5735
-
#4934 Áááá ez kész.
De hogy a fenébe ment fel oda?
Hogy nem szakadt le az egész, mikor ugrott?:D -
#4933 Lehet még érintésre érzékeny. -
#4932 passz,most születtek nyáron kismacskák..sérült-e?Azt nem tom,egyszer volt vmi pukli az oldalán a hátsó lába előtt szép nagy volt,kis érintésre fájt neki,de mostanában nem találom rajta és még utána is csinálja a morgást..Lehet csak akkor jön elő ha fekszik,nem tok semmit,lehet azóta már eltünt....Bár már egy ideje nem hallottam h morgott volna...MEg mikor sérült is volt,sem volt morgós. -
#4931 Ha nem sérült, lehet épp ivarzik, vagy arra készül? -
#4930 Macskák mikor agresszívak?Mostanában eléggé az az egyik macsek,eddig nem volt ilyen,néha rájön,olyankor morog,meg odfakap ha simogatja vki..De általában nem csak néha,változó.:C Többségében semmi baja,de néha rájön és fingom nincs mitől. -
#4929 Basszki:DAS:ASDASD:ASD: -
#4928 :DDDDD Okos :D -
Rehom #4927 a macskám új extrém helyet talált magának
-
#4926 Sziasztok!
Adódott egy olyan probléma a cicámmal, hogy el kellet utaznunk és akire rábíztuk nem kefélte rendesen és nagyon becsomósodott a szőre. Azt olvastam, hogy ilyenkor ajánlatos elvinni kozmetikushoz, aki megnyírja. A fején meghagyja a szőrt, de máshol leviszi nullással..... Szerintetek??? Mert próbálomkikefélni, de esélytelen :-(
A véleményeteket előre is köszönöm. -
#4925 Érdekes módon Speedy sem hasmenéses, nem is értem, pedig azt a szar Whiskast eszi...
És köszöni jól van, mindig jó kedvű, életvidám, rohangál, játszik stb... Na mind1, igazából nem lényeg. -
Cat 02 #4924 Ha üvegasztalon van a macska mindig alulról kell fotózni :D -
Angyisz #4923 Mondjuk én a Whiskast messzire elkerülöm. Ne kérdezd miért, nem akarok negatív reklámot csinálni a gyártónak.
Nálunk a cicák de még a kutya is Royal Canin Kitten 36 kölyök száraz tápot eszik 15.000.-Ft a 10 Kg. Tasakost pedig Gourmet Gold-ot vagy Perle-t kapnak valóban nem olcsók de tartalmasak és imádják mindkettőt. Ami nagyon fontos, soha nem volt egy kölykünk sem hasmenéses, az aktuális alom cicái mind elérték az 1 Kg-ot 8 hetes korukra.
Vannak dolgok amin nem szabad spórolni, ha egy pedigrés macskára kifizettél nem kevés pénzt akkor add meg neki amit kell. -
#4922 Megnézheted. Olasz, német, kanadai tápok messze verik és még olcsóbb is van köztük. -
#4921 Tudom :)
Az én cicámnak az apja skótlógófülű az anyja brit:P
De ez most történt nemrég kiderült, hogy csak meghúzódott és a tenyésztő sok versenyre jár de a tenyésztőnek nincs is skót lógófülű nőstény macskája amit tenyésztésre tart csak kandúrja, viszont most született egy teknőctarka skótlógófülű cica ez a 3. ilyen M.o.-n :D
Reméljük most azt hogy a mi kandúrunk most kosarat dobott:D
Egy colourpoint lógófülű még nincsen ha van a világon akkor M.o.-n még nincs de erre 25% esély van szóval ha lesz egy nagyobb alom akkor abban szerintünk esélyes:/ -
Angyisz #4920 Milyen cicád van ? A kép alapján skót lógófülűnek tűnik.
A skótoknál előfordulnak végtag deformálódások, köszönhetően egy két SZAPORÍTÓNAK.
Egy kis genetika: A skót lógófülű cicák egy brit rövidszőrű és egy skót lógófülű cica románcából születnek. Az alomban lesznek britek és skótok ami kb. 3-4 hetes korban derül ki a fülek állásából. A lógó fül egy genetikai mutáció melynek következménye a fülben lévő porc ki nem alakulása. Ezekre a cicákra nagyobb a kereslet mivel különlegesebb mint álló fülű társai. Ezért egy pár tenyésztőnek mondott szaporító pároztat egy lógófülű nőstényt egy lógófülű hímmel így 100%-ban lógófülű kicsik születnek. Itt kezdődik a bibi, a mindkét szülőtől örökölt mutálódott gén hatására a kicsikben fokozottan jelentkezik a porc kialakulásának eredménye pl. több lábujj, deformálódott fégtagok vagy farok, a farok idővel elveszíti hajlékonyságát stb.
Nem mondom, hogy a cicád görbébb lábának ez az oka, de leírtam mint érdekességet és minden leendő cica gazdit figyelmeztetnék csak neves tenyésztőtől vegyen tesztelt,törzskönyves cicust és csak szerződéssel.
Valamint vásárlás előtt nézze meg a cica szüleit és tartási körülményeit ,étrendjét valamint beszélgessen el a tenyésztővel.És ne dőljön be azon hírdetéseknek ahol 20.000.-Ft-ét kínálnak minőségi cicákat. A fenti összeg fele a 2 oltás + féregtelenítések + törzskönyv.
Bocs a hosszért.
A mi cicáink: www.angyisz.eoldal.hu
http://www.angyisz.eoldal.hu/archiv/inahled/247.jpg -
#4919 csápolt :DD -
#4918 Na voltunk állat dokinál állítólag csak meghúzódott a lába, de arra és fény derült, hogy vemhes Lilike:/
Csak az a baj nemtudjuk, hogy kitől van, mert akkor szökött el amikor tüzelt de 2 napra mielőtt elszökött akkor a kandúrunk is csápolt rajta:D -
#4917 Azért azt az alsó-középkategóriát megnézném... -
#4916 Új dolgot csak úgy viszek haza, ha létezik belőle kóstolónyi mennyiség. Mondjuk helyzeti előnyöm van, mert olyan boltban vásárolok ilyesmit, ahol a tulaj ért a tápokhoz, beltartalom alapján javasol.
Igaz, tényleg horror ára van, de egyszer próbáld ki a Leonardo konzervet. Olyan macska nincs, aki nem eszi meg. (90% darált marhahúsba kevert egyéb húsok.)
Nálunk nagy sikere volt konzervben a Schmusy márkának, ami árban Whiskas alatti. Viszont tekintettel a létszámra, elsősorban száraztáp. -
#4915 És mi van olyankor amikor egész egyszerűen nem hajlandó megenni a kis keci? -
#4914 És nemcsak drága, de nem is a legjobb. Minőségre alsó középkategória.
Egyébként nem az ételek árát kell nézni, hanem ár/érték arányt itt is. Nekem sok macskám van. Van olyan száraztáp, amire azt mondtam, hű de drága (nem felkapott márka). Aztán az etetésnél kiderült, jóval táplálóbb, kevesebbet esznek belőle emiatt. Mire a végére értünk a 10 kilónak kiszámoltam, hogy a legolcsóbb bolti táp drágábbra jön ki.
Fontos tudni: ha a macska olyan ételt kap, ami sokkal jobb neki mint amit addig kapott, kb. a harmadik napra áll be a tényleges napi mennyiség. -
#4913 o_0 De ez rohadt drága nem? Mennyibe fáj egy konzerv? :D -
#4912 Akkor ellopom,de ezt már megbeszéltük -
#4911 olyan mint a hírbemondó amikor rossz kamerába néz:D
#4900 előfordulhat akár az is hogy bedagadt neki:S -
#4910 Buktad, nem elado :) -
#4909 Az,hogy KELL:D -
#4908 Mi van vele? :D
Czdano: szerinted?
Hát ezzel:
-
#4907 Szép szőre van, mivel etetitek? -
#4906 Ááá kész ez a macska:DDd -
#4905 Ja ez nem válaszra ment, csak véletlen nyomtam választ. -
#4904 Speedy tegnap este a TV-t nézte (volna, ha be lett volna kapcsolva)
-
#4903 Esetleg simogatás közben megmasszírozhatod. Akkor észreveszed azt is, ha komolyabban fáj neki, ha meg csak meghúzódott a masszírozástól helyrejön. -
#4902 Hát valamennyire így "görbe:D" a lába lehet hogy meghúzódott?
Amúgy meg mondtam csak kedden meg csütörtökön van és addig nemtudom mi lesz vele:/ -
#4901 Ez aranyos,de szerinted így a fotók alapján milyen "diagnózist" tudnánk neked mondani erre?:) A képeken nem lehet semmit látni,sajnos ez nem segít. Szerintem többre mész ha elviszed a dokihoz -
#4900 Hali!
Volna egy kis probléma :/
Ma észre vettem, hogy lilike nemtud rálépni a lábára, a megfigyeléseim szerint nem nött be a körme mert vágom és koptatja is, de akkor valami más lehet lehet hogy rosszul érkezett a földre amikor leugrott valahonnan:/
Csináltam 2 képet bejelöltem melyik a jó és melyik a rossz piros=rossz zöld=jó
Állat doki itt szegeden csak 1 van és az is csak kedden meg csütörtökön :(
-
#4899 -
#4898 Jó kép:) -
#4897 Panyenka (Antonín Panenkáról lett elnevezve, igaz, ő férfi)
-
#4896 -
#4895 Mindig megtalálják... az enyém egyszer sűrű pókhálóval a fején jött haza.