5735
-
#1728 R.I.P.
-
#1727 CSOCSO-carrier sokkal jobb volt! :D -
#1726 hat.... egen.. a baratnomon en is el tudnek igy aludni... -
Aspyrin #1725 sajnálom -
Aspyrin #1724 vótmá, bannplz -
#1723 Ezt nem hiszem el... 3 hete kellett elaltatni a vékonyabb cicánkat most meg tegnap meghalt a nagyobb is Elaludt álmában... :((((((( -
#1722 Marhara vicces vagy komam. Seggfej. -
#1721 Ha netán szállítani kell a cicust, ajánlom ezt:
-
#1720 De kis édes!!! -
-
#1718 Nekem is van 4 macskam, most rakok fel kettorol kepeket. Sajna mobilosak szal nem tul jok...
Az utolso kepen csapó alakba alszik:) mint a filmes csapok. Nagyon sokszor szokott igy. -
Aspyrin #1717 Amikor fél :) Nálunk is előfordul, hogy amikor elmennek az ablak előtt morog a macsunk(persze nem mindenkire). -
#1716 A múltkor mikor mentem ki a szobámból az előszobába, kissé meglepett a macskám mert szabályosan morgott. Úgy ahogy egy kutya szokott.... Nemtudjátok miért csinálhatta??? Mikor szoktak a macsekok ilyet? -
#1715 biztos fújj rád.
qtyus miatt. ^^ -
#1714 szép dundi cica
jó lehet(?) dögönyözni :)
cili (gondolom a testvére) vékonyabb. -
#1713 biztos nem szoktam hozzányúlni :) -
#1712 Most épp az enyémbe döglik... :)) -
#1711 Nincs semmi baja épp Dracula Grófot játszik... :))
(De vannak még érdekes képek a galériámban... :D) -
#1710 akkor lehet simogatni, ha ő is akarja? -
#1709 10-ből 8-szor Bade ágyában döglik mikor megyek hozzájuk. -
#1708 aha, jó pár éve ... :)
nem ugrál már annyit, ha ugrál is, hamar "kidől" ^^ -
#1707 ez az alaphelyzete annak a macskának :) -
Cat 02 #1706 Cecíl a drága :D
-
#1705 szép súlya van. :)
a második képeden mi nem tetszett "őméltóságának"?
^^ -
#1704 A miénk 9 kiló... -
#1703 lehet. :)
hány kiló a cicátok?
a mi cicánk testvérei (asszem 1 fiú és 2 lány cica volt) nem sokkal a megtalálásuk (esős nap) után elpusztultak :(
nagyon kicsik és gyengék voltak.
cinó bizonyult a legerősebbnek.:)
-
Zozo76 #1702 Eleg jol birja... :) -
#1701 A miénk 16 éves és majdnem így néz ki :)) Lehet, hogy rokonok
-
Aspyrin #1700 Le a kalappal a kora előtt, igazi senior -
#1699 17?????????? macska evben?: mer ha nem akkor ezt mar csak magazni szabad!! 'kezitcsokolom! -
#1698 íme a cicánk :)
neve: cinó & aka cicó & aka cicuka
áprilisban lesz 17 éves, "fijú".
szeret sokat aludni, jókat enni és szereti ha a kedve szerint simogatják. ^^
-
Zozo76 #1697 Nagyon aranyos! :) -
#1696 Pár új kép a macsekról:
-
#1695 Én is erre gondoltam ha éhes nyávog bár ha a miénk fél akkor nem nyávog.Viszont ha szeretetre vágyik,simizésre akkor is nyávog sőt amikor a nyári kempingezéséről hazajött kb. 1 hónap 5 percig folyamatosan nyávogott :)) -
Aspyrin #1694 Annak lehet több oka is, de azért állatorvosnak is megkellene néznie, hogy minden rendben legyen nála ill. hogy megkapja a szükséges oltásokat. Lehet, hogy az anyukája hiányzik neki, hogy esetleg éhes, talán fél stb. -
#1693 és mi van akkor ha minden ok nélkül csak elkezd nyávogni?:) -
#1692 nálunk meg bikázás :) -
Aspyrin #1691 Ha arra gondolsz, hogy felpúpozza a hátát és úgy közlekedik esetleg még furcsa hangokat is ad hozzá akkor semmi gond, csak nagyon megijedt szegény :D Amikor 8 évvel ezelőtt meghoztuk a fekete macskánk mellé a fehéret mind a ketten ezt csinálták napokig amikor megijesztették egymást, én elneveztem azt a poziciót ufózásnak. Rengeteget ufóztak :D -
#1690 Üdv.
lehet offnak számít csak máshol nemigazán találok hozzáértőket.
Szal tegnap hoztunk haza egy kb féléves kandúrt, europai rövidszőrűt, szokja a lakást meg minden, de sokszor felemelt háttal van. Ez mitől lehet?
köszi -
#1689 Nekünk is volt 12 macskánk most 9 van :)))