1172
-
#252 dix. mind1 ki mit mond, sztem ütős kis game, ilyennel nem igen találkoztunk még pc-n, könnyed & jó szórakozást nyujt. csak jelenjen meg :P -
#251 én arra gondoltam, hogy egy-két megkerülős akció, vagy szerevezett támadás, esetleg gránátozás, rpg-zés jó lenne...
igen láttam, hogy amikor szorongatva vannak, akkor elmenelkülnek, viszont ezt minden alkalommal ugyanúgy tették, ugyanarra, ugyanakkor...
azért így is élvezetes lesz... ;) -
#250 Meg a helikopter olyan enemyket is kijelölt már akik nem voltak a helyükön. Beálltam egy fedezék mögé, kértem felderítést és az enemy-t pont mellém rakta, de persze valóságban sehol nem volt. Másik bug még, hogy a katonák néha beakadnak a falba és nem tudnak onnan kijönni. -
#249 Már most jó az AI, elvégre ha biztosnágban van a fedezék mögött akkor minek fárassza magát? Velem már volt olyan, hogy körbekerültem és észrevett, mire menekülőre fogta a dolgot. Meg ezzel kacsolatban van egy bug is. Mikor bemész az egyik sikátorba, befut egy civil, akit lelő egy enemy. Namost odamegyek a sarokra, a katona elfut, de az zsákutca, viszont az enemy totál eltünt. Gáz. -
#248 hehe, ezt nem vettem észre, de télleg nem valami szép:)
ami bennem felmerült, hogy demónak ez pompás, de ha pl az AI ennyit tud (áldogál fedezék mögött és néha elbújik), akkor a teljes játékban ez elég karcsú lesz.. remélhetőleg lesz pár ügyesebb script...:P -
#247 Igazából egyetlen gondom van vele. Az ég. Lehet nem a grafika a lényeg, de elég kiábrándító, hogy szinte plafonmagasságban van az ég textútája. -
#246 sztem pont jó
én nem találtam benne különösebb hibát, pár grafikai bug van benne, más semmi
ahhoz képest, hogy hogy lehúzták itt az xbox-os verziót, kellemes csalódás ;) -
#245 Nekem nem bonyolult benne az ég világon semmi pedig ettől tartottam a legjobban. -
#244 Na megnéztem a demót nagyon tetszik viszont egy-két dolog még bonyolult de sebaj . A teljes mikor jön ki? -
#243 de legalább átvették pc-re is és ez öröm bodottá. -
#242 Tény. Csak zavaróak az ilyen konzolos hülyeségek átporotlása. -
Gear #241 De izgalmasabbá is teszi a játékot szerintem. -
#240 Amikor a főnök megkér, hogy használd a mentési pontot akkor használd (a szárnyas logó jelzi). Sajna konzolbetegség ez a helyhez kötött save. -
Hamlet #239 Nagyon jó a játék szerintem elég szép!
Viszon miért nincs mentés? Vagy csak a legnehezebb fokozaton nincs? -
Gear #238 Írja a kilépéskor a feturok között a coopot. -
neuro #237 ez a játék 110% :) -
Torry #236 Az normális hogy 9800pro-n. Minden maxon + még 4XAA + 8XAF mellett akad? -
#235 Nagyon zsír ezzel tolom most minden egyes porcikáját lecsekkolom.
Nagyon jól meg van oldva ,mert ha nem jól taktikázol elveszted hamar az egységed.Egyre jobban várom a full-t. -
#234 igen coop-nak lennie kell egyilyen játékban :DDD!!!! -
#233 Én igazábol a multit várom. Remélem lesz benne király coop megatactics. Hehe, majd mikrofonon osztom a társam: FEDEZZ BMEG! :D -
#232 Ez olyan mint a Commandos csak kicsit közelebb van a kamera. Vagyis pont azt, és annyit látok mint a katonák, nem pedig amit egy madár (mint a commandosban, tudod mire számíts), sztem nagyonku**a jó. Leginkább a Metal Gear Solid-hoz hasonlitanám, csak itt 4 emberem van (minimum). -
#231 amúgy jó game lesz nagyon!!! Végre egy stratégia ami kicsit más :DDD -
#230 nálam van, de most már biztos grafikai hiba...talán egy új driver kéne :D... -
#229 De ugye hogy megérte. :-) -
Gabe18 #228 Aha,hát én sem értettem miért küzd szerencsétlen gép ennyi ideig.Már azon voltam hogy lelövöm,mert ebből ugysem lesz már semmi,biztos hibás,amikor egyszer csak elkezdte telepiteni. -
#227 LOL :DDD -
#226 Ez már a trialos MMOG-nél is előjött. A leghülyébb installforma ami csak létezik. Letöltöd 500 mega. Kicsomagol 500 mega. Install 500 mega. Pfff. -
#225 Én is ezzel szívtam, aztán le is töltöttem a DX9C-t de előtte nem volt hely a C meghajtón ezért csináltam neki 800 MB-ot, hogy elég legyen... (Azért megjegyzem micsoda faszság, hogy ahova kijelölöd, hogy tegye, oda 420 MB-ot rak, a C-re meg kötelező az 590, na mind1, haladjunk.)
És ekkor jött a "LOL"!!!!!4
Fölinstallálta, és látom, hogy a C meghajtómon nem 590-nel kevesebb, hanem 590 MB-tal több hely lett!!!! ESSKÜ! Joak mi? :DDD -
#224 Egyébként nekem irtóra bejön a game. Szép grafika (konzolporthoz képest), izgi játékmenet, könnyű, mégis összetett irányítás. -
#223 DirectX? -
mustar #222 Nekem miért szaggat a géme? Minden lowon 1280x1024: radeon 9800, amd 2500+, 512ram. Már a sima kamera mozgatástól szaggat. Lehet, hogy mert a doom3-as vid.driver van fent? -
#221 Énse nagyon :) -
#220 Milyen szalag? Én még semmi ilyet nem láttam. -
#219 Éppen azaz hogy a demón alig szoktak javítani. -
skristof #218 ezért DEmo verzio, és nem gold...
a kiado uccse adja ki ilyen bogarasan [remélem] -
#217 aztaz áttetsző "szalagot" ami körbeveszi a csapatunkat nem lehet eltüntetni???? -
#216 Azért vannak lol hibák lönek a kocsira ami mögött vagy a csapatunk azt elkezdenek megjelenni a golyónyomok a kocsin a felénk eső oldalon.A fegyverek beleognak a falba/kocsiba.
De ezektől eltekintve tényleg tuti game,csak ajánlani tudom. -
Smokk #215 "Graf:Elmegy"???
Szerintem egeszen jo a grafika, most nem azee!
A jatek + eleg fasza -
Torry #214 NAgyon nagyon jó játék?
Mikor jön a full??? -
#213 Jaja.
Ja és a hibákat kihagytam a leirásomból mert vannak benne pl a kedvencem a varjúkoma átrepül a betonházon :)