1172
-
#532 Kipróbáltuk haverral a coop multit. IP alapján kapcsolódott,(a lister nem találta meg a játékomat) simán ment minden, kicsit mintha framedropos lenne, de amúgy semmi gond nem adódott. -
#531 1. nincs, hálistennek, így sokkal izgalmasabb
2. hogyne lenne -
Torry #530 Egyszerű.
Kapcsold ki a szűrést.
Nálam is ez volt mind 4X 16X-nál és 2X 4X-esnél is.
Driverhiba sajna... -
antijedi #529 amugy a kamerakezelés valami ritkaszar..., konzolcsoda... :/ -
antijedi #528 2 kérdés:
1. tényleg nincs rendes save????
2. valami normális tutorial van vagy csak ez az első map szolgál tutorialként?? -
#527 Víruskereső a Nod32 van fenn ami rezidensen fut + tűzfal + e-mail figyelő semmi más rezidens program nem megy. Mindent kikapcsoltam kivéve a vírusirtót és az eredmény ugyanaz maradt. Majd kilövöm azt is és úgy is kipróbálom de csak reggel mert akkor érek haza a melóból. -
#526 víruskereső? valami? -
Gabe18 #525 Ugyanilyen gép,csak 2500+ -os,és szintén semmi gondom... -
#524 Nekem is hasonló konfigom van, nincs is vele baj. -
#523 nemtom, nekem 2.4XP, Radeon 9600, 512 MB ram és meg se riccen (1024 full) -
#522 Hali! Egy problémám lenne, mégpedig az, hogy még low beállításokkal is szaggat a játék. Nagyon idegesítő, hiszen a Doom 3 is 35 fps-sel fut 2x-es élsimítással és 4x aniso-val. Mi lehet a gond? 5let? Konfigom:
2,4-es Intel proci
Radeon 9700 Pro Catalyst 4.9 DX9c
512MB ram -
#521 Na nekikezdek én is ennek a gyöngyszemnek. Lássuk nálam elindul-e :P -
vizoo #520 -
vizoo #519 Csak szép lassan saroktól sarokig, fedezéktől fedezékig... -
Gabe18 #518 Hát még jó hogy a replay-ből vissz lehet lépni a játékba,mert marha idegesitő lenne ujra mindig végigjátszani az aktuális szakaszt.Már az első pályán is haomra lőttek vagy 3x,pedig azt ugye a demóban már megcsináltam.Bár lehet ezért vagyok figyelmetlen,már azt hiszem tudok mindent előre,aztán meg... -
#517 nálam is nagyobb a desktop, érdekes -
#516 Hoppá, mekkora hülyeség: 1280x960-ban volt a Desktop, ez meg csak 1024-ben indult el. Fejlesztőket -
#515 hát én először azt hittem, az X800 az egy repülőgép prototípus, úgyhogy -
#514 Nemá!
Zsír új winfos install után eztazért nem várnám. Építő jellegű megjegyzésket viszont annál inkábbb... -
#513 elromlott :) -
#512 szerintem valami hibaüzenet! -
#511 GeForceMX440-en elindul? -
#510 "Direct3D Error: CreateDevice Failed"
Directx9C, X800, Catalyst 4.9
Mi lehet?
-
Gabe18 #509 Én leszedtem,nekem simán elindult.Külön kipróbáltam háromszor egymás után,eddig még mindig ment. -
#508 Most olvasok vissza, hogy már sokan jáccanak vele...Szóval most akkor leszedhető? Kell vmire ügyelni? vagy csak simán elindul? -
#507 jó a crack -
#506 Van normális crack? Bocs de nem olvastam vissza....Szóval van vagy nincs? -
#505 Na minnyá mek haza aztán lerusholom a tálibokat. -
#504 Kipróbáltam és nagyon állat igaz még csk a training pályákat tolom! Ez azt hiszem le fog kötni rendesen! -
vizoo #503 Az egyik team álljon a kuka mögé és onnan adjon fedezőtüzet
a másikkal meg szaladj át a túloldali falhoz (ott van egy beugró). Onnan építsd fel az akciót :)) -
#502 thx
úgy próbáltam, hogy az első kocsitól rögtön az utsóig rohanok, ez sikerült is, de az a golyó mindig betalált....
kipróbálom a tippedet -
vizoo #501 Az előugró arabot ne az uccsó kocsitól lődd le, hanem egyel visszább. Az utolsó kocsit hagyd kis a sétából, és egyből a sniper alá a falhoz rohanj a csapattal. Így sikerülnie kell. Én így csináltam meg. -
#500 arról nem is beszélve, hogy ez osztott képernyőn egy nagy rakás szar lenne -
#499 tudod ez úgy van, hogy ha nem erőltetik az online-t, akkor nem fog elterjedni, a MS meg nem az a cég, amelyik bekekszel egy kis agresszív stratégiától (az a kurva Windows is azért jutott ide, mert mindenkinek teletömték vele a pofáját)
amúgy kurva ideges vagyok, megint megpróbáltam, megint megszoptam :D Bravo team a sarokról fedez, folyamatosan lövi a snipert, Alpha eljut az utolsó autóig, lelövik az előugró arabot, és 2 mp múlva egyikük fejlövést kap..... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR -
#498 De még közelse akkora a játékostömeg, hogy megérja 100%-ban arra alapozni az egész multit. De tökmindegy, mivel egyik se kifogás arra, hogy el lett kúrva a multi. -
#497 pedig elmúlt már az az idő, az XBOX live él és virul
amúgy supress fire-t kap a köcsög, de ahogy a másik team megközelíti, valaki mindig kap egy golyót...... -
#496 Ha csak símán "point fire"-el lövöd akkor visszalő. Ha "Supressing Fire" akkor nem. -
#495 Én csak abból indultam ki, hogy egy konzolon nem alapozhatják az egész MP-t onlinera. Osztott képernyő alap. -
#494 az istenit, most úgy felbasztam az agyam..... már bánom, hogy nem sargeant szinten kezdtem el, egyszerűen ennyi szenvedést nem ér az egész
Chapter 3 elején vagyok, és egyszerűen fasz kivan, az a geci a tetőről akkor is lő, ha folyamatos tűz alatt tartom, pedig elvileg olyankor nem lenne szabad, vagy tévedek???? -
pinehead #493 Köszi a válaszokat, nekiálltam szedni!