Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyfolytába nyomtad?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

zaki
én 13 óra alatt vittem végig

Takimate
71 %
13:55

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Malakai
Azthiszem a gombok megnyomásának sorrendje nem mind1, de a lényeg ugyanaz, a kötélrõl el kell ugrani, amikor a falhoz ér ellenkjezõ irányba ugrás (vissza kötél felé), még eléri a kötelet. Próbálgatsd! 😊 Ja igen, a távoli kapu, ami kinyílik majdnem rögtön le is csukódik, így azzal a szembenit kell másodjára megnyomni és onnan ahogy leng vissza elengedve beugrani a kapun.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Köszi mindenkinek a segítséget.
Nem tudom pontosan hogy történt, de most megy a game, szépen, gyorsan.
(A 3DAnalyze-t elindítottam), de csak a feltört exe-vel megy továbbra is (4280k). És elsõre elkapta a felsõ rudat...
A Deviance mellett van/volt fenn Cyclone törés is, de abból csak a CD2.
Go back to game....
Ramires
Oh, valaki segítsen!! Beléptem egy terembe, ahol csak egy kötél van középen, padló nincs, csak dárdák, és szemben, és bal oldalt egy gomb..gondolom a kötélen hibálózva kell megérintenem a gombot. De sehogy sem sikerül!!

Johnyy
Hi nekem is Geforce 2 mx 400-am van és nekem elindul , hangok is vannak csak kép nincs

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

DONGUBA
GABELLA PONTOS 3d analyze verziot kerek szepen mert van annyi mint a szemet

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Jo neked nekem hibauzit ir ki es utana hiaba kattintok az okra akkor kilep a gamebol.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Johnyy
JAh Megvan mostmás a a game elindul sirályan , hangokat már hallok de kép az luxus..

Johnyy
Bocs ez egy régebbi verzio

3DAnalyze 2.31-es verzió tömöritve kb.900kB.
Hello, a #1310 hozzászóláson van a letöltési lehetöség!
Johnyy
Hello Ha jo programot töltöttem le akor a 3DAnalyze EZen a linken van:http://mg3d.free.fr/3dmark/ remélem ez az , egy 1.3 megás kis progi.

Mx-eseknek!!!!!!
-Letöltöd a 3DAnalyze programot.
-Elinditod.
A Select-el kiválasztod a PrinceOfPersia.exe-t onnan ahova telepitetted.
-Ezután DirectX 8.1 and 9.0 option-ben a Hardware Limitsben kipipálsz mindent.
-Az Anti-Detect Mode-ban kipipálod a Shaders és a Textures.
-A Pixel and Vertex Shaders-ben kipipálod a force max. pixel shader version 1.1-et.
-Kipipálod a Skip pixel shader version 1.4-et és a 2.0.
-Ezután START!!!!!!!
Ugyanugy hibát ir ki csak nyomj OK-t, és indul.
A játékban a felbontásd állitsd 640x480-ra.Kisseb grafikai hibák lehetnek az elején, de próbálj állitgatni a grafikai option-ban. Minden gép más ezért, kell próbálgatni. Az a lényeg, hogy igy már megy a játék!!!!
zaki
nekem is deviance-s változat van(nem is tudom, hogy van-e más), és nem nagyon találtam a gameban semmilyen bugot... párszor elakadtam, de nem bug miatt, hanem cak egyszerûen alma vótam 😛

Malakai
Nálam is deviancos iso van és csak 1x volt továbbjutást nehezítõ bug a játékban és az se itt volt...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Banyek. Lehet, hogy igazad van, mert mindenhol azt írták, hogy a "kisebb ügyességi hibákat" javítja a játék, tehát nem kell 1000 %-osan kicentizni.
Deviance-os iso-m van, lehet, hogy azzal van a baj.
Bár itt jegyzem meg, hogy elolvasgatva a hardveres problémákat, ezzel az exe-vel azonnal indul a GFMX440-en. Kicsit lassú, de megy, míg az eredeti exe nálam is közli, hogy olvassam el a txt.
Szóval fejleszteni kell....
zaki
biztos nem, mert az látszik is, hogy nem 1 magasságban vannak. biztos, hogy úgy kell megcsinálni, hogy a falra kell ugrani, és onnan a felsõ rúdra, onnan ráugrani a kép alján látható rúdra

Malakai
Errõl a képrõl nem látom rendesen, de megfordulás után nem éri el véletlen a szemben lévõ rudat?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ja hogy a két rúd közt elugrik...hmm...programhiba!

GRADUAL:ugy ahogy vagy meghibálódzol, és nekiugrasz a falnak, és mielõtt kb odaérnél, megnyomod a spacet, és ha jól csinátlad visszaugrik a fölötte lévõ rúdra. Amugy ezen énis csomót szarakodtam, mert túl késõn nyomtam és mindig leesett.😊

DONGUBA
en csak magyarul tudok

DONGUBA
de milyen verzio neked?es mondd el pontosan mit kell aallitani es hol?

A pixel and vertex shader opcionál állitsd force max pix...1.1-re.
Skip pix...1.4 és 2.0 kipipál.
Nekem tökéletesen megy.
DONGUBA
1.3-as verziot talaltam csak

Johnyy

Johnyy
heLLO Lécci nekem is küld már el emilben , nagyon kéne!!!
PLÍZ

DONGUBA
Qrva jo hogy csak nekem nem segit senki.
Hogy ez a 3danalyze hogy muxik?

Lacc
Pedig szvsz a harc benne a legjobb.
Szúrj be egy képet ha tudsz!

Ha elolvasta kérem tépje össze!

Tartok tõle, hogy az infónak még hasznát vehetem valahol, valamikor az életben....
...de sajnos nem most.
Ezen a pályán, ahol elakadtam, egy nagy toronyba kell feljutni. Van 8 oszlop, közöttük rudak, melyeken elég egyértelmû, hogy merre kell haladni. El is jutok az ötödik rúdig, majd ugrok a falra, aztán vissza, de nem hogy a fölötte lévõ rudat elkapná, hanem a két rúd között leveti magát.
Tehát a probléma továbbra is nyitott, még mindíg várom a segítséget.

Köszönöm
Egyszerû, csak csalóka. A fa nem lóg ki a tisztásról, hanem a tisztáson felfutsz a falra fûggölegesen majs space-szel visszaugrassz és így meg tudsz kapaszkodni a fá ágán. Ennyi.
DONGUBA
De ha rajossz mondd el.

DONGUBA
En sem ez a bajom

DONGUBA
Nemtom honnan de elkuldom emilben.
Csak azt kene tudni hogy hogyan kell hasznalni.MERT EN IS SZERETNEK JATSZANI MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR.

Azt nem írnád le h honnan?!
Szegény csak arra vár h játszhasson te meg itt húzod az agyát.

Ha elolvasta kérem tépje össze!

DONGUBA
En mar letoltottem csak nemtom hogy kell hasznalni.

DONGUBA
Baratom engem nagyon is erdekel.Csak azt honnan toltom le?
Ja es hogy muxik?Mit kell csinalni?

Valaki segítsen, légyszi!
21%-nál "Climbing the Tower" nem sikerül a falról visszaugorva elkapni a fentebbi rudat.
Mindíg a kettõ között átugrik és irány a feneketlen mélység.
Nagyon megköszönném, ha vki pontosan leírná, melyik gombot kell megnyomni és mikor, hogy végre elkapja a rudat.

Thx
Neocitran ez egyszerû. Az nem kitüremkedés, hanem bemélyedés. Egyszerûen csak csipaszkodj le és át tudsz mászni a bemélyedésre, onnan le, kinyír bogár és mindenki happy. Ennyi
DONGUBA
Ja es hogy muxik?Mit kell csinalni?

DONGUBA
Baratom engem nagyon is erdekel.Csak azt honnan toltom le?

Hát de akkor miért herceg? akkor õ egy csöves nem, nincs vára😄D és az apjának sincs? vagy miva? de a végén mikor megöltem a varázslót, ott sokkal kisebb volt aza vár...?????

egy teremben vagyok lent középen egy ágy.és nem tudok lejutni mert mindíg leesik.átugrálok az oszlopokon majd két bogarat megölök átugrom majd ujra felköveken.forgok két rúdon át egy párkányra megint egy pár rúd majd egy kis kitüremkedés.Hogyan tovább??????????
nincs valahol végigjátszás az ilyen esetekre????
[email protected]
Malakai
PC-n nincs is akkora szükség rá, mivel az elsõ két rész már abandoneware, vagyis nagyjából ingyenes. 😊
Itt egy site, ahonnan letölthetõ mindkettõ:
http://www.abandonia.com/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A jatek az osszes kartyan elfut amin van pixel shader. MX-eken koztudottan nincs ezert nem tudsz vele jatszani

DONGUBA
Fasza akko nemtom tudok-e jaccani.