2788
-
#2708 Köszönöm szépen! -
#2707 Mindig abba a folyosóba menj bele amely előtt vízcsobogást hallasz. -
#2706 Sziasztok!
Segítség kellene mert elakadtam a vége felé.(The Sands of Time)
Jelenleg ottartok, hogy megtaláltuk a homokórát Farahval.Sikerül feljutnom rá viszont a filmecske után amikor Farah eltűnik egyszerűen nem találom meg.
Lefutok a hosszú csigalépcsőn és eljutok egy kör alaku terembe ahol 7 új folyosó nyílik.
Nos mindegyikbe bementem.Többnyire visszadobott a főbejárathoz.Egyszer volt olyan is, hogy az egyikbe bementem és a másikon kijöttem.
Nos keresem a logikáját de nem látom értelmét.Mit kéne csinálnom?
Már az oszlopokon is ugráltam de sehogy sem tudok feljutni.
Nagyon izgat a vége és szeretném elkezdeni a második részt.
Kérlek titeket segítsetek egy picit. -
#2705 Netről.
Na jó segítek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/princeofpersiathesandsoftime.shtml -
Zsolt1990 #2704 Üdv.Nem tudna nekem valaki egy linket adni honnan tudnám leszedni a the sand of time-hoz a crack-et?előre is köszi -
#2703 időközben már megcsináltam a warrior within-t 2 befejezéssel, és a two thrones-t is beszereztem, azt is végigvittem :)
a videót kösz, az utolsó life upgrade-ra soha nem jöttem volna rá (csak ezt az egyet néztem a videóból, a többi véletlen volt) -
Ry0K3N #2702 Itt megnézheted hol vannak a life upgradek. Ha megvan mind a 9 akkor a water swordot felveheted a homokóra előtt. Ott mutatja is az ikonok mennyi life upgrade van meg addíg. -
#2701 én meg még 1xer se szereztem meg a water swordot... assteom hogy kell... (2-szer toltam végig) -
Ry0K3N #2700 Te meg tanuld meg elfogadni a tényt hogy láma vagy. -
#2699 tanuljál már meg olvasni te láma -
Ry0K3N #2698 nem mikor te még a maszkért mész én már dahakát gyakom, amúgy nagy láma lehetsz mert nekem már a maszk előtt rég megvan a water sword
és van mire keménynek lennem -
#2697 nem kell az összeset csak tudni kell hogy a teret hogy használd ki, és hogy mire hogyreagál a herceg, mint pl hogy bármelyik karddal mehetsz és mondjuk magasabbról legugorva+ütésgom az ellent ketté vágja ha háttal áll neked, vagy a ráérzés hogy mondjuk a fallal szebe vagy irány space támadó goma az ellen felé és mondjuk még a levegőben a falhozér onnan elrugadszkodás támadó billentyűvel.. nem kell tudni hogy mi milyen kombó, mert ha elmerül benne és élvezi a játékot nem hiszem hogy arra fog menni,hogy: 'Oké ez szépvolt most jöjjön egy Ptolemayo's anger oké király kard eldob kard felvesz okés Ahriman's Revenge ok 1 enemy minusz okés akkor falra fel Angel spin"... nem ez nem így történik valójában: "Gyere ide! most üvölts! ezt kapdki!! megütöttél baszki? ez figyeld! Itt a fej! Hol a fej? na mi van bazzeg fej nélkül nulla vagy? Te is kérsz? gyere ide földhöz váglak mint majom a kókusz diót..." és még folytathatnám és ezek közben nem a kombókat fogja tápolni hen üti a billentyűzetet vagy rángatja a kontrollert....
---
Ry0 de kemény vagy én mikor a maszkért megyek és te még csak a scorpion swordel járkálsz én már rég a water swordot használom és nem olyan nehéz mert normálon 6 óra alatt toltam ki elsőre.... -
Ry0K3N #2696 Hát most már 3 óra alatt hardon kinyomom, csináld meg ezt úgy hogy legelőször játszasz vele. Én nem easyn szoktam elkezdeni tudod játszani. -
#2695 Szerintem a WW se nehéz, bár nehezebb mint a sands of time -
Steve Q #2694 Ja, feltéve, hogy van elég ideje+türelme az embernek begyakorolnia az összes kombót és nem nyomja folyton mellé a gombokat... -
#2693 mit a ww az nagyon könnyű -
Steve Q #2692 Az biztos! Én épp mostanában tolom másodjára, és meg kell mondjam, hiába gyakoroltam be a legtöbb kombót, még így is fel tudja adni olykor a leckét a gáma -
Ry0K3N #2691 Akkor második rész Warrior Within na az már nem lesz iylen könnyű -
#2690 na végigvittem. Kurvajó game! de még mindig negatívum, hogy hihhetetlenül könnyű, és nem lehet rajta állítani :(
A PoP1-et pedig egy helynél lehet megszerezni, nem kapod meg ha végigviszed
(a lift is kurvakönnyá volt - bár nehezebb mint a főellen.) -
#2689 nem is olyan nehéz az a rész
csak ugyesnek kell lenni picit -
#2688 Lesz az még nehéz is.
Mikor majd Farah-val a vége fele lifttel mentek a Vizir-hez, akkor eléggé szopatós lesz. -
#2687 U.I : Eddig a SoT hihetetlenül könnyű!! -
#2686 most tartok 60%-nál, és a hang"hiba" már észre se vehető. Van egy olyan menüpont hogy "Extra Features" abba belemegyek ott a credits, és az hogy "Prince of Persia1" De nem lehet rámenni. és azt olvastam ha végigtolom, akkor megkapom. -
#2685 hát ezt nem toom emiért csinálja... hol tartasz a játékban? hol vetted h van rajta régi pop -
#2684 Hi!
Megvan eredetibe a Sands of time PS2-re. Megy rendesen, és igazából nincs is vele gond, de van egy kis érdekesség vele kapcsolatban : Néha a hang elhalkul, és egyes hangok olyanok, mintha PC-n a hangminőség alacsonyra "low" lenne véve. Igazából nem idegesítő, de ez ien PS2-n?
U.I : Hehe, Ezen a verzión van PoP1 :P (klassszikus) -
#2683 de mi lett volna abban a vicc ha megmondjuk?????o.O -
dior22 #2682 sikerült.aki már megcsinálta igazán odairhatná hogy mindig a kezdeti pont tól számoljunk.végijátszás oldalakon ez kivan hagyva,csak a szám van leirve,415617.4 bemész utána visza a kezdésnél lévö ponthoz ahol bejötél és onan 1 utána visz és ujra fökapu.és onan 5 balra -
#2681 mondom a technikát
vegyél komolyan
hangfal bekapcsol jó hangosra állj sorban az ajtók elé és mindig abba menyj bele amelyiknél vízcsobogást hallaszt... ugyan ezt majd az emeleten.... -
#2680 hogy jól értelmezem amit írsz, akkor ez az hely ami tele van ajtókkal, és ha rosszba mész bele visszadob az elsőhöz? ha ez, akkor nagyon egyszerű : Vedd fel a hangerőt, és ameik ajtó előtt vízcsobogást hallassz oda kell bemenni, és ezt addig csinlni míg bead egy videót -
dior22 #2679 help help help.a végefele tartok a kincstár után miután lezuhantunk.vannak azok az ajtok végigjátszást elolvastam de sehogyse tudom értelmezni vagyis nem sikerül megtalálnom a hercegnöt.irja oramutatoja járásával ellenkezöleg elvileg,na én nekem nem sikerült.elvileg 4 ,1 5 az elsö szinten a négy az megy de onantól kezdve kidob az elejére akkor jo amikor nem dob visza a kezdö ponthoz?irjatok már légyszives mert megörjit,biztosan könyü de jelenleg nem jövök rá.irjatok a falra légyszives.köszi csáo -
Pingu #2678 Kár:( a csatában béna vagyok:( -
Ry0K3N #2677 Nincs hozzá csít. Trainerhez meg használd ez-> www.google.com -
Pingu #2676 Hali td valaki kodokat? mert egy részen nagyon elakatdtam a zombik vagy mik ezek állandoan kinyirják a csajszit -
#2675 mond :) figyelek :)* -
Ry0K3N #2674 hmph -
zbundy #2673 Jobb is így! Sokszor így halnak be a topicok! mert ki akarna kérdezni bármit is ha előtte mindenki szidja a másikat :) -
SA2B #2672 Tudjátok,mi az,amikor berobban a herceg,és körülötte homok van,aztán vhogy villámgyorsan tud közlekedni. -
SA2B #2671 Még egy kérdésem lenne:
Hogy kell berobbanni?
Mert a POP 3-ban sikerült,de a Sands of Time-ban,meg nem tom hogy kell -
#2670 térdre borulok és köszönetet nyílvánítok ;) -
#2669 a kongy nevű létformának nevezett valamit elűztam sg-ről, úgyhogy nem fog válaszolni....