2788
-
raal #681 Már megint megvan. -
raal #680 Már megint csak a baj.52%-nál, ahol a madarak nem támadnak meg,mi a ... .csináljak? -
#679 Na, én is végigtoltam, de mi az a "vegig vittem de nem kapam Prince 1-ey " ??? -
#677 Skacok, 60%nál, amikor a barlangbol kiérek és egy nagy teremben vagyok, ahol víz van, mit kell csinálni?
Addig eljutottam, h lementem vmi helyre, ahol volt 3 ilyen kés szerű szar, a dobozt a helyére toltam, de onnan megállt a tudomány -
#676 rossz hardveren nyomod... -
#675 Szal en nem ertem... vegig vittem de nem kapam Prince 1-ey :( Mit nem csinaltam jol? -
#670 mióta játszol a game-val? -
raal #669 tudod, ámosan hisztis az ember -
#668 azé nem kell mindjárt sikítani, ha elakadtál :) -
raal #667 Jól van ez is megvan.Hurrá. -
raal #666 Úgy látszik fáradok. Már semmi nem megy.Megvan a kard,de nem tudok az emelvényről leugrani a csajhoz.Túl magasan vagyok. Hogy lehet? -
#665 jaja, most már rémlik valami :) -
raal #664 Sikerült. Ez az a rész volt, ahol a kockát le kellett tolni az előző pályára és így tudtam felmászni a létrán.Nyomom tovább -
#663 passz... nem tom, most nem vágom ezeket így fejből... ha fent lenne a gépemen a játék, akkor megnézném, de így nem tudom megmondani -
#662 nézd át a vision-t, néh nayon hasznos tud lenni -
raal #661 Hát azt hiszem, akkor egyenlőre pihentetek.Fingom sincs mi a szart csináljak. -
#660 ííí bazz, az a gáz, hogy már nincs fent a játék a gépen, így nem tom megmondani most fejből... -
#659 én már végigtoltam. most éppen cm-ezek -
raal #658 mit csinálsz még ilyenkor, végignyomtad már a gamet nem? Vagy elkezdtél valami mást? -
raal #657 33%-nál levertem a zombikat,a hercegnő beáll középre egy kapunyitóra, én rátolom a szobort egy másik kapunyitóra, a következőt kinyitom én,eltekerem a kart, így leengedem a vizet azaz kinyitom a zsilipet.Ezek után mi jön? Van egy kocka is, azt hova tolom? -
#656 ja -
raal #655 zaki fent vagy még,elakadtam. -
#654 nyomj be képet, hátha... -
Davidsned #653 hi all! elakadtam asszem a harmadik pályán: nem tudom máshogy elmagyarázni, de egy nagy szerkezet van egy teremnek nem nevezhető helyiség közepén (nincs alja a teremnek, ha kimegyek a szélére, leesek) van valami gomb mellettem de nem tudom megnyomni? ami ezek mellett van még azt már képtelen vagyok leírni, annyira nem tom h mi az. ha valaki rájött hogy hol vagyok akkor please help... -
ilyen az én formám...a játék elején elakadtam...mit kell itt csinálni? sehogy sem jövök rá! és tovább sem tudok jutni.segitsetek! -
#651 felavattad? :) -
#650 Kösz, ez a kard nagyon tud zúzni -
#649 különben az a legkomolyabb kard a játékban, majd meglátod miért, iszonyat kúl azzal harcolni :) -
#648 nem kell mind a 8 kis okosságnak világítania, az a lényeg, hogy az állvány oldalán (ahol van a kard) oda kell a fényt beokosítani, én úgy oldottam meg, hogy asszem a q, vagy valamelyik gomb az távolról fogja mutatni a helyet, és úgy könnyebb megcsinálni, mert látod, hogy mi újság van -
#647 Már megint nem tudok mit csinálni... Ott vagyok fegyver nélkül és tükröket kell tologatni, gondolom úgy, hogy mind a 8 kis izé világítson, de akárhogy csinálom, csak 7-et tudok kigyújtani... Tud vki segíteni? -
#646 Vki nem akar csinálni egy Princes oldalt egy végigjátszással? :D -
#645 nincs mit -
#644 Aha, köszi -
#643 oda menj mindig, ahol a csobogást hallod -
#642 Na, megint elakadtam :( Azt mondjtok meg nekem, hogy miután felmentem abban a pörgő izében, felmásztam a homokórára, elfújt a szél, és a sötétben lemegyek egy rohadt hosszú lépcsőn, és egy kör alakú terembe érek, melyik ajtóba kell meni?????? -
raal #641 felfutsz a falra, ugrassz space-szel,majd megint, mint egy gumilabda ,és fent is vagy -
#640 Hello! Elakadtam az elején ! Hogyan kell felmászni a szobor fejére amin az a tör vagy kard van?
Mert össze vissza ugrálok de semmi! -
#637 te tudod, de így nem tudsz képeket, smiley-t beszúrni, meg mittudomén -
#634 miért nem regisztrálsz? -
#632 bazz... én amikor azon a pályán voltam, azzal kezdtem, hogy a tükröket a helyükre toltam