5735
-
#1284 az enyémre enm kell figyelni!.... -
#1283 Sose mértem :o
De most hogy mondod... -
KTC #1282 a miénk olyan 6-7, de fogyóztatom olykor, mert lehet már 10 is lenne:DD
amúgy nem hosszú termetű, mint inkább széles:) -
#1281 illetve értenek -
#1280 magyarul beszélnek? -
#1279 az enyim jó dagatt és nagydarab! -
#1278 Enyémet nem mértük még le, de nem lehet több 3-4 kilonál. Olyan kis sovány... de jol áll neki :D -
#1277 Az enyém 4.CSak a szőre miatt látszik akkorának. -
#1276 A macskáitok hány kilósak? Mert az egyik macsunk 8-9 kiló :D Ő a chip-es :)) -
#1275 Az enyémnek is igen szelektív a hallása.Szólok neki,olyan mintha süket volna mint az ágyú,bezzeg a hűtőajtót meghalja legmélyebb álmában is. -
#1274 mi nem hivjuk sehogyse a macskakat.. ugysehallgatnak ra:D
ha kiabal anyam hogy MACSKA!!! akkor minden macska rohan hozza mintha kotelezo lenne -
#1273 nem mindenevo az aminye...csak a kenyeret megeszik...
amugy ha garfield akkor az en macskam a garfield:D
narancssarga, barnas es fekete csikok...es jo nagy bele van:D
lusta is es k***va makacs... -
#1272 Jah igen Mikor megtaláltuk, nem bíztunk benne hogy a mienk lesz, ezért ideiglenesen befogadtuk, és kerestük a gazdáját. Addig sem adtunk neki nevet, egyszerűen cicusnak hívtuk. Végül nálunk maradt, át akartuk nevezni (ha jol emlékszem Jedi-re vagy Mike-ra:D), de csak a Cicusra hallgatott.... The end -
Aspyrin #1271 milyen találó neve van.. -
#1270 ja nem, nem szokott olyat csak a fényképező alatt lengettem vmi kábelt vagy vmit, hogy arra figyeljen, és hogy le tudjam fényképezni -
#1269 tundi bundi cicamica... kicsit gondolkodik amint latom... -
#1268 na végre nekem is sikerült lencsevégre kapnom Cicust
-
#1267 :D
nem cserélünk? egy mindenevő macdska (a tied) és egy elkényesztetett garfild (enyém)
nem a lujzit azért nem üzletelném el egy macskára sem kivétel ha a macska sokat érne! :D -
#1266 baromi jo. megjovunk a kozertbol az elso dolguk az hogy szetszaggatjak akenyernek a zacsijat:D:D:D:D:D
ugy csinalnak mint a hienak paze -
#1265 Marci is vetemedik ilyenekre :) -
#1264 de jó nektek! :D -
#1263 a mi macskank a sima kenyeret eszi!.. minden nelkul... -
KTC #1262 nekünk már nincs 1 ideje, mert már vagy 5 párt megevett, szal kicsit pihentetni kell a gyomrát 1 darabig:) -
#1261 Ááááááááá! Ilyen lasztink nekünk is van! :D -
KTC #1260 na nekem meg Bogyó csak a Whiskas száraztápot eszi leginkább, bár a mexikói ződségkeveréket is szereti, de csak igen módjával, meg odavan a flóraszeptért és a macskalabdákért
-
Aspyrin #1259 A Luca nevű macskám(alsó sor első képen) jégkrémezik és főttkukoricázik -
#1258 :DDDD az enyimeg csak a tápot zabálja!
de az mikor zörög már ott van a tálnálv mire én odaérek! :DD lol macskák! :D -
#1257 Az én macskám a legdurvább... :) Kormos ő mindenevő... A kedvenc étele a chips főleg a paprikás de egyébként mindent megeszik ha éhes :DD
Ha meghallja a chips-es zacskó csörgését bárhol is van azonnal útnak ered az hang irányába :)) -
#1256 kezz kihani a topic -
#1255 de látom már van mind1 volt szabad időm és megcsináltam fölöslegesen! :DD -
#1254 jah :D
ha kell banner? akkor ittvan! -
pasquale #1253 gárfíld 2 :D -
#1252 :DDDDDD -
#1251 Azért macska! -
#1250 egyfolytában csak döglik! :D -
#1249 -
#1248 http://users.atw.hu/sarkanylabda/cica.jpg <----nagyon ellustúlt!
-
#1247 -
#1246 at semmi enyimé is csak a tápot zabálja emg!
de ezt nem értem tuttommal a macskáknak a hal akedvencük!
és mégse zabálja meg!
Nah egyszer arra kelek h jön fel az alsó szomszéd h mennyek le és vigyem haza a macskát (panel lakás 4. emelet) kiugrott! :D
egyszer emg nem találtuk kb. egy hétig (nem voltam túlságosan kiakadva) és kb. egy hét múlva rátaláltam a legalső szinten a pince résznél! :DDD
ott gubbasztott fennt egy csövön! úgy vette észre mert (sötét volt) h világított a szeme még az volt a szerencséje! :DDDD asszem egy kicsit emg is ijedtem! nem tudom 2 éve volt!
csak azt nem tudom h került oda! vagy kiugrott és visszament a lépcsőházba vagy csak azt csinálta amit régen szokott kimegy körülniézni! :DDD de azt azóta nem csinálja asszem! :DDD (ami érthető) :DD -
#1245 Elég határozott küllemű macska :)