2788
  • raal
    Már megint megvan.
  • raal
    Már megint csak a baj.52%-nál, ahol a madarak nem támadnak meg,mi a ... .csináljak?
  • Davidka
    Na, én is végigtoltam, de mi az a "vegig vittem de nem kapam Prince 1-ey " ???
  • FH ToMmY
    Skacok, 60%nál, amikor a barlangbol kiérek és egy nagy teremben vagyok, ahol víz van, mit kell csinálni?
    Addig eljutottam, h lementem vmi helyre, ahol volt 3 ilyen kés szerű szar, a dobozt a helyére toltam, de onnan megállt a tudomány
  • barret
    rossz hardveren nyomod...
  • Sephi
    Szal en nem ertem... vegig vittem de nem kapam Prince 1-ey :( Mit nem csinaltam jol?
  • zaki
    mióta játszol a game-val?
  • raal
    tudod, ámosan hisztis az ember
  • zaki
    azé nem kell mindjárt sikítani, ha elakadtál :)
  • raal
    Jól van ez is megvan.Hurrá.
  • raal
    Úgy látszik fáradok. Már semmi nem megy.Megvan a kard,de nem tudok az emelvényről leugrani a csajhoz.Túl magasan vagyok. Hogy lehet?
  • zaki
    jaja, most már rémlik valami :)
  • raal
    Sikerült. Ez az a rész volt, ahol a kockát le kellett tolni az előző pályára és így tudtam felmászni a létrán.Nyomom tovább
  • zaki
    passz... nem tom, most nem vágom ezeket így fejből... ha fent lenne a gépemen a játék, akkor megnézném, de így nem tudom megmondani
  • zaki
    nézd át a vision-t, néh nayon hasznos tud lenni
  • raal
    Hát azt hiszem, akkor egyenlőre pihentetek.Fingom sincs mi a szart csináljak.
  • zaki
    ííí bazz, az a gáz, hogy már nincs fent a játék a gépen, így nem tom megmondani most fejből...
  • zaki
    én már végigtoltam. most éppen cm-ezek
  • raal
    mit csinálsz még ilyenkor, végignyomtad már a gamet nem? Vagy elkezdtél valami mást?
  • raal
    33%-nál levertem a zombikat,a hercegnő beáll középre egy kapunyitóra, én rátolom a szobort egy másik kapunyitóra, a következőt kinyitom én,eltekerem a kart, így leengedem a vizet azaz kinyitom a zsilipet.Ezek után mi jön? Van egy kocka is, azt hova tolom?
  • zaki
    ja
  • raal
    zaki fent vagy még,elakadtam.
  • zaki
    nyomj be képet, hátha...
  • Davidsned
    hi all! elakadtam asszem a harmadik pályán: nem tudom máshogy elmagyarázni, de egy nagy szerkezet van egy teremnek nem nevezhető helyiség közepén (nincs alja a teremnek, ha kimegyek a szélére, leesek) van valami gomb mellettem de nem tudom megnyomni? ami ezek mellett van még azt már képtelen vagyok leírni, annyira nem tom h mi az. ha valaki rájött hogy hol vagyok akkor please help...
  • barret

ilyen az én formám...a játék elején elakadtam...mit kell itt csinálni? sehogy sem jövök rá! és tovább sem tudok jutni.segitsetek!
  • zaki
    felavattad? :)
  • Davidka
    Kösz, ez a kard nagyon tud zúzni
  • zaki
    különben az a legkomolyabb kard a játékban, majd meglátod miért, iszonyat kúl azzal harcolni :)
  • zaki
    nem kell mind a 8 kis okosságnak világítania, az a lényeg, hogy az állvány oldalán (ahol van a kard) oda kell a fényt beokosítani, én úgy oldottam meg, hogy asszem a q, vagy valamelyik gomb az távolról fogja mutatni a helyet, és úgy könnyebb megcsinálni, mert látod, hogy mi újság van
  • Davidka
    Már megint nem tudok mit csinálni... Ott vagyok fegyver nélkül és tükröket kell tologatni, gondolom úgy, hogy mind a 8 kis izé világítson, de akárhogy csinálom, csak 7-et tudok kigyújtani... Tud vki segíteni?
  • FH ToMmY
    Vki nem akar csinálni egy Princes oldalt egy végigjátszással? :D
  • zaki
    nincs mit
  • Davidka
    Aha, köszi
  • zaki
    oda menj mindig, ahol a csobogást hallod
  • Davidka
    Na, megint elakadtam :( Azt mondjtok meg nekem, hogy miután felmentem abban a pörgő izében, felmásztam a homokórára, elfújt a szél, és a sötétben lemegyek egy rohadt hosszú lépcsőn, és egy kör alakú terembe érek, melyik ajtóba kell meni??????
  • raal
    felfutsz a falra, ugrassz space-szel,majd megint, mint egy gumilabda ,és fent is vagy
  • grebber
    Hello! Elakadtam az elején ! Hogyan kell felmászni a szobor fejére amin az a tör vagy kard van?
    Mert össze vissza ugrálok de semmi!
  • zaki
    te tudod, de így nem tudsz képeket, smiley-t beszúrni, meg mittudomén
  • zaki
    miért nem regisztrálsz?
  • zaki
    bazz... én amikor azon a pályán voltam, azzal kezdtem, hogy a tükröket a helyükre toltam