5735
-
#1768 ööö :)
(fejléc első sor jobbról az első .)) -
Cat 02 #1767 cicám
gonosz bácsik elvették a kajahelyét:
cicám
-
#1766 kép? :) -
Aspyrin #1765 Jól vannak :) -
#1764 megvan, itt döglik az ágyamon :) -
#1763 cicákkal mi van? -
#1762 süvölvény cicáknak jó is az ...
n.n -
#1761 Látom, nem értetted a rejtett poént
Rámászik a fiú macska is, a csaj is, meg a lány macska is ;) -
#1760 mondtam hogy a csaj macska is soxor -
#1759 -
#1758 És a lány macska is? -
#1757 nekunk minden nap ramaszik a fiu.. meg a csaj is soxor.. -
Aspyrin #1756 Fressnapf-ban elég nagy a választék. -
#1755 Hol lehet ilyet rendelni? -
#1754 nekem sem favorizálta ezeket...ugyanúgy az ágyakon pihent meg a bútorokon ugrált és a falakon mászott :) -
Aspyrin #1753 Nekem is hasonló bútorom van, volt olyan időszak, hogy hónapokig rá se mentek :)) -
Mirázs #1752 Evangélium Szent Kacor könyvéből... -
#1751 Miez?
És eljöve a mi Macskánk, ki elveszi a világ egereit? :) -
Mirázs #1750
A zöld szemű nyelnyújtogatós szörny -
Mirázs #1749
A földre szállt macska...glóriával -
#1748 hogy pontositsak
-
#1747 tegnap rendeltuk meg:
iigaz nem pont ilyen de a lenyeg hogy bazinagy.. plafonig er es csomo helyen tudnak alvadni a macskak.. most is van egy.. kb 170 centis.. van rajta 3 alvihely meg 1 kis haziko... imadjak! -
#1746 itt egy másik hempergős.... :)
-
#1745 nem, csak van hogy szereti produkálni magát :)
az haláli mikor hazajövök és az előszobában félig hanyadt dobja magát és felemelt fejjel figyel.. Olyankor szoktam meggyurmákolni /dögönyözni/.. :) -
Aspyrin #1744 Legközelebb 800x600-ban megy sry :) -
Aspyrin #1743 Az egyik macskám kifejezetten szereti a pokróc alatti alvást :)
-
#1742 nem esett ebben a pillanatban (első kép) egy könyv a földre? :) -
Ted Beneky #1741 Ez a cica olyan , mint egy epekedő hősszerelmes ! Nagyon jópofa és vicces feje van .
Anyukámék macskája '89-ben született, egész nap alszik és csak éjfél után ébred. Akkor eszik és kimegy. Hajnalban bejön és alvás tovább. Tök nyugdíjas fazon . -
#1740 -
#1739 ma este készültek, csak úgy... :)
-
#1738 De édesek -
#1737 Miaz? Mivan? Van valami érdekes?
0. törvény: A robot nem okozhat kárt a macskaságnak, és nem nézheti tétlenül, hogy a macskaság kárt szenvedjen.
1. törvény: A robot nem okozhat kárt a macskában, és nem nézheti tétlenül, hogy a macska kárt szenvedjen, amennyiben az nem mond ellent a 0. törvénynek.
2. törvény: A robot köteles engedelmeskedni a macskának, amennyiben az nem mond ellent a 0. és 1. törvénynek.
3. törvény: A robot köteles gondoskodni saját épségének megőrzéséről, amennyiben az nem mond ellent a 0., az 1. vagy a 2. törvénynek.
-
#1736 Szekrééény... akarom mondani: szegéééééény... -
Aspyrin #1735 A macs 9 éves és 15kg. Napi 3kg sertés vagy csirkehúst kajál be. Állítólag imád játszani, de csak fekve(mivel járni nem tud). Az állatorvosa szerint teljesen egészséges és legalább 15 éves koráig fog élni. -
#1734 [URL=http://www.local6.com/slideshow/news/7267787/detail.html?qs=;s=1;p=news;dm=ss;w=400]szószerint "ÓRIÁS" macsek :)[/URL] -
#1733 Ez egy kóbor cica volt. De megfogtuk és megcirógattuk. Olyan kis aranyos volt. Olyan mini testfelépítésű. De nem volt kölyök, mert pl már sárga volt a szeme. Szerintem ez a kifejlet testmérete volt. És olyan szép színe van. Legszívesebben hazahoztam volna az itthoni Átok (fejléc: első sor, jobbszélső) helyett. Az legalább nem harapott és meg lehetett dögönyözni.
-
Cat 02 #1732 olyan cuki a cicám mindig az ablakban vár :P és ott ül
ha süt a nap akkor meg a padon kuksol és csak fekszik ... -
#1731 Csókolom, mi van a szőrgolyókkal?! -
#1730 bazzegh te ekkora hülye vagy: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
naon birom az ilyen sg tagokat "Bann" -