Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidka
Én asszem régen olyasmit hallottam, hogy minden GeForce-szal megy, kivéve az MX 😞

Pedig vissza kell ugrani a kötélre. Ne add fel, gyakorlat teszi a mestert!

Ha elolvasta kérem tépje össze!

DONGUBA
HOGY bassza meg a budos isten nyila.
Meg mindig nem megyí a game.
Az atvezeto kepek jok csak maga a jatek amikor jatszani kellene fele kep feher meg mindenfele szar szinekben jaccik.VALAKI SEGITSEN MAR MERT MAR KIVAGYOK.
GEFORCE MX-460-am van es mar leszedtem azt a drivert de azzal se megy.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ramires
Tudna valaki segíteni? Beléptem egy terembe, ahol csak egy kötél van középen, padló nincs, csak dárdák, és szemben, és bal oldalt egy gomb..gondolom a kötélen hibálózva kell megérintenem a gombot, de nem tudom mit, hogyan csináljak..nem tudok visszaugrani a gombról a kötélre!

zaki
ja, én is így tudom

Davidka
Jah, azt írták, de az csak PS2-n van asszem

Davidka
Igen és nem, nem az övé, a hercegnõé.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!! a gamesdtarba aztirták hogy lehet!!!! biztos leeht!!! a gamesdtarosok aztirták..

Seth
Sehogy! A PC-s változatból ez kimaradt. Csak a konzolos verzókban van benne.

PSN ID.: Beegabor

ja és hogykell átkapcsolni a 1, és 2. részekre?

Hááháá átvittem😛PPPPPP király! A vége tök kira volt, harcolni kellett a manussal. De most nem értek valamit:
a végén visszatekeregte az idõt, a legelejrée, és mielõtt a gonosz varázsló vmi rosszatt csinálnt volna, megölte?
és a végén miért ment el a herceg, aza palota nem az övé vagy mi?

zaki
elvagy? 😛

janem mégse😄

hééé,meghaltam, és mikor ujra akarom csinálni, akkor most a lámpák máshogy állnak, miért??

ja megvan kösz😄

de a lámpákat hogyan kell tologatni? tegyél be egy képet pls😊

ezzaz megvan köszszépen!!!

zaki
nincs mit 😊

jaaaaa hogy elkell játszani sokszor ok kösz megpróbálom

zaki
bazz, elindulsz lassan, és ahol meghallod a csobogást, oda mész be, ezt el kell játszani 3X asszem, vagy 4X

de hol hallom a csobogást? összevissza hallok má

zaki
mindig oda menj be, ahol a csobogást hallod 😊

HI ALL!!!!!!!OTT TARTOK HOGY VAN AZA K*B*SZ*TT KÖR TEREM, ÉS AZA K*RV* R*B*NC CSAJ MEG ELMENT A P*CS*B* A LÉPCSÕN, ÉS ITT KIABÁL NEKM, MÁR 3 ÓRÁJA PRÓBÁLOM ÁTVINNI, DE MINDIG UGYANODA JUTOK VISSZA, ELEGEM VAN EBBÕL A PÁLYÁBÓL B*SSZ*M*G ITT VIZHANGZIK A FEJEMBEN HOGY WHERE ARE YOU? IM HERE MÁR TÖK KIVAGYOK IDEGILAK A F*SZ*M KIVAN VALAKI SEGÍTSEN VAGY ÖNGYILKOS LESZEK EZT MÁR NEMBIROM B*SSZ*M*G

DONGUBA
Holnap megnezem koszi.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
védd + 😊

grebber
Segítsetek!!!Mit kell csinálni abban a teremben ahol egy csaj van velem nyillal a kezében és sok zombi??

Next PC upgrade: 2022

Azt a kártyát nem támogatja, a redme.txt file-t olvasd el, abban benne van. Egyébként a #1213 és a #1215 commentek errõl szólnak.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

rezsofiz
Az a verzió nem jó. Közzé is tették valami hivatalos lapon. nekem is ez vót a bajom. a 45.23-as a legjobb...

sazl : c

zaki
vagy ha van az egereden görgõ, akkor azt kell megnyomni.

akkor nemtom...tedd fel ujra

DONGUBA
Version: 53.04
Ez van fenn

akkor nemtom

DONGUBA
Biztos?MERT A LEGUJJABB VAN FENT?Amugy millenium van fent.

http://www.3dnews.ru/download/drivers/nvidia/
Itt "45.23_win9x.exe" ezt kell leszedned.

DONGUBA
MÉ NEM MUXIK EZ A KURVA JO JATEK NEKEM?????????
a GEFORCE4 MX460-AMMAL VAN VALAMI BAJA.SEGITSETEK ITT SZENVEDEK.

DONGUBA
HELP MEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

ÁÁÁÁ köszi ezt nem tudtam!!!!
Firci: körülbelül 16 -an vannak, de egyszerre csak 4-en tudnak megjelenni, ha egyet leterítesz a földre, az "E" gomb lenyomása után belészúr egy tört, és megdöglik a szörny.

http://www.3dnews.ru/download/drivers/nvidia/
Itt "45.23_win9x.exe" ezt kell leszedned.

Sziasztok! Elakadtam már a játék elején. Egy nagy teremben vagyok a csaj beszalad egy rácsos ajtón ami bezáródik. Állandóan jönnek rám kinyírom õket de 1000000 vannak. Mit tegyek???
zaki
nvidia.com

Ha nemmegy a játék:
Atinál: a legujabb Catalyst kell
Geforcnál: legujabb Detonátor

Ja én meg azt nem értem, amikor az ipse szerez uj kardot, akkor a régi hova tûnik, hogy az újat egybõl beledugja a tartóba?
A második meg az hogy hova a fészkes fenébe megyünk állandóan, 1x a várban vagyunk egyszer kint de sehova se jutunk, mondjátok már meg légyszives, hogy hova megyünk???

berczy
Na komolyan senki nem mondja meg a történet végét?
BErczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

zaki
nincs mit (emléxem, ott én is elakadtam 😛)

zaki
hát nem tudom, nekem a harci rész teteszik a legjobban, fõleg a vége felé, már alig vártam, hogy jöjjenek az ellenfelek 😊

oooo kösz szépen😉)
Svejk: sztem si elég uncsi megyünk egy kicsit 10 perc harc megyünk egy kicsit aztán megint harc...kicsit lehetnének kevesebben is😄

I.C.ram
Marhajó ez a játék, bár a harc nagyon nem tetszik. Fõleg azért, hogy ilyen sokszor kell agyonverni õket, mire megmurdálnak a zombik. De az ügyességi része nagyon jó.
zaki
a két tükröt cseréld meg