Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FH ToMmY
Köszi! De valahogy nem akar feljebb jutni
Pedig ugrálok falrol falra

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

tibor16
Nnna elkezdtem. Háááát qrva látványos az biztos! Nagyon emlékeztet a régi jó ügyességi 2D-és játékokra. Én is nagyon élvezem, mintha visszamentem volna az idõben, de a barátnõm kisfia, nnna az le fog petézni, az biztos 😊))

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Met
nini😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

EZ AZZ!!! KELL!! JÖJJÖN!!! Köszi az infót!
zaki
lesz, ne aggódj...

Ácsiii! Van ebben a játékban olyan tüskés csapda, ami anno a POP-ban volt? Mert nagyon jó lenne ha lenne, meg mondjuk akkor már értem, hogy mire jó az osonás/gyaloglás típusú mozgás... Szóval??
A pszichológusod telefonszámát készítsd elõ, ha nekiállsz!

Nahh, tegnap én is felraktam a gémest. Háááááááááááát. Szóval jó. Szép. Látványos. Irányítás az kicsit ízé, de gamepad-el és bill-el is játszottam, végül is mindekttõvel okés, csak kicsit körülményesebb, mint az átlag. De jó lesz ez. Biztos végigviszem. Ivás a vízbõl az kifejezetten tetszett. Az viszont nem, hogy a harc során a gép extra mozdulatokat vet be, holott én csak egy sima ütés gombot nyomtam. De látványosnak nagyon látványos, csak azért mégis. 2 órát nyomtam eddig vele: De jobban tetszik már most, mint a Max Payne 2. Legalábbis ami a környezetet, csatákat és az ügyességi (nahh kissé gondolkodtató) részeket érinti. De végijátszás után tuti delete. Amolyan egyszeri oszt nagyszeri játék ez. MP2 -t biztos végigviszem mégegyszer. Szóval az tartalmasabb ilyen szempontból. De 2 óra még nem elég, lehet bevadulok oszt kettétolom ezt is , de jelenleg emez álláspont negatív csorba még. Váááááá!
zaki
jaja, néhol te leszen öngyilkos az idegességtõl 😊))

tibor16
Megvan a gamma, de azok után, hogy olvasom a beírásokat, hogyasszongya - kitépi a haját meg megszúrja magát (bocs ha nem pontos). Milyen öngyilkos játék ez? 😊))

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Lacc
A középen levõ két fal közt fal-ugrálással felugrálsz. Így feljutsz valamelyik tetjére, aztán végigsétálsz rajtuk, és látni fogod hogy van egy kiálló gerenda a szemközti falból, amire át tudsz ugrani.
FH ToMmY
Megint én 😊
52%nál járok! Mit kell csinálni? Ez az a rész ahol a madarak vannak, de NEM támadnak meg. És van sok kõfal össze vissza, sok rácsozott résszel együtt! Pls Help Meee

Köszi megoldottam, fejétõl bûzlött a hal, mert megnéztem a visiont 4-5ször, és a szobrot sem toltam a kapcsolóra, és így a víz sem volt még leeresztve, és azért nem tudtam feljutni a párkányra, mert csúszott a lakkcipõm 😊

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Faki
Legjobb trükk a nem hosszúkardos, bárdos arcok földrefektetésének módja, ha átugrasz a fejük felett és rányomod a kombót. Ilyenkor a többiektõl is eltávolodsz, meg hát a célszemély általában a földre is kerül, szal lehet döfni. Csak a hosszabb fegyverrel rendelkezõket így nem lehet becumiztatni. A többiket általában ezzel a módszerrel szúrtam gerincen 😊

Há' de a rúd az nagyon magasan van, a párkányra meg nem lehet felmenni a falon, mert csúszik a cipellõm a víz miatt 😊

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

wizy
odamész, felugrasz az elsõ rúdra, onnan átugrasz az oszlopra (nekiendülve!), és onnan a másik oszlopra, onnan pedig a rúdra vissza, és így tovább a másik oldalon is
(itt én is elakadtam:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Sziasztok. Tudom hogy x üzentenként felmerül ez a probléma, de elolvastam mindet, és már a hajam kitéptem, hogy hogy kell megoldani. Ugyebár 33 % és a 2. kar elmélete ugye megvan, mert a követ kell átlökni a víz segítségével, de hogyan kell az elsõ kart meghúzni ? Mert az elmélet itt is megvan hogy szépen végig lehet ugrálni, de az elsõ oszlopra hogyan kell felugrani, mert onnan át a másik oszlopra, és utána szépen tovább, de egyszerûen nem megy, pedig elolvastam az összes idevágó üzenetet..

wizy
na jo, ok, megvan.
DE NAGYON NEHÉZ EZ A HÜLYE 33%-OS KATONASEREG!!!!!!

wizy
na, megvan a kardom (33%), és lent vagyok a kiindulási pontnál a csajjal. Onnan hova tovább???

wizy
na, visszanéztem a mentésemet:
felmászol a törmelékeken, aztán föl a rudakra, ugrás, ugrás, aztán amikor az ajtó fölé érsz, akkor neki kell himbálózni a falnak, nekiugrani, és onnan visszaugrani a fölötte levõ rúdra:-)

[HUN]PAStheLoD
én még 10% nál se vagyok .. de megint nem tom merre kell menni 😊 viszont a tõrt mexereztem 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zaki
mindig oda kell bemenni, ahol a csobogást hallod

Hi all!
Az lenne érdéwem hogy ott mi a sz@rt kell csinálni amikor megyek acsaj után lefelé és egy körterembe érek. Ha elindulok valamerre akkor visszavarázsolódok!Ez úgy 90% körül van!
[HUN]PAStheLoD
na.. visszaolvastam (még szerencse 😊)
de nem lettem boldogabb öröm ha 3 ugrást megtesz aztán zutty leesik.. és még sebzõdik is persze.. szal nem túl jók a kilátásaimm mivel nem egy sof 2 a gama 😄

[HUN]PAStheLoD
én még 2%nál voltam nem tom hogy 4 % nál van-e mentés de azon a nagy kõcsávón hogy kell felmászni aminek a fején van valami fényes izé és elõtte oszlopugrabugra volt? 😞

DÉHÓGYNEEEEMMMMMMMMM!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! 500. köv. 1000 lesz😊
wizy
okok, megvan ez is, csak egy kicsit hamar esek pánikba:-))

wizy
megvan a kard, és mots mihez kezdjek??

wizy
nem a te hozzászólásodra:-))
megvan a kard is, hehe

Na ezt mire írtad?

Ha elolvasta kérem tépje össze!

wizy
okok, megvan:-))

wizy
na nehogy má.. az egész csapdás részen át kell menni?

Ne rohanj, hanem sétálj át rajta!(Shift)

Ha elolvasta kérem tépje össze!

FH ToMmY
Hun_Hoz: köszi!

zaki

wizy
háháháháááá, megvan:-))

wizy
azt is megpróbáltam már, de hogyha megnyomom az ugrást, akkor semmit se csinál. ha a nyilat is nyomom vele együtt, akkor meg megfordul a rúdon.

wizy
háhááá, nekem is kijön alt-tabbal

Igen. Az egyik rúdról a mellete lévõ oszlopra kell ugrani, aztán az a melletti oszlopra és onnan az eddig elérhetetlen rúdra.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zaki
nekem ált. majdnem minden játéknál mûködik... most pl Syberia-val nyomom, ott is mûködik, csak ha visszamegyek a játékba, akkor össze-vissza vannak a színek... szal ott inkább nem használom 😊

wizy
nekem neeeeeeem...

zaki
tiéd volt az 500. komment... nem is örülsz? 😊

zaki
nekem igen

wizy
ja, és még valami: nektek kilép alt+tabbal vagy windows gombbal?? Mert nekem nem, és ez nagyon idegesít:-)

wizy
áááááááá
elakadtam:-)
33%: az egyik oldalon nem bírok elugrálni a falon, mert nem éri el a rudat.:-( ez természetes??
thx

Nem baj, ez a játék megéri! Komolyan!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Áááááááááááááááááááááááá. akkor ebbõl írás lesz. thx
csak azért lenne fontos, mert az egyik CD nem az enyim, és holnap vissza kell adnom a gazdájának. a 2-es CD egyik barátomé, és ha pont az kell a játék indulásához, akkor az gáz. nem mintha, nem tudnám felírni, csak gondoltam megkérdezem és hátha az elsõt kéri. tulképpen emiatt kérdeztem.
wizy
általában a CD2-t kéri

bogyoka
Köszi, amindenit, azt sohasem raktam el, mert féltem.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!