5735
-
royalfeco #4974 Aki bérházba tart macskát, azt biztos nem pározzák be a kan macskák,De a faluba,tanyán mi a megoldás?
Ráadásul ellés elött 2-3 héttel egyfolytába enne,enne és enne!!! -
royalfeco #4973 Évente 3x ellik,Kb: 4 éves. Ez a sok ellés egészségileg nem tesz jót
-
Bala10 #4972 de nem mindegy milyen bogár -
#4971 Bele van szarva az alma közepébe! És van mellette egy bogár! -
#4970 Zsák krumpli mi mellett volt? Lehet-e egérszaga, vagy közte bogár? -
#4969 Lehet került rá valami olyan,ami tetszik a macseknak -
geo91 #4968 adott egy macska és egy zsák krumpli. a kérdés: az előbbi mi a fenéért nyalogatja az utóbbit?
kizárt, hogy éhes lenne, kap enni eleget elégszer, meg ha éhes, akkor felismerhetően azért nyávog és akkor kap is kaját. -
#4967 nyaaaa *.*
a széken milyen aranyosak *.* -
royalfeco #4966
-
#4965 :ASD:SDA:ASD -
#4964 -
#4963 Még most is emlékszek rá amikor egy (közepes termetű) kóbor kutyát elzavart mert közel merészkedett hozzá..... aszem hazáig zavarhatta...... -
#4962 mi macskánk is szeretett itt-ott hempergőzni -
#4961 Dászéép:) -
Rehom #4960 -
#4959 Fura volt hogy eltűnt még kerestem is a kertben de eszembe nem jutott volna, hogy oda lett bezárva.
Remélem hamarosan eltűnik ez a szag takarítás folyamatban, ja és minden macskaszőr borít mert most vedlett a drága. -
#4958 Legrosszabb esetben vesz az ember egy bontott ülést:D -
#4957 Egyetértek. Meg az autó takarítása se akkora cucc. Feltalálták már a Vanisht, meg a WC szagtalanítót. Vizet meg mind a kettőhöz. -
#4956 És nem tűnik fel két napig,hogy sehol nincs a macsek? Ne haragudj de én ilyet nem tudnék elképzelni,legalábbis magamról:D -
#4955 Véletlenül bezártam a macskát 2 napra a kocsiba amíg nem mentem sehova.
Múltkor hátul a kisházba is bezártam 1 napra...
Nem lett neki semmi baja, de most marha büdös van a kocsiban mert minden dolgát oda végezte
-
#4954 nemláccikakép -
Angyisz #4953 Henci cicánk élesíti lézer szemeit .D
-
#4952 És egyre rondább -
#4951 Ez a macska egyre aranyosabb :D -
#4950 Óó,én szeretem a ronda macskákat..hova menjek érte? -
#4949 Az a baj, hogy hiába is kínálom bárkinek Speedyt, senki sem viszi, mert elég ronda szegényke... -
#4948 Tudod te azt nagyon jól:DDD -
#4947 Mi kell? :DDDDD -
#4946 Egyik oldaláról a másikra, mint kisgyerek a bölcsőben -
#4945 Amúgy ez a macska forgolódik?:D
Mienk időnként olyat csinál mikor balra mikor jobbra forgott:D
Néha az a hülyeség jutott az eszembe hogy összefutott a macskagyökérrel(kandúrdrog) :D -
#4944 KELLBAZDMEG -
#4943 Dögönyöznivalóóó.^^ -
#4942 Ezek a cica pózok :D -
#4941 Ez a macska imádja, ha fotózzák. :) -
#4940 Van mibe belegyúrni, elég nagy szőr van a hasán :D -
#4939 Cicaaa.:D Úgy belegyúrnék a bundájába. :D -
gabko #4938 ari :) -
#4937 Akkor egy kis Speedy friss kép. Mai és tegnapi az összes. Kattintós :)
Sajna nem volt természetes fény, és vakut nem használhattam, mert becsukta volna a szemét és így meg nem a legjobb, de bőven vállalható.
-
Rehom #4936 mondjuk úgy,hogy jól be van akasztva , és amikor ráugrik az egész így megroggyan egy pillanatra de simán elbírja -
#4935 látom szeret helyeket keresni, a miénk is ilyen volt (nem semmi helyeket talált):D