2788
  • wizy
    okok, megvan:-))
  • wizy
    na nehogy má.. az egész csapdás részen át kell menni?
  • elmozo
    Ne rohanj, hanem sétálj át rajta!(Shift)
  • FH ToMmY
    Hun_Hoz: köszi!
  • zaki
  • wizy
    háháháháááá, megvan:-))
  • wizy
    azt is megpróbáltam már, de hogyha megnyomom az ugrást, akkor semmit se csinál. ha a nyilat is nyomom vele együtt, akkor meg megfordul a rúdon.
  • wizy
    háhááá, nekem is kijön alt-tabbal
  • Hoz_Hun
    Igen. Az egyik rúdról a mellete lévő oszlopra kell ugrani, aztán az a melletti oszlopra és onnan az eddig elérhetetlen rúdra.
  • zaki
    nekem ált. majdnem minden játéknál működik... most pl Syberia-val nyomom, ott is működik, csak ha visszamegyek a játékba, akkor össze-vissza vannak a színek... szal ott inkább nem használom :)
  • wizy
    nekem neeeeeeem...
  • zaki
    tiéd volt az 500. komment... nem is örülsz? :)
  • zaki
    nekem igen
  • wizy
    ja, és még valami: nektek kilép alt+tabbal vagy windows gombbal?? Mert nekem nem, és ez nagyon idegesít:-)
  • wizy
    áááááááá
    elakadtam:-)
    33%: az egyik oldalon nem bírok elugrálni a falon, mert nem éri el a rudat.:-( ez természetes??
    thx
  • Hoz_Hun
    Nem baj, ez a játék megéri! Komolyan!
  • Árnyvadász
    Áááááááááááááááááááááááá. akkor ebből írás lesz. thx
  • Árnyvadász
    csak azért lenne fontos, mert az egyik CD nem az enyim, és holnap vissza kell adnom a gazdájának. a 2-es CD egyik barátomé, és ha pont az kell a játék indulásához, akkor az gáz. nem mintha, nem tudnám felírni, csak gondoltam megkérdezem és hátha az elsőt kéri. tulképpen emiatt kérdeztem.
  • wizy
    általában a CD2-t kéri
  • bogyoka
    Köszi, amindenit, azt sohasem raktam el, mert féltem.
  • zaki
    passz... miért fontos?
  • Árnyvadász
    és melyik CD-t kéri? arra nem emlékszel?
  • zaki
    én úgy tudom, hogy kell neki cd
  • Pityuka Fővezér
    Úgy tucc inni, ha előtte elteszed a fegyvereidet. Cancel gomb.
  • Árnyvadász
    Egy rövid kérdésem lenne: Kéri a játék a CD-t induláskor? Vagy fut CD nélkül is? Thx
  • Hoz_Hun
    Eh, bocs a sok kihagyot betüért
  • Hoz_Hun
    Az szerintem az ominózus 33%-nál van. Kétoldalt ugrálj ela a karokig (az első oldalon félig nytja ki a kis zsilipet a másikoldali fulra). A igy kelettkezett zsiliplyukon kökd le a követ, majd menj vissza a csapdákon át a fürdőterembe. Ott az előbb lelökött követ told le a kisvízesése és aztán a létra al. Onnan egyszerű már.
  • bogyoka
    Én a 14%-nál tartok, ott ahol először kell vigyáznom a csajszira, de egyenlőre 3. napja küszködöm ezzel a harccal, és én halok meg állandóan, pedig ugrálok, mozgok, ütök, vágok, a törrel is leszúrkálom őket, és már tiszta ideg vagyok. Vagy valami újabb harci taktika, amit megszereztem, csak nem figyeltem?
    Vizet meg nem tudok inni, valahogy harc közben nem akar, hiába megyek oda. Egyáltalán lehetne inni, hogy feltöltsem magam? Kifog rajtam ez a game úgy látom.
  • wizy
    én is pont ott tartok.
    nemtom, hogyha nem jutok valahol tovább, akkor ugye egyből visszanézem a visiont.
    TE is tedd ezt:-)
  • zaki
    szerintem nyomd be azt a képet, mert most így nem nagyon vágom a dolgot...
  • zaki
    iszonyat komoly, öröm volt harcolni vele :) nagyon tetszett a game, az év 1ik legjobb játéka
  • Pityuka Fővezér
    Ja látom teccett. Azért írtam, hogy az előző nem csúzli, mert hamarosan elveszik, meg a következő nagyon brutál.
  • Pityuka Fővezér
    Na milyen az utsó csúzli?
  • FH ToMmY
    skacok!
    Ott tartok, ahol egy nagy teremben vagyok, a közepén van egy kiemelkedő rész lépcsővel. Abban egy tócsa+egy "gomb".
    Ott megcsináltam mindent, a kis szobában azt a tekerentyűt is eltekertem, de innen megállt a tudomán! Mit kell csinálni?
    Ha nem értelmesen írtam le akkor majd rakok be képet
  • zaki
    jeee, végigtoltam a gamet... nagyon kúúl kis game volt, még biztosan játszani fogok vele a későbbiekben, habár a vége kicsit lehetett volna nehezebb is, csakúgy, mint a Max Payne 2-ben...
  • zaki
    hát eléggé gázos a végén, amikor a várnak a falain kell ugra-bugrálni, meg mászkálni... el is jutottam majdnem a bejáratig, már csak le kellett volna jutnom vhogy az alattam lévő csőszerűség közt, csak hát leesetem, azán most kezdhetem az elejétől... azért egy kicsit gáz, hogy most már nem lehet visszatekerni az időt...
  • zaki
  • elmozo
    Csak aggódtam.
  • Faki
    Félt, hogy kocka fejed lesz
  • zaki
    miért kérded?