2788
-
raal #902 Hello. Végre tegnap a végére értem én is. Hát mit mondjak, szerintem szuperjó a game. Tényleg kicsit könnyű,csinálhatták volna nehezebbre is, de remélem lesz majd folytatás. A kameranézeten több helyen javíthattak volna, ráadásul volt több olyan nézet, ahol lehetetlennek látszott, hogy at tud ugrani vagy eléri és mégis. A legtöbbet talán én is a liftben szenvedtem. Nagyon ki volt ez a game találva. Kár hogy részemről nagyon ritka, hogy egy game így megfogjon. Köszi a segítségeket, ahol elakadtam. Ja és mennyit számít a védekezés is! -
#900 miért nem? én még biztos elő fogom venni a játékot -
#899 Ilyenkor könnyű a Buddhistáknak:DD
Azok majd a Reinkarnáció után is lenyomják:DD -
yal #898 most igy belegondolok, tok gyorsan vegignyomtam, tokre teccett de az eletbe nem fogok mar vele ujra jaccani ez a baj:( -
#897 na, én ezt a Prince of Persia-t felfüggesztettem egy időre, mert egyszerűen nem tudok normálisan harcolni.:-) -
Axl Rose #896 Szerintem akkorát keféltek, hogy zengett az egész palota :)
A pali azért készült ki annyira, és nem ébredt fel akkor, amikor a csaj elcsórta a cuccait :) -
#895 SPOILER!
Egyébként szerintetek ott ahol a csobogásos hangot követtük,ugye utána van egy érdekes jelenet,szal ot kamattyoltak? (bár ugyi utána kiderül,hogy lehet,hogy csak képzelte a csávó) -
#894 Nehéz lett volna orgiát rendezni,mivel SPOILER!!!!
a csávó visszatekerte az idöt,s a csaj még nem is ismerte akkor...... -
#893 hát ja, a vége nem volt vmi nagyon nehéz, a liftben többet szenvedtem -
yal #892 vegigtoltam a jatekot:)
aszittem a vegen nagy orgiat rendeznek de elmaradt:( -
#891 De lehet! Nekem mindent lehet!:-)))
(egyébként nem biztos,nem emlékeztem pontosan,de mintha én falon futkároztam volna ott) -
Axl Rose #890 Biztos hogy így csináltad, mert másképp nem lehet :) -
#889 Jó az avatarod -
#888 és utána csekkold a #873-as kommentemet,mert az jön,mielött megkérdeznéd. -
#887 mindig oda menj be, ahol a csobogást hallod -
yal #886 kozelitek vegefele, jott a varazslo es leluzuzott a melybe vmi sirokhoz, szaladtam egy csigalepcson 20 percig aztan leertem egy helyre ahol mindenutt ajtok vannak, de nemvagom mi a jo sorrend vagy mi alapjan lehetne megnezni mi az -
#885 na, én a 630-as képen látható középen lévő állvány előtti kapu felett jöttem le (amelyik oldalon a tüskék vannak a földben) -
#884 Én nem így csináltam,erre biztosan emléxem.
Ez is mutatja,hogy több féle képpen meg lehet 1 dolgot csinálni.(persze azé ez olyan sok helyen nem fordul elő. -
#883 pedig nem nagy szám... amikor az utolsó tükröt a helyére tolod, akkor a bevert fal mögött lévő mozdíthatatlan fényforrás-féle valami mögött kell leurgálnni a falon, pontosabban kapaszkodsz, lefelé-ugrasz-kapaszkodsz lefelé-ugrsz, ennyi -
#882 Ahol a fenti 2 tükör van,ott az egyik szélen nincs korlát,na ott kell falon futni asszem. -
#880 jajó, kicsit kést vagyok
bazz, én is a hosszabb utat tettem meg, na mind1, úgyi már túl vagyok ezen a játékon (is). de legközelebb majd arra fogok menni :) -
#879 hehö?
Nem érteni kérdést! -
RYAN MCKEAN #878 HONNAN TUDTOK LEVENNI EGY JÓ SERVERT!!!!
SEGÍTSETEK MÁR ÉS EL HÚZOK UTÁNA! -
A Poén az,hogy köszönöm,hogy megpróbáltál segíteni,de én semmilyen segítséget nem kértem.csak mint érdekes dolgot megemlítettem.
Remélem azért nincs harag! -
#876 Hát igen,pedig ezt több helyen is kell a játékban,az "ugrás a falra,s egyböl visszaugrás"
Arról nem is beszélve,hogy sok helyen csak ilyen 2 fal közötti ugrásokkal lehet továbbjutni. Úgyhogy be kell a ritmust gyakorolni rendesen:-)) -
#873 A fenébe,na szóval,így:
-
#872 Nem jól csináltad,mert így kell:
-
#871 bazz, nem emléxem rá már pontosan, nekem így rémlett, örülj neki, hogy legalőább megpróbáltam segíteni -
#870 Most ezt mié mondod?
Én már rég megcsináltam ezt a részt,a hangsúly azon volt,hogy a visionban a piros utat mutatja,holott a sárga úton simán hamarabb eccerübben,illetve kevesebb denevérrel ugyanoda jutsz,ha felugrálsz. -
#869 fent, ahol a hosszú cső van legfelűl, úgy emléxem, hogy a fal felé kell fordulni, amikor a végéhez érsz, ráugrani, a falról vissza a feletted lévő csőre, valami ilyesmi rémlik -
#868 Na mégeccer,szal erröl van szó:
Nincs fennt rajzprogim,csak paintben csináltam,szal csitu a csoda írás miatt:-))
-
#867 Hmmm ez nem sikerült:-)) na majd megnézem mi a gond. -
#866 Na erröl beszéltem.
A vision a piros utat mutatja,de ugrálgatással fel lehet simán menni a sárga uton (remélem sikerül a képbeszúrás:-)
-
#865 Ez azért van mert a játékban 2 tükrös rész van.
Van a könyvtár meg késöbb a ...... majd meglátod.
A másodiknál már könnyü a dolgod,mert túl vagy a játék nehezén. Onnantól már a harc is nagyon könnyü.
Egyébként sztem a vége eléggé könnyüre sikerült. Szal aki túléli,illetve megcsinálja a liftet,onnantól már sétagalopp a játék!:-) -
#864 Naggggyon szépen köszönöm,letöltöttem, remélem a többi azért menni fog, bár ahogy olvasgatom, kib*szott nehéz részek lesznek, de állok elébe, betartok minden jó tanácsot, de ennél a résznél tovább megyek így. -
#863 Köszönöm a tanácsot. Egyébként eddig, mindig megcsináltam ivás nélkül a harcot, és nagyon tetszik. De eleve, most mire odaérek a harchoz, nem teljes az életcsíkom. Na meg ugrálok én ezerrel, soxor már azt sem látom, hol vagyok, sikerül sokat lecsapkodni, a tört is beléjük szúrom, de állandójan újra termelődnek, és már a bárdosokra nincs elég életem. Ezért gondoltam, hogy innék, de újabban, magamhoz veszek egy üveg ásványvizet, azt iszok én. -
balty #862 A falról való elugrás szokszor hasznos. 2* megnyomod az ugrást a fal felé, ekkor elrugaszkodik 1 ellenfél felé. Ütsz 1 egyet a karddal majd szúrsz a dagerrel és annyi is az ellenek. -
#860 köszi már lehoztam. de most,hogy Shaman leírta, lehet, hogy megpróbálom még egyszer max kétszer. -
#859 Itt egy másik link, ha az előző nem menne... -
#858 Ez végig megmarad. Öld le a zombikat,majd a végén a fattert. Lesz vagy 16 zombi. Minden csatánál így lesz. 4-nél több nem fog eccerre támadni,de mindig születik új,de eccer majd elfogynak. Véges a számuk.