2788
-
#1707 Spoiler
A csobogás irányába kell menni. -
#1706 Hali ott vagyok 80 akárhány %-nál ahol a csajt és engem a varázsló elrepített abba a verembe.
Mit kell csinálni abban a teremben ahol van egy csomó bejárat közepén egy női szobor?
Bármelyikbe mentem nem történt semmi csak visszatett egy helyre. -
YencY #1705 Szasztok!
Segitsetek már lécci, hogy kell a toronyból leugrálni 93%-nál? -
#1704 Nekem 850mhz-s de fel van húzva 1.4-re egy csöppet melegszik de jéghűtés miatt stabil:) -
#1703 Nah most ,hogy 70%-nál rájöttem ,hogy kell harcolni nagyon megtetszett a játék. Nagyon meg van csinálva. Csak ajánlom énis. -
pundianka #1700 de hogy ird le leci lépesröl lépésre köszi -
pundianka #1699 seth itt vagy,
-
#1698 Nemkell semmit se megnyomni, automatikusan elkapja -
Gandibá #1697 Nekem a 700 mhzel van a gond :)) -
pundianka #1695 felpörgök aztan ugrok vissza és nem kapja el megkell nyomni valamit:pl egy gombot hogy a kezét hogy kinyujtsa -
pundianka #1694 egy kimentést tudnal küldeni,
-
pundianka #1693 mit csinajak lehet azert mert akad?
-
#1692 Ne nyomj semmi mást csak a space-t -
#1691 Vazzeg, most próbáltam ki nekem elkapta....most akkor erre mit mondjak? -
pundianka #1690 gandibá segitenél -
pundianka #1689 #1301 hozzaszolas ugyan ez de mi a megoldás -
Gandibá #1688 Köszi, de sajnos így is elviselhetetlenül akad. Sz@r a gépem :( -
pundianka #1687 itt vagy?
-
pundianka #1686 segits
-
#1685 időzítés kérdése -
pundianka #1684 nagy terem climbing in the tower 21 % nagy terem 2db oroszlán fej egymassal szemben középen a tüz ami mentesre szolgál felszaladsz a téglákra onnan a falra 1csö hopp a masik majd meg egy aztan ahogy logsz a csövön pont fölöted van egy de csak ugy tudnád elkapni hogy a falra ugrasz vissza de nem kapja el de miert? midjart szétverem mar az agészet valaki segitsen -
pundianka #1683 van itt valaki
-
pundianka #1682 :) -
#1680 Amikor bemész ebbe a terembe akkor az a cső amiről te beszélsz így átlósan áll nem? -
pundianka #1679 21%-nal a nagy teremben a mentés utan a fejem felett van a csö hogy ugorjak rá segitsen valaki léci a falra ugrok onnan vissza és nem nem nem kapja el -
pundianka #1678 csöveken kell felugrani es egy a fejem felett van a falra ugrok aztan vissza de nem kapja el a csövet es leesek -
Gandibá #1677 Valaki akinek Gef4 MX-e van és használja a 3D-Analyze-t, az miket állít be hogy jól menjen a game? -
#1676 most azt hiszed, hogy ezzel mondtál valamit? kicsit részletesebben, nyomj be képet, vagy mittudomén -
Gandibá #1675 Valaki meg tudja mondani hogy kell használni ezt a 3D-Analyze progit? -
pundianka #1674 help elakadtam 21szazaléknál kérlek segits nekem -
pundianka #1673 85i -
#1672 akkor az a baj LOoooool vagyok kösz -
#1671 Ott jó sokáig csak beszélgetnek a sötétben(magyarul bámulod a fekete képernyőt)! Neked nem beszélnek? -
#1670 Nekem 80 valahány %-nál azon a részen miután a varázsló lelökött minket valahova füst vagy köd van és vége mindig megáll a gépem ott nem megy tovább.
Volt már valakinek ilyen problémája?
Mi lehet az oka? -
#1669 Ezt töltsd le : 3d-analyze v2.26 (írd be keresőbe). azt ne kérdezd hogy működik,mert nemtom -
#1668 Megy MX-el is csak le kell szedni valami pixelshader emus drivert. Valahol itt írják a fórumon hogy hol, de inkább keresgélj te, mert nekem most nincs kedvem -
Gandibá #1667 Visszaolvastam.. Gef4 MX-el nem megy? Hát kapják már be.. nem tud valaki valami okosságot amivel el lehet indítani az említett videokarival? -
Gandibá #1666
Rányomok hogy OK, azt kilép a windowsba. :( -
Gandibá #1665 Nem megy a játék, kiírja hogy Using safe mod? - Yes, erre kiír valami errort, hogy olvassam el a readme.txt-t és kész. -
Gandibá #1663 Köszi!