5735
-
#1204 :))
közelről - távolról nem a brannerel van baja -
#1203 lol -
#1202 akkor csinalj jobbat, ocsi pofa... -
#1201 a banner-t el kéne költöztetni iaro-ról mert szokás szerint sz@r..... -
#1200 Kormi egy kicsit beöltöztetve:)
-
#1199 es ezeknek meg van parancsolva hogy stereoban mosakodjanak vagy mi?:D -
#1198 es o nem tudja valamilyen szinten ot helyettesiteni? -
#1197 1.5-2 éve úgyhogy reménytelen.egy hófehér cica helyettesíti. -
#1196 mikor tunt el? regen mar? vagy azota lett a masikon kivul meg egy macska? -
#1195 köszi.kár hogy a sárga perzsa eltünt. -
#1194 stereo ciccek... Odavag. Amugy arik nagyon... -
#1193 áááááá
sztereócicák :DDD -
#1192 akkor újra,a kepfeltoltes.hu-ról..
mácsó&ricsi szinkronban
kiscicáik + 1 kutya
cicáik 2
mácsó
ricsi
mácsó az aggódó anya -
#1191 basszus úgy tűnik az iaro behalt.. -
#1190 kiscicáik (+1 kutya) :)
cicáik 2
mácsó
ricsi
mácsó2 az aggódó anya:) -
#1189 mácsó és ricsi
sajnos ricsi (sárga) már elpusztult.kb. 2-3 éves kép.
-
#1188 de edes kis tortenet. Azert ez meglepo dolog, hogy egy kutya a kiskolykei elvesztese utan ugyan ug tud szeretni kismacskakat, mint a sajat kiskolykeit... azert ezt nem gondoltam volna. -
#1187 Igen, télleg... Emlékszem, aztán egykét évre rá, mikor mér sajnos egyik cicc sem volt az elők sorában, a kutya lefiallt, de elpusztultak a kicsik... Aztán hoztam megint kiscicát, és kigyógyult a depressziójából :)) -
#1186 tudod, ezt nem en csinaltam, sajnos, de en voltam az, aki nagyon fel volt haborodva azon,hogy nincs benn a macsekja. mert az enyem sincs ott. De en mar szoltam es Cicero csinalt egy animalt bannert ahol minden macsek rajta volt, aki neki elkuldte e-mailben a kepeit, amit szeretne latni a banneren. Tudom, hogy gaz a dolog, de ha reklamalni akarsz, akkor annyit mondok, hogy Csocso csinalta. De en mar bele torodtem hogy nincs ott a macsom... egyebkent itt van az animalt banner, amit Cicero keszitett: #1144 Ezen az en macskam az, amelyiknek a cigi van a szajaban... -
#1185 Az a gáz, hogy ebben a bannerban van olyan akinek több macsekja is bent van és sok emberé nincs... Nem lehetne azt megcsinálni, hogy mindenkinek csak 1 képe legyen? Csak mert pl. az én macsom is kimaradt :(( -
#1184 igen ilyen voros parositasban vannak nala a macskak. Az nagyon jo, hoyg egy kutya igy megtudja szeretni a macskat... -
#1183 Na, akkor PeeTernek is vörös-cirmos párosításban vannak macskái? Ismerős :)
Csak hát sose fényképezkednek együtt...
Nekem a macskaszeretetem kb 12-13 éves koromban jött elő, mikor anyám emgengedte hozzunk macskát... aztán egyből kettőt :)
Azt azé nem felejtem, h a kutyánk h megszerette az egyiket... Szoptatta... de télleg :) -
#1182 amugy a bannerben a bal elso macska a felso sorban is PeeTeR cicaja, o a Szeszi (csak ugy leirtam) -
#1181 En mar regota az vagyok... NEkem a szobamban minden ami leht az macskas: az agytakarotol kezdve a falon levo kepeken keresztul a macskas telcsielolapomig minden megtalalhato nalam... Ez nalam mania es nem tudok rajta valtoztatni, mert nem is szeretnek... HIHIIH -
#1180 Igen, ő :) Télleg tünci :)
De amúgy mindenkié aranyos, néháyn éve keményen macskabuzi lettem :) -
#1179 balrol a 7dik? O PeeTeR cicaja es Whisky a neve Tunci cica... -
#1178 Csak mert Marcim is hasonló :)
Csak éppen nem vállalta :) -
#1177 Az a vörös macs ottan fenn a bannerban kié? :) -
Cicero #1176 Édes :))) -
#1175 Ismét köszönöm(hiába már ehhez h***e vagyok). -
-
#1173 http://www.kepfeltoltes.hu/view/050805/athos_3_h_n_2.jpg
Ezt akartam feltenni..(( -
#1172 Feladom vazze. -
#1171 Remélem ez a kép most sikerülni fog...Itt még 2 hónapos volt.
-
Cicero #1170 ok -
#1169 ezt en tudom.. nincs ezzel baj..
nah mindegy.
ha lustak vagytok.. marad ez.. ha nem akkor rakjatok be a masikat -
Cicero #1168 Engem se zavar, és nemhinném, hogy bárki is már modemmel nyomná :) A legtöbb böngésző meg amint már a gif 1%-át letöltötte, megjeleníti, és ha 5x jelenik meg, be is teszi a chace-be, vagyis vinyóról nyitja meg :) -
Cicero #1167 Nem ezt mondtam -
#1166 dehat nekem 8... szoljatok a nemtom kinek es rakjatok be a te logodat!!! ami szep szep meg minden szal nekem nincs bajom vele... meg 3mbites netem van szal engem foleg nem zavar az a ket mega... -
#1165 tehat amit en csinaltam az ennyire szar???
vagy a plusz ket macska a bajotok? kivegyem az enyemet? helyette be tudok rakni meg egy macskat.. na?? ha ennyire fontos...
csinalhatok en is gifet.. nem lesz ennyire szines.. 29 macska belefer es talan meg kisebb is lesz.. de minek jo az? nem eleg ez???