Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stone
Köszi srácok de az idõvisszatekeréssel semmit sem érek se a fehér félholdakkal (zöld kör telik, lassítás), se a sárga pontokkal amikor vivisszatekeri.

Nekem erre lenne szükségem, talán ez segít:
The Power of Restraint: le "fagyasztja" az ellenfeleket az idõben míg mi vidáman mozoghatunk.

Ennek mi a kombinációja? Vagy ez a zöld körös verzió?

Menj védekezõ állasba és nyomd meg az R billentyût.A sárga és a fehér gömböknek is tele kell lenniük!

ibrik
Ja és nem árt a csajszi közelében maradni, mert igaz, hogy jól dolgozik az íjjal, de ha többen körbeveszik a homokdémonok közül, akkor...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Használd a kis tõrt - ha nem változtattál semmit, akkor azt az "R" billentyûvel teheted.
Egyébként - a pontosság kedvéért - nem az idõt fagyasztja, hanem vissza tudsz menni néhány pillanatot az idõben.

stone
A liftes jelenet durva
A csajt mindig hülyére verik😛, én még túl is élném egyedül de a ribi csak kolonc, mi a trükk hogy lehet megcsinálni?
A fagyasztásra nem tudok rájönni, anélkül meg nincs idõm a csajjal foglalkozni.HLp plz.

stone
Hogy lehet lefagyasztani az idõt?

Aha ott aztán kell ütni(én lefagyasztottam az idõt és megöltem gyorsan 8 zombit).

Berserker mód rulez, kell hozzá egy tévé, egy vidám, aktuális talkshow, utána leülni PoP-zni. Megy, mint a parancsolat... a liftes jelenetnél (81% nélkülözhetetlen!

stone
Thx! Már 65% egy marék gyógyszerrel😊
Mostmár nem hagyom félbe.

Sok sikert!

stone
Igen, de ha a falnál álsz például közvetlen háttal akkor csak elõrõl tudod magadat nézni, mert a hátad mögé nem megy a kamera, ilyen baromságot nem láttam még egyik játékban sem😛
Megoldhatták volna úgy pl. mint a Silent Hill 3-ban.
Na mindegy majd valahogy végigkinlódom.

Nem.A kamerabeállítást te is tudod változtatni az egérrel.Engem a játékban nem nagyon zavart a kamera,bár tény hogy nem a legjobb.

stone
áááááááááááááá!
Ezeket a kameraállásokat nem fogom bírni sokáig idegekkel. 53%-nál járok ahol a falak tetején kell balettozni a madarak társaságában akik úgy támadnak hogy nem is látom õket a fos kameraállás miatt, nameg csomószor melléugrok emiatt. Így elbaszni egy ilyen jó játékot ily

stone
Nem akadozott?

Igen.

stone
Full grafikán nyomtad az fx5200-esel?

Kettöszõr.Elsõnél ugye ismerkedédés a játékkal,történettel(lassan vittem végig mivel néhányszor elakadtam).Másodszor pedig már kitapasztaltam a trükköket és jobban (és gyorsabban)vittem végig mint elõször.

stone
Az szép "100% 6 óra alatt", hányszor vitted már végig?

De én még mindig játszok vele.(100% 6 óra alatt).

stone
Üdv.
Én billentyüvel és egérrel nyomtam azt is és volt párszor olyan hogy a kamera beleállt a falba és nem láttam semmit, de azért a pop-nál durvábban kijön ez mert elég ugrálós😊

Nem, a Bg&E-ben nem volt semmi para a kamerával.
egyébként ekléggé hasonlít a 2 játék csak a korosztály más

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

stone
Senki sem tolja a gamet?(46% 6 óra alatt😊
Egész jó csak a kameraállások el lettek b*szva, valszeg azért mert konzolátirat, ez volt a Beyond good and evilnél is😛

stone
Kell még törés?

Help..help😊

Törés kellene valahonnan....mert a Deviance tartalma..nem ok....!!😞((

Help..help...help...😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Ezt most nem igazán értem! Ott vagyok a tükörnél azt aztán forgathatom akármerre! Vagy te melyikre gondolsz mert én arra amelyik a prizma alatt van és azt aztán akármerre forgathatom! Na és melyik oszlopok?
Elõször át kell jutni az oszlopok segítségével. A túloldalon átforgatod a tükröt. Ekkor a fénysugár, a fali jelhez jut, és ekkor jönnek ki a kövek a falból. Itt simán át tudsz majd jutni.

<- Hamster ->

Hali!
Van egy olyan gondom hogy Xboxon játszom a játékot és mikor a tükrös terembe érek ahol több szinten kell feljutni és a szobron elfordítottam és a tükrökkel meg a prizmával leviszem a fényt a könyvespolcos szinthez ahol van egy fix forgatós tükör ami átviszi a másik oldalra a fényt. Nekem pedig át kellene jutni a másik oldalra a kövek segítségével amik a falból jönnek ki csak az a baj hogy nem jönnek ki és teéjesen tanácstalan vagyok!
Remélem mindenki ért mindent ha nem akkor kérdezzetek!
Kössz!
marsu
igen körbe nyomd le az F billentyût.

Még jó hogy ilyen segítõ készek vagytok.
ibrik

marsu
Sziasztok.
Az iránt érdeklõdnék, hogy a játékban körbelehet valahogy nézni, mint a tomb raiderben, vagy csak annyit látok amit mutat??? Mert az kevés.
marsu
Nekem sem volt problémám a hanggal. Telepítsd újra a hangkártyát, attól független, hogy másnak van hangja. Ha ezután sincs akkor szed le valahonnan, mert megéri.

A friss driver nem oldotta meg a problémát, de azért kösz. Most megpróbálkozom a DIRECTX_9.0b játékvezérlõ telepítését.

Hátha segít. Esetleg te is kipróbálhatod.
senkinek nem volt gond a hanggal?

marsu próbáld meg a legújabb video drivert feltenni...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

marsu
SEGÍTSÉG a játék a videó betöltések után vagy lefagy vagy kiugrik.

Mi lehet a baj??????????????????????

az a szomorú hogy a másik gépemen sincs hangja, tuti hogy valami a gémmel van de mi?

már az nvidia logonak sincs hangja nemtudom miért

most raktam fel a gémet, mert régóta megvan de még nem játszottam vele, de nincs hang nem tudja vqlaki miért lehet esetleg találkozott már vele valaki? ja a videóknak van tehát nem codec, csak a menünek, meg amikor elkezdek játszani magának a játéknak nincs...

ibrik
Sziasztok egy kérdésem lenne mentéseket nem tudtok,hogy honnan lehetne letölteni elöre isk öszi a segitséget Jango
Neogan
Hûség Forevaaaa

One man\'s hero, is another man\'s demon...

ibrik
Dehogynem - csak ez a játék már tavaly lefutott.

Nézd meg a frissebb játékok fórumait, azokban egy nap alatt akár több száz üzenet is jön.

Neogan
Nem naon jönnek az üzik a fórumba

ibrik
A kis fénycsóvákon használod a tõrt és az feltöltõdik (a "nagy" fénycsóva szokott lenni a "Save")

Neogan
A f*szba!
Amúgy a fehér félkörök mitõl töltõdnek?

ibrik
Persze hogy fut csak az MX-et nem GF2-re értették, hanem GF4 MX440-re vagy 460-ra

Lehet hogy fut valahogy Mx-en de hogy?

Neogan
Na de vki azt írta hogy Analyzerrel jó Mx-szel is!

AZ Mx Videokártya!

Neogan
Nekem GeForce2 MX kártyám van 3DAnalyze-t használok.
De a játék képe olyan mintha ködben lenne a betûk tiszták de a háttér homályos, játszhatatlan.
Mi lehet a problema?

Solya
Lassítsd le az idõt....alapbeállítás ha jól emléxem bal shift...ilyen zöld kör jelenik meg....ekkor át tudsz ugrani