2788
-
#1041 nem baj, majd a folytatásban biztos benne lesznek :) -
#1040 Na én is a végére értem. Kár, hogy ilyen rövid volt( (8óra34perc). Azt egyébként tudtátok, hogy a játék 15%-át kivágták, hogy időben megjelenhessen? A PC GURU-ban olvastam. Pedig olyan tuti részeket hagytak ki, mint a lovaglás(lórol kardozás), varázsszőnyeggel repkedés, meg csata egy griffel(ez a griff egyébként egy korábbi trailer-ben is benne volt). Nagyon kár......... -
Augustus Gigo #1039 Kösz a helpet, megpróbálom. -
#1038 nincs mit :) -
Davidsned #1037 He-he !
Köszi! -
#1036 ez így igaz, és én is itt akadtam el mégis -
#1035 és ezt gyönyörüen mutatja a visionban is....... -
#1034 átmész a túloldalra, és a két tükröt +cseréled -
Davidsned #1033 Itt mit kell csinálni? (valahogy talán be kell vezetni a fényt? hogyan?)
[IMG][/IMG] -
#1032 hell!
van itt olyan aki(lehetőleg geforce 4 mx-es kártyával)
Dirverrel játszik?
ha igen milyennel? -
#1031 lefel=lefelé :-) -
#1030 felfutstz az egyik falra,onnan ugrás,amint a másik falat érinted megint ugrás gomb,s így tovább.A 2 fal között kell felugrálni. Kis gyakorlással könnyen ráérzel mikor kell ugrásokat nyomni.
Ez föleg azért fontos,mert a játékban soxor lesz ilyen hogy fel,vagy éppen lefel (ez ritkább) kell ilyen falról,falra ugrálásokkal haladni. -
#1029 Pont akkor kell nyomni az ugrás gombot, amikor hozzáérsz a falhoz. -
Augustus Gigo #1028 a JÁTÉK MAJDNEM LEGELEJÉN , AHOL A KARDOT VAGY MIT KELL EMGSZEREZNI, VAN EGY RLSZ AHOL 2 FAL KÖZÖTT KELLENE felfutni, na ott mi a mozgáskombináció, mert én nyomogatom a spacet , de nem ugrál semmerre sem, mindig leesek. TUD vki megoldást? -
#1027 KIjött a falból egy rész, felfutsz a fele szemben lévő falon, és falon ugrálással felugrasz -
Davidsned #1026 A tükrös terem ezen részénél mit csináljak, merre menjek? (megnyomtam a gombot és azután?) -
Davidsned #1025 A tükrös terem ezen részénél mit csináljak, merre menjek? (megnyomtam azt a gombot és azután?)
[IMG][img]http://iaro.srv.hu/kep/1.JPG[/img[/IMG] -
#1024 Most nem tom ugyanarra gondolunk-e,de tuti ugrálni kell a faltól-falig megoldással. -
#1023 sztem meg lefele......... -
#1020 hell!
van itt olyan aki(lehetőleg geforce 4 mx-es kártyával)
Dirverrel játszik?
ha igen milyennel? -
pappl #1019 Hi!
Egy kis segitségre lenne szükségem.
95%-nál elakadtam a játékban. Van az a rész ahol nem sokkal a mentési pont ytan, egy pallón kell egyensúlyozni egy toronyig amiből hiányzik
egy darab. Onnan nem tudok tovább ugrani sehova mert mindig leesek. A látomás meg csak pont a toronyig mutatja
az eseményeket.
Ha tudtok segíteni, akkor Köszi.
-
TTomi #1018 thx! közben haladok előre, oszt már müxik nekem is.
az elején amikor megkaptam csak egy pillanatra nyomtam meg a gombot és csak egy pillanatra húzta be a képernyőt és annyi volt. azért kérdeztem.
-
#1017 Hát pont ez! Elvétessz egy ugrást leesel,meghalsz,idö visszapörög,te vissza a helyedre,ugorhatsz ujra.
Kevés a mentés a játékban ezért alkalmazták.
Vagy csatában segíthet sokat még. Elnézel egy védekezést leütnek a földre,onnan kicsit nehéz felállni,puff idö visszateker,s immár kivéded a csapást.Csajkót leüti valami szörnyike,puff visszatekered az idöt,odarohansz hozzá,s arrébb ütögeted a lényt. Soroljam még????
Ezer meg 1 használati lehetősége van. -
zsotesz #1016 Úgy tudom a játék minimum Geforce 3 vagy azzal egyenértékű VGA kártyával hajlandó csak elindulni. Nézd meg a readme.txt-t. -
TTomi #1014 futhasz a falon meg ilyenek. tiszta mátrix. csak szebb. szvsz. -
#1013 Milyen különleges dolgok vannak a játékban? Gondolok itt: idő visszajátszás, időlassítás, és még? -
TTomi #1012 Hi! Mire jó a tőrnek a rewind funkciója? Ok, hogy visszaforgatja az időt, de gyakorlati haszna micsoda? -
#1011 kötélről ráugrasz a falra, onnan vissza a kötélre, aztán fordulsz, megcsinálod ugyanezt, és gyorsan át a kapu alatt... ezt nem lehet elmondani, gyakorolj, vagy mittudomén -
#1010 bazz... először is alulról kezd, aztán nézd a lyukakat a falon, ott tudsz tájékozódni, hogy merre menj. passz, többet nem tudok segíteni -
neménvoltam #1008 azt tudom, de mindig elakadok, sosem tudom pont úgy forgatni, hogy pont meglegyen a négy. magyarul nem tudom felszedni mind a négyet -
#1007 felszeded mind a 4-et, és amikor legfelűlre érsz, addig fogasd a szerkezetet, amíg a buzeráns csávó el nem fogadja -
neménvoltam #1006 Zaki te tudnál segíteni? -
neménvoltam #1005 Hmm... elakadtam. Majdnem az elején, 10%-nál, amikor ott vagyok annál a forgó "labirintusnál" , amikor azokat a csöveket kell betologatni. Nemtom hogy tudnék nekikezdeni, már szinte mindent megpróbáltam. Valahogy ki tudnátok segíteni? Esetleg végső soron egy mentéssel? -
#1003 na, nézd + itt, úgy tudom, hogy fent van ripbe -
#1002 jaja a DC-ről, én is onnan szedtem -
#1000 1000.
hát akkor passz, de ott a DC... -
#998 nvidia.com -
#997 nézd + itt -
#994 Én úgy tudom, hogy virtuális meghajtóról való telepítés közben is fennáll ez a hiba...de végül is mind1, a lényeg, hogy ki kell írni CD-re, de nem Néro-val! -
antijedi #992 nekem 53.0akármenyi volt a legujabb