2788
-
#2668 nah akkor sorba...
SA2B:
a villám gyorsz mozgást úgy tudod elő idézni hogy
a képernyőd bal odalán vannak a sand tankok egy kör és mellette egy félhold
nos minden TELI kör mellet kel lennie egy fél holdnak /teljes félholndnak (11-12 világító csillámport kell leszúrni egy félhordért) homok is legyen benne/ nos tehát pl van 4 homok tartájod mellette négy félholdat mindegyik teli homokkal. ekkor védekezés és egy gyors idő vissza tekerés gomb és be is gyorsulsz az irányítására jöjj rá magadtól...
---
Steve Q: a bőr rucis buxa neve Shadee -
Steve Q #2667 Nahát, Kongy, most láttam, hogy van oldalad, és le lehet róluk tölteni a teljes PoP-trilógia soundtrack-jeit! Már régóta le akartam tölteni őket, most végre sikerült. Köszi! -
Steve Q #2666 Na széép! Beregizek az oldalra, mennék a T2T letöltésére, erre ezzel találom magam szemben: "DOWNLOAD LINKS AVARIABLE ON 10 DEC 07"
Addig még 8 nap!!!
Na mindegy, addig már csak-csak kibírom , addig is végigviszem (de legalábbis megpróbálom ) a Warrior Within-t, eddig egész jól megy, még eddig csak a fekete bőrruhás, két karddal hadakozó csaj tudott csak hozzámérni (ha valaki netán tudná a nevét, örülnék, ha elárulná nekem is, kíváncsi volnék rá ) -
SA2B #2665 Én is most tartok a Temple of Doom-ban,és naon nehéz
Mindig Farah-t támadják,én meg akarnám menteni,de mindig leütnek.
Meg amikor láttam a Prince jövőjét,ott volt a liftben,és vhogy villám gyorsan tudott mozogni a zombik között,azt meg nemtom hogy kell megcsinálni,hogy én is villám gyorsan tudjak mozogni
Bezzeg a T2T-ben meg tudtam homokrobbanást csinálni. -
#2664 nem kicsik... -
campy #2663 LOL télleg volt 1-2 káromkodás itten:D:D:D -
#2662 az GT és broafka volt :) de most már nyugi van, mert vortexet (kongy) elúztem az egész sg-ről, amúgy mióta nem jársz fórumozni? :D -
#2661 azár a régi szép idők GT és Arma most kongy és sizo... -
#2660 akkor húzzál el innen!!!!!!!!!! xD addig nem hagylak békén, amíg el nem takarodsz innen xD aha...nem szoktál hazudni hát persze....és a kedvenc játékodra az mondod, hogy szar? ejnye.... leírom nagy betűkkel és szótagolva: HÚZ-ZÁL EL IN-NEN! -
#2659 Jah,és KIJÁTSZOTTAM EZ A XART ÉS TETSZETT!!! -
#2658 csak annyit mondok h b@szd meg. innen is elhúztam mert itt is köcsögösködsz...olyan topicokba megyek ahol nem találsz meg. és te vagy a nyomorék,mellesleg nem szoktam hazudni. -
#2657 meg figy, te most mi a fasznak okoskodsz a sands of time-ról, amikor még végig sem vitted? :P hallod vortex neked az egész életed iilyen szar haugságokból állki , hogy kitűjnön, mennyire pro vagy, közben pedig egy szánalmas nyomorék. ha nem hiszed, ovlastam a hivatalos fórumot.... ennyi... meg ott egy cosmó hsz-edben tele van szarvashibákkal :P -
#2656 szivatni :P valahogy felkellett pörgetni az eseményeket a fórumon és te jó kellék voltál ehhez.... :P -
#2655 Jah,sizo mónika sót csinál belőle... egyébként ha ennyire utálsz akkor mér mondtad h mennyek át oda? =P -
Steve Q #2654 Hmmm... újabban a topic-ból Mónika-show lett? -
#2653 én is olyan fórumokat keresnék ahol nicnsenek olyan nyomorékok mint te, csak sajnos nem találtam és remélem dt-re nem jössz vissza többet :P mert már midnekkinek elege van olyan hmmmm.....már negint azt mondom, hogy nyomorék flooderekből, mint te....úgyhogy pápá angolkirály :) -
#2652 Olyan fórumokat keresek ahol nem vagy ott,és már találtam is olyat. =P -
#2651 hmm lássuk csak, régen kié volt minden topicban az összes hsz hmmm? csak te akkora egy noob vagy, hogy menekülsz..... mert már szólnak, hogy ne csináld ezt meg azzt....ennyi..... -
#2650 aha,azt nevezed floodnak h ma még nem is írtam és egyik utcsó hsz sem az enyém... -
#2649 úristen...még te pofázol, amikor dt-n te floodolod össze az egész fórumot .... :P -
#2648 Bocs,de az ilyenek nagyon feltudnak húzni!! -
Steve Q #2647 De kedvesen mondod... -
#2646 1.)EZ SANDS OF TIME TOPIC ÉS NEM T2T!
2.)VISTÁN IS SIMÁN ELMEGY SZAGGATÁS NÉLKÜL!
3.)NEM KELL NEKED SEMMILYEN CRACK. -
#2645 másik topic a t2t topic,
de futtasd xp kompatibilis módban, úgy mennie kell -
kofee #2644 Sziasztok!
Tudnátok esetleg segíteni? A problémaa következő:
a t2t-vel játszanék, de az a bibi, h vistám van és hisztizik vmilyen ilesztőprogram miatt, ami nem kompatibilis és blokolja.
Ha jól láttam, akkor a játékon az van, h 2000/xp (only).
Nem létezik vmi crack v vmilyen progi, amivel tudnék játszani?
Elre is köszi
-
#2643 -
wowfan #2642 Hoppá...ez nem ide akart menni... -
wowfan #2641 Szevasztok!
A fegyvereket hogy lehet berakni a demoba? Már keresgéltem de nem találtam róla leírást -
#2640 bármikor letöltheted ha regizel... -
Steve Q #2639 Nana, azért nem teljesen ! Én azért hébe-hóba felnézek ide. A linkért hálás köszönetem, csak azt nem tudom még, mikor fogom róla letölteni a Two Thrones-t. Amúgy megnézegettem a SoT transcript-jét és kiderült, hogy pár dolog (felirat) hiányzik belőle, szóval megint kezdhetek keresgélni a játék teljes szövegátirata után. -
#2638 nem csak te GYP vagy azt nem jönnek az emberek.. -
#2637 Nah,ez a fórum is totál kihalt... -
#2636 IDE KLIKK NE ODA! XD
[elcsesztem a linkelést] -
#2635 Hát egyszerű...regizz ITT és simán letod majd szedni erről a fórumról. A társaság meg nagyon segítőkész,nem úgy mint a magyarok... -
Steve Q #2634 Na , hát akkor először is: én nem "rinyáltam" az angol szöveg miatt. Én szinte mindent értettem belőle
Másodszor: Azért emlegetem egyfolytában az angol szöveget, mert le akarom fordítani! Mármint a Sands of Time-ét, mert a WW-el még nem tudtam játszani, a T2T-hez pedig meg még nem volt szerencsém... -
#2633 Jó,jó elhiszem! De [már bocsi] miért rinyálsz az angol szöveg miatt? Simán meglehet érteni,sztem szépen beszélnek benne. Én a T2T szövegeit maximálisan megértettem,és megjegyeztem. :) A SoT szövegeit is értettem,tudtam miről van szó,belehalén ha magyarul beszélnének benne!! -
Steve Q #2632 Azt én is nagyon jól tudom, hogy nincs hozzá teljes magyarítás, sőt, állítólag nem is lehet belerakni a szövegeket... pedig olyan jó lenne.
Egyébként tudok angolul, lévén azt tanulom fősulin
Ha nem hiszed el, bebizonyíthatom! -
#2631 Figyelj nagyon a szövegre,és ha tudsz angolul,akkor meg is érted...
A SoT-hoz NINCS magyarító felirat. -
Steve Q #2630 Hm... asszem megtaláltam a Sands of Time videóinak szövegátiratait... már csak le kéne fordítani + valahogy beleszuszakolni a játékba... -
Steve Q #2629 Én személy szerint imádtam a SoT-ot, igaz, a gépem épp, hogy csak tudta futtatni , neten is egyfolytában keresgélek, hátha valaki volt szíves leírni a játékban előforduló párbeszédeket, hogy végre lefordíthassam!