Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
láttam a warrior within topigba is S.O.S.-eztél..mind1 mutatom..
márha, én jólértem hogy a faltól-falig ugrással van gondod..

sajnos még az elején ott tartok hogy megkéne szerezni a tõrt de valahogy nemjön össze.ugrálgatok az oszlopokon de az utolsó elõtti oszlopra nem tok re mászni mert lecsúszik róla a faszi azt ott abba i shagytam mert már 2 napja szenvedek vele tudna valaki segíteni?<#help>#help><#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Don\'t worry, be happy!
A csillag menyisége azt jelöli, hogy hány éve regisztráltad magad az SG-n.
A VIP státuszról bõvebb infó a fórum fõoldalán található.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Don\'t worry, be happy!
Don\'t worry, be happy!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
levezeti a fényt egy szinttel lejjebb. Itt elvileg a falból 3 téglalapnak kéne kijönnie amit viszont nem tudom hogyan kell ,,elõvarázsolni". Elõre is köszi <#wow1>#wow1>
Don\'t worry, be happy!
én 3%-nál járok amikor a tükröket kell elforgatni de sehogy se sikerül. hogy kell megcsinálni azt a szakaszt?
összességében elég jó játék..
hányszor nyomtad végig? <#guluszem1>#guluszem1>
De nagyon ász.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
De nagyon jó tettem mert rég volt, hogy vártam már a következõ pályát! Kira, ez után jöhet a következõ rész! <#email>#email>
A végsõ animban lehetett látni farahot!!
Amikor az az élõholt vagy ki felveszi a koronát, farahot lehet utána látni, felfeszítve! megpróbálom kishotolni!!! de komoly! csak nekem tünt fel?!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Hogyan lehet aktiválni a prince 1,2 részeket?
Állítólag ha végigvittem a játékot, akkor egy titkos kapcsolóval lehet aktiválni.

, nem hagyott nyugodni a liftes rész. Nagy mákom volt mert semmi extrát nem használtam és úgy sikerült hogy nem a csajszi közelében álltam közvetlen de nem is nagyon távol tõle hanem a lift közepén kb. és így közbe segített a nyíllal. Nem mondom, mégegyszer nemigen tudnám, így is vagy ötödjére jött össze.
A vége már gyerekjáték a lifthez képest.
Köszi a segítségeket😊
Lehet az a baj hogy az utolsó félholdam nincs tele mert játék közben nem szedtem össze a tõrrel egy kisfényt.
Ezt így simán képtelenség megcsinálni, ha a csaj közelében maradok akkor meg méghamarabb lenyomják, ha meg odafutok mikor segítséget kér akkor még véletlen sem fordul afelé az ellen felé ez a köcsög aladin.
Húzta volna anyjába a f*****, aki ezt a részt kitalálta ebben a játékban pedig eddig nagyon jó volt, de húszadjára már nincs türelmem belekezdeni, talán majd eccer...
Bye

Használj minnél több mozdulatot:Falról elugrás,fejre fölmászás.
Csata közben gyorsan rakd el a kardod és menj a kúthoz így ha sikerül sokkal mehet föl az életed.
Lassítás:Nyomd le az R gombot röviden és lelassul az idõ(egy fehér félgömb)
Visszatekerés:Tartsd nyomva az R gombot ameddig kell(egy sárga gömb, max. 10 másodperc)
Idõ megállítás:Vegyél fel védekezõ poziciót(tartsd nyomva a jobb gombot)és nyomd meg az R gombot,ezután a kurzorgombokat és a támadást használva(bal gomb)üsd az ellenséget(a fehér és a sárga köröknek mind tele kell lennie).
Remélem tudtam segíteni.