2788
-
#811 bogyoka: ha gondolod, és hamar eljutok addig akkor majd elküldöm -
#810 Miért, még nincs?
Sztem lennie kne már -
#808 Én még mindig a 14 %-nál tartok, lassan kezdem elveszteni a türelmemet, mikor inni akarok, lecsapnak engem mint a taxiórát. -
#807 Addig is ujra kezdtem, már 5%nál járok
Azért ha tud vki adni mentést szoljon -
#806 Gondolom már nincs meg a tükrös mentésed...az sem gáz ha az elejétől van.. -
#805 Hm skacok vki mentsen meg, nem akarom ujrakezdeni -
#804 jaja, én is, még biztosan fogok vele játszani, csak várom az új vincsit, és máris visszakerül a gépre a játék :) -
Axl Rose #803 Na, megcsináltam a gamet, király volt !
Csak ajánlani tudom mindenkinek.. -
Axl Rose #802 Nem az az idegesítő hogy hosszú, mert el lehet lavírozni köztük 30 percen át, de ha egyszer is rosszul időzítesz és vágod bele a tőrt vkibe, és nem töltődik fel, és lekaszálnak, akkor hiába van még 7 idővisszatekerőd baszhatod az egészet.. Most kezdem negyedszer úgy, hogy szerintem mindig lekaszáltam legalább 10-10 kalapácsost, és kardost. De azért szerencsére a csaj élete visszatöltődik ha nem bántják.. -
#801 hát ja, az az 1ik legrázósabb rész a játékban, de nem lehetetlen, én kb negyed óra alatt továbbjutottam -
Axl Rose #800 Na, megcsináltam, és a liftnél vagyok.. Hát nem tudtam még megcsinálni.. Ez rohadt g*ci rész..
Jó game ez, de azért ilyennel nem kellene elbakni.. -
Axl Rose #799 Hát ez szopás, én is pont ottvagyok és a szitu ugyanez.. Kezdhetem elölről az előző mentésem, a nagy tükrös termet:(
-
Axl Rose #797 Na az előzőt aThom_-nak szántam :) -
Axl Rose #796 Emlékeim szerint a fürdőben van olyan rész ahol lépcső van, és 2 oldalon egy kapcsoló van, ez az a hely ?
Mert ha igen akkor a szobrot kell nekitolni a kapcsolónak és akkor ugymarad az ajtó és le kell ereszteni a vizet, és akkor nem fog csúszni a cipellőd -
Axl Rose #795 Áhm köszi, megvan :) -
OMax #794 en mar eskuszom nem emlekszem ... de nem ugy kellet volna kezd hogy 1 hete gyurom a jatekot es 33% nal vagyok :)) hanem hogy 2 napja gyurom a jatekot es 33% nal vagyok :) -
OMax #793 legfelul is beallitottad a tukroket? ott ahol ki kell verni a falakat es lent kinyilik az ajto? vagy ott megvagy ahol hogyha atvilagitasz a masik oldalra akkor kijonnek azok a nagy szarok a falbol es vegimehecc? van ott mit allitani ugyhogy probalkozzal csak -
Axl Rose #791 Hi. 67 %-nál a nagy magas tükörteremben hogyan kell lejönni, mert lennt beállítottam a tükröket, fennt is, és most a fény lefelé világít, gondolom lennt kell még tükröket tologatni, de hogyan jutok le ? Mert ahol feljöttem ott nem lehet lemenni. -
#790 ÁÁÁÁÁÁÁ. Deszar. Eddig nem akart ugrani. Valoszínűleg egy fél lépéssel hátrébb voltam. Egy ilyen marhaságon elakadni :)) -
OMax #788 hat ott ugrasz a spacevaL :) de felhuztad a nagy ajtot? -
OMax #787 nekem nem mutat semmi kepet... hol kell neezni? aaaaa
:))
most loadoltam megint es megoltem meg1x a csavot a vegen :) hatha valamit nem neztem de semmi :)) konnyeb volt ezt a csavot a vegen elintezni mint jatek kozbe 1 par harc... hm a jedy academi jut esembe:)... -
#786 Bocsika, de nem esik le merre kell menni.
-
OMax #784 hmm milyen kapcsolo gamestar? hol van az ? en vegigvittem 6 ora 15 perc alat szoval buszke vagyok :) es 1x se jottem ide segitsegert:_ -
yal #783 ez eleg ecceru volt pont oda nem neztem:) -
#782 Először is!
Kérlek küld el azt a mentést ide: [email protected]
A folyósón van egy tükör azt meg kel fordítani, a többi meg úgy állítani, hogy a fény mindegyiket érje! Érted? -
yal #781 elertem a tukros reszhez, a csaj bemaszott a lyukon es o most fentebb van mint en. hogyan kell a fenyt bekapcsolni a tukroknel ill. hol kell ott elindulni? osszes enemy halott de nemtom merre menjek>.< -
antijedi #780 hmmm, ha nincs vertex shader ako má nem is megy a game? királyos, ako fölöslegesen szedtem le 2cd-t, del... :P -
#779 Banyek senki nincs a csillároknál? -
#778 és ha kiütöm a falat, akkor ott mi van? 5 db kis floppy, amit fel kell venni, vagy mi? :P -
antijedi #775 :DDDD -
#774 én is erre gondoltam :P kella pöcsnek ide titkos kapcsoló, letöltöm a dc-ről a game-t 2 perc alatt :) -
antijedi #773 szvsz eccferüb ha megkeresed a cd-n amgát a progit, tuti ott vna valahol elrejtve :P -
#772 ezt olvasom a Gamestarban:
" Ha végigvittük a játékot, akkor egy titkos kis kapcsoló segítségével megnyithatjuk a Prince 1 és 2 régi verzióit. Nosztalgia rulez"
na de hol a péniszbe van az a titkos kapcsoló, azt már nem mondták el, hogy rohadnának + -
#771 bazz, nincs is ps2-m... -
#770 Nálatok nem volt olyan hogy elöjött ilyen sípolás szerü hang? Néha elmúlt ha visszamentem egy-két helyre,de volt olyan hogy úgy maradt. S csak sípolt itt nekem a hangfal. Mondjuk egy game restart megoldja. Meg annyira nem vészes,mert 85%-nál járok,s eddig 2* jött elő összesen,csak úgy kérdem. -
#768 Zaki mondjad ma' hogy Ps2-on hogyan kell az elso Princet aktivalni :) -
#767 jaja, nekem is tetszik :) -
#766 joooo fenn az a kép:-) -
#765 hát ezt most meg nem mondom, mert kiba bonyolult... -
raal #764 Hello. Haladok, 60%-nál ahol a teremben a köteleken kell himbálózni(aminek a végein eredetileg vödrök voltak), a 2. vödörnél nem sikerül úgy elrugaszkodni, hogy normális helyen meg tudjak kapaszkodni. Hogy kell?