Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Lesz az még nehéz is.
Mikor majd Farah-val a vége fele lifttel mentek a Vizir-hez, akkor eléggé szopatós lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kazuma92
U.I : Eddig a SoT hihetetlenül könnyû!!

Kazuma92
most tartok 60%-nál, és a hang"hiba" már észre se vehetõ. Van egy olyan menüpont hogy "Extra Features" abba belemegyek ott a credits, és az hogy "Prince of Persia1" De nem lehet rámenni. és azt olvastam ha végigtolom, akkor megkapom.

Looooser
hát ezt nem toom emiért csinálja... hol tartasz a játékban? hol vetted h van rajta régi pop

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kazuma92
Hi!
Megvan eredetibe a Sands of time PS2-re. Megy rendesen, és igazából nincs is vele gond, de van egy kis érdekesség vele kapcsolatban : Néha a hang elhalkul, és egyes hangok olyanok, mintha PC-n a hangminõség alacsonyra "low" lenne véve. Igazából nem idegesítõ, de ez ien PS2-n?
U.I : Hehe, Ezen a verzión van PoP1 :P (klassszikus)

Looooser
de mi lett volna abban a vicc ha megmondjuk?????o.O

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

sikerült.aki már megcsinálta igazán odairhatná hogy mindig a kezdeti pont tól számoljunk.végijátszás oldalakon ez kivan hagyva,csak a szám van leirve,415617.4 bemész utána visza a kezdésnél lévö ponthoz ahol bejötél és onan 1 utána visz és ujra fökapu.és onan 5 balra
Looooser
mondom a technikát
vegyél komolyan
hangfal bekapcsol jó hangosra állj sorban az ajtók elé és mindig abba menyj bele amelyiknél vízcsobogást hallaszt... ugyan ezt majd az emeleten....

Kazuma92
hogy jól értelmezem amit írsz, akkor ez az hely ami tele van ajtókkal, és ha rosszba mész bele visszadob az elsõhöz? ha ez, akkor nagyon egyszerû : Vedd fel a hangerõt, és ameik ajtó elõtt vízcsobogást hallassz oda kell bemenni, és ezt addig csinlni míg bead egy videót

help help help.a végefele tartok a kincstár után miután lezuhantunk.vannak azok az ajtok végigjátszást elolvastam de sehogyse tudom értelmezni vagyis nem sikerül megtalálnom a hercegnöt.irja oramutatoja járásával ellenkezöleg elvileg,na én nekem nem sikerült.elvileg 4 ,1 5 az elsö szinten a négy az megy de onantól kezdve kidob az elejére akkor jo amikor nem dob visza a kezdö ponthoz?irjatok már légyszives mert megörjit,biztosan könyü de jelenleg nem jövök rá.irjatok a falra légyszives.köszi csáo
Kár:( a csatában béna vagyok:(

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Nincs hozzá csít. Trainerhez meg használd ez-> www.google.com

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hali td valaki kodokat? mert egy részen nagyon elakatdtam a zombik vagy mik ezek állandoan kinyirják a csajszit

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Looooser
mond :) figyelek :)*

hmph

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jobb is így! Sokszor így halnak be a topicok! mert ki akarna kérdezni bármit is ha elõtte mindenki szidja a másikat :)
Tudjátok,mi az,amikor berobban a herceg,és körülötte homok van,aztán vhogy villámgyorsan tud közlekedni.
Még egy kérdésem lenne:
Hogy kell berobbanni?
Mert a POP 3-ban sikerült,de a Sands of Time-ban,meg nem tom hogy kell<#shakehead>
Looooser
térdre borulok és köszönetet nyílvánítok ;)

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SiZo91
a kongy nevû létformának nevezett valamit elûztam sg-rõl, úgyhogy nem fog válaszolni....

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
nah akkor sorba...
SA2B:
a villám gyorsz mozgást úgy tudod elõ idézni hogy
a képernyõd bal odalán vannak a sand tankok egy kör és mellette egy félhold
nos minden TELI kör mellet kel lennie egy fél holdnak /teljes félholndnak (11-12 világító csillámport kell leszúrni egy félhordért) homok is legyen benne/ nos tehát pl van 4 homok tartájod mellette négy félholdat mindegyik teli homokkal. ekkor védekezés és egy gyors idõ vissza tekerés gomb és be is gyorsulsz az irányítására jöjj rá magadtól...
---
Steve Q: a bõr rucis buxa neve Shadee

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nahát, Kongy, most láttam, hogy van oldalad, és le lehet róluk tölteni a teljes PoP-trilógia soundtrack-jeit! <#wow2> Már régóta le akartam tölteni õket, most végre sikerült. Köszi! <#wave>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Na széép! Beregizek az oldalra, mennék a T2T letöltésére, erre ezzel találom magam szemben: "DOWNLOAD LINKS AVARIABLE ON 10 DEC 07" <#merges2>
Addig még 8 nap!!! <#falbav>
Na mindegy, addig már csak-csak kibírom <#vigyor>, addig is végigviszem (de legalábbis megpróbálom <#vigyor3>) a Warrior Within-t, eddig egész jól megy, még eddig csak a fekete bõrruhás, két karddal hadakozó csaj tudott csak hozzámérni (ha valaki netán tudná a nevét, örülnék, ha elárulná nekem is, kíváncsi volnék rá <#nyes>)

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Én is most tartok a Temple of Doom-ban,és naon nehéz<#szomoru1>
Mindig Farah-t támadják,én meg akarnám menteni,de mindig leütnek.
Meg amikor láttam a Prince jövõjét,ott volt a liftben,és vhogy villám gyorsan tudott mozogni a zombik között,azt meg nemtom hogy kell megcsinálni,hogy én is villám gyorsan tudjak mozogni<#shakehead>
Bezzeg a T2T-ben meg tudtam homokrobbanást csinálni.
Looooser
nem kicsik...

LOL télleg volt 1-2 káromkodás itten:D:D:D

SiZo91
az GT és broafka volt :) de most már nyugi van, mert vortexet (kongy) elúztem az egész sg-rõl, amúgy mióta nem jársz fórumozni? :D

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
azár a régi szép idõk GT és Arma most kongy és sizo...

SiZo91
akkor húzzál el innen!!!!!!!!!! xD addig nem hagylak békén, amíg el nem takarodsz innen xD aha...nem szoktál hazudni hát persze....és a kedvenc játékodra az mondod, hogy szar? ejnye.... leírom nagy betûkkel és szótagolva: HÚZ-ZÁL EL IN-NEN!

Kongy
Jah,és KIJÁTSZOTTAM EZ A XART ÉS TETSZETT!!!<#merges3><#boxer>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
csak annyit mondok h b@szd meg. innen is elhúztam mert itt is köcsögösködsz...olyan topicokba megyek ahol nem találsz meg. és te vagy a nyomorék,mellesleg nem szoktam hazudni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SiZo91
meg figy, te most mi a fasznak okoskodsz a sands of time-ról, amikor még végig sem vitted? :P hallod vortex neked az egész életed iilyen szar haugságokból állki , hogy kitûjnön, mennyire pro vagy, közben pedig egy szánalmas nyomorék. ha nem hiszed, ovlastam a hivatalos fórumot.... ennyi... meg ott egy cosmó hsz-edben tele van szarvashibákkal :P

SiZo91
szivatni :P valahogy felkellett pörgetni az eseményeket a fórumon és te jó kellék voltál ehhez.... :P

Kongy
Jah,sizo mónika sót csinál belõle... egyébként ha ennyire utálsz akkor mér mondtad h mennyek át oda? =P

Hmmm... újabban a topic-ból Mónika-show lett?<#confused>

SiZo91
én is olyan fórumokat keresnék ahol nicnsenek olyan nyomorékok mint te, csak sajnos nem találtam és remélem dt-re nem jössz vissza többet :P mert már midnekkinek elege van olyan hmmmm.....már negint azt mondom, hogy nyomorék flooderekbõl, mint te....úgyhogy pápá angolkirály :)

Kongy
Olyan fórumokat keresek ahol nem vagy ott,és már találtam is olyat. =P

SiZo91
hmm lássuk csak, régen kié volt minden topicban az összes hsz hmmm? csak te akkora egy noob vagy, hogy menekülsz..... mert már szólnak, hogy ne csináld ezt meg azzt....ennyi.....

Kongy
aha,azt nevezed floodnak h ma még nem is írtam és egyik utcsó hsz sem az enyém...

SiZo91
úristen...még te pofázol, amikor dt-n te floodolod össze az egész fórumot .... :P

Kongy
Bocs,de az ilyenek nagyon feltudnak húzni!!<#falbav>

De kedvesen mondod... <#vigyor>

Kongy
1.)EZ SANDS OF TIME TOPIC ÉS NEM T2T!
2.)VISTÁN IS SIMÁN ELMEGY SZAGGATÁS NÉLKÜL!
3.)NEM KELL NEKED SEMMILYEN CRACK.

Picar77
másik topic a t2t topic,
de futtasd xp kompatibilis módban, úgy mennie kell

()() (^^)

Sziasztok!
Tudnátok esetleg segíteni? A problémaa következõ:
a t2t-vel játszanék, de az a bibi, h vistám van és hisztizik vmilyen ilesztõprogram miatt, ami nem kompatibilis és blokolja.
Ha jól láttam, akkor a játékon az van, h 2000/xp (only).
Nem létezik vmi crack v vmilyen progi, amivel tudnék játszani?
Elre is köszi
Kongy
<#ejnye1><#falbav><#banplz>

Hoppá...ez nem ide akart menni...
Szevasztok!
A fegyvereket hogy lehet berakni a demoba? Már keresgéltem de nem találtam róla leírást <#confused>
Kongy
bármikor letöltheted ha regizel...

Nana, azért nem teljesen <#vigyor>! Én azért hébe-hóba felnézek ide. A linkért hálás köszönetem, csak azt nem tudom még, mikor fogom róla letölteni a Two Thrones-t. Amúgy megnézegettem a SoT transcript-jét és kiderült, hogy pár dolog (felirat) hiányzik belõle, szóval megint kezdhetek keresgélni a játék teljes szövegátirata után<#szomoru1>.