Full Spectrum Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
a kiado uccse adja ki ilyen bogarasan
football without ultras is nothing
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
De ezektõl eltekintve tényleg tuti game,csak ajánlani tudom.
Next PC upgrade: 2022
Szerintem egeszen jo a grafika, most nem azee!
A jatek + eleg fasza

Mikor jön a full???
Ja és a hibákat kihagytam a leirásomból mert vannak benne pl a kedvencem a varjúkoma átrepül a betonházon :)
En beallitottam, hogy a TEMP es TMP konyvtaraim egy kisebb particiora mutatnak, igy nem toredezik szenne a C:
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Szal hiába állítjuk át, hogy ne a c-re telepítse, akkor is szüksége van fél giga körüli szabad helyre a c-n... LOL
Irányitás:Bonyolultabbra számitottam.KIRA!!
Graf:Elmegy
Nem csalodtam benne,jó game.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
elmondták, h ilyen lesz, h nem mi lövünk meg ilyesmi
stratégiai-taktikai-shooter sztem ;)
jó lehet, kiváncsi leszek rá!
(a sok kis köscög fps buzi, akiknek csak a doom3 a jó, azok fogják élbõl lehúzni, de mit vársz tõlük, gondolkodni ugysem tudnak!)
Ez sokkal inkább stratégiai játék,mint bármilyen akció.Van alapból két csapat 4-4 fõvel.Mi azokat irányitjuk ilyen egérkattintgatós módszerrel.
A négy sárga kör mutatja hova fog helyezjedni a 4 ember,akkor ha megfelel ráklikkelünk,és akkor odamennek.
Lõni nem mi lövünk,hanem ha egy területen ellenség van,akkor megadhatjuk nekik hogy azt a részt vegyék tüz alá.
A gránátot kivételessen mi dobjuk,oda ahova akrjuk,de a páncéltötõ rakétának már csak a célpontját határozzuk meg,majd csapat nehézfegyverese odalövi.
Az egész igen látványossan van kivitelezve,ahogy a kis csapatunk egymást fedezve ide-oda vonul.A karakterek animációja nagyon király,legalábbis nekem tetszett.
Tehát a két csapat egymást fedezve megy elõre,és gondolom igy teljesiti a feladatokat.Mondjuk odáig még nem jutottam mert eddig csak a tréninget csináltam.De ott a végén egy ilyen tuszmentõ gyakorlóküldi van,és itt már 2 "tulélõt" is felveszünk,õk egy harmadik 2 fõs csaptot alkotnak,onnantól õket is mi irányitjuk.
Szóval igy elsõre érdekes,látványos,újszerû,de hogy micsoda pontossan,azt nem tudnám megmondani.
Az biztos hogy nem tömény akció,és fõleg nem FPS.
Ugy gondolom hogy lesz egy kis tábor akinek nagyon fog tetszeni,a többség meg majd élbõl lehúzza.De ez valóban nem az a "na egyszer azért végigjátszom,arra jó", stilusú játék.Ez vagy bejön vagy egybõl dobod...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
My Life for Freedom!
Második részt,második részt...

DEMO-t AKARUNK!

DEMO-t AKARUNK!
DEMO-t AKARUNK!
DEMO-t AKARUNK!
DEMO-t AKARUNK!
DEMO-t AKARUNK!
DEMO-t AKARUNK!

idióta

TELJES JÁTÉKOT