2788
  • zaki
    mikor hogy. mondjuk ma 7 órát, de valamikor 10-12-t, valamikor 6-8-at, van amikor nem is alszom, csak másnap
  • elmozo
    Zaki mennyit szoktál aludni?
  • zaki
    vazze, már a 90%-nál tartok, éjfélig talán végig is nyomom, aztán jöhet a Syberia
  • zaki
    loller milyen az új csúzli 1 ütés-HALÁL
  • zaki
    jeee, megvan a kard
  • zaki
    hát nem tudom mire gondoltatok, de most épp a tükrös résznél szenveddek, sehogy sem tudom megcsinálni
  • wizy
    nah, megvan. Most már a 33%nál tartok :)
    az ominózus részen nem jutottam amúgy túl, a tesóm vitte tovább. leborulok nagysága előtt
  • Faki
    Ez után jön a játék legjobb része :)
  • elmozo
    De most jön a játék legjobb része pont azért mert a kardodat ellopta!
  • zaki
    vazze, megvolt a csaj, megvolt a fürdő is, a köv résznél már nincs semmi fegyverem, király :)
  • zaki
    na, most már egy emelettel feljebb jutottam, de vagy 5X mentem be, ahol csobogást hallottam, és azután jutottam feljebb, nam ost kíváncsi vagyok hol b*szom el :P
  • elmozo
    Ahol csobogást hallasz oda menj be!
  • zaki
    vazze cool a logodban az a kis smiley
  • elmozo
    Azt hiszem, hogy ott a kiugró sziklarész oldalán kell csimpaszkodni és és csak simán átmászni, a másodikra.
  • zaki
    hát most ezt így nem vágom, esetleg ha 1 képet benyomsz talán...
  • zaki
    printscrre-nt nyomsz, és a játék könyvtárába elmenti bmp-be
  • raal
    hello. segítsetek már lécci. egy biztos egyszerű résznél elakadtam, úgy 9% környékén, azután miután a hercegnő átmászik a fal alatt, leverem a pár bogarat, majd be kell mennem egy terembe, ahol oszloról oszlopra kell ugrálni. 3 szintes a szoba, a második szintenúgy középtájon van egy kiugró sziklarész, ahova egy oszlopról le tudok ugrani. Na most ez a szikla mellett van én úgy látom 3 kis kapaszkodó egymás alatt, de nem tudok a legfelsőre dehogy sem ráugrani. Hogy kell?
  • zaki
    ezt kérdeztem én is :)))
  • zaki
    megint kellene egy kis help :)

szal a liftes utáni rész, amikor le kell menni a csigalépcsőn, és legalul van egy szökökút, körülötte sok kis kapu. na mi a megoldás, mert mind1ikbe bementem, és egyik se volt jó... kész vagyok már ott is, járkálok körbe-körbe, mint egy barom, de nem találom a bhelyes utat
  • zaki
    na már megcsináltam :) érdekes akkor sokkal jobban nyomom, amikor már alig van életem :)
  • Pityuka Fővezér
    Csakhogy itt nincs sok helyed menekülni, meg a gádzsóra is rámásznak hamar. Én azért drukkolok neked, de azért később még benézek hátha kell a segítség.
  • zaki
    ha az előbb sebzés nélkül legyilkoltam vagy 15 gitárnyakú parasztot, akkor itt mindennel fullon csak nem lesz akkora probléma :) igaz, most állok neki negyedszerre, de majd csak lesz vmi
  • Pityuka Fővezér
    Ja lift az kemény. Ott kaptam a második sírógörcsöt.
  • zaki
    hú bazz, teljesen kész vagyok. az előbb úgy nyírtam ki vagy 15 szőröstalpút, hogy csak 1 ütésem volt hátra, szal védekezés ott eléggé kellett :)

most meg vmi liftben vagyok, na az sen egyszerű, néha olyan szarul mozog a kamera, hogy semmit sem látok, az meg nem valami jó :(
  • Pityuka Fővezér
    zaki te csak a képeket akarod betenni
  • zaki
    na jól van, már tárgytalan a dolog
  • zaki
    na, 75%-nál vagyok, a köv részt megcsináltam teljesen, vision-t is visszanéztem, szal a végén vagyok a bajom az, hogy amikor visszatérek az udvarba, a csaj megáll a kapuban, nem akar onnan tovább menni, pedig most nyílt meg az 1ik kapu az udvarból, ahol a falon van egy lyuk, gondolom oda kellene bemásznia csajnak, de sajna megáll a kapuban. szal gondolom én csinálok vmit rosszul. de mit? itt 1 kép, hogy hogy ais vagyok pontosan, hátha ez segít

• Pityuka Fővezér
    Nem nagyon tudok segíteni. Vissza kell ugrani és kész.
  • Pityuka Fővezér
    Tudom, de nem azért mondom. Majd meglátod.
  • zaki
    jóvanna csak 1 kis szleng volt
  • Pityuka Fővezér
    Hehe az a csúzli nem csúzli!
  • tomsolo
    IGEN HACSAK A 128 NEM SYSTEM MEMÓRIA:)
  • zaki
    bazz, felvettem az új csúzlit, aztán amikor jött a bunyó, fél perc alatt ledaráltam az ellent, olyan ideg voltam, aztán letöröltem a vajat a késről, elmentettem 71%-nál vagyok, és most megyek levezetni a feszültséget pár meleg szendviccsel
  • zaki
    [zaki a tenyerébe temeti az arcát nagyon lassú mozdulatokkal]
  • tomsolo
    hátul lévő két tükröt cseréld fel és kész :)
  • zaki
    itt egy kép:

• zaki
    hát a vision-t megnézve ez lenne a vége, de mondom, az az utolsó tükör nem kap fényt, szal kész vagyok, mert ezzel szenvedek több mint fél órája, valaki segítsen pls...
  • zaki
    na túljutottam, sal már nem érdekes az előző kép, de most ott akadtam el, hogy a csaj mondta hogy van még 1 tükör, mi meg is van , a helyére van téve (nem történt semmi, semmi villanás), és ott 2 falat még szétütöttem, ott van valami tükörfélseég, de azt ne m lehet mozgatni, és onnan nem tudom mittévő legyek
  • zaki
    na, szal a tükrök a helyükön vanna, már "csak" a gádzsihoz kell lemenni. DE HOGY A F*SZBA? :P itt egy kép:

vazze, sehogyse bíok lemenni, már vagy 5X körbeugráltam az egész termet, de nem találom a hozzá vezető utat, nem emléxik valaki a megoldásra?
  • zaki
    jééé, tényleg