Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
passz... miért fontos?

és melyik CD-t kéri? arra nem emlékszel?
zaki
én úgy tudom, hogy kell neki cd

Úgy tucc inni, ha elõtte elteszed a fegyvereidet. Cancel gomb.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Egy rövid kérdésem lenne: Kéri a játék a CD-t induláskor? Vagy fut CD nélkül is? Thx
Eh, bocs a sok kihagyot betüért

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az szerintem az ominózus 33%-nál van. Kétoldalt ugrálj ela a karokig (az elsõ oldalon félig nytja ki a kis zsilipet a másikoldali fulra). A igy kelettkezett zsiliplyukon kökd le a követ, majd menj vissza a csapdákon át a fürdõterembe. Ott az elõbb lelökött követ told le a kisvízesése és aztán a létra al. Onnan egyszerû már.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bogyoka
Én a 14%-nál tartok, ott ahol elõször kell vigyáznom a csajszira, de egyenlõre 3. napja küszködöm ezzel a harccal, és én halok meg állandóan, pedig ugrálok, mozgok, ütök, vágok, a törrel is leszúrkálom õket, és már tiszta ideg vagyok. Vagy valami újabb harci taktika, amit megszereztem, csak nem figyeltem?
Vizet meg nem tudok inni, valahogy harc közben nem akar, hiába megyek oda. Egyáltalán lehetne inni, hogy feltöltsem magam? Kifog rajtam ez a game úgy látom.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

wizy
én is pont ott tartok.
nemtom, hogyha nem jutok valahol tovább, akkor ugye egybõl visszanézem a visiont.
TE is tedd ezt:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

zaki
szerintem nyomd be azt a képet, mert most így nem nagyon vágom a dolgot...

zaki
iszonyat komoly, öröm volt harcolni vele 😊 nagyon tetszett a game, az év 1ik legjobb játéka

Ja látom teccett. Azért írtam, hogy az elõzõ nem csúzli, mert hamarosan elveszik, meg a következõ nagyon brutál.

Na milyen az utsó csúzli?

FH ToMmY
skacok!
Ott tartok, ahol egy nagy teremben vagyok, a közepén van egy kiemelkedõ rész lépcsõvel. Abban egy tócsa+egy "gomb".
Ott megcsináltam mindent, a kis szobában azt a tekerentyût is eltekertem, de innen megállt a tudomán! Mit kell csinálni?
Ha nem értelmesen írtam le akkor majd rakok be képet

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

zaki
jeee, végigtoltam a gamet... nagyon kúúl kis game volt, még biztosan játszani fogok vele a késõbbiekben, habár a vége kicsit lehetett volna nehezebb is, csakúgy, mint a Max Payne 2-ben...

zaki
hát eléggé gázos a végén, amikor a várnak a falain kell ugra-bugrálni, meg mászkálni... el is jutottam majdnem a bejáratig, már csak le kellett volna jutnom vhogy az alattam lévõ csõszerûség közt, csak hát leesetem, azán most kezdhetem az elejétõl... azért egy kicsit gáz, hogy most már nem lehet visszatekerni az idõt...

zaki

Csak aggódtam.

Ha elolvasta kérem tépje össze!

Faki
Félt, hogy kocka fejed lesz

zaki
miért kérded?

zaki
mikor hogy. mondjuk ma 7 órát, de valamikor 10-12-t, valamikor 6-8-at, van amikor nem is alszom, csak másnap

Zaki mennyit szoktál aludni?

zaki
vazze, már a 90%-nál tartok, éjfélig talán végig is nyomom, aztán jöhet a Syberia

zaki
loller milyen az új csúzli 1 ütés-HALÁL

zaki
jeee, megvan a kard

zaki
hát nem tudom mire gondoltatok, de most épp a tükrös résznél szenveddek, sehogy sem tudom megcsinálni

wizy
nah, megvan. Most már a 33%nál tartok 😊
az ominózus részen nem jutottam amúgy túl, a tesóm vitte tovább. leborulok nagysága elõtt

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Faki
Ez után jön a játék legjobb része 😊

De most jön a játék legjobb része pont azért mert a kardodat ellopta!

zaki
vazze, megvolt a csaj, megvolt a fürdõ is, a köv résznél már nincs semmi fegyverem, király 😊

zaki
na, most már egy emelettel feljebb jutottam, de vagy 5X mentem be, ahol csobogást hallottam, és azután jutottam feljebb, nam ost kíváncsi vagyok hol b*szom el 😛

Ahol csobogást hallasz oda menj be!

zaki
vazze cool a logodban az a kis smiley

Azt hiszem, hogy ott a kiugró sziklarész oldalán kell csimpaszkodni és és csak simán átmászni, a másodikra.

zaki
hát most ezt így nem vágom, esetleg ha 1 képet benyomsz talán...

zaki
printscrre-nt nyomsz, és a játék könyvtárába elmenti bmp-be

hello. segítsetek már lécci. egy biztos egyszerû résznél elakadtam, úgy 9% környékén, azután miután a hercegnõ átmászik a fal alatt, leverem a pár bogarat, majd be kell mennem egy terembe, ahol oszloról oszlopra kell ugrálni. 3 szintes a szoba, a második szintenúgy középtájon van egy kiugró sziklarész, ahova egy oszlopról le tudok ugrani. Na most ez a szikla mellett van én úgy látom 3 kis kapaszkodó egymás alatt, de nem tudok a legfelsõre dehogy sem ráugrani. Hogy kell?
zaki
ezt kérdeztem én is 😊))

zaki
megint kellene egy kis help 😊

szal a liftes utáni rész, amikor le kell menni a csigalépcsõn, és legalul van egy szökökút, körülötte sok kis kapu. na mi a megoldás, mert mind1ikbe bementem, és egyik se volt jó... kész vagyok már ott is, járkálok körbe-körbe, mint egy barom, de nem találom a bhelyes utat

zaki
na már megcsináltam 😊 érdekes akkor sokkal jobban nyomom, amikor már alig van életem 😊

Csakhogy itt nincs sok helyed menekülni, meg a gádzsóra is rámásznak hamar. Én azért drukkolok neked, de azért késõbb még benézek hátha kell a segítség.

zaki
ha az elõbb sebzés nélkül legyilkoltam vagy 15 gitárnyakú parasztot, akkor itt mindennel fullon csak nem lesz akkora probléma 😊 igaz, most állok neki negyedszerre, de majd csak lesz vmi

Ja lift az kemény. Ott kaptam a második sírógörcsöt.

zaki
hú bazz, teljesen kész vagyok. az elõbb úgy nyírtam ki vagy 15 szõröstalpút, hogy csak 1 ütésem volt hátra, szal védekezés ott eléggé kellett 😊

most meg vmi liftben vagyok, na az sen egyszerû, néha olyan szarul mozog a kamera, hogy semmit sem látok, az meg nem valami jó 😞

zaki te csak a képeket akarod betenni

zaki
na jól van, már tárgytalan a dolog

zaki
na, 75%-nál vagyok, a köv részt megcsináltam teljesen, vision-t is visszanéztem, szal a végén vagyok a bajom az, hogy amikor visszatérek az udvarba, a csaj megáll a kapuban, nem akar onnan tovább menni, pedig most nyílt meg az 1ik kapu az udvarból, ahol a falon van egy lyuk, gondolom oda kellene bemásznia csajnak, de sajna megáll a kapuban. szal gondolom én csinálok vmit rosszul. de mit? itt 1 kép, hogy hogy ais vagyok pontosan, hátha ez segít

Nem nagyon tudok segíteni. Vissza kell ugrani és kész.

Tudom, de nem azért mondom. Majd meglátod.

zaki
jóvanna csak 1 kis szleng volt