Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bazz, én is kijöttem a csatornából, erre kint vagy 15-en vannak kint kb összesen, kiba nehéz õket legyûrni...
Már én sem emlékszem, de nem a falon futva és onnan elrugaszkodva kell azt az oszlopot elkapni. Van egy két ilyen hely.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az Audio virtualization-al próbálkozz.
"vessetek a mókusok közé" :)
JÓ REFLEXEK ÉS KÖTÉLDEGZET LEHET A MEGOLDÁS 😄DD
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Milyen gépigénye van ? Elfut egy 900Mhz-es 256Mb Ram-os GeForce 2 Mx/400-ason? vagy szaggatni fog?
Egyes efektek és párbeszéd hangjai kimaradnak nekem a játékban. Pl. amikor az elején megszerzem a kis tört egy nagy szikla zuhan felém teljesen hangatlanul. Valami öttlet mi lehet a gond?
Valaki léci segítsen!!!
33% -nál járok ott, ahol fel kell venni a mágikus kardot, felveszem, de onnan hogy aturóba lehet lejönni, merthogy le kell nem???
Elõlre is Köszi!
33% -nál járok ott, ahol fel kell venni a mágikus kardot, felveszem, de onnan hogy aturóba lehet lejönni, merthogy le kell nem???
Elõlre is Köszi!
14%-nál, a Booby trapped Courtyyard-nál hová a gányba kell mászni??
Középen látok egy rudat, de sehonnan nem érem el ugorva-mászva.Kétoldalt meg messze vannak az épületek...
Köszönöm!
Középen látok egy rudat, de sehonnan nem érem el ugorva-mászva.Kétoldalt meg messze vannak az épületek...
Köszönöm!
Hi! Ha valki már túlvitte azon a részen amikor ki kell nyírni a homokká vált fatert, az pls. küldje már el a [email protected], mert fél óráig gyilkoltam ,de szart sem ért.😞
ACER Aspire 5738ZG
Most nem esik le hogy pontosan hol is vagy... De az ilyen részeknél kell tartani egy kis szünetet, aztán másodszorra biztos sikerül 😛
Én mondjuk nem áldoznék rá annyi pénzt, mert végigtolom 2 nap alatt és annyi. Max ha 4-5k-ba kerülni leárazottan, akkor talán.
Én mondjuk nem áldoznék rá annyi pénzt, mert végigtolom 2 nap alatt és annyi. Max ha 4-5k-ba kerülni leárazottan, akkor talán.
háát, én még nem nyomtam a t3-mal, pedig megvan. sztem mindenképpen érdemes beszerezni a játékot, nagyon el van találva. az irányítás ami kicsit idegesítõ, néha szarul mozog a kamera, meg ilyenek, de nekem nagyon bejön a progi.
Látom "annyira nem" szídjátok ezt a játékot. Szerintetek érdemes beszerezni. Nem fog a sírba kergetni mondjuk mint a T3: war of machines???????
hááát bazzeg, egy hülye ugra bugra résznél vagyok, amikor ilyen keskeny falakon kell ugrálni, közben meg van egy csomó sas, amit alig lehet leszedni, na mind1, megcsináltam egészen a végéig, asszem és nem tudtam lemenni a kapuhoz, ill átmenni a túloldalta, hogy rálépjek a kõre, ami felemeli a kaput, pedig 6X visszajátszottam az eseményt, de nem sikerült, most meg kezdhetem elõlrõl az egészet, tisztára elment tõle a kedvem, nem is jástzom többet, inkább majd holnap folytatom, mert teljesen felb*szta az agyamat ez a rész...
Valaki léci segítsen!!!
Elõlre is Köszi!
Elõlre is Köszi!
Csatáknál annyi a lényeg hogy mindig mozgásban kell lenni, meg nem szabad elfeledkezni arról, hogy a jobb egérgomb az bizony a védekezés 😊
helló!!
az lenne a problémám,hogy akad a játék.(tudom a readme-ben írja hogy nem jó a gforce4 mx-es 3d-kártya)nakem Gforce4 MX440 8x-es van.
mit lehetne csinálni,hogy follyon a játék?
az lenne a problémám,hogy akad a játék.(tudom a readme-ben írja hogy nem jó a gforce4 mx-es 3d-kártya)nakem Gforce4 MX440 8x-es van.
mit lehetne csinálni,hogy follyon a játék?
Akkor azt a csatát nagyon fogod szeretni, mikor egy 3 négyzetméter alapterületû kis szar liftbe leszel bezárva a csajjal egyszerre 7-8 zombi társaságában. Ráadásul ezek már upgraded zombik mert nem lehet rajtuk átmászni, mert ledobnak. Ja meg mellette még védd meg a csajt is, aki szerencsétlen csak nyilazik 😛 Azzal a résszel elvoltam egy ideig...
Hehe lesz még keményebb is. Hasznos a fejen átugrás és hent, vagy a falról ugrás és kasza. Késõbb a csudatõr is fel lesz turbózva hasznos dolgokkal. Szal kitartás.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
vazze, most tartok még csak 19 %-nál, de már nem 1 olyan csata volt, hogy majd behugyoztam, mire kiírottam a sok zombit
bazzeg, hogy tele van a faszom a játékkal: elérkeztem egy olyan részhez, ahol a gádzsit kell megvédeni, a sok buzi zombi elõl, de vannak vagy tizen, és leheteten õket kinyírni 

jaja, gondoltam én is, na majd mindjárt megyek vissza játszani, és továbbnyomom, de azért thx a tippet 😊
Az alsókkal kezdjed a többi értelemszerû
bazz, most elakadtam, mert ott vagyok 10% után, amikor középen van vmi szerkezet, amivel fel kell szedni 4 rudat vagy mit, és nem lehet akárhogyan mozgatni, és úgy kell legfelülre érkezni, hogy mind a 4 rudat felszedted, hát elég komoly, egy kis logika kell hozzá, na majd mindjárt tovább viszem, kicsit megyek nba-zni 😊
Ééés én is végigtoltam!! 😊 Na így visszagondolva a gamera, nagggyon kellemes volt! Lendületes játékmenet, egyszer sem lassul be vagy válik unalmassá, iszonyatosan király harcok (látványosak, van bennük kihívás és könnyû az irányítás), és a vége is tetszett az egésznek. A végén a boss-al való küzdelem nem volt olyan nehéz mint vártam, de nagyon élveztem mert jó technikásan kellett küzdeni.
Szóval igen kellemeset csalódtam ebben a játékban, azt hittem valami idióta ugra-bugra f@szság lesz, és kiderült hogy az év egyik legjobb stuffja (legalábbis számomra). Az egyetlen negatívum talán a kicsit egyszerû puzzle-k, lehettek volna gondolkotatóbbak is, de hát legalább voltak benne).
Szóval igen kellemeset csalódtam ebben a játékban, azt hittem valami idióta ugra-bugra f@szság lesz, és kiderült hogy az év egyik legjobb stuffja (legalábbis számomra). Az egyetlen negatívum talán a kicsit egyszerû puzzle-k, lehettek volna gondolkotatóbbak is, de hát legalább voltak benne).
vazz, én most vagyok 10%-nál, 1ik részt vagy 10X kellett újra nyomnom, mert nem tudtam, hogy hogy kell leugorni, de a végén már hála istennek rájöttem, éy ilyenkor szokta az ember mondani, hogy mekkora egy barom vagyok, hogy ezt nem tudtam 😊
Nem azt mutatja hogy min mentél át, hanem hogy min fogsz 😊 Szóval valami jövendõmondás dolog az egész, néha ad jó tippeket.
Én már valahol a befejezésnél járok asszem, de elvették a tõrömet úgyhogy ha meghalok akkor slussz... Persze ellensúlyozza ezt az új kard, ami már egy csapással kinyiffantja a legtöbb mobot, és le se kell szúrni õket tõrrel 😛
Én már valahol a befejezésnél járok asszem, de elvették a tõrömet úgyhogy ha meghalok akkor slussz... Persze ellensúlyozza ezt az új kard, ami már egy csapással kinyiffantja a legtöbb mobot, és le se kell szúrni õket tõrrel 😛
hehe az a jövö... azt mutatja mi fog jönni... soxor lesz rá szükséged 😊))
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
na, már kemény 7 %-nál járok, nagyon tetszik a game. cool az a kis videó is, ami elmentés elõtt van fekete-fehéren, amikor röviden bemutatja, hogy milyen részen mentél át
Csõ!
Lenne egy kérdésem!
A homokcsávóvá vált fatert hogy a menkübe lehet kinyírni. Kösz.
Lenne egy kérdésem!
A homokcsávóvá vált fatert hogy a menkübe lehet kinyírni. Kösz.
ACER Aspire 5738ZG
Most fejeztem be. Nagyon kira a vége. Zsír sztori, fasza játékmenet, habár a közepe kicsit uncsi. DE kira a game.
húúú vazze, én most kezdtem el kezdeni játszani, és nagyon bejön... iszonyat jó az egész grafika nagyon ott van, irányítás kicsit fura, de meg lehet szokni, kamera nagyon cool, ahogy ráközelít az akcióra, zene is ok, csak kicsit gáz, hogy nincs quick save, de nem olyan vészes a dolog. ja és jól látom, hogy nincsenek nehézségi szintek a játékban, mint pl a gta sorozatokban, vagy a mafia-ban?
Én úgy tudom valahogy lehet az idot gyorsitani is, de eddig nem derült ki hogyan! Ha valaki tudja írja le, kösz.
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Hello mindenkinek! Szeretném kérdezni hogy ki milyen speciális támadásról tud a törrel. Én tudom a fagyasztást, az idõ lassítást, meg van olyan hogy egybõl kiszívja az életet a mukikból, de az ritkán jön össze, azt hiszem úgy kell hogy mögé ugrik az ember és akkor kell szúrni. A súgó mikor megkaptam azt írta hogy maximális töltés kell hozzá (fehér csíkok) és a spec action + tõr-t kell nyomni. Hát nem nagyon jön össze. Aki tud még valamit az irja le, legyen olyan kedves. Mindjárt végzek a játékkal, de így nagyobb élvezet lenne. Tudom h kiírja mindig h mit lehet vele csinálni mikor elég lelket szívtál ki, de legtöbbször a csata közepén volt, így nem volt idõm elolvasni.
Elõre is kösz a segítséget.
Elõre is kösz a segítséget.#330
Gombokkal a karaktert, egérrel a kamerát irányítod. Egész jó, bár lehetne egy kicsit jobb.
Nah rájöttem, tényleg bug. Félreértettétek. Mikor másodszor húzom meg a kapcsolót, és rájön a manus, hogy a csajnak kell meghúznia a másik oldalról, és ordít neki, a csaj egyszerûen nem megy oda, beragad.
De aztán kiderült, hogy az volt a baj, hogy még melõtt átmentem a hídon, nem szedtem fel a csajt az elõzõ épület bal oldaláról 😛 Vissza kellett mennem érte, megvárnom míg leugrál az állványzatról, velem jön, aztán már minden ok volt. Szal az volt a baj, hogy én nem vettem észre a könnyebb utát (az állványzatot), hanem visszamentem a csapdákon keresztül, a program pedig annyira betonscriptelt, hogy ez neki már túl sok volt. 😛
De aztán kiderült, hogy az volt a baj, hogy még melõtt átmentem a hídon, nem szedtem fel a csajt az elõzõ épület bal oldaláról 😛 Vissza kellett mennem érte, megvárnom míg leugrál az állványzatról, velem jön, aztán már minden ok volt. Szal az volt a baj, hogy én nem vettem észre a könnyebb utát (az állványzatot), hanem visszamentem a csapdákon keresztül, a program pedig annyira betonscriptelt, hogy ez neki már túl sok volt. 😛