Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazze de rohadtul megszenvedtem ezér a szerencsétlen 71% ért 😞((

Az a tükrös pálya szétb*szta az agyamat 😄

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Hát hölgyeim és uraim ez egy baszott jó gém. Egyrészt gyönyörûek a helyszínek, néha csak azért nézelõdöm, hogy gyönyörködjem a környezetben. Másrészt a feladatok sem unalmasak a könyvtár után járok mindig van olyan, ami addig nem volt, a harc is változik az új kardok megszerzése után. 70 valahány százaléknál járok kár, hogy mindjárt vége. Mikor jön a következõ rész?

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Köszi közben rájöttem

Knox
214 és 216! Semmi baj, csak 8 hozzászolást azért nem olyan nehéz visszaolvasni!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Besz@rok 😄DD 4x2Mbit bérelt vonal van alattam, és ez.....

nem akarok melózni ... brühühü

nem mintha sokat kéne, dehát akkor is itt kell üldögélnem a TV, meg a monior elött 😊

Bocs,tudom h mán volt.A fejre h kell átugorni az elején a kardokérrt?THX

kisficege
na,az elsõ cd lent van

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Supacow_

Ha fekszik az ugrás gombbal (space), felkel.

Knox
figyeld hogy mikor éri el a lába a falat, picit begörbíti a lábát, na ekkor nyomod az ugrást! ütemre! Érezd, ne töprengj😊!
ez tényleg a gyerekjáték egyes késõbbi részekhez képest!

Zsozso!

Nem olyan nehéz, próbáld meg. Késõbb még nagyobb szükséged lesz a kézügyességedre. Csak jó ütemben kell az ugrás gombot nyomogatni. TÜRELEM!!!

Azért jó a gamma mert kellõen nehéz és nem egy olyan mentek azt megyek tovább típus.

Most jutottam túl azon az csaj megvédõs részen kb. 1 órámba telt, már majdnem én is feladtam.

Kandurex

Nekem a párbeszédes rész halk. a többivel nincs gond.

Mocza
Kandurex
Hang problémára talált már valaki megoldást? Az effeketek egy része túl halk más része meg szól normálisan..😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ZSOZSO@
DDD egy mentésbbe nem tudsz esetleg segiteni?

Csõ!

Pedig más út nincs.

Spec akció+futás - majd ugrálgatás ide-oda.

Ez még túró most egy olyan résznél vagyok ahol meg kell védeni a csajt, de majdnem most törtem össze az egeret + a bill.-t. kb fél órája szarakszom a zombi õrõkkel, de mindig körbe vesznek és kinyirnak.

Üdv
mocza
ZSOZSO@

Itt járok de nem birok felugrálni faltol falig pedig azt irja nincs valami másik ut vagy nincs valakinek ez után egy mentése????

de jönnek ám... 😊 volt olyan hogy gondoltam elfutok melletük, és nem irtom le öket, meg is csináltam, de igy elbuktam 1 mentést, és ez nagyon gáz, igyhát visszatöltöttem, és széjjel csattam azt a homok agyukat 😊

végre egy game, amit nem nyomok le 3 délután.... 60% de elégem van belõle... aztán meg melo délután... 😄DDD

Bizony. Gyakás, futás, ivás. Csak így lehet. A végén a fater már gyerekjáték.

kisficege
én igy vagyok a gyûrük urával

kisficege
Még két óra és elindul a töltés?Amúgy az irányítása az milyen?

drex vagy xido ha nemtul megerolteto kuldjetek mar egy mentest a sultan zoo utani mentes kene koszi elore is egyceruen nemjutok fel a tetejere

Knox
Amikor lelassulnak, szürkék lesznek és a levegõben esnek lassan lefelé, na akkor ketté lehet vágni õket! tud majd még jo dolgokat😊!

mond ezt majd a 15. mentés után 😊))

Hát ez a csajvédõ pálya! Ez kész vazz! 5 perc volt még és darabokra töröm a billentyûzettel a monitort. De szerencsénk volt mindannyiunknak, mert sikerült. Valami haladó gyakótutoriál lehet szvsz. Túl egyszerûek is most már a gyakós részek.

Kandurex
Jah, tényleg! Ez a magikus dagger, miket fog még tudni? Most ott vagyok, hogy lessaítja az elleneket.

Kandurex
1ghz duron,256MB,Gef3 nálam 800X600 full minden frankón futt! 😄D

Ez játék nagyon LOL! Ez csávó kész csimpánz!! Hogy miket tud! 😄D

shaba23
eccerre?? a kurva...
Sziasztok. Miért lassú nálam a game, 512 Mbyte ram, 1.5G Intel P4, 64 Mbyte Gforce 3 Ti?
na asszem menek filmezni megint.... kb 2 óra mulva tok csak válaszolni ha kérdeztek esetleg 😊

mert nem elhelyezni kell öket, hanem mind a 4 et begyülyteni, és egyszerre felvinni a nagy körokhöz

mert a tetöröl kell leereszkedni a lécekre 😊)

shaba23
valaki elárulná végre a 4 világító rúd titkát? már elhelyeztem õket az ábra szerint, de nem történt semmi...tegnap este óta nem nyomtam a gémet mert ez a szar elvette a kedvemet...plíz helpmí
drex na ott jarok ahol a kepek vannak tod van az a nagyon magas terem ott kene feljutnom de ott lent van 3arboclec es nemtok felmaszni a 2.ra mert ugy kene hogy nekiugrok a falnak es megegyet ugrok a faltol az arbochoz de nemsikerul te hogy csinatlad?

5 kor keltem 😊

és nem kell végignézni a videókat... ugrás gomb ellépteteti 😊

Ja és elmeseélhetéd, hogyan nyírtad ki a geciket. Hiába kombózok le kettõt, a harmadiknál már körbevesznek és végem, mint a botnak.

Bazz reggel hatkor kelsz és azonnal game? Lol
Szal az még hagyján, hogy kibaszott nehéz és idegesítõ a nyilas rész, de ott az a kibaszott video, amit eddig kb 30* néztem végig, és végül, hogy még jobban érezd magad elõtte egy kilométerrel van mentés. Szal ezt a részt nagyon elbaszták szvsz, pedig eddig nagyon bejött a cucc, de még egy ilyen rész és dobom. Nem azért jáccom, hogy idegrohamomban szétverjem az egeremet.

ismétlés a tudás AnyJa

ez a legujabb ugye?

Köszi!

52.16 😊

51.16

Skacok!irjátok már le h milyen driveretek van fenn.mert nálam a 45.23 és nagyon vibrál a kép..THX elõre is!Vagy volt e másnál ilyen gond esetleg.Gef 4 TI videokarim van.

megint elakadtam 😄 hogy kell ugy csinalni hogy nekiugrok a falnak es ugrok meg 1-et a szobornal megtudtam csinalni de most nem pedig megint kene

zaki
jaja, az jó lesz 😊

hat 16X18 lenne a legmegfelelobb
na tovabbjutottam a nyilas reszen na ott volt hent boven tiz percig csak a nyisz nyasz ment

hát sajnos a macska-mászófa, és a csilis-bab gyártása... elvette a délelöttömet 😞(( pedig qrwajo a game... Tr elmehet.. az utcsó nagyon xar lett 😞

értem szavad mesterem 😊))

legközelebb 640x480... jo leszen ?? 😄

Ok köszi akko megy:-))

zaki
gyönyörûek a képek, de kicsit összepréselhetted volna õket, hogy a lassabb kapcsolattal rendelkezõ emberkék ne szívjanak 😊