5735
  • geo91
    de az sem aki képes lenne lakásban tartani egy ilyen nagy méretű és mozgásigényű kutyát... hiába a sétáltatás, lakásban nem biztos, hogy jól érezné magát...
  • NessieGraf
    Nem gazda az, aki képes így lepasszolni a kutyáját.
  • Verzoo
    Nekem is volt kutyám, nem is egy, de egyet értek NessieGraf-al, szerintem az viselné meg nagyon, ha 8 év után lepasszolnátok valakinek....
  • NessieGraf
    Dehogynem tud. Semmi baja nem lesz tőle ha veletek megy.
  • greg benz
    Bár nem macska hanem kutya, de gondoltam egy próbát megér..
    Lenne nekünk egy 8 éves törzskönyvezett Collie kutyusunk akit szeretnénk egy szerető gazdának ajándékozni.. mi költözünk kb egy hónap múlva pestre, és mivel lakásba költözünk ő nem tud velünk jönni:( Próbáltunk ismerettségi körben keresni valakit de nem sikerült senkit találnunk:S

Imád labdázni, végtelenül kedves és jámbor, mindene a futás, de nagyon szökős, szóval egy rendesen elkerített rész mindenképp szükséges neki!

Ő lenne az

• greg benz
    Szeretem a csúnya macskákat:D
  • ForRedGlory
    Ezt épp neked üzeni, mert el akarod lopni. Nem éri meg, hidd el, amúgy sem olyan szép macska :D
  • greg benz
    Büdös kis gecije:D
  • ForRedGlory

Na még egy utolsó mára, érdemes nézni a középső ujját mit mutat

• ForRedGlory
    Na elkúrtam a másikat :D

• ForRedGlory
    Speedy frisssss :)

• greg benz
    És egyre kevésbé fognak rajtunk aludni az ágyban:D
  • chhaya #5282
    És ahogy jön a meleg, egyre inkább ki fognak nyúlni. :D
  • Verzoo
    Imád a hátán aludni :)))
  • greg benz
    lol, a miénk is így szokott:D Többeközt:D
  • Verzoo

Alszik a kis "Szarházi" :)
  • Harly18
    Most is gondozzák, ezzel nincsen baj, de csak egyszerűbb és jobb is a cicának, ha van egy anyja, aki gondoskodik róla. Ez a természetes. Persze enélkül is megmarad. De tudod szerintem hogy értem, s ha van lehetőség, hogy befogadja egy macska "mama", akkor miért ne.
  • geo91
    mi macskáink is két hetesen (akkor nyílt a szemük.) kerültek hozzánk (utcán találtam őket.) és én etettem őket fecskendővel, amit a szomszédban lévő sztk-ból kértünk. élnek-virulnak, vidámak, egész nap rohangálnak és most nyáron lesznek 7 évesek. :)
  • Harly18
    Ha netán tud valaki olyan cicáról Esztergom környékén, aki most szült a hetekben, kérem jelezze. Tudok egy 2 hetes kiscicáról, akit úgy találtak. Gondozzák, etetik, de a legjobb mégis csak az lenne, ha meg lehetne próbálni egy nemrég szült anya macskával elfogadtatni, hátha gondozná őt is, mint sajátját. Nagyban segítené a cica életben maradásának esélyét.
  • greg benz
    Kéne há:D
  • ForRedGlory
    Kéne mi?
  • greg benz
    Gyááá
  • ForRedGlory
    Akkor ezt csak neked

• Harly18
    Egyébként minden megoldás érdekel a cicával kapcsolatban, ideiglenes gazdi is, vagy ha bárki be tud fogadni cicát a környéken, akkor jelezze és biztos valami megoldást kitalálunk.

És persze ha tudtok valakit, akit érdekelhet, akkor jelezzétek.
  • Harly18
    Sokkal szebb, csak a kép nem adja vissza. Egyébként nagyon szelíd, bőven hagyta volna, hogy fényképezgessem, csak a telefonom volt nálam, ami ennél jobbat nem tud, így nem is erőltettem a fotózást.
  • byzhouse
    szép is meg esztergomban található,de vemhes =/ viszont,ha kölykei hasonlítani fognak rá akkor szívesen elvinnék egyet.
  • greg benz
    Szegény pedig ahhoz képest, hogy "utcamacska" és vemhes, milyen szép:(
  • Harly18
    Egy képet azért mutatok. Sok helyen hirdettem, de eddig sikertelenül.

• Harly18
    Vemhes cica ingyen elvihető

Van egy kóbor cica, sajnos vemhes. Képet a linken belül találtok. Ha az utcára szüli a kiscicákat, akkor a sorsuk meg lenne pecsételve azt hiszem. Ezért gazdit keresnék neki. Tudom sok kóbor macska van, de ha csak egyen lehet segíteni, akkor miért ne.

Talán nem offolok ezzel a "hirdetéssel", de elég sürgős lenne így minden cicás oldalt/fórumot szeretnék arra használni, hogy gazdit találjak neki. A szállítás megoldható valamilyen szinten, csak ne az ország másik végébe kelljen elvinni.

Annyit kérnék, hogy ha lehet, akkor a facebook-on is írjátok oda az üzenőfalra, ha tudjátok, hogy gazdit keres egy vemhes cica és ha jelentkezik valaki, akkor jelezzétek itt privát üzenetben! Köszi!
  • SlayR
    eztnemhagyhatom ki :D
  • chhaya #5264
    plüsscicaaa
  • greg benz
    Jóó kép, és továbbra is lopnám:P
  • ForRedGlory
    hahó :D

• NessieGraf
    Kivételesen kutya.
    Yoda jelenleg az Illatos úton raboskodik. Anyjával együtt utcára tették.

• greg benz
  • geo91
    Húsvéti cicákok

• micibi
    Drága házikedvencünk, Ferike :) -aki mellesleg kislány :D -

Az előző cicával :)

Ők pedig 1 hete születtek, szürke-fehérek :)
  • jhetedikj
    nálunk meg egyik engedi a másik "idősebb" meg nem :)
  • Shortstop
    miénk nagyon nem tolerálja, hacsak nem félkómában van. nálunk teljesen macska uralom van. jó ez így :)
  • zvaragabor
    A milyeink is imádják. Szerintem még jobban, mintha a fejüket vagy hátukat. Valahol úgy olvastam hogy ha engedi a hasát simogatni, akkor az a bizalom jele.