5735
-
geo91 #5294 de az sem aki képes lenne lakásban tartani egy ilyen nagy méretű és mozgásigényű kutyát... hiába a sétáltatás, lakásban nem biztos, hogy jól érezné magát... -
#5293 Nem gazda az, aki képes így lepasszolni a kutyáját. -
Verzoo #5292 Nekem is volt kutyám, nem is egy, de egyet értek NessieGraf-al, szerintem az viselné meg nagyon, ha 8 év után lepasszolnátok valakinek.... -
#5291 Dehogynem tud. Semmi baja nem lesz tőle ha veletek megy. -
#5290 Bár nem macska hanem kutya, de gondoltam egy próbát megér..
Lenne nekünk egy 8 éves törzskönyvezett Collie kutyusunk akit szeretnénk egy szerető gazdának ajándékozni.. mi költözünk kb egy hónap múlva pestre, és mivel lakásba költözünk ő nem tud velünk jönni:( Próbáltunk ismerettségi körben keresni valakit de nem sikerült senkit találnunk:S
Imád labdázni, végtelenül kedves és jámbor, mindene a futás, de nagyon szökős, szóval egy rendesen elkerített rész mindenképp szükséges neki!
Ő lenne az
-
#5289 Szeretem a csúnya macskákat:D -
#5288 Ezt épp neked üzeni, mert el akarod lopni. Nem éri meg, hidd el, amúgy sem olyan szép macska :D -
#5287 Büdös kis gecije:D -
Na még egy utolsó mára, érdemes nézni a középső ujját mit mutat
-
#5285 Na elkúrtam a másikat :D
-
#5284 Speedy frisssss :)
-
#5283 És egyre kevésbé fognak rajtunk aludni az ágyban:D -
#5282 És ahogy jön a meleg, egyre inkább ki fognak nyúlni. :D -
Verzoo #5281 Imád a hátán aludni :))) -
#5280 lol, a miénk is így szokott:D Többeközt:D -
Verzoo #5279
Alszik a kis "Szarházi" :) -
#5278 Most is gondozzák, ezzel nincsen baj, de csak egyszerűbb és jobb is a cicának, ha van egy anyja, aki gondoskodik róla. Ez a természetes. Persze enélkül is megmarad. De tudod szerintem hogy értem, s ha van lehetőség, hogy befogadja egy macska "mama", akkor miért ne. -
geo91 #5277 mi macskáink is két hetesen (akkor nyílt a szemük.) kerültek hozzánk (utcán találtam őket.) és én etettem őket fecskendővel, amit a szomszédban lévő sztk-ból kértünk. élnek-virulnak, vidámak, egész nap rohangálnak és most nyáron lesznek 7 évesek. :) -
#5276 Ha netán tud valaki olyan cicáról Esztergom környékén, aki most szült a hetekben, kérem jelezze. Tudok egy 2 hetes kiscicáról, akit úgy találtak. Gondozzák, etetik, de a legjobb mégis csak az lenne, ha meg lehetne próbálni egy nemrég szült anya macskával elfogadtatni, hátha gondozná őt is, mint sajátját. Nagyban segítené a cica életben maradásának esélyét. -
#5275 Kéne há:D -
#5274 Kéne mi? -
#5273 Gyááá -
#5272 Akkor ezt csak neked
-
#5271 Egyébként minden megoldás érdekel a cicával kapcsolatban, ideiglenes gazdi is, vagy ha bárki be tud fogadni cicát a környéken, akkor jelezze és biztos valami megoldást kitalálunk.
És persze ha tudtok valakit, akit érdekelhet, akkor jelezzétek. -
#5270 Sokkal szebb, csak a kép nem adja vissza. Egyébként nagyon szelíd, bőven hagyta volna, hogy fényképezgessem, csak a telefonom volt nálam, ami ennél jobbat nem tud, így nem is erőltettem a fotózást. -
#5269 szép is meg esztergomban található,de vemhes =/ viszont,ha kölykei hasonlítani fognak rá akkor szívesen elvinnék egyet. -
#5268 Szegény pedig ahhoz képest, hogy "utcamacska" és vemhes, milyen szép:( -
#5267 Egy képet azért mutatok. Sok helyen hirdettem, de eddig sikertelenül.
-
#5266 Vemhes cica ingyen elvihető
Van egy kóbor cica, sajnos vemhes. Képet a linken belül találtok. Ha az utcára szüli a kiscicákat, akkor a sorsuk meg lenne pecsételve azt hiszem. Ezért gazdit keresnék neki. Tudom sok kóbor macska van, de ha csak egyen lehet segíteni, akkor miért ne.
Talán nem offolok ezzel a "hirdetéssel", de elég sürgős lenne így minden cicás oldalt/fórumot szeretnék arra használni, hogy gazdit találjak neki. A szállítás megoldható valamilyen szinten, csak ne az ország másik végébe kelljen elvinni.
Annyit kérnék, hogy ha lehet, akkor a facebook-on is írjátok oda az üzenőfalra, ha tudjátok, hogy gazdit keres egy vemhes cica és ha jelentkezik valaki, akkor jelezzétek itt privát üzenetben! Köszi! -
SlayR #5265 eztnemhagyhatom ki :D -
#5264 plüsscicaaa -
#5263 Jóó kép, és továbbra is lopnám:P -
#5262 hahó :D
-
#5261 Kivételesen kutya.
Yoda jelenleg az Illatos úton raboskodik. Anyjával együtt utcára tették.
-
#5260 -
geo91 #5259 Húsvéti cicákok
-
#5258 Drága házikedvencünk, Ferike :) -aki mellesleg kislány :D -
Az előző cicával :)
Ők pedig 1 hete születtek, szürke-fehérek :)
-
#5257 nálunk meg egyik engedi a másik "idősebb" meg nem :) -
#5256 miénk nagyon nem tolerálja, hacsak nem félkómában van. nálunk teljesen macska uralom van. jó ez így :) -
#5255 A milyeink is imádják. Szerintem még jobban, mintha a fejüket vagy hátukat. Valahol úgy olvastam hogy ha engedi a hasát simogatni, akkor az a bizalom jele.