5735
-
#4894 Azok a szemek:DDD -
#4893 Kinézte pont a legrötkösebb búvó helyett:D
-
#4892 Majd csinálok képet az ingyen cicusról:P -
#4891 Igazából most már három mert elvittük ma az ingyen cicust szóval ősztől 4 cica :) -
Akkor ősztől hárman lesznek? -
#4889 Ez remek hír! Örülök! -
#4888 Nem lesz -
#4887 korcs macskáid lesznek! :D -
#4886 Basszus!!!!!!
Most hívtak meglett lilike (Y)
Adtam érte egy 20e-t aztán már rohantam is haza vele:D
A kandúr teljesen be kergült elkezdett nyávogni mint egy igazi kandúr mert amúgy nincs kandúr hangja és most boldog valamennyire csak lilike nemengedi a közelébe fúj én megakartama kandúrt simogatni, hogy relax erre rámfújt :D
Eddig még nem fújt de gondolom érzi a kandúr szagot rajta:P
Most rohadt boldog vagyok:D -
#4885 ingyen macskát küldheted hozzám :D -
#4884 Ez még a tenyésztőnél van de az most még nem az én dolgom majd október közepén megkapom és legalább 14hetesnek kell lennie :P -
#4883 Aranyos,de a kaksimogyorókat kiszedhetted volna:DDDDDD -
#4882 Kb:DDD -
Kinéztük az új cicát meg plusz még kapunk egyet ingyen :) -
#4880 Ez a macska kész... konkrétan látok két szemet egy marék szőr között -
#4879 -
#4878 Semmit,csak lusta volt megemelni a fejét,hogy rám nézzen,így csak a szemét fordította irányba:D Ezért olyan fura.
Egyébként igen,ráhibáztál. Konkrétan nincs olyan tárgy vagy bármi a házban amin ne lehetne szőrt találni.. A fekete ruhák is tele vannak frissen mosás után szőrrel!
Anyám mondogatja is mindig,hogy ha ő tudja,hogy ilyen szőre lesz,az életben nem veszi meg:D Mert ugye kiskorában egészen más szőre volt,a tenyésztő meg persze azt mondta,hogy nem lesz gond a szőrével.. -
#4877 Jézus, mit látott a cica ezen a képen, amitől ilyen fejet vágott?
Nagyon szép cica, gondolom Ő is előszeretettel hullajtja a szőrét mindenfelé :) -
#4876 Meg igazából nem pótolni akarom hanem így is terveztünk még egy nőstény cicust és ha előkerül akkor 3 cicám lesz és így amúgy is tenyésztés céljára lett véve:P -
#4875 Én tudom mennyit ér egy macska, ezért adnám vissza. :)
Hogy pénzben mennyibe kerül, arra nagy ívben... -
#4874 Igazából azért néztünk újat mert gondolom ha te is látnál egy ilyen macskát akkor te is felkapnád:P Főleg ha így tisztában van az ember, hogy mennyit is ér egy ilyen macska:( -
#4873 Ez azért elég gyors, hogy már 4 nap után kinézitek az új macskát. o_O
Vagy csak azért fura nekem, mert nálunk az is vagy egy év volt, mire feltételes módban kezdtünk beszélni egy lehetséges új állatról... nemtom. -
#4872 Az a régi neve volt :P -
#4871 legyen a neve: Csípa -
#4870 Majdnem olyan mint amilyen lilike volt:(
-
#4869 Ez a 4. nap eddig még nemkerült elő Lilike:(
Körbe mentem a tömbön meg plakátot is raktam ki kb 40-t magas jutalom jár a macskáért már állat dokikhoz is került a macskáról plakát ha esetleg vinnék oltani akkor szolgáltassák vissza meg minden ilyen boltba ami van a környéken, állatkereskedés, 4 rádióhoz is szoltunk... remélem előkerül az én kis maszatmopszikám:(
Ha nem kerül elő akkor már előre lefoglaltunk egy másik cicát:P
-
#4868 Ezt a nézést! -
#4867 Ott a miénk is szokott,rendszeresen,nincs nap anélkül,hogy ott ne fordulna meg:D
Itt amúgy olyan a szeme mint valami őrültnek:D -
#4866 Igen. Néha a fürdőkád legaljában is megbújik :) -
#4865 lool ez a kedvenc helye?:D Akkor még a miénknél is bolondabb:D -
#4864 Én lennék a legboldogabb ember a földön, ha nem hagyná szanaszét a szőrét mindenhol, de nem lehet kordában tartani :) -
#4863 Legalább a szőre nem a bútorokra tapad, hanem csak lecsapatod és annyi. :) -
#4862 Kedvenc helyén :)
-
#4861 :( -
#4860 Jah,így már értem
Kár érte:( De a 13 év elég szép kor,nekünk az előző macskánk (perzsa) 15 évet élt -
#4859 Nekünk is volt egy ilyen macskánk.Igen harcias volt a kutyákkal szemben:D
Stílusa miatt leginkább ezt kedveltem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Öreg volt már szegény 13 évesen múlt héten ment el az örök egerésző helyre:( -
#4858 Te miért írsz erre a macskára folyton sírós smilet?:D -
#4857 Biztosan szereti a változatosságot:D
Általában 1-2 hétre is elmehetnek de ha tovább tart akkor lehet hogy gondok adódnak. -
#4856 -
Rehom #4855