Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azért megmutatom: degu
[/spam]™
nemtom pontosan mert kb 8 evvel ezelott neztunk bengalit az ujsagokban.. de akkor is csak ugy voltunk vele: nah majd egyszer ilyet is!! pedig sosem voltunk szegenyek!!!
amugy a heten visszuk a macskakat oltasokra a mamat elkottetni. apapat is elkottetni.. es osszesen lesz az egesz majdnem ket cica ara!!!!!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Amúgy nem hülyeség bizniszelni ilyennel, mondjuk itthon nemhinném, hogy vinnék is ennyiért.....
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
[url=http://iaro.srv.hu/kep/IMG_3156 copy.jpg[/]papa cica 1
papa cica 2
papa cica 3
papa cica 4
cica babak 1
baba cica 1
baba cicak 2
baba cica 2
odaadta.. mi pedig minimum 300 ert de inkabb 350 ert akarjuk eladni oket...
És el is tudod õket passzolni ennyiért? Gondolom nem tartod meg (legalábbis nem mindet). Vagy tenyészted?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
amugy ezek is aranyosak😊
ma lefekudtem mellejuk.. es a konyokom a falnal volt par centire😊 Erre a kis szurke.. ami melleseleg nagyon hasonlit a tietekere.. bemaszott a konyokom es a fal koze es elszenderedett😊 loool olyan edes volt😊))))))) mint azon a kepen mikor a macska a fal es a radiator csove koze fekudt be.. nah kb ilyen volt a macska😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A macskáim évek óta tartják a formájukat (5kg), igaz én lakásban tartom õket.