2788
-
#631 Sikerült!!! Lementem, és rájöttem, hogy nem tudott felmászni, mert egy ükör volt a rés előtt!!! -
#630 Hátha most:
[IMG][/IMG] -
#629 Na ez nekem nem megy :( -
#628 -
#627 -
#626 No várjunk csak, a 439-esen nincs is rajta a karakter, nem lehet, hogy a 442-ről beszélsz? -
#625 mondom, hogy nem tudsz unreg-ként képet beszúrni -
#623 nem tudsz képet unregként beszúrni -
#619 printsreen-t nyomsz játék közben, elmenti a játék könyyvtárába, azt jpg-be átkonvertálod, feltöltöd ide, és belinkeled -
#616 -
#615 Idegességemben lementem legalulra és kinyírtam a csajt -
#614 :( -
#613 hát szívesen segítenék, mert ott én is elakadtam, de sajnos nem nagyon vágom, hol akadtál el :( -
#612 Hát azon a képen ugye a fénycsóva egy arany izébe megy bele. No nekem az az arany izé nincs ott, hanem a helyén egy könyvespolc -
#611 ezt most nem vágom. -
#610 Különben a #439-es kép előtt vagyok, csak nem tudom elérni hogy az a könyvespolc eltűnjön onnan, biztos a szimbólum megnyomásával érem el, de nemtom, hogy az hol van :( -
#609 Hát beillesztettem legfelül a tükröket amin a fény továbbment egy olyan izébe, ahol lefelé továbbítja a fényt. Ha ezt megcsináltam a nő mondja, hogy nyomjam meg a symbolt a falon, de nem látok sehol semmit a falon, azok a párkányok pedig visszavisznek oda, ahonnan jöttem -
#607 Hi! 69%-nál járok és elakadtam :( Meg tudnátpk mondani, hogy mit kell csinálni abban a tükrös küldiben, amikor a nő azt mondja: "Try to push that button on the wall".látok valami kötelet is magam mellett, de nem tudok vele sehova ugrani. alattam is vannak kötelek, de oda nem tudok eljutni. Köszi a segítséget -
raal #606 Hello.Már megint elakadtam. 28%-nál járok. A madarakat lelőttük. A csaj átbújt a lyukon (ami elől elhúztam a kockát), felmásztam a torony tetejére, átugrottam egy sziklafal tisztására, ahol van egy fa is, innen hova tovább? -
#605 Egyébként meg mindenre rá lehet jönni.
Még csak ma néztem meg először ezt a fórumot,de már a hajam égnek áll az "x%-nál vagyok mit kell itt csinálni" típusú kérdésektöl. Emberök max nézzétek 10x a visiont,vagy olvassátok mit ír kis tipnek a gamma.
Okes én még csak 33%-nál vagyok,de eddig mindenre rájöttem. Nem kéne minden apróságért a fórumra rohangálni:-))) -
#604 ne foss, ez másnál is így van :) -
#601 Egyébként az elején nagyon kínlódtam a harcokban abba is akartam hagyni,aztán rájöttem az ugra-bugra technikára! Most már meg sem sérülök egy 16 fös zombicsapatnál.
De azért eléggé unom ezt az állandóan születik új. Végig ez lesz? Az akrobatikus részek királyak,de a csatákat nem csípem azért annyira. Föleg ha azt az idétlen csajt is védenem kell... -
#600 Na én is tolom a gammát,de azt mondja már meg valaki,hogy az hogy van hogy haladtam egy csomót,már vagy 5 mentésem is volt és még mindig 33%-on tartok? Úgy értem,hogy elértem a 33%-ot,s azóta haladtam egy csomót,meg mentettem,de még mindig 33%. Ez hogy van? -
#598 az első mentéspontig,1 hibával jutottam el...egyszer ütött meg egy kardos muksó.nem olyan vészes az irányitása,de nem ismeri fel s jó kis genius controlleremet!!!!!! -
Drex #597 #289 -
#596 Letölteném, de nem találom a beírásod a címmel? Hova lett? Írd már be újra lécci. Esetleg rakj a cím elé meg utánna egy egy betűt, mert lehet, hogy reklámnak vette a szerver.... -
Drex #595 itten vannak :) :D -
Drex #594 re all....
akienek kellenek esetleg a mentéseim az még ma szedje le a linkről, mert ma este ftp-t törlök....
nem tom hol van már, de valahol lejjeb....
TEHÁT ESTE FTP-T törlök.... -
#593 nem olyan vészes az az irányítás. engem a kamera idegesített fel egy-két helyen, mert egyszerűen nem láttam semmit a faltól, közben meg ment a hent ezerrel -
#592 Ez a k**b*sz*tt irányítás, -a tököm tele van. Teljesen az elején vagyok. Most kellene a leszakadó párkányok után a nagy szobor arca mellett feljutni a feje tetején lévő világító, asszem kulcsfontosságú biz-bazzhoz. Az istennek se megy. Nem arra fordul a koma, amerre kellene. Aaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!! -
#591 1xűen nem akar összejönni! Figy, ha elküldöm a fájlt megcsinálod nekem addig, amíg el lehet menteni? Csak ezt az egyet kéne átvinni...pls...vagy ha Te nem akkor vki -
#580 én már nem bírom..
a Palace Defense System után tartok a Booby-trap Courtyardnál és az időre menő szivatós geciséget nem tom megcsinálni és mérT?! mert szar az irányítás meg a kameramozgatás -
#579 jóvanna, bocs, de itthon csak nem ordíítok:-) -
#578 kész,passz,ez lehetetlen. FEladom. -
#576 azzal én is jól elvoltam:-)
nem vagy lassú, bár én nem tudom, de előszőr a piros katonákat öld meg, aztán meg a fatert hagyd a végére.
egy jótanács: Addig ugrabugrálj hátra/előre, míg eléd nem terem egy. Azt külön kaszabold le:-) -
#575 huh, ez a 43%ban levő katonák még nehezebbek:-( -
raal #574 14%-nál tartok még mindig, bent vagyok egy nagy terembe, a szakállas fickót nem tudom leverni, hogy kell? Túl lassú vagyok? -
#572 háhá, sikerült:-) -
#571 eláruknátok, hogy ezekből még mennyi lesz?? -
#570 hát nem igaz, ez már megint lefagyott:-(