Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
és kurva arok voltak.. a bratym tegnap hazahozott egy ugyan akkora cicust..majdnem elütötte az eurcenter elött...
de megmentette és valami iszonyat kemény jofej a macska...persze alap hogy egy iyen kis döge ránéz valamit és akármit cisnál a kis nyamvadék tö aranyosnak tünik.. egy bicsaklás,félrelépés,egy sima futás,ha bambán néz,ásit, mosakszik stb..minden tök aranyosnak tûnik...csináltam is sok fotot rola..ugy sztorim még nincsen..egyszerûen csak tök édes a macska..:
Hát õ az😊
Itt éppen elaludt a karomban miközben én neteztem..tök ééédi
Haverom lábai között is elurmolt...
Itt van pár kép mikor a macskusszal elkezdtem játszani az ágyikoban.. egy kicsit furán vannak a képek de csak azért mert a macska valoban majdnem függöegesen fexik😊)))
Nah itt már elkapott
Korszak: Alszik,Eszik,Alszik,Eszik
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nah szal nalunk a Sumy horcsog volt a legedesebb annal szebb nem volt.
Erdekes jelenet ment le az elott mikoris nagyanyam begyutt a szobaban es aszonta Mozesnek , aki ugye a ablakomba ult , hogy " Na gyere nevejelek " es olbe veszi. En nem tudtam mirol van szo. Majdan kiderul vazze hogy odacsinalt a szonyegre 😊 Kicsit kikapott loool!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"The trees move. Do you not see it?"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az én porszívom még a hörcsögömet is beszippantja!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
War. War never changes.

War. War never changes.

ma reggel Transport Tycoonoztam és a vonatokat akarta elkapni 😄DD
War. War never changes.
Mostanaban fent alszik a szekrenyen... pedig van 3 kosarkaja van de nem mert o a magaslati levegot szereti. Nagyanyo megint el van menve szal most mar kell csakojam hova csinal mert az este is a suto ele tett 😊
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
Amúgy amikor anyám szólt, hogy a gyík ott van a rongy alatt (közvetlenül a küszöb mellett), akkor már valahogy sejtettem, hogy ez lesz... 😊
Meg kell csinálni azt a rohadt küszöböt, hogy ne férjen alá a gyík!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A következõ topicokat lehetne áthelyezni:
-meghalt a kis bushman
-Az en macsakam mozes
-knézi haldoklik
-fomra1
-autó mánia
kössz szépen a megértést.