Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
miért van az h a menüben sem látni normálisan a képet?
(tök kék az egész menü) meg mikor elindítom akkor az egész játék nagy szürkeség nem látni belõle semmit...
És mégis inaktív az a gomb.
every damn day
every damn day
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
every damn day
Egyébként teljesen más miatt megnéztem a Warrior Within-t, és nincs benne textúra. Nem tudom, hogy a 4mag, amit nem ismer, vagy a Win7 miatt. XP kompatibilitási mód nem segít.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
every damn day
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
every damn day
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Kérnék szépen egy széria számot a játékhoz, mert fel szeretném rakn hozzá a magyarosítást, de az széria szám nélkül nem megy!
Köszönöm.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
csináltam ubi.com accountot (usa címre)
és telepítéskor kéri az ubi-s logint. beírom de semmi. internal error és kilép a telepítõbõl. kb. 5perce verifiztem az e-mail címet az accountra. most mivan akkor?
Az lenne a kérdésem hogy a Prince of Persia The Sands of Time mennyi életfeltöltõt lehet találni összesen?
Válaszotokat elõre is köszi.
SOT-ot nyomom mostanában, WW és T2T már végigcsinálva, hehe SOT-ban elakadtam. Legalábbis nem én hanem a játék. Van az a pálya h Drawbridge (46%). Na most van olyan rész ahol a vizszintes fûrész fõlé mászva elvileg a falon lévõ nagy lyukon kellene kimászni. Sztetek mennyire gáz h nem érem el ugorva?
Nem szivesen hagynám ki a végét...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Segítség kellene mert elakadtam a vége felé.(The Sands of Time)
Jelenleg ottartok, hogy megtaláltuk a homokórát Farahval.Sikerül feljutnom rá viszont a filmecske után amikor Farah eltûnik egyszerûen nem találom meg. <#shakehead>#shakehead>
Lefutok a hosszú csigalépcsõn és eljutok egy kör alaku terembe ahol 7 új folyosó nyílik.
Nos mindegyikbe bementem.Többnyire visszadobott a fõbejárathoz.Egyszer volt olyan is, hogy az egyikbe bementem és a másikon kijöttem.
Nos keresem a logikáját de nem látom értelmét.Mit kéne csinálnom?
Már az oszlopokon is ugráltam de sehogy sem tudok feljutni.
Nagyon izgat a vége és szeretném elkezdeni a második részt.
Kérlek titeket segítsetek egy picit.<#vigyor5>#vigyor5>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Na jó segítek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a videót kösz, az utolsó life upgrade-ra soha nem jöttem volna rá (csak ezt az egyet néztem a videóból, a többi véletlen volt)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
és van mire keménynek lennem
---
Ry0 de kemény vagy én mikor a maszkért megyek és te még csak a scorpion swordel járkálsz én már rég a water swordot használom és nem olyan nehéz mert normálon 6 óra alatt toltam ki elsõre....
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A PoP1-et pedig egy helynél lehet megszerezni, nem kapod meg ha végigviszed
(a lift is kurvakönnyá volt - bár nehezebb mint a fõellen.)