2788
-
#2628 bazz,senki sem jáccik már a SoT-tal?? Pedig jó gáme,és most újrajátszom,most vok a 'logikai' feladványnál ... -
#2627 Én igy vok a T2T-vel XD A WW a legjobb hosszúság terén. -
#2626 a sot legrövidebb.. ha nem kiélvezed casak végigrohansz 2 óra gamma -
#2625 Szvsz s Sot se olyan hüde hosszú -
STurmGewehr #2624 a creditses zene jó volt :D -
#2623 Egyébként szerintem a T2T nagyon rövid a SoT és a WW kellő hosszúságú. -
STurmGewehr #2622 Hehe sikerült kijáccanom 2 napja:D
A végén mikor nem volt már homokom picit nehéz volt nem leesni -
#2621 nem is trainer
csak egy skillt mondtam el -
#2620 Mevan? Trainerrel tök könnyű,de nem használtam SoT-ban soha trainert. Asszem azután jön a medencés rész,a kedvencem XD -
#2619 akkor úgy csináld hogy legyen teli az összes homok slot-od és a kis félkörök is fullon legyenek, és ne legyen bekezdés a következő kis félörbe (ugyan annyi félköröd legyen mint slotod) ha mind fullon van akkor védés és egy gyors vissza tekererés é elő jön egy képesség hogy mindenkit 2 ütésből tudsz megölni... ez kb olyan mint a ww-ben amikor elvörösödik a kép és krva gyors lesszel... -
SA2B #2618 ezt a xart most néztem a t2t-nek is ugyanolyan szar képe van -
SA2B #2617 igen pont a liftnél tartokXD -
#2616 nekem most jöt le felraktam és a geforce 8600Gt-mel repül a kis játék(L) -
#2615 9550-en nem hiszem hogy menne az airbone... -
#2614 áhh én is a liftesnél tartok most és huhh szétvett az idegXD -
Hansy #2613 loooser azt írtad hogy neked ati videókártyád van ehhez egy jó tanács : ne vedd meg a Medal of Honor Airbon-ét mert én letöltöttem és azt írja hogy a videókártyád nem támogatott szal nem éri meg ( én még jól jártam a letöltéssel) -
#2612 a lift az a kemény hely.. -
STurmGewehr #2611 80%-nál eléggé nehéz a játék... jól fel is húztam magam amiatt hogy jönnek 200an és eccerűen nincs hely abba a pici temple of doomba:DD -
#2610 Ohh megvan és magamtól jöttem ráde ügyi avgyok:P -
#2609 Hali én már megszoktam és igy játszok vele nem szőrnyű:) mármitn hogy van mikor belasul van mikor begyorsul az erős gép mniatt:) na elkaatdam annál a résznél mikor ilyne fénnyle kell játszani é ott tartok hogy össz me gvan és visszakéne menni a csajszihoz..de nem megy sehogyse:D -
#2608 eccer nem volt problémám semelyik pop-résszel
-
#2607 Hát, akkor passz :/ az ATI driverek eléggé sz*rok, valószínű ott a gond :/ -
STurmGewehr #2606 Radeon x550-asom van -
#2605 Esetleg nem Geforce 6800-ad van? Mert ha igen, akkor tudom a megoldást... -
#2604 de más graf motor és egyébb ilyen társai
ne azzal hasonlítsd... -
STurmGewehr #2603 a T2T-be ilyen gond nincs:S -
#2602 driver
directx
a kártyát nézd meg xstb
-
STurmGewehr #2601 a vga a szar vagy mi? -
STurmGewehr #2600 szal olyan mintha gimp-el csináltak volna az egész játrékra jobboldalra meg lefele egy nagy fehér csíkot ami a fél képernyőt eltakarja
-
STurmGewehr #2599 picsába nincs kép -
STurmGewehr #2598 Nem tudjátok miért ilyen a játék?
A TMNT-nek is ilyen volt a képe hogy jobbra meg lent egy nagy fehér csík volt -
#2597 Hát nyomnám én is a PS2-n, ha nem ment volna tönkre :// -
#2596 nah ezért van meg eredetibe mind a 3 rész psre -
#2595 Hát, csak mert az enyém is nforce -os, és ki tudja, lehet az a64 x2+ nforce-t nem csípi a játék... Szóval valószínűleg el kell felejteni... -
#2594 Mért ne? Visszafele kompatibilitás hol marad? -
#2593 istenem...sztem ne csodákozzá rajta... -
#2592 őő megvana leolvastam dobozról nforce os
miért? -
#2591 heh??:D
őő azt hogy tudom megnézni??XD -
#2590 Fakk... Hát akkor várni kell hogy az AMD kiokoskodjon valami drivert a vistára... Amúgy nforce-os alaplapod van, ugye? -
#2589 Nah hát semmi nem változott:D:D