Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez a Gamma 1000X jobb a folytatásánál.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

tigeroo
hahóóó😊
láttam a warrior within topigba is S.O.S.-eztél..mind1 mutatom..
márha, én jólértem hogy a faltól-falig ugrással van gondod..
tigeroo
spacet nyomdd ütemesen..cikcakkba felugrik majd😊
még élek de nem sikerült azóta se próbáltam a fejére felfutni de semmi.akkor rá futottam át a másikfalra de onnan meg cseszik vissza ugrani valakinek nincs meg a megnétse?

tigeroo
vagy öngyilkos lett..<#wilting>
zaki
sztem azóta már rég megcsinálta 😊

Az egy elég szép szakasz, ráadásul idõre megy, ha nem vagy mérgezett villám, fújhatod a tõrödet. Régen volt már, de nem az az a rész, ahol a falon futva kell elrugaszkodni, és az oszlopra ugrani?

szevasztok tudna nekem valaki segíteni elakadtam
sajnos még az elején ott tartok hogy megkéne szerezni a tõrt de valahogy nemjön össze.ugrálgatok az oszlopokon de az utolsó elõtti oszlopra nem tok re mászni mert lecsúszik róla a faszi azt ott abba i shagytam mert már 2 napja szenvedek vele tudna valaki segíteni?<#help><#fejvakaras><#nemtudom>

erx13
na már semmi
sikerült

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

erx13
hali emberek. Na elõvettem én is a popot, multkor 83százaléknál(liftnél) abbahagytam, meghalt egyfolytába a csaj, most meg egyre sikerült. Lényeg eljutottam 93százalékig és nem birok leugrálni a két fal köz és elég idegesitõ, hogy 4 percet mászkálok, aztán nem tudok a falakon leugrálni. Kérdés: hol tudnám gyakorolni, hogy mijen idõközönként nyomjam a spacet?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

köszi

Don\'t worry, be happy!

ibrik
A csillag a VIP státuszt jelöli - most decemberben mindenki kapott ingyen 1 hónapos VIP reget (egyébként SMS-be kerül).
A csillag menyisége azt jelöli, hogy hány éve regisztráltad magad az SG-n.
A VIP státuszról bõvebb infó a fórum fõoldalán található.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Egyébként mik ezek a csillagok a nevek mellett?

Don\'t worry, be happy!

Köszönöm. Majd próbálkozom.

Don\'t worry, be happy!

ibrik
Már nagyon régen játszottam vele, de ha jól emlékszem, ott még be kell törni néhány rejtett helyiség falát, hogy a fényt eljuttasd egy "szenzorhoz".

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hello mindenki. Segítséget szeretnék kérni: Elakadtam 69% -nál a könyvtárban: a fényt bevezettem már abba a kristályszerû valamibe ami
levezeti a fényt egy szinttel lejjebb. Itt elvileg a falból 3 téglalapnak kéne kijönnie amit viszont nem tudom hogyan kell ,,elõvarázsolni". Elõre is köszi <#wow1>

Don\'t worry, be happy!

A tükröket helyezd a szõnyegen lévõ fekete foltokra úgy hogy a fény a jelbe jusson.

vigyori14
Senki nem tud nekem segiteni?

vigyori14
Senki nem tud nekem segiteni?

vigyori14
bocs 83% nál

vigyori14
Hy all.
én 3%-nál járok amikor a tükröket kell elforgatni de sehogy se sikerül. hogy kell megcsinálni azt a szakaszt?

tigeroo
legnehezebb ugrálós része a játéknak, de énis erre a részre gondoltam, elég suxx... verekedõs résznek is nehéz, de a játék csúcspontja is...
81%, lift, és jönnek ezerrel a homokok... az sem a legnyugisabb része a gamenak, fõleg, hogy a lányra is vigyázni kell... Mónika show rulez :-)

tigeroo
egyébként a legnehezebb ugrálós része a játéknak a földalatti barlangrendszer elõtti rész (amikor a madárketreceket kell váltogatni) na ott mindig mexoptam😞
összességében elég jó játék..
zaki
baz, akkor te eléggé fan lehetsz!!! gratula <#wow2><#alien><#worship>

tigeroo
az uccsó végigvitelnél asszem meg se haltam, meg se sebeztek, de talán a "liftes" résznél =P
tigeroo
6x..😊
2004-es év tavaszi szünetében😊
/újév feeling rulzi<#nyes>/
zaki
annyi idõ alatt toltad végig? <#guluszem1>

hányszor nyomtad végig? <#guluszem1>

tigeroo
nakem a rekordom 2óra 30mittomén hány perc
zaki
jó, de 4-5 ellennél többen nem szoktak egyszerre lenni 😊

4-5? 20-30-at akartál mondani? a négyöttel még nagyon az elején tartasz :-)

Rage47
A warrior within pedig sokkkkal idegesitöbb tud lenni szvsz😊)
zaki
nem olyan nehéz a bunyó. sõt, nekem nagyon tetszett. zsír a játék, úgy ahogy van <#worship>

Arrrghh, de idegesítõ játék ez, a f..m! Amikor megtámad egyszerre 4-5 ellenség hát az kész. A hajam téptem ki. A f..szért nem lehetett ebbe nehézségi fokozatot beletenni?
De nagyon ász.
Sadist
Ha ez a rész nagyon tetszett, akkor a Warrior Within láttán egészben fog leszakadni az arcod! Storyban, grafikában, mozgásokban még az elsõ részt is übereli!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A warrior withinben van többféle befejezés 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

én se tudtam, hogy több befejezés van, amúgy én is most játszom elõszõr, régóta megvan, de valhogy sose volt kedvem nyomni most elõvettem a warrior within elõtt, de tényleg nagyon jó, 81%-nál tartok, és sajnálom hogy nem sokára vége....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Gyerekek, hogy ez milyen jó gém. Beszarás! Tavaly egyszer belepróbáltam azt nem volt hozzá türelmem. Tegnap mondom megnézem már!
De nagyon jó tettem mert rég volt, hogy vártam már a következõ pályát! Kira, ez után jöhet a következõ rész! <#email>
Sadist
Igen, az gyanúsan õ volt. De inkább a Warrior Within topikba írd 😊

Seth
mer több befejezés is van???

PSN ID.: Beegabor

rorr
nekem is feltünt vazeg! de csak az egyik befejezésben!
valahogy folytatni kell majd....

tigeroo
Kivittem a perzsát baszameeeeeeeg
A végsõ animban lehetett látni farahot!!
Amikor az az élõholt vagy ki felveszi a koronát, farahot lehet utána látni, felfeszítve! megpróbálom kishotolni!!! de komoly! csak nekem tünt fel?!
Valaki segítsen rajtam please még mindig nincs hangom a játék alatt, senkinek nem volt ilyen problémája? valószínû a kurva codec de hiába távolítom el akkor se jó...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

koppim
Sziasztok!

Hogyan lehet aktiválni a prince 1,2 részeket?
Állítólag ha végigvittem a játékot, akkor egy titkos kapcsolóval lehet aktiválni.

stone
Na csak végigtoltam, nem hagyott nyugodni a liftes rész. Nagy mákom volt mert semmi extrát nem használtam és úgy sikerült hogy nem a csajszi közelében álltam közvetlen de nem is nagyon távol tõle hanem a lift közepén kb. és így közbe segített a nyíllal. Nem mondom, mégegyszer nemigen tudnám, így is vagy ötödjére jött össze.
A vége már gyerekjáték a lifthez képest.
Köszi a segítségeket😊

stone
ÁÁÁÁÁ, nem megy😞
Lehet az a baj hogy az utolsó félholdam nincs tele mert játék közben nem szedtem össze a tõrrel egy kisfényt.
Ezt így simán képtelenség megcsinálni, ha a csaj közelében maradok akkor meg méghamarabb lenyomják, ha meg odafutok mikor segítséget kér akkor még véletlen sem fordul afelé az ellen felé ez a köcsög aladin.
Húzta volna anyjába a f*****, aki ezt a részt kitalálta ebben a játékban pedig eddig nagyon jó volt, de húszadjára már nincs türelmem belekezdeni, talán majd eccer...
Bye

stone
Köszi, megpróbálom.

Néhány tipp: Maradj csata közben Farah közelébe mert könnyen lecsapják.
Használj minnél több mozdulatot:Falról elugrás,fejre fölmászás.
Csata közben gyorsan rakd el a kardod és menj a kúthoz így ha sikerül sokkal mehet föl az életed.

Nem az a sima lassítás:
Lassítás:Nyomd le az R gombot röviden és lelassul az idõ(egy fehér félgömb)
Visszatekerés:Tartsd nyomva az R gombot ameddig kell(egy sárga gömb, max. 10 másodperc)
Idõ megállítás:Vegyél fel védekezõ poziciót(tartsd nyomva a jobb gombot)és nyomd meg az R gombot,ezután a kurzorgombokat és a támadást használva(bal gomb)üsd az ellenséget(a fehér és a sárga köröknek mind tele kell lennie).
Remélem tudtam segíteni.