2788
-
#1662 1,23 G -
Atiii #1661 elakadtam: 69% avgyok..egy könyvtárban..leküzdöttem a zombikat és tükröket kell tologatni...mi az értelme?? vagy tipp kéne.. -
Gandibá #1659 Lassan a második cd fele is lent lesz.. mennyit rak fel a játék? -
#1658 Mindenkitől 10000000000000000000000 bocs, hogy nem ehez a játékhoz tartozik, de sehogy sem sikerült elindítanum az Imperium Galactica 2 nevű játékot. Crack-elés után azt írja ki, hogy alkalmazás hiba. Valami inicializálás nem sikerült -
Atiii #1657 márcsak 1 gáz van...lelöktem valamilyen ládát a vízbe..jöttek a rohadék madarak....és utána kiírtem ugyanoda... -
Atiii #1656 ohh tényleg....thx
-
Atiii #1654 nade azt írja hogy ugorjak át a másik kötélre és ahol logok és a másikk kötél között van egy törött fal amiatt nemtok átugrani..máshogy meg nem lehet... -
Atiii #1651 igen.... -
Atiii #1648 ott akadtam el hogy köteleken kell ugrálnom 60% és van a két kötél között (fölötte) egy fal amiért nemtok átugrani mert akadályoz..kikéne kerülni az ugrással? vagymi? -
Gandibá #1646 Hát 700 mhz power van, de a játékok 80% tűrhetően, majdnem hogy jól fut. -
#1645 az én közepes gépemen hibátlanul, akadásmentesen futott, szal ezzel sem lesz gáz sztem -
Gandibá #1644 Neked hiszek :)
Remélem a gépemnek is tetszeni fog.. :) -
#1643 1szóval: király sztem biztos tetszeni fog neked -
Gandibá #1642 Na ma leszedem, már az első cd fele lejött.. kiváncsi leszek milyen a game. -
#1641 Egyetértek.
Magaddal basznál ki, elvennéd a saját játékélményedet. -
#1640 ecsém, kóddal játszani egy ilyen játékkal... kár érte. akkor játszatok doom 1-et, vagy nem tudom, de nincs értelme egy ilyen fasza kis játéknál csalással próbálkozni, azért mert almák vagytok, és nem tudtok 2-t ugrani -
#1639 A kamera állítható külön, ne tudod konfigurálni.
Van belső nézet (a herceg szemszögéből-DELETE- meg távoli nézet is -END-
Az ugrálások addig szarok, amíg meg nem tanulod, utána rutin. Ugyanígy van az első komolyabb kardozással is. -
#1637 sztem 1általán nem baj, hogy nem lehet minden másodpercben elmenteni a játékot, ez így jó, ahogy van. és grebbernek igaza van, ha gáz van akár többször is visszapörgethetjük az időt, eszméletlen jól meg van ez csinálva -
#1636 Hát ez nem éppen a nehézségek közé tartozik de abban igazad van hogy jó a frafika egyébként meg azért van benne idövisszapörgető mert az valamelyest orvosolja a mentés hiányát. -
#1634 ha jól emlékszem én nem nyomtam más gombot.
Talán a jobbra balra de nem biztos -
#1632 érzéssel nyomd a space-t csak egyszer kell amikor odaérsz a falhoz!
Menni fog az mert lesz még a játékban erre példa. -
#1630 fuss fel a falon és nyomogasd a space-t és ugrál is felfele -
#1629 looool, nyugíííí :P
asszem a két fal között kell felugrálni -
#1627 fel kell cserélni 2 tükröt -
#1626 Segítsetek elakadtam!
69%-nál tartok ott ahol fényt kell belevezetni tükrökbe hogy tükrözödjön!
Van egy útólsó abba sehogyan sem tudom bevezetni a fényt mert nem is megy arra a fény.MIT csináljak? -
#1625 zaki azt próbálta elmagyarázni, hogy fuss körbe és amelyik ajtónál hallod, hogy vízbe léptél ott menj be. ezt párszor meg kell ismételni és kész.
-
#1624 Vissza kell menni abba szobába, ahonnan idejöttél, azaz átmenni a lengő oszlop alatt vissza. Ott a dobozzal kell kezdeni valamit... -
#1623 de nem kell ezt túlbonyolítani, mindig a csobogás után kell bemenni, ennyi -
#1622 még nem tart ott :) -
Atiii #1621 nem szerintem ez nem az.....nincsenek ajtok -
#1620 Alsó szint:
1. Balra haladva számozd meg az ajtókat!
2. Bemész a 4-esen, aztán az 1-esen, aztán a 7-esen.
Felső szint:
1. Balra haladva számozd meg az ajtókat!
2. Bemész a 6-oson, aztán a 3-ason, aztán az 1-esen, aztán a 9-esen.
-
Atiii #1619 elakadtam...amikor a csajjal vagyok egy palota féleség belsejében asszem 33% nál és ott folyik a víz összevissza...szobrot kell tologatnom..ellensége... elforgattam valamit..meg még sok mindent és lelöktem egy dobozt...aztán nemtom mit kell csinálni...help4! -
#1618 Amúgy ha nem Kotort és Bge-t viszem végig előtte akkor szvsz jobban megfog. Így egy kicsit hiányzik az átfogó történet:( -
#1617 hát ja, ez hiba volt a készítőktől... -
#1616 2óra alatt 24%. Nagyon profi a játék. Tényleg nagyon jó. Kár ,hogy nincsenek feliratok:( -
Atiii #1615 jajjj...nem ti fogjátok használin..kérlek -
Nagyon nem seressük a cheateket -
Atiii #1613 naa valaki mondjon cheateket hozááá...plsss -
Atiii #1611 légyszi.... -