2788
-
#991 higy=hogy :) -
#990 52.16-osat töltöttem le. Nekem azzal müxik. Nem tom higy azzal megy-e. BIZTOS!!!! -
#986 Vissza kell állni asszem arra a világos szarra...utánna a csaj elfordítja még, majd fel kell mászkálnod a falon -
#985 én mielőtt kiirok valamit cd-re, kivétel nélkül feltelepitem a gépre (egyáltalán megy-e).és ha jó,akkor mehet a burn image.nero-t én sem ajánlom....alcohol120% vagy clonecd.nekem ezek jöttek be legjobban! -
raal #984 Már nem emlékszem pontosan, de vagy nemcsak egyet kell fordítani a hídon, vagy a falon kell futni. -
#983 gondolom nem eredeti a gém...milyen progival írtad ki CD-re? Ha Nero-val, akkkor baszhatod, ki kell írni újra....ha ki sem írtad, akkor égesd ki.... -
Davidsned #982 Itt merre menjek miután 1-et fordítottam azon a hídon?
[IMG][/IMG] -
#981 Semmi gond. -
Isegrim #980 Sry, én a PoPot most töltöm, nagyjából hasonló kategória. Ha nagyon zavar az a két sor, akkó bocs. -
#979 Nem gond. Majd megszokom. Egyébként ász!!! -
#978 Szerintem ezt nem ide kellett volna beraknod!!!!
-
Isegrim #977
Bocs beloffolok, de akit érdekel csekkolja ki a Conan topicomat :
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1072015358 -
#976 pedig elég sok ugra-bugra van a game-ban :) -
#975 Mükszik. Eléggé Cool game. Picit idegesítő ez a sok ugrálás itt az elején... -
#974 Rendben. Megpróbálom. Köszi. -
#973 próbáld meg a vga drivert frissíteni, dryden-nek sikerült -
#972 Vazze miért szaggat??? A gépem: AMD 2500+, 512mb, Gefoce4 Ti 4200????? Frissítés v. mi? Please help! -
#971 Már csak 58 perc és lejön a 2cd!!!!!!!!! -
#970 Thx. Remélem meglesz. -
#969 jó szórakozást :) -
#968 Most végre valahára elkezdtem letölteni!!!! Ma már játszni fogok. -
#967 nincs mit -
raal #964 Zakinak igaza van. Az 52.16-os driver-rel tökéletes lesz. -
#963 fogalmam sincs, tedd fel a legújabb drivert... -
#961 ok, majd ha végzek a Syberia-val, csak nem nagyon játszom vele mostanság -
raal #960 Zaki! A Mysterious Journey II-t kezdd már el, megnézzük abbann ki kinek tud segíteni! :-) -
raal #959 vissza kell menni a vermen keresztül az előző szobába, ott oda kell tolni a kockát a létra alá. Ennyi -
Davidsned #958 Köszi! Amúgy sikerült megint elakadnom, de most egy csomószor megnéztem a látomást és annyit láttam, hogy a következő nagy teremben (a látomás végén) egy létrán kell felmászni (asszem egy a kardhoz). Mindent megcsináltam (leeresztettem a vizet, kinyitottam azokat a réseket és bedobtam rajta azt a követ ami ott volt), de ezután nem jöttem rá mit kéne csinálni. Pls help...
[IMG][/IMG] -
ronhaven #957 Davidsned:Hatul huzd ra a vazat a sarga smiley-ra a foldon.
Ha meg elakadsz nezd meg a videokat amit menteskor bead. -
#955 lemész átmész a túloldalra, falra ugrasz, onnan a rúdra, rúdról megint a falra, onnan vissza a rúdra, onnan pedig átugrasz a földre. -
Davidsned #954 Rendben van, átmegyek a másik oldalra és fel is ugrálok, de aztán ott meg zárva van az ajtó ezért nem tudok semerre sem menni (csak vissza). Ekkor mit csináljak? -
#952 kapaszkodj le, és ugorj, és ezt újra -
Davidsned #951 Nah megcsináltam. A csajt elhagytam csak az volt a gond :-)
Itt viszont megint elakadtam. Mit kell csinálni?
[IMG][/IMG] -
Davidsned #950 Nah rájöttem már: a csajt elhagytam és ezért volt folyton gameover. Legközelebb már erre is figyelek :-( -
#949 ííí bazz, ez komoly, még nem is hallottam ilyesmiről... fogalmam sincs mi lehet a baj... -
Davidsned #948 Bocsesz, megint ügyetlenkedtem. Nah szóval ez az. -
Davidsned #947 [IMG][/IMG] -
Davidsned #946 -
Davidsned #945
Ennél van egy kis gondom: ha elindulok akár előre akár hátra max. 3 másodperc után egyszerűen game over üzenetet kapok minden ok nélkül (nem haltam meg). Azért érdekes mert eddig nem fordult elő, de most egyszerűen nem tudok tovább menni az említett hiba miatt. Tud rá valaki esetleg megoldást? Vagy jelent már meg patch ami esetleg javítja? Pls help... -
#944 Hi!
81%-nál a Visionba azt mutatja, hogy a liften vagyunk és én össze-vissza ugrálok és szupergyorsan ütöm a zombikat.
Nem tudom, hogy kell előhozni ezt a mozgást.Lassításra is kb. 50-60%-nál jöttem rá:)
help plz