Full Spectrum Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezen kár összeveszni,én a demót a "sargent major" szinten vittem,ott egybõl meggyógyult az ember,ennyi.Nem olyan nagy baj ez.
Azt nem tudom,az "authentic" fokozaton mi történik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mivel nem lõtték le egyetlen emberemet sem ezért nem vittem el egyiket sem gyógyítani... nem értem mi ezen a furcsa. Mikor a demó pályán elviszed a sebesültet a dokihoz, akkor az ottmarad, nem ébred fel.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lacc
Én se értem mi ez a csend körülötte az nForce-on... Pedig már boltokban van.
ghost cb
Te azt írtad, hogy "nem tapasztaltam a "feléledést""... Olvasd el figyelmesebben!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
2004. szeptember 21.

Boltokban a Full Spectrum Warrior

Ma kerül a külföldi boltok polcaira a Full Spectrum Warrior címû csapatközpontú akciójáték. A most megjelenõ PC-s verzió több bonuszt is tartalmaz a konzoloshoz képest, szebb texturák és plusz pályák várják a játékosokat.

- by PcDome

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

én nem azt írtam, hogy a pálya elején nem vittem el a sebesült katonát a helyére, hanem azt, hogy az ÉN katonáim közül nem került földre senki... olvasd el figyelmesebben

Hmuda
Meg a Sims2, meg a Doom3. Bár ez a game nem egy nagy név, amit mindenki epedve vár, szóval nincs a töréslista elején sajna.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ja én is azt nézem mindig.Azért mostanában mintha lenne kis késés a megjelenéshez képest. /na jó a SW:Battlefront meg megint elõbb jött.../

Hmuda
Én csak abból asszociálok erre, hogy még mindig nincs kint az NForce-on. Márpedig az a legmegbízhatóbb és leggyorsabb warezhíroldal.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Na ne...

ghost cb
Akkor te ugy látszik nem játszottál a demoval, mert az utolso training mapon, és az elsõ küldetésen is van sebesült akit a dokihoz kell vinni...

Hmuda
Lehet itt is a speckó védelem van rajta mint a Panzersnél (nem jut eszembe a neve). Azt bajos lesz feltörni.

Slow
na ok, boltokban még nincs, megértem, szállítani kell, beárazni stb stb.. de warezon sincs fenn??? hááát ez már több mint gyanus ;) ott elõbb szokott megjelenni, mint hogy arany lesz ;)

traXion
Lehet, hogy eltérítették a terroristák a szállítmányt! :D

Hardwired:
Megérkezett a boltokba a szeptember végére beígért játékinvázió elsõ hulláma, a következõ dobozokat lehet keresgélni az érdeklõdõknek: Shadow Ops: Red Mercury, Final Fantasy XI: Shadows of Promathia (kiegészítõ), Tiger Woods PGA Tour 2005, Full Spectrum Warrior (PC), Star Wars Battlefront.

Tehát már kapható,ugyhogy tényleg jöhetne...

Slow
hol van má' ez a gém?
ha egyszer arany lett, akkor miért bír ennyit késni?

a demót úgy vittem végig, hogy nem lõtték le egy emberem sem, szóval nem tapasztaltam a "feléledést" - de gyanítom, hogy nehezebb fokozaton azért nem ilyen egyszerû a dolog

Slow
hehehe :)
igen igen...:)

na azért azok a spec fegyverek itt m4-ek meg pár saw.. kb mint AK, nem sokkal pontosabbak...

a betegember meg lehet csak elájult?
vagy lusta és úgy csinál, mintha rosszul lenne és viteti magát? :)

Ez oké,csk akkor elég hülyén van megvalósiotva.Most vittem végig a demó küldetését,és volt egy rész ahol egy ellenség egy szük utca végén állt.Én meg kb. 30 méterrõl lövöm mindkét egységgel,és hiába lép ki a figura teljes testel a fedezékbõl,hõs katonáink a legmodernebb preciziós nem tudom én milyen fegyverekkel nem képesek kilõni,pedig lõvettem vagy 2 percig,aztán megunva egy gránát tett pontot a dolog végére.Akkor ne lépne ki legalább,hanem lõne végig fedezékbõl....
A másik meg hogy kilõvik az egyik emberem,visszacigölöm a mentõskocsihoz,ahol fél perc alatt ujra harcra készre gyógyitják...Miért nem lehetett ugy csinálni hogy akkor az az ember már ott marad a kocsinál,jó hogy nem hal meg,de azért ne Gyurcsók József legyen már az orvos hogy egy perc alatt kigyógyul minden bajábol,amikor az elõbb még vinni kelletett.
Na mindegy,ettõl függetlenül tetszik a game,jöhetne a full,mert elvileg már kijött a game...

Hmuda
Igen, boxos videó volt, de nehogymár egy konzolhoz képest visszalépés legyen a PC-port. :P

én is tudom, de ez nem a valóság, hanem egy játék...
egyébként az akció játékokon kívül minden stratégia/taktika így mûködik.

ghost cb
Miért érjük félre. Én ezt pontosan tudom, és erre mondom hogy fasság, mert aki kidugja a fejét a fedezékbõl az ki van téve lövés veszélyének (aki katona, airsoftozik, vagy paintballozik az ezt pontosan tudja...).

Szerintem valamit nagyon félreértetk. Az FSW egy taktikai játék, nem fps. Ez azt jelenti, hogy ha egy ellenség fedezékben van akkor teljesen mindegy, hogy mennyire "látszik" hogy kidugja a fejét, a hit százalékot úgyis ettõl függetlenül számolja a program.

Slow
xbox-os, nem?

Hmuda
Dettó. :-)

ghost cb
Elvileg amiban 20-án jelenik (jelent) meg. - hardwired elõzetes. És már 21-e van ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JÁCCANI AKAROK!!!!

Hmuda
Ja, rendes bemuattó múvi a game lehetõségeirõl. (most töltök egyet, elvile az az, ha lejött és az, akkor belinkelem).

Slow
az ingame múvi volt?

Hmuda
Igazából mégvalami veszettül zavar. Egy demo-videóban olyan volt, hogy bebújt a fickó a fedezékbe, ellenfél izomból lövi a sarkot és (!)darabokat hasított ki a sarokból(!). Ezt remélem csak a demóból vették ki.

Hmuda
Hm, velem már volt olyan, hogy fedezéket jelzett az ellenségnek, mégis csodaszép headshotot kapott szegény.

ghost cb
Az lesz a véglegesben ami a demóban, mivel már Szeptember 9-én aranylemezes lett (demo meg ugyebár 17-én jött ki), szoval sorozatgyártás alatt már nem fognak modositásokat eszközölni. Max kiadnak egybõl egy patch-et, de erre csekély az esély.

ghost cb
Neeem??? Akkor majd fölveszem Fraps-sal ahogy 5 m-rõl kihajol teljesen és lelövöldözi az embereimet... Najo nem veszem föl hidd csak el. :D

Slow
neeeem
mert ha lövöd (fedezõtûz) akkor elbújik és nem tudja lelõni az elõrenyomuló társakat...

ghost cb
Személy szerint nekem a játékban az nem tetszett, hogy a fedezék mögül tüzelõ katonát, nem lehet lelõni 5 m-rõl sem, még ha az a teljes testét ki is dugja a fedezék mögül. Ebben az is baj hogy lehetetlenné teszi annak a funkciónak a használatát miszerint, fedezve megyünk a célpont felé (2 megy, 2 fedez), közben mi is hackészen várjuk hogy ellenség legyen elõttünk... Mert ha kidugja a fejét õ lelõ mi meg nemtudjuk öt... Ja meg az M203 rakétatöltete kicsit irreálissát teszi.

ghost cb

De most komolyan! HOL VAN MÁÁÁÁR!

Slow
üsd a pandát, hadd szóljon ;)

Slow
természetesen csak elszórakoztam ezzel a gondolattal és veletek...
sry :P

Hmuda
Eh, akkor muti képeket, mert nehéz elhinni. :-)

Hmuda
Biztos Floridában volt a kiadó székhelye és etarolta a hurrikán.

Slow
nekem már megvan, eredetiben, egész nap azt nyomom, nagyon állat!!!

ghost cb
Mára volt kíírva! Hol van?

Adam II
MI a baj a grafikával az eget leszámítva?

Slow
ne legyél ilyen "radical" ;)
ravenben meg mindenki rogyasztva rohangál, mint akik befostak, lol ;)
télleg nem kell egy szériál, azóta is itt hever polcon :)
off
nyomjátok még? kira ;)
on

Slow
ja igen, én is láttam valamelyik múviban, hogy asszem háztetõrõl nyomatták a rakétát (de lehet keverem a blackhowkdown-nal, hehe)

az viszont faca kis ficsõr, hogy az történt, hogy a sarkon fedezékbõl tüzelõ alfatíímléderemmel elõvetettem a pod-ját és azonnal lekapták, csak úgy nyekkent :)
szal nem lehet bármit bármikor :)
meg volt még egy csúnya headshot, amikor közelmentem enemíhez és és a sarkon kikukkantva rögtön belehajolt egy közeli sorozatba szegény csóka...:)

Hát skacok megnéztem a demót, végignyomtam, a hangulata nagyon jó, de a grafika meg a fizika meg a menürendszer, meg a hangok, meg a textúrák egy halom fos.
Remélem hogy még egy évig dolgoznak rajta, mert szerintem ezzel így be fognak bukni. Pedig olyan szép lett volna egy legalább raven shield szintû grafikával ez a játék. Sírni tudnék...
Slow
köszi Mighty ;)
igeeen erre gondoltam :) aki armyzik az tudja jól mijaza "zerpégé" ;) ne állj mögé mert megsüt ;)

szóval igen fontos ilyen játékban az ai, mert attól lesz élethû, ha nem kõ buta az enemi...
ez a demó nagyon egyszerû (könnyû) lett, remélem izzasztóbb lesz a nagy-gém

Hmuda
Á, megelõztél. Pont ezt akartam mondani. :D

lehet, hogy az ellenségnek illene ismernie a terepet gps nélkül is, hiszen õk "ott" laknak :)

szerintem nem érdemes ezen vitázni, meg kell várni a végleges verziót és meglátjuk, abban mit mutat az ai

Mighty
De kiabalni tudnak :)

- He Abdul! Itt gyunnek velem szemben a gyaur kutyak. Keruld man oket oldalba aztan porkolj a jeni segguk ala egy tavaris raketat abbol az RPG-bol!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk