj,macskakozmetikus ,a macska kikefélt szõrébõl táskát meg hasonlókat csinált,egész iparágat fejlesztett ki😄 Sorra érkeznek a macskatulajoktól a megrendelések,hogy csináljon a macskájuk szõrébõl táskát😊
Ugyanez de nálam még rosszabb mert az egyik macskának világos a szõre a másiknak meg sötét...
A szukának a szõre a sötét ruhán látszik...
A világoson meg a kandúré...
A szukának a szõre a sötét ruhán látszik...
A világoson meg a kandúré...
Nekem nem kell mesélned,a háznak nincs olyan tárgya vagy négyzetcentimétere ahol/amin nincs szõr..és ez a kis geci nem hagyja magát kefélni,úgyhogy még rosszabb a helyzet😊 A sötét színû ruhákat kimossa anyám,kiteregeti,kivasalja,beteszi a szekrénybe,és mikor kivesszük mit látunk? Egy merõ szõr -,-
Hát nálam ez a két macska kész katasztrófa:S
Nembírom megfékezni hogy kevesebb szõrt hullajtsanak😄
Mindennap legalább 3x kikefélem de még mindig hullajtják...
Nembírom megfékezni hogy kevesebb szõrt hullajtsanak😄
Mindennap legalább 3x kikefélem de még mindig hullajtják...
Ez egy szép nagy dög <#merges2>#merges2>😄
#4715 Ez kasztráltatva van, hogy ekkora vagy csök tömitek?😄
Amúgy az én macskám majdnem 6kg😄
#4715 Ez kasztráltatva van, hogy ekkora vagy csök tömitek?😄
Amúgy az én macskám majdnem 6kg😄
Ez nem dög! Ez egy igazi, élõ, gyönyörû cicus! De tényleg mekkora...
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
mekkora dög 😄
Igen,hatalmasak😊
Õ is nagy egyébként,de még fiatal.. 2 éves most nemtom pontosan 2 és 3 között😄
Ezen a képen talán látszik mekkora is valójában

Õ is nagy egyébként,de még fiatal.. 2 éves most nemtom pontosan 2 és 3 között😄
Ezen a képen talán látszik mekkora is valójában

óóó 😊 és még milyen nagyok is ahogy nézek róluk képeket 😄 bár a tied nem olyan nagy vagy csak a kép becsapós 😄
ez milyen fajta macska amúgy? olyan kis tigrises 😄
de cuki😊 õ is pózol 😄
jah 😄
ezen kicsit vicces <#nyes>#nyes>

😛
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Nekünk madarat és vakondot szokott 😊
De egyszer a szájában volt egy madár, felhozta a lábtörlõre, szájában tartotta, bement a pad alá, majd egyszer csak elrepült a madár.
De egyszer a szájában volt egy madár, felhozta a lábtörlõre, szájában tartotta, bement a pad alá, majd egyszer csak elrepült a madár.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy nincs nagy hangja a kandúrnak de este ha sikerül elmennie a bogárnak akkor elkezd ordibálni nyávog de jó hangosan, amúgy meg a legyet is levegõbõl kapja el a két kis mancsával és így néha szétnyitja hogy benne van😄