Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Vizet meg nem tudok inni, valahogy harc közben nem akar, hiába megyek oda. Egyáltalán lehetne inni, hogy feltöltsem magam? Kifog rajtam ez a game úgy látom.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
nemtom, hogyha nem jutok valahol tovább, akkor ugye egybõl visszanézem a visiont.
TE is tedd ezt:-)
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Ott tartok, ahol egy nagy teremben vagyok, a közepén van egy kiemelkedõ rész lépcsõvel. Abban egy tócsa+egy "gomb".
Ott megcsináltam mindent, a kis szobában azt a tekerentyût is eltekertem, de innen megállt a tudomán! Mit kell csinálni?
Ha nem értelmesen írtam le akkor majd rakok be képet
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Ha elolvasta kérem tépje össze!

az ominózus részen nem jutottam amúgy túl, a tesóm vitte tovább. leborulok nagysága elõtt

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
szal a liftes utáni rész, amikor le kell menni a csigalépcsõn, és legalul van egy szökökút, körülötte sok kis kapu. na mi a megoldás, mert mind1ikbe bementem, és egyik se volt jó... kész vagyok már ott is, járkálok körbe-körbe, mint egy barom, de nem találom a bhelyes utat

most meg vmi liftben vagyok, na az sen egyszerû, néha olyan szarul mozog a kamera, hogy semmit sem látok, az meg nem valami jó 😞

itt 1 kép, hogy hogy ais vagyok pontosan, hátha ez segít

, éjfélig talán végig is nyomom, aztán jöhet a Syberia