1172
-
#292 Hm, velem már volt olyan, hogy fedezéket jelzett az ellenségnek, mégis csodaszép headshotot kapott szegény. -
#291 Az lesz a véglegesben ami a demóban, mivel már Szeptember 9-én aranylemezes lett (demo meg ugyebár 17-én jött ki), szoval sorozatgyártás alatt már nem fognak modositásokat eszközölni. Max kiadnak egyből egy patch-et, de erre csekély az esély. -
#290 Neeem??? Akkor majd fölveszem Fraps-sal ahogy 5 m-ről kihajol teljesen és lelövöldözi az embereimet... Najo nem veszem föl hidd csak el. :D -
#289 neeeem
mert ha lövöd (fedezőtűz) akkor elbújik és nem tudja lelőni az előrenyomuló társakat... -
#288 Személy szerint nekem a játékban az nem tetszett, hogy a fedezék mögül tüzelő katonát, nem lehet lelőni 5 m-ről sem, még ha az a teljes testét ki is dugja a fedezék mögül. Ebben az is baj hogy lehetetlenné teszi annak a funkciónak a használatát miszerint, fedezve megyünk a célpont felé (2 megy, 2 fedez), közben mi is hackészen várjuk hogy ellenség legyen előttünk... Mert ha kidugja a fejét ő lelő mi meg nemtudjuk öt... Ja meg az M203 rakétatöltete kicsit irreálissát teszi. -
De most komolyan! HOL VAN MÁÁÁÁR! -
#286 üsd a pandát, hadd szóljon ;) -
#285 természetesen csak elszórakoztam ezzel a gondolattal és veletek...
sry :P -
#284 Eh, akkor muti képeket, mert nehéz elhinni. :-) -
#283 Biztos Floridában volt a kiadó székhelye és etarolta a hurrikán. -
#282 nekem már megvan, eredetiben, egész nap azt nyomom, nagyon állat!!! -
#281 Mára volt kíírva! Hol van? -
#280 MI a baj a grafikával az eget leszámítva? -
#279 ne legyél ilyen "radical" ;)
ravenben meg mindenki rogyasztva rohangál, mint akik befostak, lol ;)
télleg nem kell egy szériál, azóta is itt hever polcon :)
off
nyomjátok még? kira ;)
on -
#278 ja igen, én is láttam valamelyik múviban, hogy asszem háztetőről nyomatták a rakétát (de lehet keverem a blackhowkdown-nal, hehe)
az viszont faca kis ficsőr, hogy az történt, hogy a sarkon fedezékből tüzelő alfatíímléderemmel elővetettem a pod-ját és azonnal lekapták, csak úgy nyekkent :)
szal nem lehet bármit bármikor :)
meg volt még egy csúnya headshot, amikor közelmentem enemíhez és és a sarkon kikukkantva rögtön belehajolt egy közeli sorozatba szegény csóka...:) -
radical #277 Hát skacok megnéztem a demót, végignyomtam, a hangulata nagyon jó, de a grafika meg a fizika meg a menürendszer, meg a hangok, meg a textúrák egy halom fos.
Remélem hogy még egy évig dolgoznak rajta, mert szerintem ezzel így be fognak bukni. Pedig olyan szép lett volna egy legalább raven shield szintű grafikával ez a játék. Sírni tudnék... -
#276 köszi Mighty ;)
igeeen erre gondoltam :) aki armyzik az tudja jól mijaza "zerpégé" ;) ne állj mögé mert megsüt ;)
szóval igen fontos ilyen játékban az ai, mert attól lesz élethű, ha nem kő buta az enemi...
ez a demó nagyon egyszerű (könnyű) lett, remélem izzasztóbb lesz a nagy-gém -
#275 Á, megelőztél. Pont ezt akartam mondani. :D -
neuro #274 lehet, hogy az ellenségnek illene ismernie a terepet gps nélkül is, hiszen ők "ott" laknak :)
szerintem nem érdemes ezen vitázni, meg kell várni a végleges verziót és meglátjuk, abban mit mutat az ai -
#273 De kiabalni tudnak :)
- He Abdul! Itt gyunnek velem szemben a gyaur kutyak. Keruld man oket oldalba aztan porkolj a jeni segguk ala egy tavaris raketat abbol az RPG-bol!
-
#272 De nekik nincs GPSük! :) -
#271 Elmagyarazom, figyeljetek (bar mar neuro is irta): Slow arra gondolt, hogy az ellenseg AI-ja is tegye azt, amit te tennel. Keruljek meg az ellenseget (mondjuk a BRAVO teamet), es RPGzze oldalba a csapatodat, ha nincs meg a megfelelo vedelem (fireing sector). -
Gear #270 Nem, a paprikás csirkén. -
#269 Most ugye magadon nevetsz? -
Gear #268 -
#267 Ja, paprikás csirkének, tenislabdának, ballisztikus rakétának is. -
Gear #266 Az életbe minden kilőtt cumónak van , nem? -
#265 Igen? Annyit nem gránátoztam, de az életben lennie kell egy kis ívnek. :) -
#264 A játékban? Én egész tereket lőttem át vele és mindig nyílegyenes vonalon repült. -
#263 Csak viszonylag röbid szakaszon száll egyenesen. -
#262 Tudom, csak fura volt, hogy itt nyílegyenesen szállt a gránát, de szvsz a valóságban íve van. -
#261 M203 az gránátvető. :) -
#260 :-) -
neuro #259 én tudom, ne nekem írd a választ :) -
#258 RPG-zni fognak a fullban, legalábbis a videók alapján. -
neuro #257 szerintem arról beszélt, hogy az ellenség is lőhetne rpg-t, vagy dobhatna gránátot :) -
#256 Gondolom az M203-ra gondolt, de az se RPG.
Az igazi RPG a vállról indítható rakéták. Az M203 csak kilő egy töltetet (javítson ki egy szakértő ha tévedek). -
#255 Mondjuk nem te mondtad. Salz aki RPG-ket emleget az magyarázza meg! :) -
#254 de -
#253 Milyen RPG-zésről beszéltek? M203 van csak nem???