Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie

[/spam]™

CSOCSO
😊))

CattiBrie
itt van a kis dög, az ölemben 😊)

[/spam]™

wizy
Ezt most nem vágom... mi ezt a macskát befogadtuk, "felneveltük", és most szimplán mindent megteszünk azért, hogy egészséges legyen. Ilyen egyszerû :-) És mondom, hogy Cicus nem halálos beteg, csak egy kis gondja van a szemével, amit hamar meggyógyítanak Makón. És ha meggyógyul, akkor már kit érdekel az a pénzmennyiség, amit beleöltünk :-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

CattiBrie
a két szülõ cica?

[/spam]™

CSOCSO
nem azt mondom hogy egyaltalan tobb macska.. hanem hogy ujabb kobor macska.. eddig osszesen kb olyan 20 macskank volt... csomo kiscica volt.. volt amit elajandekoztunk volt ami elkoborolt😞 most van eloszor draga cicank amit szeretnenk oreg korukig nevelni es nem elajandekozni vagy valami
CSOCSO
ugyan olyanok mint a mienke 😊
Crazygirl
Jajjj az az utolso harom olyan cukkki😊))) zabalni valoak... <#hamm>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

wizy
köszi, meglesz :-)

CattiBrie
ja igen..

no meg fényképet! 😊)

[/spam]&#8482;

sok sikert! Majd írjátokle hogy sikerült a cica gyógyítása!
Cicero
<#nyes>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

wizy
Pontosan errõl van szó; ha ez a cica meghalna, akkor nem hiszem, hogy nekünk lenne egy ujabb macskánk. (legalábbis sztem én meg tesom biztos nem akarnánk másikat.) És ezért ölünk bele egy csomo pénzt, hogy minél tovább élvezhesse a vendégszeretetünket :-) Meg nem is halálos beteg, csak egy csöppet a szeme cseszexik, szóval Makón tuti meg tudják gyógyítani (én nagyon optimista vagyok:-) ), és máris ittvan egy egészséges, gyönyörû kismacsek, aki már egy éve a család tagja.

CSOCSO
nem a bengali a lenyeg csak annyiert amennyit mar a macskara koltottetek mar bengalit is lehetne venni.. mi mar talaltunk kiscicat.. anyam kezei kozott halt meg... hiaba probaltunk mindent megtenni erte.. azota anyam semmifele kiskobor macskat nem fogad be
gabber_saviola
ehh 😄DDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

wizy
Persze, természetesen megértelek, de mi pontosan ezért tartunk ki a macsek mellett. Találtuk, és ezért még jobban a család tagjává vált, mintha vettünk volna egy egészséges cicát. Cicus kicsit selejtes, kicsit bénácska, de akkor is a család tagja lett az elmúlt egy évben.
"es azert ez nem a fiad" : hát mivel még csak 14 vagyok, ez jó soká lesz, de értem a hasonlatot :-) Hidd el, nekünk nem az a lényeg, hogy bengáli, vagy mittudomén milyen híres, szép, dijnyertes szülõktõl elszedett kismacska a mienk. És biztos vagyok benne, hogy ha te találtál volna egy kis szánalmas, koszos kis korcs cicát, te is végig kitartanál mellette :-)

CSOCSO
nagyon sajnalom a kismacsekot... de... lehet nem fog tetszeni amit mondok de csodalkozom hogy meg foglalkoztok a macskaval.. szal.. megiscsak egy talalt macska. nem a csaladban elo 10 eves szinte csaladtag rol van szo... es azert ez a sok mutet gondolom nem ket filler.. ennyit aldozni egy kobor macskara😞 mar bengali cicakat tudtatok volna venni.. es azert ez nem a fiad.. persze ha a fiad a szuletesetol kezdve ilyen akkor mindent megtesz az ember.. de ez csak egy macska.. amit talaltal... nomeg en felnek attol hogy valaki valamilyen modon elkaphja a cuccost.. mindegy.. mindenesetre le a kalappal
CSOCSO
dehogy is... en nem bantanam😊 setaltatnam az utcan es remisztgetnem a dobbermanokat😊
CSOCSO
en is ilyet akarok😞 macskutyat😊
az egész világ egy nagy fotosopp :-DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Cicero
Már a macskákat is photoshoppolják?!? <#idiota><#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

wizy
Hát az..... De mondom, legalább õt nem zavarja.

Jano
Szegény.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
És te is így le akarod nyilazni?????????

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

wizy
Természetesen vittük, és õk nagyjából meg is gyógyították..... Mikor megtaláltam, olyan 4 hetes lehetett, vékony, koszos, stb. Megfürdettük, megetettük, befogadtuk, elvittük rutinvizsgálatra, oltást is kapott. Egy-két hónapra rá az egyik szemén (ezen azt értem, hogy a szemgolyóján) elkezdett nõni vmi kinövés. Nagyon durva volt, akkora lett az az izé, hogy nem tudta tõle rendesen becsukni a szemét, valamint ha oldalra nézett, az a kinövés is a szemgolyójával mozdult. Elvittük az elsõ orvoshoz, az adott rá szemcseppet, de semmi eredmény. A második orvos azt mondta, hogy ó, õ már látott ilyet, és mindenféle elõkészület nélkül (orvosi kesztyû, éles lámpa, érzéstelenités, stb.) megfogta azt a kinövést egy csipesszel, és leszakitotta. Vér, dzsuva, stb. folyt, macsek majd megõrült. Ok, ez el van intézve, mondta, és elment nyaralni. Na egy hétig birta, azután megint elkezdett nõni az a szar. Elvittük a harmadik orvoshoz, aki megvizsgálta és azt mondta, hogy az elõzõ doki letépte a cicc szemlencséjét, és bár lemûti a szemérõl azt az izét, de lehet hogy arra a szemére megvakul. Fél órás mûtéttel (érzéstelenités, altatás, orvosi kesztyû, lámpa, nekikészülés, stb.) szépen lehámozta azt az izét, bevarrta a szemét, egy hét mulva kiszedte a "cérnákat", és már egész szép lett a szeme (bár még mindig olyan, mintha szét lenne folyva az írisze, és az a szeme inkább lila mint barna, de legalább lát vele). De a szeme még mindig folyt, vagy undorito barna lé, vagy pedig átlátszo viz-féleség. És ezt egyik orvos se tudta meggyógyítani, egy-egy szuri után 3-4 napig semmi baja nem volt, de aztán ujrakezdõdött. Egyetlen szemcsepp, kenõcs, szájbaadós gyógyszer sem mûködött. És mostmáraztánelég, gondoltuk, és visszük Makóra.

Bocs, ha hosszu lett.

z0ty
ezek már kutyák 😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

CattiBrie
Áááá, de édik - a picurok! 😊

állítólag lesz nekünk is macskánk...

[/spam]&#8482;

CSOCSO
nah ilyet meg elfogadnek:

Bobcat:

nah ez mar meret😊 ilyen cicat akarok en is😊 marmint hogy a fiu cicank nojjon ekkorara😊

Mr Tajfel😊))

itt meg mienk fele macskak:
( nem a mienke)

CSOCSO
😞
hat azert 1 ev mar durva...
miert nem vittetek eddig orvoshoz?
wizy
hát igen.....:-(( de az a lényeg, hogy õt nem zavarja.

Cicero
<#sir> Szegényke..

wizy
Cicero, Aliz, Csocso: nagyon aranyos macsekjaitok vannak😄D

A mienket sajnos nemsoká vinnünk kell Makóra, mert nem vagyunk még mindig megelégedve a szemével... undorito, barnásvöröses lé folyik belõle, óránként meg kell törölgetni, de persze este nem tudjuk ezért rászárad, nagynehezen lemossuk vmennyire, és a folytonos törölgetés-mosdatás miatt a szeme körülötti szõr sokkal fakóbb, mint máshol. Ja, és mindkettõ szeme állandoan be van gyulladva, már vagy 1 éve. Õt láthatóan nem zavarja, de a csempén állandoan barna pöttyök jelzik az utját, szal megyünk Makóra. Nemtudom hogy fogja birni az odautat...

Cicero
<#vigyor2> Nem komolyan! 😄DDd

CattiBrie
azé' ne mutass be! 😞

[/spam]&#8482;

Cicero
<#mf2> Nekünk is csak egy szürke született! 😛

hahha 😊))

CattiBrie
mer' ez annyira cuki! ilyen nekem is kell! 😊))

[/spam]&#8482;

Én vagyok a kulcstartón. nem tudtam, h benne lesz.

A mieink ia szeretik a szúnyoghálómászást. évente cserélni kell.

Cicero
Ö hát, ha klónozó akko van, de egyébként ez a csitsa unique 😄DD

CattiBrie
jó a kulcstartón a kép 😊)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ááááá!!!

Ilyenbõl van több is???

[/spam]&#8482;

Cicero
Heh a csórók hogy néznek befelé <#hehe><#idiota> Aranyosak! Az én macskám is ezt csinálja, csak õ függõlegesen áll a szúnyoghálón 😄DDD

CSOCSO
szep tita mind!!!😊
Cicero

Name: Bikfic
Intelligent: Zero
Sex: Maybe male 😄DD

CattiBrie
hajrááá! 😄

[/spam]&#8482;

Cicero
Nah megyek fényképezek cicát 😄

RelakSfromhome
szok tittaaaaaa

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)