2788
-
#2548 X-en sincs multi :) -
#2547 Igen Xbox-ra szeretném!!
Nem baj 6 ezer alatt akkor is kell ha nincsenek plusz jelenetek benne a PC-shez képest mert joy-al nagyobb élmény többen vagy tesómmal. -
#2546 hát a T2T ben is gyenge... túl egyszerű... -
#2545 Akkor ezért megy nekem ilyen könnyen XD Egyébként ma győztem le a Vizier-t. Az a pasas nagyon gyenge...bezzeg a T2T-ban hozzám méltó ellenség de a SoT-ban a végén egy köhögős öregember! Melleseg legyőzöm 5 perc alatt...az viszont nagyon idegesít hogy a herceg folyamatosan szórakozik az idővel! Kis taknyos! :D -
#2544 húú én egy délután kitudom játszani
-
#2543 Azt még nem is mondtam:
-I Have Nvidia GeForce
-I will finish the POP SoT! :D
2 hét alatt kilehet akasztani XD -
#2542 asszem kiakasztom a POP1-et is!!! NEEEE! Már a vizier-nél tartok...sajnos,eddig egyszer sem akadtam meg csak egy kicsit a tili-toli nál. Mákom volt,mert már tapasztaltam a 2-ből és a 3-ból is,az út tök logikusnak tűnt :D -
#2541 1.: most te X-box-ra szeretnéd?, mert nem igazán értettelek meg sry :)
2.:nincs és nem is lessz soha plusz jelenetben 1 kód van a játékhoz még a legelején azt csóka de az is idáig csak pc-n ment és egyszer :)
3.: csak a ww-ben más a vidók között 2 mint a pc... -
#2540 Ezt vagyis a prince of persia the sands of time-ot hol tudom megvenni nem újnak hirdetett használt-ban hanem tényleg újban max. kb 5-6 ezerért xbox-osban? Sehol nem találom najó de de ott 7 ezer és nekem meg van pc-re csak állítólag vannak benne plussz jelenetek a pc-shez képest ez igaz tényleg vannak? Mert ha nem akkor nem kell. Bár tudom h túl sok plussz nem lehet benne ha van is. -
#2539 De míg beírod ide atz üzid, hogy lefordítsuk neked az alatt az idő alatt megynitoda a www.kurzor.hu-t és kiszótárazod... -
#2538 -_- -
#2537 Neeeeeeeeem.... -
#2536 kössz...nem lenne egyszerűbb leírnod? -
#2535 keress net szótárat -
#2534 Nekem atim van és mégis megy... -
#2533 lécci magyarul ha lehetne
sült hülye vok az angolhoz... -
#2532 Én már tom mi a problem,megosztom veletek!:
Nekem DirectX9-em van és a játékhoz Nvidia GeForce kell... végignéztem a többi követelményt is,mindenem van csak GeForce-om nincs!:( -
#2531 I's like that too way to see (RunDMC) -
#2530 MI??????????????????????????????????? -
#2529 dszászt lájk det -
#2528 ezt meért nekem mondod?
-
#2527 ha nem tudnád, prince-ekhez nincsne patch -
#2526 Már sikerült!
-
#2525 szivesen
különben bocsika de fog sincs mi lehet a baj:D -
#2524 Kössz a szolidaritást... -
#2523 Tod ez azéárt fura mert azt írtad a PS2-s POP fórumba h megakadtál az aréna pályán... -
#2522 Helosztok! Most kezdtem a játékot! A TTT után! Sztem tök jó a game!! -
#2521 codec vagy kártya hiba -
#2520 ez pech:D -
#2519 Megvan a Sands of Time,de nem indul be a gépemen. Kiír egy szöveget és mintha indulna a játék minden elsötétül,aztán vissza az egész,megint ott vagyok a munkaasztalomon... -
The Fugitive #2518 Hali! ennyire láma azért nem vagyok! :) gondoltam hogy így kellene, és próbálkoztam is nem is egyszer! de most újra megpróbáltam és most jó, hogy említetted ezt a "Saitek-gomb"-ot! nekem ha digital-ban van, akkor nem volt hajlandó elfogadni egy gombot sem! megnyomtam a gombot, átváltott analógra és most már működik! sőt így válthatok D-pad és analóg kar között is! :) no indul a játék :) :P thx! Üdv.: Fugi -
kimenet #2517 Szasz!!
Nekem sikerült beállítanom a Saitek p2500-at!
Vezérlésnél állíts gamepad-ra az üres funkciókra duplakatt,majd a gamepadon nyomj,mozdíts meg valamit és így tovább. Elmented és ok.
A hercegem csak a "saitek-gomb" megnyomása után indult a gamepad-dal! -
The Fugitive #2516 Hali!
lenne egy kérdésem! vettem egy game padet (Saitek P990), de a játékban sehogy sem tudom beállítani! sem az analóg karokra nem reagál, sem a POV-ra, de még a gombokra sem! Nem lehet game paddel játszani a Sand of Time-t?? vagy le kellene töltenem valahonnan valami frissítést, vagy mi a gond? Valaki segítsen legyen szíves! köszönöm -
#2515 Ha jól emlékszem nem kell iránygomb csak az ugrás. -
Bazsiii90 #2514 Ugy kell h pl ha a baloldali falon vagy akkor jump+right, ha a jobboldalin jump+left. Tehát amerre ugrani akarsz azt nyomod meg ugrás közbe.És fontos a ritmus...
-
#2513 Nekem nem volt ilyenem -
#2512 Ja még valami: nálatok nem jött elő az a bug mikor asszem a Dawnbridge vagy valami hasonló nevű pályán, egy toronyban kell egy hídszerű platformot mozgatni Farahval, és van itt 1 rész mikor rá kell álni hogy Farah veled együtt elforgassa, az anim után beragad a herceg? Még kilépni sem lehetett asszem, csak a kamerát forgatni. -
#2511 Végignyomtam a gémet! Sajna csak a WW és a TTT után, de a történettel képben voltam. A liftes résztől paráztam eléggé a leírtak alapján, aztám meg 1-re sikerült, ami sztem annak köszönhető hogy ezt játszottam ki 3.nak így eléggé mentek a kombók :) A liftben csak 2x kellett visszatekernem egyszer mert Farah hátbalőtt, egyszer meg figyelmetlenség miatt. Tanulság:
Gyakoroljatok akkor nem kell parázni :) -
#2510 Jól csinálod azt kéne csinálni ide oda ugrálni.Ritmusra kell csinálni ugrálni különben nem fog menni. elöször én is sokat szenvedtem vele. kb 10 szer kell ide oda ugrani a falakon és a tetején majd megkapaszkodik.
-
Paján Csaba #2509 Nem tudtam kimenteni képet a játékból! Leírom, hol járok most!
Ott sikeresen átjutottam, ahol elakadtam a kezdésnél. Gondoltam, most már ráéreztem a mozgások ízére, de tévedtem. Ott vagyok, ahol a tőrt kellene elhozni. Egy szobor fejének a alján. A kezén felmásztam és most jönne szerintem az, hogy ugrálni falról falra de most már anyiszor megpróbáltam, és nem sikerült, hogy ha egyszer feljutok azt a tőrt magamba vágom! :) Felfutok a falon, átugrok a szemközti falra és vissza de onnan nincs tovább, nincs kapaszkodó és egyszerűen leesik a herceg.
Adjatok tippet, mit ronthatok el!