1172
-
#452 abban egyetértek, hogy a "homokóra" fázis kicsit húzós lett, szar hogy nem lehet korrigálni
a kilógó embert meg stratégia szemszögből nézd, ez nem FPS, nem lényeges a halálpontos vizuális megvalósítás, ott a pajzs és kész, NEM LÓG KI ELÉGGÉ
a sérüléses dolog meg olyan amilyen, amíg nem komoly a sérülés addig nem is kell gyógyítani, a komoly seb meg úgyis megfekteti -
#451 de hát vagy megnyomod az x-et (cancel act) vagy a szpészt és már le is vágják magukat földre vagy fedezékbe...
vagy nem így van?
ez a 'nem sérül' dolog meg sajnos megszoknivaló ;)
ja tegnap este volt az édzsbíón a black howk down, csak, hogy bemelegítse a hangulatot a gammához :) -
#450 Fedezett átvonulás egy csapattal (2 fedez, 2 megy) a következő:
jobbklikk -> megadod a helyet ahova menjenek -> hosszú balklikk -> megadod a fedezni kívánt területet -> balklikk -
#449 Na, sikerült letöltenem, megvolt a kilépek asztalra nem indul is, de én megoldottam egy reinstallal...
(nem olvastam a megoldást itt a forumon...)
Szal gondoltam, kemény vagyokö, és nyomom Authentic fokozaton ami a legnehezebb. Ez addog okés is lett volna amig a realitás határain belül marad a játék, mert az okés, hogy nem világít nagy kör a felcsernél, és nincs mentés, de hogy ne lássam hogy mennyi a csapatom ereje az túlzás. Azért valójában lehet tudni hogy meglőtték-e a mellettem állót vagy nem. De itt nem. Aztán hirtelen kilőtték 2 emberem, nincs mentés, szal inkább nyomtam mediumon.
Így 5×-re az 1. pálya kicsikét unalamas, de végülis lenyomtam, 2. pályával kezdek. Ami jó, hogy a 9600 XT-n simán megy 1024×768-ban és minden maxon, és hiába kritizáljátok, szerintem fasza a grafikája. Az ég valoban hagy némi kivánni valót, de np.
Ami viszont kurvára zavar az még mindig az "egész teste kint van a fedezékből, de nem sérül", valljuk be azért ez zavaró, meg pl ha nagy távolságokat teszek, és neaggyisten még véletlenül rossz helyre is kattintok (fedezék másik oldala pl) akkor nagyon nehéz gyorsan megállítani, és beirányítani őket a jó helyre sztem. Szóval egy "pause" funkcio még elfért volna a játékban.
Luck and Load
HUA -
#448 mióta kitöröltem a filet, megy hiba nélkül
[LEKOPOGJA] -
#447 most neked megy?? Nálam: "illegal write" üzenet... -
#446 lol, de azért kb megvolt :DDDDD
thx
fedezett vonulással meg az a baj, hogy - legalábbis úgy vettem észre - csak addig ér valamit, amíg az ellenség nincs létszámfölényben
mivel kettesével csinálják, így ha 3-4 "zek" lő közben, már elég halott az ügy
a második mission elején van erre egy jó gyakorlat, én itt adtam fel mára (medium szinten) -
#445 Nekem a fedezett átvonulás nem megy még annyira :) -
#444 Balklikk, céloz, hosszúbalklikk. -
#443 szerintem az utóbbi, én is alig bírtam kijönni belőle :D
figy, nem sikerül mostanában supression fire-t (fedezőtűz) nyomni, nem úgy kell, hogy hosszú balklikk, céloz, balklikk? -
#442 Na most vagy megy Hmudának és nem tud elszakadni vagy nemtudom. -
thoomasz #441 nincs összefüggés azzal, hogy az e,ber már felinstallta a demót? -
antijedi #440 sok szerencsét :) -
#439 No? -
#438 Na felment. Kívánjatok sok szerencsét. :P -
#437 Nforce forumán többeknek bejött. Mondjuk nekem egyszer sem indult el, szal oboa van. -
#436 :D -
#435 Nekem az nfo-ban ****-****-****-**** kulcs van, azt meg inkább hagyjuk. :-) -
#434 wow erre hogy jöttél rá?
thx! -
#433 benne van az nfo-ban -
#432 Kösz. -
#431 Serial: KCGG-EY77-SGNM-APC0 -
#430 Kéne serial. Sehol nem találtam. -
vizoo #429 köszi, már töltöm is :) Most egész éjjel fent lehetek, hogy mikor ér re... (Jó nekem, még nincs suli ) -
#428 Az hogy rossz a törés.Nem müködik rendesen. -
skristof #427 mi az a 'nuke jelzés'?
[mindig eredeti cuccot vesz! :)] -
#426 Nem értem pedig nincs melette a nuke jelzés. -
#425 Leért de itt olvasgatva már félve fogom elkezdeni a telepítést. :-( -
#424 wanadoo -
vizoo #423 hi!
Nem tudna vki ajánlani vki egy smswebet, vagy hasonlót, ahonnan le lehetne szedni? (torrent nem érdekel, 6 óra a várakozási idő). Vagy mindenki "fizetős magán FTP-ről" szedi a gamét??
Előre is köszi :) -
#422 Hát maga az iso nemigen lehet rossz. Simán felment. Vagy patch, vagy crackfix lesz biztos. -
thoomasz #421 no akkor érdemes tölteni? -
#420 Akinek egyszer már elindult, próbálja törölni a resolution.cfg-t. -
#419 Tuti elég lesz egy crackfix. -
#418 Vagy mindjárt ott figyel hogy nuke? :) -
#417 hát remélem, elég lesz egy crackfix
külföldi fórumokon jár valaki? nincs máshol ilyen panasz? -
#416 Könnyen lehet. -
antijedi #415 mint már annyi sok hasonlo :P -
#414 szvsz el lett kapkodva ez a crack -
antijedi #413 most fog leérni az első cd de akkor akár abba is hagyhatom szerintem :)