2788
  • Looooser
    X-en sincs multi :)
  • ReaL KiLLeR
    Igen Xbox-ra szeretném!!
    Nem baj 6 ezer alatt akkor is kell ha nincsenek plusz jelenetek benne a PC-shez képest mert joy-al nagyobb élmény többen vagy tesómmal.
  • Looooser
    hát a T2T ben is gyenge... túl egyszerű...
  • Kongy
    Akkor ezért megy nekem ilyen könnyen XD Egyébként ma győztem le a Vizier-t. Az a pasas nagyon gyenge...bezzeg a T2T-ban hozzám méltó ellenség de a SoT-ban a végén egy köhögős öregember! Melleseg legyőzöm 5 perc alatt...az viszont nagyon idegesít hogy a herceg folyamatosan szórakozik az idővel! Kis taknyos! :D
  • Looooser
    húú én egy délután kitudom játszani
  • Kongy
    Azt még nem is mondtam:
    -I Have Nvidia GeForce
    -I will finish the POP SoT! :D
    2 hét alatt kilehet akasztani XD
  • Kongy
    asszem kiakasztom a POP1-et is!!! NEEEE! Már a vizier-nél tartok...sajnos,eddig egyszer sem akadtam meg csak egy kicsit a tili-toli nál. Mákom volt,mert már tapasztaltam a 2-ből és a 3-ból is,az út tök logikusnak tűnt :D
  • Looooser
    1.: most te X-box-ra szeretnéd?, mert nem igazán értettelek meg sry :)
    2.:nincs és nem is lessz soha plusz jelenetben 1 kód van a játékhoz még a legelején azt csóka de az is idáig csak pc-n ment és egyszer :)
    3.: csak a ww-ben más a vidók között 2 mint a pc...
  • ReaL KiLLeR
    Ezt vagyis a prince of persia the sands of time-ot hol tudom megvenni nem újnak hirdetett használt-ban hanem tényleg újban max. kb 5-6 ezerért xbox-osban? Sehol nem találom najó de de ott 7 ezer és nekem meg van pc-re csak állítólag vannak benne plussz jelenetek a pc-shez képest ez igaz tényleg vannak? Mert ha nem akkor nem kell. Bár tudom h túl sok plussz nem lehet benne ha van is.
  • Looooser
    De míg beírod ide atz üzid, hogy lefordítsuk neked az alatt az idő alatt megynitoda a www.kurzor.hu-t és kiszótárazod...
  • LPKENJI
    -_-
  • Looooser
    Neeeeeeeeem....
  • LPKENJI
    kössz...nem lenne egyszerűbb leírnod?
  • Looooser
    keress net szótárat
  • Looooser
    Nekem atim van és mégis megy...
  • LPKENJI
    lécci magyarul ha lehetne
    sült hülye vok az angolhoz...
  • Kongy
    Én már tom mi a problem,megosztom veletek!:
    Nekem DirectX9-em van és a játékhoz Nvidia GeForce kell... végignéztem a többi követelményt is,mindenem van csak GeForce-om nincs!:(
  • Looooser
    I's like that too way to see (RunDMC)
  • LPKENJI
    MI???????????????????????????????????
  • SiZo91
    dszászt lájk det
  • LPKENJI
    ezt meért nekem mondod?
  • SiZo91
    ha nem tudnád, prince-ekhez nincsne patch
  • Donn
    Már sikerült!
  • LPKENJI
    szivesen
    különben bocsika de fog sincs mi lehet a baj:D
  • Kongy
    Kössz a szolidaritást...
  • Kongy
    Tod ez azéárt fura mert azt írtad a PS2-s POP fórumba h megakadtál az aréna pályán...
  • Donn
    Helosztok! Most kezdtem a játékot! A TTT után! Sztem tök jó a game!!
  • Looooser
    codec vagy kártya hiba
  • LPKENJI
    ez pech:D
  • Kongy
    Megvan a Sands of Time,de nem indul be a gépemen. Kiír egy szöveget és mintha indulna a játék minden elsötétül,aztán vissza az egész,megint ott vagyok a munkaasztalomon...
  • The Fugitive
    Hali! ennyire láma azért nem vagyok! :) gondoltam hogy így kellene, és próbálkoztam is nem is egyszer! de most újra megpróbáltam és most jó, hogy említetted ezt a "Saitek-gomb"-ot! nekem ha digital-ban van, akkor nem volt hajlandó elfogadni egy gombot sem! megnyomtam a gombot, átváltott analógra és most már működik! sőt így válthatok D-pad és analóg kar között is! :) no indul a játék :) :P thx! Üdv.: Fugi
  • kimenet
    Szasz!!
    Nekem sikerült beállítanom a Saitek p2500-at!
    Vezérlésnél állíts gamepad-ra az üres funkciókra duplakatt,majd a gamepadon nyomj,mozdíts meg valamit és így tovább. Elmented és ok.
    A hercegem csak a "saitek-gomb" megnyomása után indult a gamepad-dal!
  • The Fugitive
    Hali!
    lenne egy kérdésem! vettem egy game padet (Saitek P990), de a játékban sehogy sem tudom beállítani! sem az analóg karokra nem reagál, sem a POV-ra, de még a gombokra sem! Nem lehet game paddel játszani a Sand of Time-t?? vagy le kellene töltenem valahonnan valami frissítést, vagy mi a gond? Valaki segítsen legyen szíves! köszönöm
  • Neogan
    Ha jól emlékszem nem kell iránygomb csak az ugrás.
  • Bazsiii90
    Ugy kell h pl ha a baloldali falon vagy akkor jump+right, ha a jobboldalin jump+left. Tehát amerre ugrani akarsz azt nyomod meg ugrás közbe.És fontos a ritmus...

• Picar77
    Nekem nem volt ilyenem
  • Neogan
    Ja még valami: nálatok nem jött elő az a bug mikor asszem a Dawnbridge vagy valami hasonló nevű pályán, egy toronyban kell egy hídszerű platformot mozgatni Farahval, és van itt 1 rész mikor rá kell álni hogy Farah veled együtt elforgassa, az anim után beragad a herceg? Még kilépni sem lehetett asszem, csak a kamerát forgatni.
  • Neogan
    Végignyomtam a gémet! Sajna csak a WW és a TTT után, de a történettel képben voltam. A liftes résztől paráztam eléggé a leírtak alapján, aztám meg 1-re sikerült, ami sztem annak köszönhető hogy ezt játszottam ki 3.nak így eléggé mentek a kombók :) A liftben csak 2x kellett visszatekernem egyszer mert Farah hátbalőtt, egyszer meg figyelmetlenség miatt. Tanulság:
    Gyakoroljatok akkor nem kell parázni :)
  • Picar77
    Jól csinálod azt kéne csinálni ide oda ugrálni.Ritmusra kell csinálni ugrálni különben nem fog menni. elöször én is sokat szenvedtem vele. kb 10 szer kell ide oda ugrani a falakon és a tetején majd megkapaszkodik.

• Paján Csaba
    Nem tudtam kimenteni képet a játékból! Leírom, hol járok most!
    Ott sikeresen átjutottam, ahol elakadtam a kezdésnél. Gondoltam, most már ráéreztem a mozgások ízére, de tévedtem. Ott vagyok, ahol a tőrt kellene elhozni. Egy szobor fejének a alján. A kezén felmásztam és most jönne szerintem az, hogy ugrálni falról falra de most már anyiszor megpróbáltam, és nem sikerült, hogy ha egyszer feljutok azt a tőrt magamba vágom! :) Felfutok a falon, átugrok a szemközti falra és vissza de onnan nincs tovább, nincs kapaszkodó és egyszerűen leesik a herceg.
    Adjatok tippet, mit ronthatok el!