Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont nincs 60százalékos mentésem,nem tuttam megnézni neked.annyit tudok tenni,hogy küldök neked 1 62-eset,ha akarod.
sazl : c
segítség!a joypadot hogyan kezeli? mert nekem a logitech rumblepadot még csak nem is észleli!köszi!
Hát emberek, én még csak most kezdtem el 3-4 órát toltam egyfolytában és az év meglepetése, de lehet, hogy az év legjobbja.
Sikerült nekem is végigjátszani.Nagyon baba volt.Még a Fifázást is felfüggesztettem egy idõre miatta.
nem tom hol írtam,hogy nekem milyen vga-m van.... Te ezt hol láttad???
Lényeg hogy nem mx és kész.De én nem bántottam senkit,szal tõled se várom hogy bántsál.Én a kártyát szaroztam le és kész. Ezt most is vállalom az a kártya egy fos. Ugyanúgy mondhatám az életben egy csomó dologra.
A véleményemet vállalom,de ezzel senkit sem szidtam/bántottam,szal te se tedd,ha megkérhetlek.
Lényeg hogy nem mx és kész.De én nem bántottam senkit,szal tõled se várom hogy bántsál.Én a kártyát szaroztam le és kész. Ezt most is vállalom az a kártya egy fos. Ugyanúgy mondhatám az életben egy csomó dologra.
A véleményemet vállalom,de ezzel senkit sem szidtam/bántottam,szal te se tedd,ha megkérhetlek.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
KÖszi szépen.Ideért.
valaki tudna nekem egy 95%os mentést küldeni?Ez a lefelé ugrálás nekem sem megy.
[email protected]
Elõre is köszi
[email protected]
Elõre is köszi
Végignyomtam végre !
Heaven: Pedig le lehet ott ugrálni ! 😊)))))
Az ugrás gombot egy árnyalattal hosszabb ideig nyomtam, mindig mikor a falhoz értem. Elsõre sikerült simán.
Sejtettem, hogy a vége valami variálás lesz az idõvel.
A pojén is jó volt amit a Prince elnyom.
Õszintén, én a tõr birtokában bizony merészebb lettem volna... Aztán persze rewind... 😊))
Heaven: Pedig le lehet ott ugrálni ! 😊)))))
Az ugrás gombot egy árnyalattal hosszabb ideig nyomtam, mindig mikor a falhoz értem. Elsõre sikerült simán.
Sejtettem, hogy a vége valami variálás lesz az idõvel.
A pojén is jó volt amit a Prince elnyom.
Õszintén, én a tõr birtokában bizony merészebb lettem volna... Aztán persze rewind... 😊))
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Nem. Ez bug volt. Valamiért nálam 2szer 3szor is elmaradt a csatavégi "elrakomakardotmegatõrtéskurvajólnézekki" videó, pedig minden ellent lenyiszáltam. Na akkó nem jött velem a csaj.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
olyasmi, érdemes végigtolni, ha nincs komolyabb...
...elég jó kis móka
Ráadásul a HDC-n a magyar van fent.
...elég jó kis móka
Ráadásul a HDC-n a magyar van fent.
ha megnézed, rá fogsz jönni, hogy nem az angolon múlik az elõrenyomulás.
thx a tanácsot, majd utána nézek a játéknak, mert biztos jó. csak sztem elég fontos az angol a kalandjátékokhoz, mert anélkül...
Ohhh. Félreértessz. AZért próbállak rábeszélni, mert ahogy látom egy nagy gamer vagy és úgy gondolom ez egy igazi kihívás lenne még neked is. Azért ha egyszer ráakadsz, nézdd meg lécci. Bocsi hogy zaklattalak.
Ehhez a gamehoz nem kell angol, csak odafigyelés és piszok sok logika és fejtörés. Ász game!
Ne is mondd! Már észrevettem!
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Ezért kell beszerezni a magyar változatot😊
Ha elolvasta kérem tépje össze!
hmmm, ez érdekes... most a Runaway.yal akarok játszani, játszanék más kalandjátékkal is, csak ahhoz kell egy megfelelõ angol tudás, ami nekem sajnos nincs még meg
Nézd meg a 961-es hozzzászólást, hátha magadra ismersz :-)
én nem mondtam semmi ilyet, nem tudom ezt honnan vetted. a Syberiat azt végignyomtam igen, de a Journey 2-rõl szó sem volt
Na figyi! Azt mondtad a múltkor hogy ha kifekteted a Syberia-t, elkezded a Myst. Journey II-t! Hol itt az igazság?
Ezt a játékot kibaszottul eltalálták!!!!
Ha ennek lesz a jõvõben valami folytatása az olyan lesz hogy lefossátok a bokátokat de szerintem sajnos nem lesz!!!
Ha ennek lesz a jõvõben valami folytatása az olyan lesz hogy lefossátok a bokátokat de szerintem sajnos nem lesz!!!
Next PC upgrade: 2022
Zaki! Mi van a mysterious journey II-vel? Kezdd már el. :-)
hello. Mindig oda menj be ahonnan a vízcsobogást hallod.
VAn, Már attol függ te mejik árlistát nézted
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Nekem azért nem volt az olyan könnyü rész,sztem ilyet senki sem írt,ez a játék legnehezebb csatája.
Én valahogy úgy csináltam,hogy eltávolodva a csajtól csatáztam,folyamatosan mozgásban maradva,aztán volt olyan,hogy behalt a csaj,ekkor nem kezdem ujra hanem idöt visszapörgettem,s spuriztam a csajkó mellé leütni az ott lévö szörnyet,persze ekkor jöttek velem a távol levök is,szal nem volt eccerü. Egyébként talán az megkönnyítheti,hogy ha a csajt elkezdi 1 gyakni,s te csak belevágsz akkor rádfordul,de az alapfalállás legyen,hogy minnél távolabb csatázz a csajtól.használd a freeze-t (ezek szerint van mass freeze is),más tanácsot nem tudok adni.Én nem használtam a falról visszapattanós támadást. Viszont lényeg téged ne üssenek le,ezért maradj mozgásban,mert a nagy bunküósok elkaszálhatnak...
Én valahogy úgy csináltam,hogy eltávolodva a csajtól csatáztam,folyamatosan mozgásban maradva,aztán volt olyan,hogy behalt a csaj,ekkor nem kezdem ujra hanem idöt visszapörgettem,s spuriztam a csajkó mellé leütni az ott lévö szörnyet,persze ekkor jöttek velem a távol levök is,szal nem volt eccerü. Egyébként talán az megkönnyítheti,hogy ha a csajt elkezdi 1 gyakni,s te csak belevágsz akkor rádfordul,de az alapfalállás legyen,hogy minnél távolabb csatázz a csajtól.használd a freeze-t (ezek szerint van mass freeze is),más tanácsot nem tudok adni.Én nem használtam a falról visszapattanós támadást. Viszont lényeg téged ne üssenek le,ezért maradj mozgásban,mert a nagy bunküósok elkaszálhatnak...
Hömmm na ezt meg én nem tudtam,hogy van mass freeze a játékban:-ppp
pedig ott simán ugrálgatni kell lefele.
A trükkje,hogy itt lassabb az ütem.
A trükkje,hogy itt lassabb az ütem.
Hát pedig a freeze az egyik leghasznosabb volt nekem a játék soran. Ugyanúgy a középsó (görgö) egér gombbal amivel leszúrod a földön a hullákat a törrel,szal ugyanezzel ha még nem ütötted le öket,s csak beléjük szúrsz egy idöre megfagynak a levegöben.Ezt annyiszor teheted meg ahány félköröd van volt.
ATI9600 128 MB 30500ft
ATI9600 PRO 128 MB 42375ft
ATI9600 XT 128 MB 50500ft
Ezek bruttó árak,tehát már nem kell áfával számolni.Persze nagyker.
Én nem láttam az árlistában 256 MB-os XT-t. Sima 256 MÍB-os 9600-ost igen. Ettöl persze még lehet.
ATI9600 PRO 128 MB 42375ft
ATI9600 XT 128 MB 50500ft
Ezek bruttó árak,tehát már nem kell áfával számolni.Persze nagyker.
Én nem láttam az árlistában 256 MB-os XT-t. Sima 256 MÍB-os 9600-ost igen. Ettöl persze még lehet.
Kb már 4-szer leírtam nagy spolier szóval kezdve,hogy mi a story illetve mi a befejezés,olvass vissza 2-3 oldalt pls.
Szia Zaki. Mi van már! Mikor kezded el végre a Mysterious Journey II-t? Kiba' jó game!