Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LPKENJI
-_-

Looooser
Neeeeeeeeem....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

LPKENJI
kössz...nem lenne egyszerûbb leírnod?

Looooser
keress net szótárat

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Nekem atim van és mégis megy...

LPKENJI
lécci magyarul ha lehetne
sült hülye vok az angolhoz...

Kongy
Én már tom mi a problem,megosztom veletek!:
Nekem DirectX9-em van és a játékhoz Nvidia GeForce kell... végignéztem a többi követelményt is,mindenem van csak GeForce-om nincs!😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Looooser
I's like that too way to see (RunDMC)

LPKENJI
MI???????????????????????????????????

SiZo91
dszászt lájk det

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

LPKENJI
ezt meért nekem mondod?

SiZo91
ha nem tudnád, prince-ekhez nincsne patch

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Donn
Már sikerült!

LPKENJI
szivesen
különben bocsika de fog sincs mi lehet a baj😄

Kongy
Kössz a szolidaritást...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Tod ez azéárt fura mert azt írtad a PS2-s POP fórumba h megakadtál az aréna pályán...

Donn
Helosztok! Most kezdtem a játékot! A TTT után! Sztem tök jó a game!!<#vigyor3><#vigyor3><#smile>

Looooser
codec vagy kártya hiba

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

LPKENJI
ez pech😄

Kongy
Megvan a Sands of Time,de nem indul be a gépemen. Kiír egy szöveget és mintha indulna a játék minden elsötétül,aztán vissza az egész,megint ott vagyok a munkaasztalomon...

Hali! ennyire láma azért nem vagyok! 😊 gondoltam hogy így kellene, és próbálkoztam is nem is egyszer! de most újra megpróbáltam és most jó, hogy említetted ezt a "Saitek-gomb"-ot! nekem ha digital-ban van, akkor nem volt hajlandó elfogadni egy gombot sem! megnyomtam a gombot, átváltott analógra és most már mûködik! sõt így válthatok D-pad és analóg kar között is! 😊 no indul a játék 😊 😛 thx! Üdv.: Fugi

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Szasz!!
Nekem sikerült beállítanom a Saitek p2500-at!
Vezérlésnél állíts gamepad-ra az üres funkciókra duplakatt,majd a gamepadon nyomj,mozdíts meg valamit és így tovább. Elmented és ok.
A hercegem csak a "saitek-gomb" megnyomása után indult a gamepad-dal!

Hali!
lenne egy kérdésem! vettem egy game padet (Saitek P990), de a játékban sehogy sem tudom beállítani! sem az analóg karokra nem reagál, sem a POV-ra, de még a gombokra sem! Nem lehet game paddel játszani a Sand of Time-t?? vagy le kellene töltenem valahonnan valami frissítést, vagy mi a gond? Valaki segítsen legyen szíves! köszönöm

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Neogan
Ha jól emlékszem nem kell iránygomb csak az ugrás.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Ugy kell h pl ha a baloldali falon vagy akkor jump+right, ha a jobboldalin jump+left. Tehát amerre ugrani akarsz azt nyomod meg ugrás közbe.És fontos a ritmus...

Picar77
Nekem nem volt ilyenem

()() (^^)

Neogan
Ja még valami: nálatok nem jött elõ az a bug mikor asszem a Dawnbridge vagy valami hasonló nevû pályán, egy toronyban kell egy hídszerû platformot mozgatni Farahval, és van itt 1 rész mikor rá kell álni hogy Farah veled együtt elforgassa, az anim után beragad a herceg? Még kilépni sem lehetett asszem, csak a kamerát forgatni.

Neogan
Végignyomtam a gémet! Sajna csak a WW és a TTT után, de a történettel képben voltam. A liftes résztõl paráztam eléggé a leírtak alapján, aztám meg 1-re sikerült, ami sztem annak köszönhetõ hogy ezt játszottam ki 3.nak így eléggé mentek a kombók 😊 A liftben csak 2x kellett visszatekernem egyszer mert Farah hátbalõtt, egyszer meg figyelmetlenség miatt. Tanulság:
Gyakoroljatok akkor nem kell parázni 😊

Picar77
Jól csinálod azt kéne csinálni ide oda ugrálni.Ritmusra kell csinálni ugrálni különben nem fog menni. elöször én is sokat szenvedtem vele. kb 10 szer kell ide oda ugrani a falakon és a tetején majd megkapaszkodik.

()() (^^)

Nem tudtam kimenteni képet a játékból! Leírom, hol járok most!
Ott sikeresen átjutottam, ahol elakadtam a kezdésnél. Gondoltam, most már ráéreztem a mozgások ízére, de tévedtem. Ott vagyok, ahol a tõrt kellene elhozni. Egy szobor fejének a alján. A kezén felmásztam és most jönne szerintem az, hogy ugrálni falról falra de most már anyiszor megpróbáltam, és nem sikerült, hogy ha egyszer feljutok azt a tõrt magamba vágom! 😊 Felfutok a falon, átugrok a szemközti falra és vissza de onnan nincs tovább, nincs kapaszkodó és egyszerûen leesik a herceg.
Adjatok tippet, mit ronthatok el!
Picar77
ok

()() (^^)

Köszi, teszek be képet, de majd csak csütörtökön, mert a melóhelyen van a gépem.
Picar77
Egy képet rakhatnál mert nem nagyon tom hol vagy.De szerintem az lehet a gond hogy vagy túl korán vagy túl késõn ugrasz.

()() (^^)

Sziasztok!
Most kezdtem el a játékkal játszani! Igazából semmi tapasztalatom sincs de jobb késõn mnt soha :😊 Szóval elkezdtem a játékot és mindjárt az elején elakadtam! Ott ahol át kell ugrani, fel kell futni a falra és át kell ugrani a másik falra! Nem megy! Mit ronthatok el? Szóval ha építõ javaslat akkor kivele! Elõre is köszi
a kisherceg
ÁjjLe BoBBi
itt akadsz el? ne viccelj! akkor mit fogsz csinálni 79 vagy 81%-nál? 😊
na hajrá!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

szoli91
szerintem ez tök könnyû rész

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

OUT OF THE WELL (62%)

Fuss be az épületbe, menj keresztül a következõ szobán, majd a tüskés teremben ugorj a kötélre. Szemben nyomd meg a fehér gombot. Ugorj neki, majd azonna vissza a falról, így pont el tudod kapni a kötelet.Ez egy elég nehéz rész. Tökéletes idõzítést igényel. Nekem is csak idõ lassítással sikerült megcsinálni. Ezután balra a sárga gombbal csináld meg ugyanezt. Utána menj be a kapun. Egy sor csapda jön, idõre. Húzd meg a kart, majd lépj a fehér gombra, mikor elment elõtted a lengõ dorong, ugorj a kereszlécre. Nagyon jól kell idõzítened. Utána onnan falfutássa el a fûrész alatt, majd ugrás a falról, mert karókba érkeznél. Menj fel a lépcsõn. Gurulj át a két kaszaboló alatt, menj be a kapun. Csata jön, de itt is van egy medence, ha közben megszomjaznál.
MEG VAN-E VALAKINEK EZ A SAVE-JE?KELLENE MÁR 4 HETE SZENVEDEK EZEN A PALYÁN.KÖSZI.
szoli91
www.gamecopyworld.com

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Looooser
homokóra vezír megjelenik és a sötétbe eggyütt lesznek a hercivel és F akkor mondja el hogy az anyukája mondta neki hogy ha azt a szót kimondja minden ajtó kinyílik
erre herci : milyen gyerekes... mi volt a szó?
F: Khakulukia
erre kinyílik a sírkõ és alindul a vizes baszás... utána lessz meg az utcsó kard 😄
szóval magyarul szezám tárulj

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

hi all
nem lehet valahonan letölteni hozzá no cd cracket (tudjátok hogy nem kell cd a futtatáshoz)
pls fontos lenne aki tud az küldjö légyszi az e mailem re : [email protected]
elöre is kösz
szoli91
mondd már el a történetet, mert már nem nagyon emlékszek rá 😄

Amikor lezuhannak a földalatti sírhoz, Farah mesél Princenek egy titokzatos helyrõl amit ezzel a szóval lehet kinyitni(ezt a történetet csak a hercegnek mondta el).
Amikor az erkélyrõl lemászik, ezzel bizonyítja Farahnak hogy igaz volt a története.

Picar77
Fogalmam sincs de szerintem Kakolukiat mond legalábbis én nem hallottam azt az "n" betüt. Fura az biztos de nekem tetszik😄

()() (^^)

95%-os rész végén amikor Prince beugrik a torony tetejény a terembe elkezdõdik egy animáció.A végén Farah a tõrt fogja és Prince is.Így tartja egy darabig aztán Farah valami olyat mond Kakolukian.Aztán elengedi a tõrt és lezuhan.
A játék végén a varázsló halála után Farah és Prince beszélnek aztán Prince az erkélyrõl egy fára ugrik.Farah azt kérdi,hogy hívják Prince meg azt mondja hivjál csak Kakolukian-nak.

Honnan jön ez a furcsa név?

szoli91
oda majd késõbb jutsz, csak menj tovább fel, majd visszag fogsz jutni egy dobozzal 😉

Neogan
Eladtam a Baths-nál. Van 1 hely ahol látok fenn egy homokfelhõt, amihet egy létra vezet, de nem tudok felugrani a létrára. Mindent megpróbáltam már, de nem megy. Vannak a teremben ilyen kiálló micsodák a falon de egyikhez sem tudok feljutni. Mit csináljak?

Tekerd fel a hangerõt és ott menj be ahol csobog a víz.

szoli91
én erre nem emlékszem, mert már olyan régenm jáccottam vele, szerintem nézzél fel a www.stuckgamer.com-ra

JackSparrow88
Hali! A Hourgles(talán így kell írni de nem biztos) nevû pályán akadtam el(tkp. a játék 83 %-nál) ahol lemegyek elég hosszan egy lépcsõn majd egy terembe találom magam ahol oszlopok vannak ill. ilyen lyukak ahova be lehet menni, meg középpen egy szobor körülötte vízzel. Na ott mi a francot kell csinálni? <#help>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Looooser
bebben biztos vok énis
sztem has eljönnek ezek a 4d-s játékok új ûr tecnkiákstb naszóval ez a PoP triologia olyyan lessz mint nekünk a doom 1-2 akkori tutti hogy tolni fogom